- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.781
canım benim Allah sabırlar versin:teselli:herkeze merhaba uzun bi süredir giremedim...
bi sürü problem yaşadık görümcemi kaybettik...fln derken uzun zamandır giremedim
evet canım bizim ayımız....Allah bebeklerimize sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...
herkeze merhaba uzun bi süredir giremedim...
bi sürü problem yaşadık görümcemi kaybettik...fln derken uzun zamandır giremedim
kızlar slm bizimde dün doğumgünümzdü evde net yok resimleri en kısa zamanda koyucum kocaman 1 şeklinde yaş pastamız ve iş yerinde dağıttığım pembe 1 şeklinde kurabiyelerimiz vardı. süper fikir herkes çok beğendi nesquik senden aklıma geldi çok saol.
derincim iyiki doğmuş nazcık benim ada yla aynı gündü onlar.
Başınız sağolsun Beyaz Melek
Allahım ailesine sabır versin...
melekcim başınız sag olsun güzelim
melekcim başın sağ olsun.allah sabır versin ailesine
melekcim başın sağolsun görümceni kaybetmişsiniz Allah sabır versin zaten hasatydı sen hamişkenden nur içinde yatsın :Saruboceq:
evet kızlar haftaya da bizim doğum günümüz 9 temmuzda 10 temmuzdada benim doğum günüm çok heyecanlıyım oğlumun ilk doğum gününde çoookk
derıncım dogum gununuz kutlu olsun.sızınkıyle bızımkı aynı gun sanrmmaşallah ipeğe huri na kadarda mutlu bizimkide balonlarla dün çıldırdı okadar mutlu olduki
inşallah huyu değiir demişsin inşallah değişir yaaaa vallahi mahvediyor beni
naz 15 gündür ne kahvaltı ne öğle yemeği nede akşam yemeği yiyor bütün gün yediği meyva karpuz çubuk kraker ekmek kemiriyor peynir kemiriyor o kadar belki çok nadir 3 günde bir 6 yada7 kaşık çorba içiyor acaba tahlilyaptırsammı çok üzülüyorum başlarda ağlıyordum çocuğum niye yemiyor diye drumuz yediği kadar ver diyor ama yemiyorki biberonda almıyor onu içse yine razıyım gece uykusunda iki kez içiyor o kadar ama bütün gün aç .
herkeze merhaba uzun bi süredir giremedim...
başnz sağolsun melekçim allah geride kalanlara sabrlar versinherkeze merhaba uzun bi süredir giremedim...
doğum günümüzü kutlayan herkeze çok teşekkürler
rosem canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun vallahi 15 gündür belki 4 sefer çorba içmiştir çok oda 5 6 kaşık hiçbirşey yemiyor ama dün gördüm daha meğer 6. dişimiz çıkmış epeycede büyümüş ben doğum günü telaşından görmedim heralde dün gördüm epeycede büyümüş meğer diştenmiş ama hala yemiyor inşallah geçer bu günler çok üzülüyorum oyemedikçe.hepsi aynı canım wc ye bile gidemiyorum bütün çekmeceler dolaplar aşağıda gezmeğe gitsem herkezin evinide dağıtıyor karıştırıyor hiçbir yere gitmiyorum inşallah geçecek bu günler
rozem ve nar sağolun kızlar allah hepinize sağlık ve uzun ömür versin
bizde vurma ,kırma,ısırma,saç çekme gibi bir şey olmuyor..arkadaş çevreside var mahallede ki çocuklarla çok iyi anlaşıyor..akşamlar ı1 saat yürüyüşe çıkarıyorum oyun oynayan çocukları görünce uçuyor ...cici yapıyor gel gel yapıyor...
sizden 2-3 hafta ufak bu dedikleriniz 2 haftada falan oluştuysa vay halime banada geliyor demektir..yoksa uysal bir çocuk ipek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?