2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kzlar denize kendi elimle yaptğm pasta bu akşam oğluşumun doğum gününü kutlaycaz...Eki Görüntüle 48822

ATTACH]48823[/ATTACH]

Eki Görüntüle 48824
Harika görünüyor pasta. Mutluluğu denizler kadar bol olsun...

Verilmiş sadakanız varmış, kurtulmuşsunuz o insan müsvettesinden.
Ege'nin ilk yaşı kutlu olsun.

Bugün tesadüfen 2009 ağustos annelerinde de bir bakıcı olayına rastladım.

İnsan bazen kendi de evladına kızıyor ama kötü sözler söylemek, minicik yavrulara vurmak ne biçim bir insanlıktır.

QUOTE=BEYAZ MELEK;14119158]yarın biricik meleyimin doğum günü
çok mutluyum kuzum 1 yaşına giriyo
kendi halimizzde bişeyler hazırladık yarını iple çekiyorum[/QUOTE]

İyi ki doğdun Öykü. Hayatın, insanın bir solukta okumak isteyeceği güzelliklerle dolu bir öykü olsun.

kzlar denize kendi elimle yaptğm pasta bu akşam oğluşumun doğum gününü kutlaycaz...Eki Görüntüle 48822

Eki Görüntüle 48823

Eki Görüntüle 48824

canım adı gibi çok güzel olmuş.ellerine sağlık annesi.sağlıklı nice mutlu yaşlara denize..

ipek böcüğümüzünde az kaldı doğum gününe..nice nice yaşlarını görün inşallah.koskocaman bir ömrü olsun sağlıkla..

allah korumuş canım.kıyamam egeye ben..allahından bulsun o pis bakıcıda..böyle duydukça iyiki kayınvalidem ve annem bakıyor diyorum işte..allahım iyilerle karşılaştırsın..

yarın biricik meleyimin doğum günü
çok mutluyum kuzum 1 yaşına giriyo
kendi halimizzde bişeyler hazırladık yarını iple çekiyorum

annesiyle babasının güzel öyküsü..hayatında çok güzel bir öykü gibi geçsin inşallah..sağlıkla anneciğin ve babacığınla çoookk uzun ömrün olsun..

işten dolayı giremiyorum bu ara..çok yoğun ve çok yorgunum..ırmak bu aralar çok huzursuz yine..dün gece hiç uyumadı.en son alıp aramızda yatırdım...haftaya izine ayrılıyorum.17 sindede benim miniğimin doğum günü..kafamdan dünya kadar şey geçiyor ama daha hiç birşey yapamadım.bende sizler gibi çok özel olsun istiyorum.1 hafta izinli olacağım.kuzumun doğum günü hazırlıkları ile uğraşabilicem bende..
hepinizi çok öpüyorum..kendinize ve dünya tatlısı bebişlerinize iyi bakın..

selam tatlı anneler,aranıza katılalı çok az bi süre oldu ama duygularımı,sevincimi yıllardır tanışıyormuşuz sıcakılığıyla sizinle de paylaşmak istedim.bugün 7temmuz minik kelebeğim 1yaşına giriyor..geçen sene bugün tam da 31+4tte bir süprizle yaşamımıza dail olma çabasındayken doktorumuz bebeğin kalp atışını alamıyorum anneyi kurtarmak için girıyorum sezeryana demiş bizimkilere.suyum boşaldı bi anda kendimi ameliyatanede buldum kimse bana bişey çaktırmadı ama doğumdan çıkıp onu görmek isteyince katlandı şaşkınlığım,sabret bi kaç gün sabrett(ki bu sabır değil ölürse görüpte korkammaam içinmiş
neyse uzatmayayım..minik mucizem 26gün küvezde mücadele edip dualarımız ve kendi azmiyle kokusuyla buluşturduğundan beri rüyadayım annecikler:)bugün tam 1 yıl oldu kelebeğim biizi pervane etti kendine ve şükürler olsunki utandırdı ondan bunu beklemeyenleri..
zeynep ada'm;tenimde can bulanım,iyiki bebbeğimizisn peri kızım benim,seni seviyoruz rabbim bizi ve tüm anne kuzularını korusun yeni yaşlarında...

elvancım annemler geldi bugün doğumgünü için prensesimin..
fetiyenin çok sıcak olduğunu söylüyorlar.kuzucuk sıcaktan mı uyuyuyamıyorki?bilirim oranın bunaltıcı sıcagını evi taşıyayım bizde gelicez inş ama deniz özlemi sıcak korksuunu bile bastırıyor güzelim..ırmak kuzusunu ve seni öpüyorum.

hepinize çok teşekkür ederimkızlar

elvancım çok güzel olacaktır doğum gününüz canım ebn eminim
herkez en isini yapmak ister yavrusuna

bebek kuzu ada sağlıklı nice uun yaşları olsun kıymetli bebeyinizin

Mutlu yıllar Zeynep'e, nice nice yaşları olsun.
Çok sevileceğini bildiğinden gelmek için acele etmiş demek. Bundan sonra aceleci olmasın, sindire sindire yaşasın hayatın tüm güzelliklerini.

günaydın kızlar,
umarım herkscikler çok iyiyidir,
bebekkuzuada doğumunu özetleyince kendi doğumumda aklıma geldi.ne garip bir duyguyla gitmiştim doğuma daha çok vardı oysaki eşyaların odasını bile hazırlamamıştık. heyecandan çok korku vardı içimde .ne olacak şimdi bebişime bişi olacak mı? kucağıma alabilecek miyim? şükür allahıma sağlıklı oldu hayata küçücük elleriyle tutundular.şimdide 1 yaşında oldular. zaman ne çabuk geçti umarım tüm hayatları bıyunca böle inatçı olsunlar ve yaşam onlara en güzel şeyleri sunsun. zeynebimin doğum gününü kutlarım.opuyorumnanaktan

beyaz melekçim , küçük öykümüzüde çok öpüyor ve doğum gününü kutluyorum. hayatları boyunca her şey istedikleri gibi olsun.opuyorumnanaktan

topikte duygusal anlar yaşanıyor artık..hepinizin kuzularını öpyüroum.yazdıklarınızı okurken tüylerim ürperiyor..allahım onları bize bağışlasın..
bebekkuzuada canım benim..nice yaşları olsun kuzunun..allahım sizlerle beraber uzun ömürler versin ona..
beyazmelekcim öykücüğümede mutlu yıllar..sizlerle beraber kocaman bir ömür diliyorum güzel meleğine..
amatistim ne güzel değil mi 1 yıldır hayatımızdalar..canımızdan can oldular..allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu..

hepinizi öpüyorum..

Beyaz melek canım ÖykÜnÜn d.gÜnÜnÜ kutluyorum nıce yaŞlara. ıyıkı doĞmuŞ bu melekler ıyıykı bızımleler saĞlıkla mutlulukla bır ÖmÜr geÇırırler ınŞallah.

amatist ırmakcık napsın yaramazlık peşinde...maşallah çok hareketli bir bebek.ama henüz tam olarak yürüyemiyor.1-2 adım atıp düşüyor...ama sürekli çok hafif destekle yürümek istiyor..bizim belimiz kopuyor tabiki..
şu saat oldu hala işteyim.bu işinde en kötü yanı bu işte..geçte çıkabilme ihtimalin hep var..ırmak geceleri uyumuyor pek..hep bizimle aynı odada yatardı ya acaba şimdi odasını mı yadırgıyor ondan mı sürekli uyanıyor bilmiyorum.yanımıza alsam tekrar sonradan alıştırabilir miyim ki?deneyimli anneler tavsiyelerinizi bekliyorum

selam kızlar zeynep ada'nın yaş gününden geldik şimdi.size birazcık anlatayım olanları..sagolsun tüm dost ve akrabalarımız süprizlere boğdular bizi..çeşit çeşit armaganlar geldi prensesime...adaoşuma gelinlik giydirdim arkasına da melek kanadı taktım teyzeleri..inanılmaz komik bi o kadar da cici bi prenses oldu..1 şeklindeki pastasını keserken bıçagı kaldırıp kaldırıp pastaya vurdu tabi mekanı gülücüklere bogdu..yaşgünümüzü kutladığımız mekanda bir de mezuniyet kutlaması vardı gecenin sonunda kaynaştık o ekiple birlikte dans ettik bu saate kadar..resim ekleyecek kadar msjm olunca siinle paylaşcam resimlerimizi..rabbiim kzuularımızı korusun ışığımız onlar bizim..

ametistçim cnm bizler çok özel anneleriz çünkü yavrularımız mücadele ederek annelik maceramızı varlıklarıyla taçlandırdılar,yaşamları da böyle azimle geçer inşş...annişi sende bnm için kuzunu öp..

beyaz melekçim ada ve öykü aynı gün doğmuşlar demekk,mutlu bi yaşam dilıyorum peri kızlarımza..

prienecimm çok tşkkrler tatlım bnm bnde senin kzuunu öpuyorum..
elvancım teşekkürler güzel dileklerin için canımm..ırmağımı öptüm..

evet kızlar biz atlattık yaşgünü telaşını sizlerin öykülerini de beklıyoruz..

beyazmelekcim,bebekkuzuada ne güzel sevindim güzel geçirdiğinize..darısı bizim başımıza artık..öpün o güzel meleklerini elvan teyzelerinden...

biizmde doğum günümüz olduuuuu....geçti gitti yılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
:)))
kısaca bu fotoları koyuyorum :)))
yalnız lütfen bakarken MAŞALLAH geçirin içinizden kuzum 1 ay da 5 iğne yedi ve antibiyotikler ve ağrı kesici ateş düşürücülerle ayakta durdu,yemiyor içmiyor...((hep ağladı...uyumadı...
teşekkür ederim...

Son düzenleme:
tüm temmuz annelerinin kandili mubarek olsun allah dualarnızı kabul etsin yavrularmıza sağlıklı bol başarı mutlulukla dolu uzzuuunnbi ömür nasip etsin rabbiim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…