- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.801
sağol canım öykücüğüm iyi maşallahbeyaz melekcım kızın nasıl?
yürümeye basladımı?onunda az kaldı sanırım dogum gününe..kaydirigubbakcemile2
evet miniklerin doğum günlerine sayılı anlar kaldıMerhaba güzel anneler...
Bebeklerinizin doğumgünü'nü nasıl yapmayı planlıyorsunuz???
Beni şimdiden heyecan sardı.....
Fikirlerinize ihtiyacım var...
Kıslar selam Nasılsınız umarım herkes iyidir
Ya bişiy sorucam bu haftasonu Eymen Yağızın doğum günü netten devatiye hazırlamak istiyorum cicili bicili bişiyler bu tarz yapabileceğim davetiye sayfası biliyormusunuz bi kaçtane özelden bana link atsanız..
tşkler şimdiden
sağol canım sağlk olsun ya özenip yapmşsn .. bende nerdeyse vazgeçiyordum ..beceremiycem derken işte anca böle bişey ortaya çıktı .. ben üzerini hamur şekeri ile kaplamadm daha doğrusu beceremedim kremn şanti yaptm üstünü inş. 8 e kadar sağlam kalrnarcım pastan harika olmuş. eline sağlık
bende çok özendim pasta için süslerimiz falan harika oldu ama yaptığım pasta buzdolabında eriyip eğilmeye başladı çok üzüldüm.eğik pasta ile kutladı paşam doğum gününü :gitme:
beyaz melek başın sağ olsun
sağol canım sağlk olsun ya özenip yapmşsn .. bende nerdeyse vazgeçiyordum ..beceremiycem derken işte anca böle bişey ortaya çıktı .. ben üzerini hamur şekeri ile kaplamadm daha doğrusu beceremedim kremn şanti yaptm üstünü inş. 8 e kadar sağlam kalr
ay çok üzüldüm .. bi sadaka ver tuz çevir ver başınızdan bu kadar olay gelmiş ya nazara gelmişsiniz .. daha önümüzde bir sürü doğum günleri oLACAK DAHA GÜZELLERİNİ KUTLARSINIZ O BAKCya ne diyim bilemedim tam dayaklıkmş çok dikkatli seçmek lazm ya ufack bebeye nasl kötü davranabilir .. bende arkadaşmn bebeğine baktm şimdi anasnfna başlayacak ve halen konuşuruz şimdi birbirimize uzağız ama halen unutmamış kardeş isityormuş kz olsun ismide pınar olsun diyormuş .. düşün yani aramız çok iyiydi diceğim bence bakıcı profosyenel veya değğil farketmez benim için tek şart iyi bi anne olması kendi evlatlarınla aras iyiyse merhametliyse kimsenin evladna kötü davranmaz diye düşünüyorumkalır kalır sen merak etme.benimki şom ağızlı iğrenc bakıcımız yüzünden oldu.kadın beddua etti resmen.egenin doğum gününü yazlıkta yapıyoruz diye.koca koca dolular yağsın başınız dedi. ki esas gününde onlar içinde evde yapmıştım katılmadı. pastayı yapacağım diye gece 3 e kadar pandispanya yaptım ya yandı ya çöktü en son eridi benimki iki katlıydı alt katını krema ile yaptım üst katını şeker hamuruyla kapladım o gün bir sürü aksilik geldi zaten başımıza eşim kaza geçirdi, elimde şişe patladı, yaptığım bazı ikramlar olmadı....
neyse o şom ağızlı kem gözlü , canavar (sonradan öğrendim egeye kötü davrandığını yakaladık) ve hırsız kadından kurtulduk. egem daha kendine yeni yeni geliyor çok üzüldüm çoook.
ay çok üzüldüm .. bi sadaka ver tuz çevir ver başınızdan bu kadar olay gelmiş ya nazara gelmişsiniz .. daha önümüzde bir sürü doğum günleri oLACAK DAHA GÜZELLERİNİ KUTLARSINIZ O BAKCya ne diyim bilemedim tam dayaklıkmş çok dikkatli seçmek lazm ya ufack bebeye nasl kötü davranabilir .. bende arkadaşmn bebeğine baktm şimdi anasnfna başlayacak ve halen konuşuruz şimdi birbirimize uzağız ama halen unutmamış kardeş isityormuş kz olsun ismide pınar olsun diyormuş .. düşün yani aramız çok iyiydi diceğim bence bakıcı profosyenel veya değğil farketmez benim için tek şart iyi bi anne olması kendi evlatlarınla aras iyiyse merhametliyse kimsenin evladna kötü davranmaz diye düşünüyorum
kucağmda deniz yazıyorum belli oluyor değilmi kerata durmay şimdilik ben kaçtm herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?