2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar görev değişikliği nedeni ile 1 hafta boyunca işyerinden fazla giremeyebilirim.hepiniz kendinize iyi bakın.adsl sorunu çözülürse evde akşamları takip ederim.öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri..

Tüm hasta bebeklerimize geçmiş olsun,
elvancım yeni yerinde umarım huzurla çalışırsın hakkinda hayırlı olması dilegiyle...
Yakısıklı deniz yûrümeye başlamış darısı duru'ma...
Duruyu g&#251;n aşırı yıkıyoruz dün banyodan sonra 15 dk.kadar kızımın göbegine bacaklarına sırtına bebek yağı ile masaj yaptım cok hosuna gitti ve gece mısıl mısıl uyudu.banyoyu babamız yaptırıyor bense sadece tutuyor ,bornozunu vs.getiriyorum.<konu mankeniyim yani :) > baba kız cok keyifli vakit geciriyorlar ve budurumdan son derece memnunum.babamız gelicek birazdan banyo yaptıracakmıs kızına...

kızlar görev değişikliği nedeni ile 1 hafta boyunca işyerinden fazla giremeyebilirim.hepiniz kendinize iyi bakın.adsl sorunu çözülürse evde akşamları takip ederim.öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri..

canım benim çok özledim seninle sohbet etmeyi şu telaşen bitsin artık. en azından akşamları iki laf ediyorduk. biliyorsun gündüz zeynepten işlerden fırsat bulup uğruyamıyorum pek. benimde okulum bitti bugün itibariyle. c.tesi arkadaşımın nikahı var akşamına anneme gidicem kısmetse. zeynep çok yoruyo iki kişi başedemez olduk. bir insan sürekli ayakta dururmu sürekli yürümek istermi yahu? bizde mi böyleydik bunlar mı farklı? gerci her halleri ayrı bir keyif ve mutluluk kaynağı ama gittikce zorlaşıyor sanki. ırmağım diş cıkarıyomuş inşallah kolay cıkarır prensesim benim. sen ne yaptın yerleşebildin mi? yeni işin de hayırlı olsun tatlım. ırmağa yakın olacağına çok sevindim

canım nasılsın.pastan harika görünüyor tarifini yazarmısın...
denizin dişleri çok tatlı duruyor maşallah ona..
evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun geçen sene hamileyken salıncakta resimlerini koymuştun evlilik yıl dönümünde hatta düğün resmin vardı bir ara profilde ne çabuk geçiyor zaman değil mi..daha uzun mutlu senelere inşallah deniz bebeğinle birlikte....
doğum günü resimlerinide iple çekiyorum..

götürdüm elvancm ama sağlık ocağına özele gitmedik reflor verdi ateşlenmedikçe kokrma dedi bol sıvı ver dedi ama yinede tedirgin omaya başladım .. geçmezse bi daha bi götürayim bari
narım geçmiş olsun en kısa sürede düzelir inşallah...sen tecrübeli annesin bilirsin işini geçmiş olsun tekrar..

çabuk gelllll olumunekankayizsmile

meltemcim slm, bu verilen şurup vitamin kompleksi acd içerıyor doktor özellikle vermemi istedi d vitamini takviyesi için.ayrıca kullanan arkadaşlarım var çok işe yaradığını tüm testlerinin düzeldiğini söylediler.nette de araştırdım biraz yorumlar iyi,kullanıyoruz şimdilik.öptüm cnm.

Yepyeni bir gün, yepyeni çok güzel biray..
Bu ayın hepimiz icin güzelliklerle geçmesi dilegiyle.
Herkese GüNaydın...

Kimseler yok bu saatte.
Denize geçmiş olsun, doğum günübe kadar bir şeyi kalmaz inşallah.
Doğa'nın doğum gününe 29 gün kaldı. Tatilde olacağız o sırada. Babaanne,dede belki onların arkadaşlarıyla minik bir kutlama yaparız.

Doğa yürümeyi ilerletiyor her geçen gün. 9-10 adım atıyor,ayakta kalma süresi uzuyor.

mama,meme diyor ama henüz bilinçli değil sanırım.ce ee oynarken yok yok yok diyor bir de.ben yok yok yok doğa diyordum.baktım benimki de nok nok nok diyor. sonra yine oyun oynarken anladım ne demek istediğini :)

Kendi kendine oyunlar yapıyor.Kafayı indirip saklanıyor,ya da bir şeyin arkasına koyuyor kafayı 4-5 sn sonra çıkıp gülüyor.
7,5 aylıkken de cee yapmaya başlamıştı.yok yok doğa deyince hemen örtü,bez kitap ne bulursa yüzünü kapatıyor bir süre sonra da açıp gülüyor.

Bizim gibi vitamin kullanmayan var mı? D vitamini kullanıyorduk 2 ay önce kadar doktor vermeyin artık gerek yok dedi.
1 ay kadar demir damlası vermye başlamıştık kanı düşük çıktı diye. Meğer babası gibi akdeniz anemisi taşıyıcısıymış.Kestik demir damlasını da.

Off çok pişmanım, kaşık kaşık nutella yedim

Geçmiş olsun. Yapılabilecek herşeyi yapıyorsun sanırım. Yeterli sıvı ve gıda alamadığına inanıyorsan serum vermeleri gerekir.

Hayırlı olsun yeni görevin.

Gülşen hoşgeldin.
Benim kızım hiç bulamaç yemedi. Yumurtaya başlayınca haşlanmış verdim hep. Artık bazen omlet te yapıyorum. Yumurta sarısına labne katıyorum, az zeytinyağı veya tereyağı ile pişiriyorum.

O kutu olayını başka yerlerde de okudum. Bence çok güzel,hatta eşime de söylemiştim çok hoşuna gitmişti.

kızlar ipek sabah mıymıymıyladı sonrada birden bire saçları terledi sırılsıklam oldu..
baktım kakada yapmamış acaba nedendir ki??

selam kızlar nasılsınız dün biricik aşkımın doğum günüydü terasımızda kutladık anneanne babaanne halalar dayılar geldi aile arasında önce güzel bir yemek yedik arkadan doğum günümüzü kutladık eşimle beraber terasımızı süsledik bir sürü balonlarla süslerle stüdyoya gittik resim çektirdik çok güzel geçirdik babamız sanki kızımız evleniyor telaşımıza bak diyor. kızım artık 1 yaşında bugünde deniz bayramıydı deniz kenarına gittik bayramı seyrettik geldik az sonra uyuyacağız

Priene tesekkür ederim hosbulduk. bende hemen hemen 2 aya yakındir vitamin kullanmayı bıraktım önceleri d vitaminiydi sonrasında multivitamine gecmistik.demir damlasınıda veremiyorum durunum migdesini bulandiriyor.önümüzdeki hafta dr.kontrolümüz var umarım kan sayımını sorunsuz atlatırız...

Huri merhaba, acaba kabız olabilirmi ipekcim.duru kabız oldugu zaman kaka yapmakta zorlandiginda saclari alnı,sırılsıklam oluyor,insaallah birsey&#238; yoktur.

selam kızlar..çok kısa bir cevap yazıp çıkacağım.çok yoğunum bugün..bilgisayarımın şifreleri gelmedi merak ettim sizleri başkasının bilgisayarından yazıyorum..meltemcim ev yerleşmek üzere..bitti sayılır artık.bu hafta sonuda bir iki birşey yaparsak bitecek..bende çok özledim canım..bundan sonra görüşürüz artık..şu işide 1 haftaya oturturum..çok öp zeynepimi benim için..
hurişim geldim bak yine merak ettimde..kakasını yapamadığı için terlemiştir yapmaya çalıştıysa..gaz sancısı falanda olabilir yapamaığı için.kayısı falan versen belki kolaylaştırır..
priene maşallah doğaya..oyuncu olacak senin kız..
gülsencim seninde günün güzel geçsin canım
filizusta şekerim özlemiştik seni ...kuzucuk nasıl iyi mi?
unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın.gece 11 den sonra gelicem adsl ok :) öptüm hepinizi..gün içindede fırsat olursa girmeye çalışırım..seviyorum hepinizi..

kızlar ipek sabah mıymıymıyladı sonrada birden bire saçları terledi sırılsıklam oldu..
baktım kakada yapmamış acaba nedendir ki??
Kabız olmuş olabilir mi?
Buharda kabak yapabilirsin çok lezzetli oluyor. kayısı hoşafı falan da belki.

Nice nice mutlu yıllarınız olsun...

Annem gelecek bugün Doğa2ya bakacak ben de pazara ve lazer epilasyona gideceğim.

Bazen haftada 1 bazen de 15 günde bir geliyor annem de evden çıkabiliyorum haftaiçi.

maşallah nazımıza 1 yaşına girdi..
1 yaş 40 çıkması gibidir huytları suyları değişir derler...uyku problemi düzelsinde...

Huri merhaba, acaba kabız olabilirmi ipekcim.duru kabız oldugu zaman kaka yapmakta zorlandiginda saclari alnı,sırılsıklam oluyor,insaallah birseyî yoktur.
her sabah kesin saat 8 e kadar kakasını yapıyor..çok değişik bir metobolizma, her sabah bezi kakalı. doğduğundan beri hiç şaşmadı bu durum..kakasını yapmıştı yani katı değil normal..ama gazı olabilir..

Kabız olmuş olabilir mi?
Buharda kabak yapabilirsin çok lezzetli oluyor. kayısı hoşafı falan da belki...
evet buharda kabak yapabilirim saol canım şu an uyuyor..
ama enteresan bir şekilde mız mız landı kucağıma gelmek istedi omuzuma yattı saçları su gibi oldu sonra düzeldi uyudu..karnıda ağrımış olabilir tabi..saçların su gibi terlemesine şaştım ben bakalım kalkınca kabak yesin...ama kaka porblemimiz yok düdüklü tencere gibi her sabah aynı saatte yapıyor..

Annem gelecek bugün Doğa2ya bakacak ben de pazara ve lazer epilasyona gideceğim.

Bazen haftada 1 bazen de 15 günde bir geliyor annem de evden çıkabiliyorum haftaiçi.

çok güzel oluyor dimi kaynanamda insafa geldi haftada 1 alıyor oda..2 saatliğinede olsa evde oh diyorum ..sessiz duruyorum ipek uyanmasın diye uyuyormuş gibi geliyor bana ..

maşallah ipeğe huri na kadarda mutlu bizimkide balonlarla dün çıldırdı okadar mutlu olduki
inşallah huyu değiir demişsin inşallah değişir yaaaa vallahi mahvediyor beni

naz 15 gündür ne kahvaltı ne öğle yemeği nede akşam yemeği yiyor bütün gün yediği meyva karpuz çubuk kraker ekmek kemiriyor peynir kemiriyor o kadar belki çok nadir 3 günde bir 6 yada7 kaşık çorba içiyor acaba tahlilyaptırsammı çok üzülüyorum başlarda ağlıyordum çocuğum niye yemiyor diye drumuz yediği kadar ver diyor ama yemiyorki biberonda almıyor onu içse yine razıyım gece uykusunda iki kez içiyor o kadar ama bütün gün aç .

huri sağol ellerine sağlık biliyordum konuya el atacaını hepsini beraber beceremedim eklemeyi
çok teşekkürler bende elbisesi beyaz diye beyaz aldım kanatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…