- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.741
kızlar görev değişikliği nedeni ile 1 hafta boyunca işyerinden fazla giremeyebilirim.hepiniz kendinize iyi bakın.adsl sorunu çözülürse evde akşamları takip ederim.öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri..
canım nasılsın.pastan harika görünüyor tarifini yazarmısın...deniz için yorum yazan elleriniz dert görmesin ve güzel dilekleriniz için herkese teşekkrüler canlarım...
şuanda ateşi yok ama grip..burnu akıyor öksürüyor....neyseki iştahı yerinde..
bu arada deniz tıpış tıpış yürüyor...darısı diğer bebeklere....
sağanak ve gök gürültüsü bir günden size merhaba.....
hava karanlık..yağmurlu...gök gürültülü...
denizin doğum gününe var bir hafta :)))
haftaya bugün dünyaya geldi kuzum...
eee artık onun için doğum günü hazırlıkları başlayacak...gzel ve özel sürprüzler yapıcaz miniğime...
öncelikle doğduğundna bu yana her ay gelişimi için yazdğım güncelerden sadece bu ay için yazdığım satırları size kopyala yapıştır yapmak istiyorummmmmmm :))))
diğer 2 sürprüz doğum gününe özel :)))
Hamileliğim,doğum stresim,doğduğunda minicik bedeni,kırkı,anne sütü alacak mı endişesi,ilk katı gıdası,emeklemesi,ilk sözcükleri,sıralaması derken DENİZ 1 hafta sonra 1 yaşında...
Dede,baba,behaaa,bıdda,aba,gel gel gibi sözler söyleyip bay bay yapıp ve cümle kurduğunu sanıp mutlu olması,müzik sesine alkış yapıp,popo sallayıp oynaması bize huzur katıyor.13 adım atıyor ama çok heyecanla koşuyor..Çok mutlu oluyor ilerleyince.Bu aralar çok sık hastalandı:boğaz kızarıklığı,düşmeyen ateş,ishal,öksürük ve sonuç olarak şuruplar ve iğne
Dışarı çıkmaktan çok büyük keyif alıyor,bazen kucak istiyor bazen arabasında uyuyor...En sevdiği yemekler yayla çorbası,yıldız şehriyeli tavuk,ciğer patates havuç püreleri,haşlanmış somon...
Şu anda 2 altta 2 üstte 4 dişe sahip ve köpek dişleri ve kök dişleri sıkıntısından sürekli kafasını yere vurmakta,kafasına vurmakta ve mızmızlık...Oyun oynamayı çok seviyor,biberonuyla bize içirmeyi,elindeki yiyeceği paylaşmayı ve mutlu olmayı biliyor.Oyuncaklarıyla güzel zaman geçiriyor ama bunun dışında kumandayı görsün affetmeden fırlatıp parçalıyor..ıslak mendil paketinden mendil çıkarıp ağzına götürecekken yakaladığım günlerin sayısı meçhul..
.................. ay bitmeden devam edicem satırlarıma :)))
narım geçmiş olsun en kısa sürede düzelir inşallah...sen tecrübeli annesin bilirsin işini geçmiş olsun tekrar..götürdüm elvancm ama sağlık ocağına özele gitmedik reflor verdi ateşlenmedikçe kokrma dedi bol sıvı ver dedi ama yinede tedirgin omaya başladım .. geçmezse bi daha bi götürayim bari
çabuk gelllll olumunekankayizsmilekızlar görev değişikliği nedeni ile 1 hafta boyunca işyerinden fazla giremeyebilirim.hepiniz kendinize iyi bakın.adsl sorunu çözülürse evde akşamları takip ederim.öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri..
meltemcim slm, bu verilen şurup vitamin kompleksi acd içerıyor doktor özellikle vermemi istedi d vitamini takviyesi için.ayrıca kullanan arkadaşlarım var çok işe yaradığını tüm testlerinin düzeldiğini söylediler.nette de araştırdım biraz yorumlar iyi,kullanıyoruz şimdilik.öptüm cnm.geçmiş olsun canım. yazın balık yağı verilmediğini okumuştum bir yerde ama ne kadar doğru bilemem.
selam canım. geçmiş olsun. 1-2 güne geçmezse doktoruna götür bence. muz, şeftali, elma,peynir, zeytin, ekmek, az yağlı makarna,patates ve pirinç çorbası ishale iyi gelir. birde yazın meyveleri karıştırıp vermemek gerekiyomuş ishal yapıyomuş özellikle kavun karpuz ve üzümü birlikte yememek gerekiyo.
acil şifalar.
selam canım. buralardayız arada bebişlerden fırsat bulursak bakıyoruz işte.
filizim ben varım tatlım nasılsın
Geçmiş olsun. Yapılabilecek herşeyi yapıyorsun sanırım. Yeterli sıvı ve gıda alamadığına inanıyorsan serum vermeleri gerekir.selam herkese biz ishal olduk nerdeyse bir haftadır geçmedi .. iştahsız çok uykulu hep prinç lapas patates haşlama yapıyorum yemiyor dahadorusu iki gündür hiç bişey yemiyor sadece şeftali suyu içiyor ne önerirsiniz kzlar
kızlar görev değişikliği nedeni ile 1 hafta boyunca işyerinden fazla giremeyebilirim.hepiniz kendinize iyi bakın.adsl sorunu çözülürse evde akşamları takip ederim.öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri..
Benim bazı sıkıntılarım var onlardan bahsetmek istiyorum sizlere.
Duruya sabah kahvaltısını bulamaç halinde vermek istemiyorum artık ancak tek tek nasıl yediricem yumurta peynir vs.köfteyî bile ögûre ögüre yiyor pilav ve makarnada sıkıntı yok,biran önce geçiş yapmam gerektigîne inanıyorum.diger sıkıntım geceleri sık kalkması enaz 6-7 defa.beni emerek uyuyor yerine al koy yapmaktanbazen yanimda yatırıyorum artık yoruldum.birde dogum gûnûnde bir kutu yapsam ve gelen misafirlerimizden duru icin mektup yazmalarını istesemnasıl olur sizce.o kutunun içinede durudan birkaç hatirakoyup ayakkabısî gibîmesela,yazdigimiz mektularladolu kutuyu durunun15. Yaş gûnûnde ona hediye versem nasıl olursizce.kızlarcokmu abartmış olurum...?
Kabız olmuş olabilir mi?kızlar ipek sabah mıymıymıyladı sonrada birden bire saçları terledi sırılsıklam oldu..
baktım kakada yapmamış acaba nedendir ki??
Nice nice mutlu yıllarınız olsun...selam kızlar nasılsınız dün biricik aşkımın doğum günüydü terasımızda kutladık anneanne babaanne halalar dayılar geldi aile arasında önce güzel bir yemek yedik arkadan doğum günümüzü kutladık eşimle beraber terasımızı süsledik bir sürü balonlarla süslerle stüdyoya gittik resim çektirdik çok güzel geçirdik babamız sanki kızımız evleniyor telaşımıza bak diyor. kızım artık 1 yaşında bugünde deniz bayramıydı deniz kenarına gittik bayramı seyrettik geldik az sonra uyuyacağız
maşallah nazımıza 1 yaşına girdi..selam kızlar nasılsınız dün biricik aşkımın doğum günüydü terasımızda kutladık anneanne babaanne halalar dayılar geldi aile arasında önce güzel bir yemek yedik arkadan doğum günümüzü kutladık eşimle beraber terasımızı süsledik bir sürü balonlarla süslerle stüdyoya gittik resim çektirdik çok güzel geçirdik babamız sanki kızımız evleniyor telaşımıza bak diyor. kızım artık 1 yaşında bugünde deniz bayramıydı deniz kenarına gittik bayramı seyrettik geldik az sonra uyuyacağız
her sabah kesin saat 8 e kadar kakasını yapıyor..çok değişik bir metobolizma, her sabah bezi kakalı. doğduğundan beri hiç şaşmadı bu durum..kakasını yapmıştı yani katı değil normal..ama gazı olabilir..Huri merhaba, acaba kabız olabilirmi ipekcim.duru kabız oldugu zaman kaka yapmakta zorlandiginda saclari alnı,sırılsıklam oluyor,insaallah birseyî yoktur.
evet buharda kabak yapabilirim saol canım şu an uyuyor..Kabız olmuş olabilir mi?
Buharda kabak yapabilirsin çok lezzetli oluyor. kayısı hoşafı falan da belki...
Annem gelecek bugün Doğa2ya bakacak ben de pazara ve lazer epilasyona gideceğim.
Bazen haftada 1 bazen de 15 günde bir geliyor annem de evden çıkabiliyorum haftaiçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?