2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

günaydın herkese..güzel bir gün diliyorum tüm anneciklere ve bebeciklere...
hurişim ipekböcüğü aynı sen olmuş ya..kızım kocaman olmuş maşallah..sen karpuzu ye ipekböcüğü bende seni yiyeyim emi :)

kızlar sizinlede paylaşmak istedim...biliyorsunuz benim işyerim 35 km uzaktı fethiyeye..dün akşam aldığım bir haber ile fethiye şubeye gideceğimi öğrendim..eşimle aynı şubede çalışacağız bundan sonra..en güzelide öğlenleri gidip kızımı görebileceğim..iş yoğunluğu şu an olduğum yere göre biraz daha fazla ama en azından yol gidip gelmeyeceğim.birazda sorumluluk eklediler üzerime..terfi gibi oldu yani..hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim..şöyle düşünüyorumda ırmak doğduğundan beri ne kadar çok şey değişti hayatımızda..güzel meleğim şansıyla geldi...

Tüm annelere merhaba.
Arkadaslar hamileligimin 16.Haftasından buyana takip etmekteyim sizleri ancak calıştıgımdan dolayı ara ara okuyabiliyordum.Ben bursada yasıyorum ismim gûlşen.canım kızım DURU 23.Temmuzda dünyaya geldi.2 üst 3 tane alt olmak üzere toplam 5 disimiz var.15.Gün öncesine kadar yerinden kıpırdamayan pamuguma sanki sihirli bir deynek degdi birden emeklemeye basladı.emeklemiyor koşuyor adeta.inanılır gibi degil.birkaç gündürde 3 Adım atıp düsüyor.simdilik benden bukadar ev tasıdıgım için net baglı degil telden giriyorum hepinizi öpüyorum.sevgiler...

gülşen merhaba..duru ile beraber hoşgeldiniz..allah sağlıklı uzun ömürler versin güzel kızına..maşallah dişlerinede emeklemesinede ....

Tesekkür ederim elvan.Darısı ırmakcıgıma..aslında emeklemiyor olması daha iyi cabuk yûrür.buarada isinle alakalı degisiklik hayırlı olsun emînim böylesi daha iyi olacaktır.

ırmak hiç emekleyecek gibi değil.direk yürüyecek sanırım.parmaklarından hafifçe tutunca kendisi yürüyor..geçen gün beşiğinde tutunup kalkmış 1-2 adım atmış düşmüş yatağın içine..böyle böyle yürüyecekler sanırım..teşekkür ederim canım.umarım iyi olur benimde tek isteğim o işle ilgili..yoğun olacak ama kızıma daha yakın olacağım.buna değer ..

Benim bazı sıkıntılarım var onlardan bahsetmek istiyorum sizlere.
Duruya sabah kahvaltısını bulamaç halinde vermek istemiyorum artık ancak tek tek nasıl yediricem yumurta peynir vs.köfteyî bile ögûre ögüre yiyor pilav ve makarnada sıkıntı yok,biran önce geçiş yapmam gerektigîne inanıyorum.diger sıkıntım geceleri sık kalkması enaz 6-7 defa.beni emerek uyuyor yerine al koy yapmaktanbazen yanimda yatırıyorum artık yoruldum.birde dogum gûnûnde bir kutu yapsam ve gelen misafirlerimizden duru icin mektup yazmalarını istesemnasıl olur sizce.o kutunun içinede durudan birkaç hatirakoyup ayakkabısî gibîmesela,yazdigimiz mektularladolu kutuyu durunun15. Yaş gûnûnde ona hediye versem nasıl olursizce.kızlarcokmu abartmış olurum...?

hoşgeldin canım. güle güle büyüt bebeğini. benim kızımda 2-3 adım atıyo bırakınca ama emeklemiyo emeklemez bundan sonra çünkü hoşlanmıyo emekleme pozisyonundan.

gülsencim doğum günü planları için söylüyorum bence süper olur..herkes yazmasa bile ailedn çok yakınları yazabilir mektup..ayrıca niye abartmış olasınki..o senin bebeğin ve bir anne olarak ne yaşamak istiyorsan yap tabiki..içinde kalmasın bence..ayrıca çokda güzel bir hatıra olur.benim eşimde ırmak için çok güzel bir defter almış.her doğum gününde fotoğraf çekip içine koyacakmış.sonra onu 18.yaş gününde hediye edecekmiş..ben onada söyledim süper bir fikir bence..
gece kalkma olayına gelince hepimizde aynı sıkıntı var.ben birde mama hazırlıyorum sen yine meme veriyorsun.sabah kahvaltısını ben mamasını yediriyorum.sonra bizimle kahvaltıda yiyor biraz..diğer türlü doymuyormuş gibi hissediyorum.belli bir süre sonra sıkılıyor çünkü..ama pütürlü şeyler yedirmeye alıştır bence zamanı geldide geçti bile..yaşına girmeyecek mi duru?yanlış anlamadım değil mi ben temmuz demiştin..

temmuz anneleri ve güzel bebişleri selamlar bugün doktora gittik ada ilk dişini çıkarıyor kulağını tutuyor sürekli dedim,kulakta enfeksiyon başlamış dedi doktor 10günlük antibıyotik tedavisi verdi,orta kulağa inmeden önleyelim dedi.süte başlamamız önerdi.birde balıkyağı içeren bir şurup verdi bizden bu kadar annişler,inşş iyileşir kızım tez zamnada..iyi geceler

bebekkuzuada geçmiş olsun canım..umarım hemencecik iyileşir adacık..normal süte mi başlayacaksın yoksa çocuk sütüne mi?

deniz için yorum yazan elleriniz dert görmesin ve güzel dilekleriniz için herkese teşekkrüler canlarım...
şuanda ateşi yok ama grip..burnu akıyor öksürüyor....neyseki iştahı yerinde..
bu arada deniz tıpış tıpış yürüyor...darısı diğer bebeklere....

sağanak ve gök gürültüsü bir günden size merhaba.....
hava karanlık..yağmurlu...gök gürültülü...
denizin doğum gününe var bir hafta :)))
haftaya bugün dünyaya geldi kuzum...
eee artık onun için doğum günü hazırlıkları başlayacak...gzel ve özel sürprüzler yapıcaz miniğime...
öncelikle doğduğundna bu yana her ay gelişimi için yazdğım güncelerden sadece bu ay için yazdığım satırları size kopyala yapıştır yapmak istiyorummmmmmm :))))

diğer 2 sürprüz doğum gününe özel :)))

Hamileliğim,doğum stresim,doğduğunda minicik bedeni,kırkı,anne sütü alacak mı endişesi,ilk katı gıdası,emeklemesi,ilk sözcükleri,sıralaması derken DENıZ 1 hafta sonra 1 yaşında...
Dede,baba,behaaa,bıdda,aba,gel gel gibi sözler söyleyip bay bay yapıp ve cümle kurduğunu sanıp mutlu olması,müzik sesine alkış yapıp,popo sallayıp oynaması bize huzur katıyor.13 adım atıyor ama çok heyecanla koşuyor..Çok mutlu oluyor ilerleyince.Bu aralar çok sık hastalandı:boğaz kızarıklığı,düşmeyen ateş,ishal,öksürük ve sonuç olarak şuruplar ve iğne
Dışarı çıkmaktan çok büyük keyif alıyor,bazen kucak istiyor bazen arabasında uyuyor...En sevdiği yemekler yayla çorbası,yıldız şehriyeli tavuk,ciğer patates havuç püreleri,haşlanmış somon...
Şu anda 2 altta 2 üstte 4 dişe sahip ve köpek dişleri ve kök dişleri sıkıntısından sürekli kafasını yere vurmakta,kafasına vurmakta ve mızmızlık...Oyun oynamayı çok seviyor,biberonuyla bize içirmeyi,elindeki yiyeceği paylaşmayı ve mutlu olmayı biliyor.Oyuncaklarıyla güzel zaman geçiriyor ama bunun dışında kumandayı görsün affetmeden fırlatıp parçalıyor..ıslak mendil paketinden mendil çıkarıp ağzına götürecekken yakaladığım günlerin sayısı meçhul..
.................. ay bitmeden devam edicem satırlarıma :)))

Son düzenleme:
selam herkese biz ishal olduk nerdeyse bir haftadır geçmedi .. iştahsız çok uykulu hep prinç lapas patates haşlama yapıyorum yemiyor dahadorusu iki gündür hiç bişey yemiyor sadece şeftali suyu içiyor ne önerirsiniz kzlar

herkes iyidir umarm nescim denzide mi hasta geçmiş olsun kuzuya bizimde 6 temmuz doğum günümüz heyecanla bekliyoruz ..iyi olsunda parti kutlama kusur kalsın diyorum şimdilik kızımnda 12 temmuz aralar az berabeer de kutlarz inş.

nescim ne güzel yazmışsın denize özel satırları..allah mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın inşallah..
narcım geçmiş olsun canım..doktora götürdün mü..ishalden dolay çok sıvı kaybı oluyor ya belki çabuk toparlaması için birşey verir..yedirdiklerin dışında aklıma birşey gelmiyor canım.umarım biran önce iyileşir kuzucun..

götürdüm elvancm ama sağlık ocağına özele gitmedik reflor verdi ateşlenmedikçe kokrma dedi bol sıvı ver dedi ama yinede tedirgin omaya başladım .. geçmezse bi daha bi götürayim bari

götür canım ama ishal en az 1 hafta sürüyor zaten..telaşlanma..dediği gibi bol su içir..birde zorlada olsa yedirmeye çalış püre falan..çok geçmiş olsun canım..
bizimkide diş sıkıntısı çekiyor.2 gündür sürekli ağlamaklı.bugün ben işe giderken çok ağladı arkamdan..insanın canı acıyor kuzular hasta olunca..allah beterinden saklasın hepsini..

geçmiş olsun canım. yazın balık yağı verilmediğini okumuştum bir yerde ama ne kadar doğru bilemem.

selam canım. geçmiş olsun. 1-2 güne geçmezse doktoruna götür bence. muz, şeftali, elma,peynir, zeytin, ekmek, az yağlı makarna,patates ve pirinç çorbası ishale iyi gelir. birde yazın meyveleri karıştırıp vermemek gerekiyomuş ishal yapıyomuş özellikle kavun karpuz ve üzümü birlikte yememek gerekiyo.

acil şifalar.
Selam güzel anneler,,
herkes nerde?
selam canım. buralardayız arada bebişlerden fırsat bulursak bakıyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…