2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

elvanım hadi az kaldı haa gayret tertemiz içine geçince evin sıkıntılarını unutursun canım berak ettim evini valla resimlerini koyda evim evim güzel evim bölümüne görelim bahçeni neyin şekerm hee nası olurrr kolay gelsin güzelimm

emelcimm tez zamanda kavuşun inşallahh ahh canım nasıl zordur senin için kıyamam kuzuyada sanadaa neyse emin ellerde yaaa önemli olan oo güzel gelecegi için katlanmak gerek bazı zorluklara demi canım :teselli:

emirhanemirimize bayıldım nasılda öpmüş kızı çapkınnnn maşallah kuzuyaaa sanada geçmiş olsun şekerim umarım iyisindir şimdi

hurimm ohhhhhhhhhhhhhhhhh ne kaa kalaba ne kaaa güzel olcak ipektoşumun dogum günüü boş verrr gelen gelsin sen omucizenin yeni yaşına odaklan yeterrr gerisi tsırnaşık şeyeferruatttttttttt öptüm şekerr kendini öldürme bırak çevredekiler koştursun kız sen organize et yeterr

günaydın herkese..sonunda taşındım..bittim bittim 2 gündür.ama çoğunu yerleştirdim..2 günlük daha işim kaldı.sonra ayaklarımı uzatıp oturucam artık..

eyetkiner sağol canım..zor valla taşınmak.çocukla daha zor..günlerdir kızımla ilgilenemiyorum.çok özledik birbirimizi..allah kavuştursun canım boncuk gitmiş..napalım bazen böyle katlanmak zorunda kalıyoruz işte..ne kadar kalacak annende?
nescim geçmiş olsun denizime..nazar mı değiyor kuzuma ne...eşinle beraber yaşlanın inşallah..denizimin kocaman bir adam olduğunu görün beraberce..allahım sizleri hiç ayırmasın canım..
meltemcim sizinde evlilik yıldönümünüzmüş..sizede zeynepciğimle beraber sağlıklı kocaman bir ömür diliyorum canım..
lavantam tam yerleştireyim de evimi fotoğraflarım..kızımında fotolarını koymuyorum epeydir.şu yerleşme faslı bitsin hepsini eklerim canım..

Merhaba herkese,
Geçmişi okumam mümkün değil ama bu sayfada Elvanın taşındığını gördüm. Yeni eviniz sana ve tüm ailene mutluluk getirsin, güle güle oturun.

Miniklerin doğum günleri yapılıyor sanırım. Hepsinin 1. yaşları kutlu olsun.

Doğa 2 gün sonra 11 aylık olacak henüz.

1 haftadır yürüme denemelerini hızlandırdı. 5-6 adım yürüyebiliyor :)

priene canım hoşgeldin..uzun zamandır görünmüyorsa..maşallah doğa kocaman olmuş..yemesi falan düzeldi mi?maşallah adımda atıyormuş :) teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..allahım olmayan herkese versin,hatta herkesin gönlüne göre versin..nasıl geçiyor günlerin doğayla?öpüyorum minik kızımızı..

ewet canım çok heyecanlıyım gerçekten ...

oh elvanım hayırlı uğurlu olsun bahçede mangallar yakın keyif yapın oh oh

oh doğa hanımda başlamış demek adımlara maşallah onada...
sen nasılsın canım iyimisin neler yapıyorsun sesin çıkmıyor...

Elvancım hayırlı olsun coğu gitti azı kaldı. bizim de düğün telaşımız bitti çok şükür. ama hala kendime gelemedim. hastalandım da. gerci bu tatil öncesi iyi oldu. havalarda bir türlü düzelmedi. bu hafta anneme gidicem kısmetse. eşimin okuldaki görevi 8'inde bitiyo ben bekleyemem o kadar hafta içi gideyim diyorum daha önceden yazdım mı hatırlamıyorum zeynepin 3. dişi patladı c.tesi günü sana diyodum ya beyazlık gözüküyo damağının altından 3-4 gündür çizgi oluşmuştu patlamış anlamadık bu sefer. şimdi 4. gözüküyo damağının altından ama çizgi yok henüz 10 güne cıkar diye tahmin ediyorum hayırlısıyla.

canım hoşgeldin nasılsın? hergün bir doğum günü yapılır artık temmuza giriyoruz. maaşallah doğamıza. benim kızım ancak bir iki adım atabiliyo 1-2 gündür çok hevesli yakında hepsi pıtır pıtır yürür talan ederler bütün evi.

Teşekkür ederim.
Yiyor çok şükür doyacak kadar, 10 tane falan olmuş dişi yemezse ayıp artık :)
Kilosu 7500 gram civarında ama.
Günde 10 kere falan da emiyor hala.

Salonda koltukları birleştirip ona yuva yaptık. Rahat ettim bayağı ama artık koltuklara tırmanıyor tabi. Hepiniz gibi peşinde koşturup duruyorum.

Tuzsuz,baharatsız tarhana yaptım kızıma. Onunla ilgileniyorum son birkaç gündür. Zormuş bayağı. Robotla istediğim kadar incelmedi, eleyip eleyip robottan geçiriyorum.Keşke direk kevgirden geçirseymişim daha kolay olurmuş.

Irmak nasıl? Uykusu düzene girdi mi?

Sağol canım çok iyiyim, siz nasılsınız?

Benimki bu aralar pilates topumla yürüyor, çok sevdi. Arada küüt kafayı vuruyor yere tabi. Çok acımazsa ağlamıyor Allahtan.

Teşekkür ederim Huricim.
Sizden çok farkım yoktur evde bebeklerimizle vakit geçiriyoruz işte.

ıpek nasıl? Saçları beline ulaşmıştır artık görmeyeli:)

sağol hurişim gelde beraber yapalım.daha mangal yapacak kadar yerleşemedik ama eşim ilk olarak verandaya salıncağı kurdu :) en azından ona birkere oturdum :) allahın izniyle ogünleride görürüz.bu kadar bile oldu ya ...

meltemcim hayırlı olsun kızımın incisi..inşallah bundan sonrakileri böyle kolay çıkarır..ırmağın üst orta dişi çıkarken bende anlamamıştım ama üst yanlar mahvetmişti çocuğumu..umarım zaynepinkiler anlamadan çıkar hemencecik..iyi yaparsın tabi git annene..hem zeynep sevmişti orayı..keyfini çıkarın..ne güzel uzun bir tatiliniz var önünüzde..bende temmuzun 12 sini bekliyorum biraz dinlenmek için..

prienecim ırmağında uykusu biraz düzene girdi tabi..6 tane diş çıkardı oda biraz rahatladı.ara ara huysuzluk yapıyor ama olacak okadar..geceleri yine 3-4 kere uyanıyorum ama en azıdnan kısa süreli uyanıklıklar bunlar..sabahlara kadar uyumadan geçirdiğim günleri düşününce :) öyle böyle büyüyorlar işte..yaşlarına giriyorlar artık..tarhana işi zor iş canım ya..ne güzel evde kendin yapıp yedirmek..ellerne sağlık..doğayada afiyet bal şeker olsun..sağlıklı olsunda yesin herşeydende kilo çok önemli değil canım..çokda hareketlendiler kilo almamaları normal bu aralar zaten..sende foto eklesene bakalım değişmişmi doğa?

Sağol canım çok iyiyim, siz nasılsınız?

Benimki bu aralar pilates topumla yürüyor, çok sevdi. Arada küüt kafayı vuruyor yere tabi. Çok acımazsa ağlamıyor Allahtan.

iyiz canım sağol. diş cıkarıyoruz bu aralar. siz hangi ara 10 diş cıkardınız yahu? yolu yarılamışsınız. bizimkinin 3. dişi yeni patladı 4. yolda. bizim diş yolculuğumuz bitmez bu gidişle. bende mi alsam o toptan ne. bizde kovalamaca oynuyoruz eşim kızım ben. benden kaçıcak diye 2-3 adım atıyo babasına doğru. uzak olursa önce ellerini uzatıyo sonra adımlıyo çok uyanıklar valla.

elvancım sağol. inşallah bütün bebişlerimizin dişleri kolay cıkar bu biraz imkansız ama öyle diyelim öyle olsun. ben yarının kolay cıkmasına da razıyım. zeynepin ilk dişi sorunsuz cıktı 2. sorunluydu 3. sorunsuz 4. bakalım?. önceleri kararsızdım ama şimdi iyiki öğretmen olmuşum diyorum. evli ve çocuklu bir bayan için en ideal meslek. evet zeynep çok sevdi oraları. yazlıkcılarda gelmiş hep. annemlerin yanındaki evde de 2,5 yaşında bebek var bir de 2,5 aylık kardeşi var ikisi de kız zeynep oynar büyüğüyle artık. oda zeynepin resmini bir de bardak alıp zeynepe kahve içiriyomuş.

ne güzel iştedeğişiklik olur zeynep için..artık büyüdülerde oyun oynamaya başladılar allahım...az önce kayınvalidem aradı ırmak şarkı söylüyordu telefonda..kuzum benim anneme diyorum çok yanık sesli olacak kızım diye..mikrofon yutmuş gibi maşallah birde gür ki sesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…