- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.321
selam kısslarrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
simdi bebegimin kafasina bebe yagini surdum taradim bi kac saat sonra yikicam, acaba bos suyla mi yikicam yoksa bebe sampuaniylami yikicam?
birde kizlar ramazanda napcaksiniz oruc tutcakmisiniz? suanda sutum cok fazla yesemde yemesemde ayni, acaba oruc tutsam azalirmi?
selam kısslarrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
merhaba canım.
takvımın cok hos bu yenı takvımler cok hosuma gıttı.:1hug:
simdi bebegimin kafasina bebe yagini surdum taradim bi kac saat sonra yikicam, acaba bos suyla mi yikicam yoksa bebe sampuaniylami yikicam?
birde kizlar ramazanda napcaksiniz oruc tutcakmisiniz? suanda sutum cok fazla yesemde yemesemde ayni, acaba oruc tutsam azalirmi?
hosbulduk dılaracım suan oglusum kucagımda tek elle yazıyorum.kaydirigubbakcemile3
hemen aglamaya basladı.nete gırdıgımı anlıyor gıbı yahu.kaydirigubbakcemile3
dun doktordaydık.oglusu yıkaken sanırım usuttuk.once burnu tıkandı,sonra öksürük basladı.mafoldumben
o öksürdükce benım ıcım acıyor.
umarım sızınkıler ıyıdır,gecmıse bakamıyorum.sızlerle sohbet etmeyı ozledım.:1hug:
bebıslerden fırsat kalmıyorkı.
bu arada bıberon almam lazım,nuby nın dogal bıberonu hakkında bılgınız varmı kıslar.
hadi ya, demek bebe yagi ise yaramaz, ozaman yarin zeytinyagi yla yaglarim baktim olmadi,canım şampuanla öyle yağlı bırakma kafasını suyla yağ gitmiyoki daha beter olmasın sen hergün düzenli yıka öyle ama zeytinyağla bence bebe yağı fazla etkili değil:1no2:
benım sut cok fazla degıl ama gece boyunca sabaha kadar bırıkıyor.bırkac gun denıcem eger azalma olmazsa tutmayı dusunuyorum.
sizin bebişler emzık alıyormu?
benımkı ne emzık alıyor nede bıberon.kaydirigubbakcemilemama vermıyorum ama bazen bebegı anneme bırakıp alısverıse felan gıttıgımde bıberona sutumu sayıp koyayım dıyorum.
gecen gun denedım bıberonu bır turlu almadı.bıberonla emmeyı beceremıyor.
nasl alıstımalıyım acaba ?kaydirigubbakcemilenuby nın bıberonunu belkı alır dıye dusundum.
BENİM KULLANDIĞIM BUNDAN DİLARACIM VE GAZ YAPMIYOR İÇİNDE KÜÇÜK Bİ MEKANİZMA VAR
Gaz ve kusma yapmıyor canım.dar aĞızlı Şİmdİlİk 120 cc lık olanı kullanıyorum ben .
Ben buradan resİm ekleyemİyorum malesef
Çk gÜzel tavsİye ederİm.
kanguruyu 59 tl ye aldım..istanbul profilo alışveriş merkezinde KANZ var ordan aldım...memnunum çok sevdim...bugün sağlık ocağında doktora sordum sakıncası varmı diye asla kullanışlı bişeuy iyi yapmışsın hiç bir sakıncası yok dedi.25 günlük bebeğim..huricim ben humana değilde hit diye bir marka kullandım.yapmadığım şey kalmadı.eskiye göre arttı.ama yine de çok değil.mamada veriyorum.bazen sütüm hiç gelmiyor.çekiyor çekiyor boş.sonra basıyor yaygarayı.60 cc olana kadar tek göğsümden bayağı bir uğraşıyorum.birde ne kadara aldın kanguruyu sorması ayıp
bende dr brown kullanıyorum ondan da çok memnunum ...direk şapıratıyor...rosemcim dr brown tavsiye ederim biz çok memnunuz .emzik olarakta chicconun emziğini kullanıyorum .ikiside silikon uclu olduğu için yabancılık cekmiyor .
gaz yapıyormu bilemem ama hiç hava yapmıyor içindeki mekanizma hava yapmasını engelliyor..çok güzel..kızlar ikinizde dr.brown kullanıyosunuz şekli nasıl hangisini yani geniş ağızlımı felan resim varsa ekleyin göreyim bi bide gaz yapıyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?