- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.761
selam kızlar..çok kısa bir cevap yazıp çıkacağım.çok yoğunum bugün..bilgisayarımın şifreleri gelmedi merak ettim sizleri başkasının bilgisayarından yazıyorum..meltemcim ev yerleşmek üzere..bitti sayılır artık.bu hafta sonuda bir iki birşey yaparsak bitecek..bende çok özledim canım..bundan sonra görüşürüz artık..şu işide 1 haftaya oturturum..çok öp zeynepimi benim için..
hurişim geldim bak yine merak ettimde..kakasını yapamadığı için terlemiştir yapmaya çalıştıysa..gaz sancısı falanda olabilir yapamaığı için.kayısı falan versen belki kolaylaştırır..
priene maşallah doğaya..oyuncu olacak senin kız..
gülsencim seninde günün güzel geçsin canım
filizusta şekerim özlemiştik seni ...kuzucuk nasıl iyi mi?
unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın.gece 11 den sonra gelicem adsl ok :) öptüm hepinizi..gün içindede fırsat olursa girmeye çalışırım..seviyorum hepinizi..
amin canm şimdiden doğum gününüz kutlu olsunTüm bebelerimize Allahtan hayırlı,sağlıklı ve mutlu yaşlar diliyorum,benim bebişim de 28 temmuzda 1 yaşında olacak inşallah,Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.
teşekkür ederim canım,herkese gülüyor,herkese gidiyor,yerlisi yabancısı yok,genç erkeklere gel gel yapıyor...ya bunu heralde söyleyen milyonuncu kişiyim ama bu zilli senin kopyan sadece resimlerden seni tanımama rağmen çok benzetiyorum .. veee çoook şebek bu ya büyüdükçe daha çok daha sevimli oluyo bence ipek evde okulda arkadaşlaryla vakit geçirirken hep neşe kaynağ bi kz olcak çok şen şakrak olcak şimdiden belli maşallah yerim onu ben
güle güle giysin çok güzelmiş kaça aldn huriş bende netten bakıyordum doğum gününe alaym diye
ben ortak kulanımlık şeyleri genelde beyaz alıyorum karderşi erkek olursa diye:kedi:sempatiksalakcinnimaşallah ipeğime..çok tatlı..güleç yüzü hiç solmasın..bu ayakkabıların pembeside bizde var canım..ırmak çok rahat ediyor onlarla....
herkeze merhaba uzun bi süredir giremedim...
bi sürü problem yaşadık görümcemi kaybettik...fln derken uzun zamandır giremedim
Başınız sağolsun,rahatsızmıydı görümcen,mekanı cennet olsun
Başınız sağolsun,rahatsızmıydı görümcen,mekanı cennet olsun
Allah bebelerimizi bize bağışlasın inşallah,dualarına amiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?