- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.721
Tüm annelere merhaba.
Arkadaslar hamileligimin 16.Haftasından buyana takip etmekteyim sizleri ancak calıştıgımdan dolayı ara ara okuyabiliyordum.Ben bursada yasıyorum ismim gûlşen.canım kızım DURU 23.Temmuzda dünyaya geldi.2 üst 3 tane alt olmak üzere toplam 5 disimiz var.15.Gün öncesine kadar yerinden kıpırdamayan pamuguma sanki sihirli bir deynek degdi birden emeklemeye basladı.emeklemiyor koşuyor adeta.inanılır gibi degil.birkaç gündürde 3 Adım atıp düsüyor.simdilik benden bukadar ev tasıdıgım için net baglı degil telden giriyorum hepinizi öpüyorum.sevgiler...
temmuz anneleri ve güzel bebişleri selamlar bugün doktora gittik ada ilk dişini çıkarıyor kulağını tutuyor sürekli dedim,kulakta enfeksiyon başlamış dedi doktor 10günlük antibıyotik tedavisi verdi,orta kulağa inmeden önleyelim dedi.süte başlamamız önerdi.birde balıkyağı içeren bir şurup verdi bizden bu kadar annişler,inşş iyileşir kızım tez zamnada..iyi geceler
selam herkese biz ishal olduk nerdeyse bir haftadır geçmedi .. iştahsız çok uykulu hep prinç lapas patates haşlama yapıyorum yemiyor dahadorusu iki gündür hiç bişey yemiyor sadece şeftali suyu içiyor ne önerirsiniz kzlar
selam canım. buralardayız arada bebişlerden fırsat bulursak bakıyoruz işte.Selam güzel anneler,,
herkes nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?