- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.701
ewet canım çok heyecanlıyım gerçekten ...hurimm ohhhhhhhhhhhhhhhhh ne kaa kalaba ne kaaa güzel olcak ipektoşumun dogum günüü boş verrr gelen gelsin sen omucizenin yeni yaşına odaklan yeterrr gerisi tsırnaşık şeyeferruatttttttttt öptüm şekerr kendini öldürme bırak çevredekiler koştursun kız sen organize et yeterr
oh elvanım hayırlı uğurlu olsun bahçede mangallar yakın keyif yapın oh ohgünaydın herkese..sonunda taşındım..bittim bittim 2 gündür.ama çoğunu yerleştirdim..2 günlük daha işim kaldı.sonra ayaklarımı uzatıp oturucam artık..
eyetkiner sağol canım..zor valla taşınmak.çocukla daha zor..günlerdir kızımla ilgilenemiyorum.çok özledik birbirimizi..allah kavuştursun canım boncuk gitmiş..napalım bazen böyle katlanmak zorunda kalıyoruz işte..ne kadar kalacak annende?
nescim geçmiş olsun denizime..nazar mı değiyor kuzuma ne...eşinle beraber yaşlanın inşallah..denizimin kocaman bir adam olduğunu görün beraberce..allahım sizleri hiç ayırmasın canım..
meltemcim sizinde evlilik yıldönümünüzmüş..sizede zeynepciğimle beraber sağlıklı kocaman bir ömür diliyorum canım..
lavantam tam yerleştireyim de evimi fotoğraflarım..kızımında fotolarını koymuyorum epeydir.şu yerleşme faslı bitsin hepsini eklerim canım..
oh doğa hanımda başlamış demek adımlara maşallah onada...Merhaba herkese,
Geçmişi okumam mümkün değil ama bu sayfada Elvanın taşındığını gördüm. Yeni eviniz sana ve tüm ailene mutluluk getirsin, güle güle oturun.
Miniklerin doğum günleri yapılıyor sanırım. Hepsinin 1. yaşları kutlu olsun.
Doğa 2 gün sonra 11 aylık olacak henüz.
1 haftadır yürüme denemelerini hızlandırdı. 5-6 adım yürüyebiliyor :)
Merhaba herkese,
Geçmişi okumam mümkün değil ama bu sayfada Elvanın taşındığını gördüm. Yeni eviniz sana ve tüm ailene mutluluk getirsin, güle güle oturun.
Miniklerin doğum günleri yapılıyor sanırım. Hepsinin 1. yaşları kutlu olsun.
Doğa 2 gün sonra 11 aylık olacak henüz.
1 haftadır yürüme denemelerini hızlandırdı. 5-6 adım yürüyebiliyor :)
priene canım hoşgeldin..uzun zamandır görünmüyorsa..maşallah doğa kocaman olmuş..yemesi falan düzeldi mi?maşallah adımda atıyormuş :) teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..allahım olmayan herkese versin,hatta herkesin gönlüne göre versin..nasıl geçiyor günlerin doğayla?öpüyorum minik kızımızı..
canım hoşgeldin nasılsın? hergün bir doğum günü yapılır artık temmuza giriyoruz. maaşallah doğamıza. benim kızım ancak bir iki adım atabiliyo 1-2 gündür çok hevesli yakında hepsi pıtır pıtır yürür talan ederler bütün evi.
Sağol canım çok iyiyim, siz nasılsınız?
Benimki bu aralar pilates topumla yürüyor, çok sevdi. Arada küüt kafayı vuruyor yere tabi. Çok acımazsa ağlamıyor Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?