2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım büyüdükçe güzelleşiyor bu zilliler gerçekten de..
benim sütüm çok sanıyordum bende sağınca geliyordu cünkü..
serranın kilo alışı güzel senin zorda kalmadıkca mama vermene gerek yo canım..sorma canım kasları felaket alınmış gibi :) kuaför masrafından yırttık büyüyünce:roflol:

karen tatlım kakasını nasıl yaptırıyorsun anlayamadım zeytinyaı ile maydonozu makatına mı veriyosun
tatlım maydanozun sapını tut b ucunu tabladaki yaga daldır iice..sona bebgin ayaklarını popişini kaldır makatından içeri daldır 1 2 kez daldır cıkar barsakları haeketlenio..hemen yapıo..umarım cozum olur sanada..

yırttın walla :)) oglum olsa alırdım bu guzel kızı masssallah annesinin guzelliği var bence tuanacıkta...

bu ayın 27 sinde karma aşımız var şimdiden gözüm korktu yazılanları okuyunca kızarıp kabuk bağlaması falan gerkiyormuş aşıdan sonra 3 gün banyo yasakmış ve hep perşembe günleri yapılırmış aşıların olduğu dolabın nadiren açılması gerktiği için birde pnomokok yapmıyo galiba sağlık ocakları bu ay bir de o var bizim

pnomokok atık dvletin sagladıgı asılardan hurremcim..

konjuge pnomokok diye gecio..yani siz ayın 27 sinde 3 ası biden olcaksınız..

YA doktorumuz bu ay özel devletin yapmadığı bi aşı yapıcaz dedi de bende onu sandım ALLAH ALLAH başka ne var ki 2 bacaktan birde ağızdan damla şeklinde yapılacakmış

ağızdan damla seklinde bir aşı varmış benim dr da bahsetmişti 3 doz vurunuoymuş .kusma ishal gibi salgınlardan koruyormuş .özel hast. yapıyormuş sadece.1 dozu 110 tl imiş .arzu edilirse yapılıyormuş mecburiyet yokmuş .acaba hürremcim sen bu aşıdan mı bahsediyorsun

star_dust hoş geldin tatlımm bugün okudumda yazamadım tatlım telaş yapma maşallah oğlun turp gibi doktorlar bayılıyo bişey kondurmaya inşallah öyle bişeycik yoktur tabi doktor aklını bulandırmıştıe ben ne desem boş benim kızdada hırıltılar var banada doktor bir sürü şeyler söyledi sinirimi bozdu 6. ayına kadar geçmezse bir sürü testlere tabi tutulcak falan filan ama şimdi bunları düşünmek istemiyorum:umursamaz:

nazlıbahar geldinmi bacım nasıl geçti fındıklar arasındaa ayy bende isterdim fındıklık içinde olmayıı keşke köyde olsaydım şimdi annemler topluyolar içim gidiyoo:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…