2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kıslar selam Nasılsınız umarım herkes iyidir
Ya bişiy sorucam bu haftasonu Eymen Yağızın doğum günü netten devatiye hazırlamak istiyorum cicili bicili bişiyler bu tarz yapabileceğim davetiye sayfası biliyormusunuz bi kaçtane özelden bana link atsanız..
tşkler şimdiden

beyaz melekcım kızın nasıl?
yürümeye basladımı?onunda az kaldı sanırım dogum gününe..kaydirigubbakcemile2
sağol canım öykücüğüm iyi maşallah
kocaman oldu 7 tane dişimiz var
bütün gün oyun peşinde sakin uysal bi bebek şükür zorlamıyo hiç beni
ama sürekli ilgi istiyo ve hep yanında olmamı istiyo
yürümeye başladı canım
7-8 badım atıyo
seviyo kendi kendine yürümeyi
ama hep güvende olmak istiyo canı çok tatlı
ama biraz daha geliştirmesi gerek yürümesini tabi
evet canım 7 temmuzda doğum günümüz bi srü telaş oluyo çok heycanlıyım hayırlısıyla bi atlatsak
Merhaba güzel anneler...
Bebeklerinizin doğumgünü'nü nasıl yapmayı planlıyorsunuz???
Beni şimdiden heyecan sardı.....
Fikirlerinize ihtiyacım var...
evet miniklerin doğum günlerine sayılı anlar kaldı
biz 2 tane doğum günü partisi hazırladık kızıma
biri evde arkadaşlarım ve onların bebişleri yani öykünün arkadaşlarıyla olacak
diyeri aile mle ve yakın akrabalarla bi restoranda olacak
kızım için dolaba koyulacak mıknatıslı çerçeve yaptırdım
misafirlere dağıtmak için
sade ama cici bi doğum günü olavak sanırım 7 temmuzda

hiç bilmiyorum canım ya
kendin hazırlayıp meil atarsın olmz sa

Narcım pasta Çok gÜzel gÖrÜnÜyor.ellerıne saĞlık. ıyıkı doĞmuŞ denız bebek
temmuz bebeklerı ne Şanslı sÜper annelerı var::))

Beyaz melek canım maŞaallah ÖykÜcÜĞe adım atıyor demek. Bızımkı nde daha adım yok ayakta duruyor ama sonra korkup oturuyor.

bizim doğum günümüz 22 temmuz memlekette oluyorum...
toplu mesaj programı var ordan ipek er adı ile üyelik aldım ...
herkese ipeğin ağızından mesaj attım...
yani turkcell gibi vodofone gibi ıPEK ER yazıyor ..
o tarihte akrabalırımızın hepsi memlekette olacak...

pastayı kendim yapıyorum 3 denemeden sonra pastayı nasıl yapacağımı kararlaştırdım...büyük yuvarlak bir pasta yapacağım...

yanına sigara böreği,zeytinyağlı yaprak sarma,kısır,kurabiye ikram edeceğim....

memlekette yapılan doğum günü böyle oluyor..sadece ortama karar veremiyorum dışarıda açık alanda da yapabilirim yada evde yapabilirim onda kararsızım şu anda çünkü tabaklar ve bardaklar plastik olacak..

Kızlar bu arada evde pc bozuk nete gıremıyorum sızlerı Çok merak edıyordum ama herkes Çok yoĞun galıba kımsecıkler uĞramıyor topıĞe.

Hurıcım tebrıkler Çok gÜzel dÜŞÜnmÜŞsÜn msj ıŞını .bızde ıŞ yoĞunluĞundan davetlı sayısını az tutup kızımızla nerdeyse baŞbaŞa kutladık.ıŞallah seneye hafta sonuna denk gelırde gÖnlÜmce yaparım.

narcım pastan harika olmuş. eline sağlık
bende çok özendim pasta için süslerimiz falan harika oldu ama yaptığım pasta buzdolabında eriyip eğilmeye başladı çok üzüldüm.eğik pasta ile kutladı paşam doğum gününü :gitme:

beyaz melek başın sağ olsun

sağol canım sağlk olsun ya özenip yapmşsn .. bende nerdeyse vazgeçiyordum ..beceremiycem derken işte anca böle bişey ortaya çıktı .. ben üzerini hamur şekeri ile kaplamadm daha doğrusu beceremedim kremn şanti yaptm üstünü inş. 8 e kadar sağlam kalr

kalır kalır sen merak etme.benimki şom ağızlı iğrenc bakıcımız yüzünden oldu.kadın beddua etti resmen.egenin doğum gününü yazlıkta yapıyoruz diye.koca koca dolular yağsın başınız dedi. ki esas gününde onlar içinde evde yapmıştım katılmadı. pastayı yapacağım diye gece 3 e kadar pandispanya yaptım ya yandı ya çöktü en son eridi benimki iki katlıydı alt katını krema ile yaptım üst katını şeker hamuruyla kapladım o gün bir sürü aksilik geldi zaten başımıza eşim kaza geçirdi, elimde şişe patladı, yaptığım bazı ikramlar olmadı....
neyse o şom ağızlı kem gözlü , canavar (sonradan öğrendim egeye kötü davrandığını yakaladık) ve hırsız kadından kurtulduk. egem daha kendine yeni yeni geliyor çok üzüldüm çoook.

ay çok üzüldüm .. bi sadaka ver tuz çevir ver başınızdan bu kadar olay gelmiş ya nazara gelmişsiniz .. daha önümüzde bir sürü doğum günleri oLACAK DAHA GÜZELLERİNİ KUTLARSINIZ O BAKCya ne diyim bilemedim tam dayaklıkmş çok dikkatli seçmek lazm ya ufack bebeye nasl kötü davranabilir .. bende arkadaşmn bebeğine baktm şimdi anasnfna başlayacak ve halen konuşuruz şimdi birbirimize uzağız ama halen unutmamış kardeş isityormuş kz olsun ismide pınar olsun diyormuş .. düşün yani aramız çok iyiydi diceğim bence bakıcı profosyenel veya değğil farketmez benim için tek şart iyi bi anne olması kendi evlatlarınla aras iyiyse merhametliyse kimsenin evladna kötü davranmaz diye düşünüyorum

ay iyi bakıyor diyorduk ege seviyor diye bugüne kadar her şeyine eyvallah demiştim. egeye hayvan diye bağırdığını yakaladı kardeşim.oysaki sürekli bağırıyormuş bu şekilde. acıksa bile istemediği zaman yemek vermiyormuş sürekli uyutuyormuş.çok ağladığı oluyormuş. birde hırsızlık yaptığını kanıtladım ne zmandır fark ediyordum ki maaşını hep tam ve zamanından önce aldı extralarıda hariç yanii.eve tüm çocukları kocası geliyormuş hepsine bakıyormuşum yanii. annem evde olduğu zaman yapmıyormuş ama annem bir yere gidince bu şekilde davranyormuş. egeye normal sesle şimdi denemk için hayvan dediğimizde bile irkiliyor çocuk

nar pasta çok şeker olmuş maşallah nice uzun sağlık dolu yıllara
amatist çok üzüldüm canım bakıcı için allah beterinden korusun allah herkeze vijdan versin
sibelcim sağol canım teşekkürler

yarın biricik meleyimin doğum günü
çok mutluyum kuzum 1 yaşına giriyo
kendi halimizzde bişeyler hazırladık yarını iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…