2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yavru kuşlarım ve onların güzel anacıkları iyilerdir efiyettedirler inşallahhh kağanla yuvarlanıp gidiyoruz işte o bana kızıyor ben onaa hehe tam zıpır oldu bunlarr valla kızdımı görmelisinz dedede menede bişiler söylüyor kuzum

melekcim başın sağolsun görümceni kaybetmişsiniz Allah sabır versin zaten hasatydı sen hamişkenden nur içinde yatsın :Saruboceq:

evet kızlar haftaya da bizim doğum günümüz 9 temmuzda 10 temmuzdada benim doğum günüm çok heyecanlıyım oğlumun ilk doğum gününde çoookk

herkeze merhaba uzun bi süredir giremedim...
bi sürü problem yaşadık görümcemi kaybettik...fln derken uzun zamandır giremedim
canım benim Allah sabırlar versin:teselli:
evet canım bizim ayımız....Allah bebeklerimize sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin...

bi sürü problem yaşadık görümcemi kaybettik...fln derken uzun zamandır giremedim

melekcim başınız sağolsun..allahım sizlere sabır versin..mekanı cennet olsun..

kesinlikle çok özel ve güzel..yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum..hepsini öpüyorum...

sibelcim nice nice yıllara...allah sağlıklı uuzn ömürler versin sizlerle beraber..hep mutlu huzurlu yaşasın kuzucuk..

Başınız sağolsun Beyaz Melek
Allahım ailesine sabır versin...

melekcim başınız sag olsun güzelim

melekcim başın sağ olsun.allah sabır versin ailesine

melekcim başın sağolsun görümceni kaybetmişsiniz Allah sabır versin zaten hasatydı sen hamişkenden nur içinde yatsın :Saruboceq:

evet kızlar haftaya da bizim doğum günümüz 9 temmuzda 10 temmuzdada benim doğum günüm çok heyecanlıyım oğlumun ilk doğum gününde çoookk

hepinize çok teşekkür ederim

derıncım dogum gununuz kutlu olsun.sızınkıyle bızımkı aynı gun sanrm
benım oglumda bu aralar hıcbırsey yemıyor.aynı senın kızın gıbı sadece meyve yıyor ne corba ıcıyor nede baska bırsey yıyor.
oyle oluncada uyku duzenı degıstı tabı.
ben azı dişlerden süphelnıyorum acaba azı dişlerini cıkartacaklar??

basınız sagolsun melekcım..Allah sabır versın.

uzun zaman oldu hıc fırsat bulupta yazamadım topıge.
cogumuz dogum günü telasnda sanırım.
gecmısın bırkac sayfasına bakabıldım ancak,kacırdıgım dogum günü varmı bilmiyorum.
bütün bebıslerin dogum gününü kutluyorum..bebıslerımızle bırlıkte gecırecegımız nice dogum günlerıne ınsallah.
bızde dogum günümüzü yaptık persembe günü.sade bir kutlama oldu aıle arasında.
henuz yürümüyoruz.ayakta durabılyor ama adım atmıyor henuz.
cok yaramazlastı oglusum.butun gün cekmce dolap ne varsa hepsı ortada.aksama kadar pesındeyım.
hıcbırseye vakıt kalmıyor..bazen aksam yemegını bıle zor yapıyorum.
afedersınız wc ye bıle zor gıdıyorum.kapıda beklıyor anne dıye aglıyor..
onlar saglıklı olsunda herseye degıyor.:1hug:

doğum günümüzü kutlayan herkeze çok teşekkürler
rosem canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun vallahi 15 gündür belki 4 sefer çorba içmiştir çok oda 5 6 kaşık hiçbirşey yemiyor ama dün gördüm daha meğer 6. dişimiz çıkmış epeycede büyümüş ben doğum günü telaşından görmedim heralde dün gördüm epeycede büyümüş meğer diştenmiş ama hala yemiyor inşallah geçer bu günler çok üzülüyorum oyemedikçe.hepsi aynı canım wc ye bile gidemiyorum bütün çekmeceler dolaplar aşağıda gezmeğe gitsem herkezin evinide dağıtıyor karıştırıyor hiçbir yere gitmiyorum inşallah geçecek bu günler

tesekkurler canım.saglıklı mutlu bırlıkte gecırecegımız nıce senelere ınsallah.
benımkısı agzına da baktırmıyor..
elımı agzına bakmak ısteyınce öyle bır ısırıyorkı ,sankı koparacak gıbı.
bırde benım oglum cok hırcın olmaya basladı.kaydirigubbakcemileeve gelen cocuklara vuruyor saclarını felan cekıyor.alsanaalsanasmile
neden boyle oldu anlamayamıyoruz.ınsallah gecici bır dönemdir yoksa hırcın bır cocukla basa cıkmak epey zor olucak.

Son düzenleme:
rosem aynen canım benimkide ağzını açtırmaz bana o yüzden görmedim yaaa zaten mümkün değil hep bakmak isterim kıyamet kopar yada ısırır bugün nasıl canımı yaktı aynen benimkide çok hırçın oyuncaklarını kimseye vermez benim saçımı çeker her yerimi ısırmaya çalışır temmuz bebekleri hep böyle yanii

bizde vurma ,kırma,ısırma,saç çekme gibi bir şey olmuyor..arkadaş çevreside var mahallede ki çocuklarla çok iyi anlaşıyor..akşamlar ı1 saat yürüyüşe çıkarıyorum oyun oynayan çocukları görünce uçuyor ...cici yapıyor gel gel yapıyor...
sizden 2-3 hafta ufak bu dedikleriniz 2 haftada falan oluştuysa vay halime banada geliyor demektir..yoksa uysal bir çocuk ipek..

iyi geceler herkese...sizleri çok özledim hafta sonumda yoğun geçiyor.bu akşam kayınvalidem ve görümcemler yemekteydi.şimdi gittiler..yatmadan bakayım dedim..nasıl herkes iyidir umarım..bebişlerimizde..ırmak bu gece 1 de uyudu..kaç gündür böyle...en az 45 dk sallıyorum ayağımda çok zor uyuyor.sizde de var mı kızlar bu sorun yakın zamanlarda..
çok şükür ırmakta çok hırçın bir çocuk değil.ama bazen istediği olmayınca vurmaya kalkıyor.hayır diyorumö şirinlik yapıyor :)

çok öüyorum bebişlerimizi..allah rahatlık versin herkese..umarım bebişlerimiz çok rahat ve deliksiz uyurlar bu gece..

son zamanlarda arttı canım bızım hırcınlıgımız .sanırım kendılerını ıspatlamaya calıısyor keratalar.
benim oglumda cocukları sevıyor ama yanlarına gelınce yada gidince saclarını felan cekıverıyor.kaydirigubbakcemile
bende hergun cocuk parkına götürüyorum oglumu.salıncaga bınmeye bayılıyor.
ordakı cocukları gülücük dagıtıyor ama yanına yaklasan oldumu hemen elı sacta.alsanaalsanasmile

Merhaba güzel anneler...
Bebeklerinizin doğumgünü'nü nasıl yapmayı planlıyorsunuz???
Beni şimdiden heyecan sardı.....
Fikirlerinize ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…