2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

inşallah canım zaten şimdi şimdi baya baya kilo almaya başladılar aynı bizim hamileyken son ayda nasıl bi anda kilo alıyolardı şimdide öyleler zor taşıcaz sonnra bu yumurcakları
ay evet ya benimde öyle işte yanmalar bıçak saplanmaları ağrılarrrrrrrr ve hepside normalmiş ve bu böyle 3 ay devam edermiş bence artık yarım bi insan olduk
ay canım ya bu senin tospağan gene bayrağı havaya dikti fazla ilgi ve dikkat çekmeye çalışıyo zannımca durduk yere bişiler üretmesin söyle ona bakimm
şaka bi yana inşallah bi sorun çıkmaz canım
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım
iki prensesimin resmini çektim
çok tatlılar canım biri yiğenindi galiba dimi yanlış hatırlamıyosam
saol canım ama öle her daim doktora gidemiyom ben çok uzaktayım bigün devlete bari gideyim otobüsle dedim de benim zilli sen başla ağlamaya zar zor göğsümü çıkardım verdim de sustu ama bendeki rezilliği sorma bide kalabalıktı ama napcan işte
eşimde çok yoğun çalışıyo zaten hep hastane hep hastane oda bunaldı zaten 15 gün sonra bi aksilik çıkmazsa gene ailecek kontrollerimiz var ozaman gene baktırıcam
slm kızlaar yarın ilk asımız var ve ben ilac veripdemi gideyim yoksa vermeyeyimmi kararsızım sizler neler yaptınız ne verdiniz ilac olarak

canım 1 aylıkken yaptırılan 2.doz hepatit b aşısı bunun için ilaca gerek yok
ama 2. ayda verem ve 5 li karma aşısı yapılıyo ozaman için gelmeden önce 1 çay kaşığı calpol şurup verin diyolardı
ama dilaranın çocuk doktoru vermeyin ateşlensinki bebek bağılıklık kazansın dedi ama tabi aşı sonrası sürekli ateşini kontrol etmek şartıyla bizde öle yapıcaz

cankız bna ver de git dediler bende öle yaptım ama bagısıklıgı gelişsin diye sonradan ve diyenler de var canım..muallak b ko nu yani..

benim küçük kurbağam da 2 gündür hiç yapmadı bugün 3.gün sabah fitil attım bakalım inşallah yapar bu arada metsilde kullanıyorum

kızlar biberonumm geldi ama benim kız çok zorlanıyo içerken çünkü bizim nuk kullanığımız biberon damaklı olduğu için buda normal uzun uçlu bibiberon ağzında püskürttü hep içmek istemedii boşuna aldım yazık 15 ytl para verdim

hosbulduk lsucum nasılsınız bakalım tuanayla?

iyiyiz güzelim tuana şimdilik uyuyor birasdan uyandırıp emdircem.
çok az kg almış karencim ama 600 gr , sütüm yetmiyor demekki .dr eğer bu ayda az alırsa mamada yicek dedi. bende mama aldım günde iki kere veriyorum nasıl mutlu oluyor bi görsen:)

Serra nasıl , çok güzelleşmiş annesi yeni çekindiniz sanirim resminizi

kızlar kakada zorlandıgınızda size dogal b yontem onericem basta cekindim yengemler soledi ve supr etkili..

maydanozun incecik b sapını alın b tableye zeytinyagı koyun maydanozun b ucunu iice yaglayın ve makatına 1 2 kez daldırın ve cıkarın ..cok fazla yapmayın ama..hemen kakasını yapıo walla fitil mitil kullanmadım hiç ..

canım bi kere yaptık ondan görümcemin üstüne fışkırttı çok etkili :roflol::roflol:

saol canımm..az kg almış diye endişelenme dr umuz bize 1. ayı 40.gunde hesaplarız dedi..yani 40. gunlerinde eger 1 kg aldılarsa normalmiş..seninki almıştır bence..2. ay daha toparlar bende mama veriodum gunde 60-90 cc ..keçi sütü maması bu kutu bitsin atık vermicem..mama onu sakinleştiriodu gerci ama yetiomus sutum..

serram guzelleşti teyzesi maşallah:))ukala anne ben..:))yeni cektik sayılır b hafta onceki hali..tuana da masallah coook zarif b kız..kaşlarına bittim sekilli mekilli tu tu tu Allah nazardan saklasın canım..

bende merak ediorum benimki kaç kg oldu acabaCADIARZU

canım ciddi misin bak çok üzüldüm şimdi .azda para diil
ilk basta nuk a alıştığı için öyle yapmıştır bence
cünkü bizimki direkt alıyor ağzına
sen yine de bir dene baaklım belki alır ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…