- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.441
inşallah canım zaten şimdi şimdi baya baya kilo almaya başladılar aynı bizim hamileyken son ayda nasıl bi anda kilo alıyolardı şimdide öyleler zor taşıcaz sonnra bu yumurcaklarıçok mantıklıyım , olabilirliği yüksek olanı istiyorum ,sanırım ondan :kedi:
geçen gün eşimle mutfa terazisinde ölçtük tepsinin üstüne koyup benim tosbaayı , ay ne komik oldu bi görmeliydinz :))))
inşallah gelecek ay 1,5 kilo almış oluruz da 5 kg oluruz :Saruboceqpuyorumnanaktan
oluruz kıss işallah dimi :asigim:
ay evet ya benimde öyle işte yanmalar bıçak saplanmaları ağrılarrrrrrrr ve hepside normalmiş ve bu böyle 3 ay devam edermiş bence artık yarım bi insan olduksezaryen sonrası iyileşme deyip googleda arttırınca çıkan bir adreste okumuştum "sez. sonrası edeni belirsiz ağrılar çekilebilir " diye yazıyordu .. benim de içten içe yanma-acı tarzında günlük yaşamımı olumsuz etkileyen ve çoğu zaman hareket kısıtlaması yaptıran ağrılarım oluyo(( misal şimdi de var otururken , ille up uzun yatıvvericem yatağa , yoksa geçmiyor (
ay canım ya bu senin tospağan gene bayrağı havaya dikti fazla ilgi ve dikkat çekmeye çalışıyo zannımca durduk yere bişiler üretmesin söyle ona bakimmsağol karencimmmmmmm aldık kilomuzu da aslında buruğuz biraz bakma keyifli keyifli yazdığıma .. kalbinde üfürüm çıktı düğme dudaklı böcüüüümün((
çocuk kardiyoloğuna randevu almamızı istedi dr. inşallah temiz çıkar ekomuz felan .. dr. " kalbinin delik olduğunu sanmıyorum ama aklımızda bi soru işareti kalmasın , bi gidip görünün , eko çektrin " dedi dr.umuz ..
lann !!! yoktu zaten soru işareti felan kafamızda bizim , o nerden çıktı şimdiiiiiii :1shok::bbo:
neyse ... yeni oluşan " soru işaretleri "ni yok edicez inşallah bu cuma yada ctesi gününe alacağımız randevuyla :sm_confused:
çok tatlılar canım biri yiğenindi galiba dimi yanlış hatırlamıyosam
saol canım ama öle her daim doktora gidemiyom ben çok uzaktayım bigün devlete bari gideyim otobüsle dedim de benim zilli sen başla ağlamaya zar zor göğsümü çıkardım verdim de sustu ama bendeki rezilliği sorma bide kalabalıktı ama napcan iştehoş geldin canım arada gel haber bırak böyle uzun zaman girme girdinmide alel acele yaz olmuyo şekerr bari bi gün arayla girde muhabbet edelim unutmayalım birbirimizi alya hanımın keyfi yerinde maşallahh emsinde büyüsn annesi herşey düzene girecek böyle kalacak değil yaaaopuyorumnanaktan
artık hangi doktora güvenceğimizi şaşırdıkk biri enfeksiyon var derken biri yok diyoo bu nasıll işş inşallahh dediği gibi bişey yoktur canım bence sen bi doktora daha gözükkmirmirmirmir
slm kızlaar yarın ilk asımız var ve ben ilac veripdemi gideyim yoksa vermeyeyimmi kararsızım sizler neler yaptınız ne verdiniz ilac olarak
slm kızlar sizin bebeğinizde kaka yaparken zorlanıyor mu bunu nasıl çözebiliriz biliyormusunuz
hosbulduk lsucum nasılsınız bakalım tuanayla?
kızlar kakada zorlandıgınızda size dogal b yontem onericem basta cekindim yengemler soledi ve supr etkili..
maydanozun incecik b sapını alın b tableye zeytinyagı koyun maydanozun b ucunu iice yaglayın ve makatına 1 2 kez daldırın ve cıkarın ..cok fazla yapmayın ama..hemen kakasını yapıo walla fitil mitil kullanmadım hiç ..
iyiyiz güzelim tuana şimdilik uyuyor birasdan uyandırıp emdircem.
çok az kg almış karencim ama 600 gr , sütüm yetmiyor demekki .dr eğer bu ayda az alırsa mamada yicek dedi. bende mama aldım günde iki kere veriyorum nasıl mutlu oluyor bi görsen:)
Serra nasıl , çok güzelleşmiş annesi yeni çekindiniz sanirim resminizi
kızlar biberonumm geldi ama benim kız çok zorlanıyo içerken çünkü bizim nuk kullanığımız biberon damaklı olduğu için buda normal uzun uçlu bibiberon ağzında püskürttü hep içmek istemedii boşuna aldım yazık 15 ytl para verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?