2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım şampuanla öyle yağlı bırakma kafasını suyla yağ gitmiyoki daha beter olmasın sen hergün düzenli yıka öyle ama zeytinyağla bence bebe yağı fazla etkili değil:1no2:

ne zaman nete gırsem benım oglan aglamaya baslıyor.
aksamlarıda tam yemek yıyecegımız zaman aglıyor.sankı hıssedıyor gıbı.kaydirigubbakcemile3
sızınkılerde öylemı?
bu aralar hıc nete gıremıyorum.ayy yıne basladı aglamaya..kaydirigubbakcemile

benım sut cok fazla degıl ama gece boyunca sabaha kadar bırıkıyor.bırkac gun denıcem eger azalma olmazsa tutmayı dusunuyorum.

hosbulduk dılaracım suan oglusum kucagımda tek elle yazıyorum.kaydirigubbakcemile3
hemen aglamaya basladı.nete gırdıgımı anlıyor gıbı yahu.kaydirigubbakcemile3
dun doktordaydık.oglusu yıkaken sanırım usuttuk.once burnu tıkandı,sonra öksürük basladı.mafoldumben
o öksürdükce benım ıcım acıyor.
umarım sızınkıler ıyıdır,gecmıse bakamıyorum.sızlerle sohbet etmeyı ozledım.:1hug:
bebıslerden fırsat kalmıyorkı.

bu arada bıberon almam lazım,nuby nın dogal bıberonu hakkında bılgınız varmı kıslar.

geçmiş olsun canım havalar serin bu ara bende artık hergün değil bi gün arayla yıkıyorum hasta etmeyelim miniklerimizi... ben kullanmadım o biberondan ama sanırım kullanan var sana yazarlar nasıl olduğunuCADIARZU

sizin bebişler emzık alıyormu?
benımkı ne emzık alıyor nede bıberon.kaydirigubbakcemilemama vermıyorum ama bazen bebegı anneme bırakıp alısverıse felan gıttıgımde bıberona sutumu sayıp koyayım dıyorum.
gecen gun denedım bıberonu bır turlu almadı.bıberonla emmeyı beceremıyor.
nasl alıstımalıyım acaba ?kaydirigubbakcemilenuby nın bıberonunu belkı alır dıye dusundum.

canım şampuanla öyle yağlı bırakma kafasını suyla yağ gitmiyoki daha beter olmasın sen hergün düzenli yıka öyle ama zeytinyağla bence bebe yağı fazla etkili değil:1no2:
hadi ya, demek bebe yagi ise yaramaz, ozaman yarin zeytinyagi yla yaglarim baktim olmadi,
bendekide akil iste sampuansiz yag nasi ciksin demi?? kafami kaldi??

benım sut cok fazla degıl ama gece boyunca sabaha kadar bırıkıyor.bırkac gun denıcem eger azalma olmazsa tutmayı dusunuyorum.

bende denicem bi kac gun, pek azalcani zannetmiyorum, orucumu tutmak istiyorum, ins azalmaz,

canım bende nuk kullanıyorum biberon geniş ağızlı olandan benimki göğsüm sanıp alıyo yani hiç ayırt etmiyo bence sende geniş ağızlı göğüs şeklinde olan bibebonla dene alır inşallahhyerimseniben

rosemcim dr brown tavsiye ederim biz çok memnunuz .emzik olarakta chicconun emziğini kullanıyorum .ikiside silikon uclu olduğu için yabancılık cekmiyor .

Gaz ve kusma yapmıyor canım.dar aĞızlı Şımdılık 120 cc lık olanı kullanıyorum ben .
Ben buradan resım ekleyemıyorum malesef
Çk gÜzel tavsıye ederım.

kanguruyu 59 tl ye aldım..istanbul profilo alışveriş merkezinde KANZ var ordan aldım...memnunum çok sevdim...bugün sağlık ocağında doktora sordum sakıncası varmı diye asla kullanışlı bişeuy iyi yapmışsın hiç bir sakıncası yok dedi.25 günlük bebeğim..

rosemcim dr brown tavsiye ederim biz çok memnunuz .emzik olarakta chicconun emziğini kullanıyorum .ikiside silikon uclu olduğu için yabancılık cekmiyor .
bende dr brown kullanıyorum ondan da çok memnunum ...direk şapıratıyor...
kızlar ikinizde dr.brown kullanıyosunuz şekli nasıl hangisini yani geniş ağızlımı felan resim varsa ekleyin göreyim bi bide gaz yapıyomu?
gaz yapıyormu bilemem ama hiç hava yapmıyor içindeki mekanizma hava yapmasını engelliyor..çok güzel..

bu arada ipek bebek 4900 olmuş...boy 53 olmuş...herşey yolunda güzel...pazartesi aşımız var sağlık ocağında..rezeneyi verme dedi ...hıh desin banane vericem iştek....zinconun yanında metsil ver dedi....o kadar zati 2 saat sıra bekledim..bir daha muayneye götürmem oraya...sadece aşıları orda yaptırırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…