2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

meltemcim teşekkürler gerçektende öyl ne kadar üzselerede yorsalarda hiç etkilemiyor insanı daha kızarken bile üzülüyorum ona neden kızıyorum diye kendime...çünki uyku saati geldiğinde naz mahvediyor kendinide benide gerçi eskiye oranla epeyce azaldı çok şükür uyku zamanı geldiğinde bazen kızıyorum sonrada ağlıyorum neden yavruma kızdım diye. allah sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıa onsuz bir sn bile yaşamak zor bazen çarşıda işim oluyor bırakıp gidiyorum çarşıda bile srekli aklımda geçen akşma düğüne gittik kvye bırakıp düğünün ortasında dayanamadık geldik eve o olmadığı zaman hiçbirşey zevk vermiyor iyiki anne olmuşum allah herkeze nasip etsin inşallah

bize geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ederim .. çok şükür biraz daha iyiyiyz bu gün ilaç vermedim sanırm normale döndü benim oğluş doğum günü telaşı hepimizi sardı sanırm şimdi naz kızımızı gördüm allah uzun ömür sağlık mutluluk versin annesinden babasnan sevdiklerinden hiiç ayrmasn nazmı öp annesi benim için onu bütün doğum günü kutlyan bebekilerimi kutluyorum artk fazla giremiyorum takip zorlaşıyo geçmişede dönemiyince hepsini şimdiden öptümmopuyorumnanaktan ..bizim doğum günümüz sal pastasn kendim yapıcam inş. ufak aile arasnda kutlarız belki halası gelir diye bekliyoruz ksmet bakalım .., kızımda 10 yaşına basacak 12 temmuzda deniz pek anlamyacak ama kzma birazcık daha özenli bişiler yapmay planlıyorum kardeşiyle kutlayacağ ilk doğum günü çok heycanlı prensesim birde şu migren arlarım tutmasa herşey daha güzel ocak migren çocularımla geçirceğim zamandan çok çalıyo kalleş hastalık ya noolur şu migrene çare bulsunlar artk mafoldumben

Son düzenleme:
Tüm bebelerimize Allahtan hayırlı,sağlıklı ve mutlu yaşlar diliyorum,benim bebişim de 28 temmuzda 1 yaşında olacak inşallah,Allahım yavrularımızı bize bağışlasın.

saol elvancımm
aklıma esti bakıyım ne var ne yok dedim :)
iiyi oğluşumda teyzesi...ırmak nasıl
sabırsızlıkla doğumgünümüzü bekliyoruz bizde :)

ıpeğin ağzını kocaman açtığı resmine ba-yıl-dım.masaallah çok seker...Bûyûmûşlerde gesmelerede giderlermiş.

Derincim, Naz'ın doğum gûnû kutlu olsun.
Beraber daha nice mutlu,sağlıklı,huzur dolu senelere...

ben geldim ama kimse yok..zaten çıkmamda lazım.eşime gömlek ütüleyeceğim.bu işi hiç sevmiyorum ya gündüz giremem yine akşama görüşürüz kızlar..hepinizi ve bebişeri öpüyorum kocaman..iyi geceler..

günaydın herkese..işte bir fırsat çok uzub sürmeyecek ama olsun :)
güzel bir gün diliyrum hepinize..
nescim ırmakcık iyi teyzesi..uyku eskiye göre daha iyi ama bu aralar yine bir sıkıntısı var.diş diye düşünüyrum.temmuzun 12 si gibi doktora gidicez kontrole..bakıcaz ozaman..ama artık büyüdü kızımda.eski huysuzlukları kalmadı maşallah...
ben iş değişikliği,ev değişikliği yaptım.şu 2 haftada ne çok şey değişmiş hayatımızda..o yüzden çok giremiyorum..1 hafta daha müddet bana sonra buralarda olucam yine..
çok geçmiş olsun canım..deniz nasıl iyileştimi..sıradan geçti hastalık sizi..hepiniz biraz önce iyileşip ayağa kalkın inşallah..
pastalar süper görünüyor :) teşekkür ederiz canım..
öpüyorum hepinizi :)

teşekkür ederim canım,herkese gülüyor,herkese gidiyor,yerlisi yabancısı yok,genç erkeklere gel gel yapıyor...
ayakkabı konusundada şişli /cevahirde çocuk ayakkabıları mağazası var oraya girdik nubebe geçen seri modelleri tek numara kalmış stand 39 tl yazıyordu ordan bulduk 20 numero nakitte 35 e bıraktılar.yeni seri modeller 70 den başlıyor..
geçensenenin modeli yada bu senenin modeli olması önemli değil benim için ayağının sağlam gelişmesi önemli...

maşallah ipeğime..çok tatlı..güleç yüzü hiç solmasın..bu ayakkabıların pembeside bizde var canım..ırmak çok rahat ediyor onlarla....
ben ortak kulanımlık şeyleri genelde beyaz alıyorum karderşi erkek olursa diye:kedi:sempatiksalakcinni

Günaydın herkese...Artık topiğe çok az kişi katılıyor...Bebişlerimizden fırsat kalmıyor....Özledim eski muhabbetli günlerimizi....Biraz bizden bahsedeyim...Kızım çok yaramazlaştı...Öyle hızlı emekliyorki evin altını üstüne getiriyor...Çekmecelerdekiler hep dışarda ev hep dağınık sürekli topluyorum ama benim tombiğim hemen dağıyor...Az önce sessiz odasındaydı ben de baktım niye sessiz diye ıslak mendili boşaltmış odanın her tarafına...Şimdi de kafasını tv sepasına vurdu zor sakinleştirdim...Öyle böyle yaşlarına geldiler Allah uzun ömür versin yavrucuklarımıza...

Derincim kızının doğum günü kutlu olsun....Sağlıklı,mutlu doğum günleri kutlamanız dileğiyle...
Kıızım feryat figan yanına gideyim öpüyrum hepinizi...

herkeze merhaba uzun bi süredir giremedim...
bi sürü problem yaşadık görümcemi kaybettik...fln derken uzun zamandır giremedim

bu ay bizim ayımız sevgili temmuz anneleri ve tatlı bebekleri
bu ay doğan tüm ama tüm temmuz bebekleri benim için çok özel
sağlıklı su gibi berrak uzun ömürlü olsunlar inşallah
hepimizin evlatlarının doğum günü kutlu olsun nice yıllara

herkeze merhaba uzun bi süredir giremedim...
bi sürü problem yaşadık görümcemi kaybettik...fln derken uzun zamandır giremedim

Başınız sağolsun,rahatsızmıydı görümcen,mekanı cennet olsun
Allah bebelerimizi bize bağışlasın inşallah,dualarına amiiiinn

kızlar slm bizimde dün doğumgünümzdü evde net yok resimleri en kısa zamanda koyucum kocaman 1 şeklinde yaş pastamız ve iş yerinde dağıttığım pembe 1 şeklinde kurabiyelerimiz vardı. süper fikir herkes çok beğendi nesquik senden aklıma geldi çok saol.
derincim iyiki doğmuş nazcık benim ada yla aynı gündü onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…