- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.821
Harika görünüyor pasta. Mutluluğu denizler kadar bol olsun...kzlar denize kendi elimle yaptğm pasta bu akşam oğluşumun doğum gününü kutlaycaz...Eki Görüntüle 48822
ATTACH]48823[/ATTACH]
Eki Görüntüle 48824
kalır kalır sen merak etme.benimki şom ağızlı iğrenc bakıcımız yüzünden oldu.kadın beddua etti resmen.egenin doğum gününü yazlıkta yapıyoruz diye.koca koca dolular yağsın başınız dedi. ki esas gününde onlar içinde evde yapmıştım katılmadı. pastayı yapacağım diye gece 3 e kadar pandispanya yaptım ya yandı ya çöktü en son eridi benimki iki katlıydı alt katını krema ile yaptım üst katını şeker hamuruyla kapladım o gün bir sürü aksilik geldi zaten başımıza eşim kaza geçirdi, elimde şişe patladı, yaptığım bazı ikramlar olmadı....
neyse o şom ağızlı kem gözlü , canavar (sonradan öğrendim egeye kötü davrandığını yakaladık) ve hırsız kadından kurtulduk. egem daha kendine yeni yeni geliyor çok üzüldüm çoook.
hadi bakalım sıra öykücükte nice mutlu senelere çook güzel bi doğum günü geçirirsiniz inş.yarın biricik meleyimin doğum günü
çok mutluyum kuzum 1 yaşına giriyo
kendi halimizzde bişeyler hazırladık yarını iple çekiyorum
kzlar denize kendi elimle yaptğm pasta bu akşam oğluşumun doğum gününü kutlaycaz...Eki Görüntüle 48822
Eki Görüntüle 48823
Eki Görüntüle 48824
bizim doğum günümüz 22 temmuz memlekette oluyorum...
toplu mesaj programı var ordan ipek er adı ile üyelik aldım ...
herkese ipeğin ağızından mesaj attım...
yani turkcell gibi vodofone gibi İPEK ER yazıyor ..
o tarihte akrabalırımızın hepsi memlekette olacak...
pastayı kendim yapıyorum 3 denemeden sonra pastayı nasıl yapacağımı kararlaştırdım...büyük yuvarlak bir pasta yapacağım...
yanına sigara böreği,zeytinyağlı yaprak sarma,kısır,kurabiye ikram edeceğim....
memlekette yapılan doğum günü böyle oluyor..sadece ortama karar veremiyorum dışarıda açık alanda da yapabilirim yada evde yapabilirim onda kararsızım şu anda çünkü tabaklar ve bardaklar plastik olacak..
kalır kalır sen merak etme.benimki şom ağızlı iğrenc bakıcımız yüzünden oldu.kadın beddua etti resmen.egenin doğum gününü yazlıkta yapıyoruz diye.koca koca dolular yağsın başınız dedi. ki esas gününde onlar içinde evde yapmıştım katılmadı. pastayı yapacağım diye gece 3 e kadar pandispanya yaptım ya yandı ya çöktü en son eridi benimki iki katlıydı alt katını krema ile yaptım üst katını şeker hamuruyla kapladım o gün bir sürü aksilik geldi zaten başımıza eşim kaza geçirdi, elimde şişe patladı, yaptığım bazı ikramlar olmadı....
neyse o şom ağızlı kem gözlü , canavar (sonradan öğrendim egeye kötü davrandığını yakaladık) ve hırsız kadından kurtulduk. egem daha kendine yeni yeni geliyor çok üzüldüm çoook.
ay iyi bakıyor diyorduk ege seviyor diye bugüne kadar her şeyine eyvallah demiştim. egeye hayvan diye bağırdığını yakaladı kardeşim.oysaki sürekli bağırıyormuş bu şekilde. acıksa bile istemediği zaman yemek vermiyormuş sürekli uyutuyormuş.çok ağladığı oluyormuş. birde hırsızlık yaptığını kanıtladım ne zmandır fark ediyordum ki maaşını hep tam ve zamanından önce aldı extralarıda hariç yanii.eve tüm çocukları kocası geliyormuş hepsine bakıyormuşum yanii. annem evde olduğu zaman yapmıyormuş ama annem bir yere gidince bu şekilde davranyormuş. egeye normal sesle şimdi denemk için hayvan dediğimizde bile irkiliyor çocuk
yarın biricik meleyimin doğum günü
çok mutluyum kuzum 1 yaşına giriyo
kendi halimizzde bişeyler hazırladık yarını iple çekiyorum
işten dolayı giremiyorum bu ara..çok yoğun ve çok yorgunum..ırmak bu aralar çok huzursuz yine..dün gece hiç uyumadı.en son alıp aramızda yatırdım...haftaya izine ayrılıyorum.17 sindede benim miniğimin doğum günü..kafamdan dünya kadar şey geçiyor ama daha hiç birşey yapamadım.bende sizler gibi çok özel olsun istiyorum.1 hafta izinli olacağım.kuzumun doğum günü hazırlıkları ile uğraşabilicem bende..
hepinizi çok öpüyorum..kendinize ve dünya tatlısı bebişlerinize iyi bakın..
selam tatlı anneler,aranıza katılalı çok az bi süre oldu ama duygularımı,sevincimi yıllardır tanışıyormuşuz sıcakılığıyla sizinle de paylaşmak istedim.bugün 7temmuz minik kelebeğim 1yaşına giriyor..geçen sene bugün tam da 31+4tte bir süprizle yaşamımıza dail olma çabasındayken doktorumuz bebeğin kalp atışını alamıyorum anneyi kurtarmak için girıyorum sezeryana demiş bizimkilere.suyum boşaldı bi anda kendimi ameliyatanede buldum kimse bana bişey çaktırmadı ama doğumdan çıkıp onu görmek isteyince katlandı şaşkınlığım,sabret bi kaç gün sabrett(ki bu sabır değil ölürse görüpte korkammaam içinmiş
neyse uzatmayayım..minik mucizem 26gün küvezde mücadele edip dualarımız ve kendi azmiyle kokusuyla buluşturduğundan beri rüyadayım annecikler:)bugün tam 1 yıl oldu kelebeğim biizi pervane etti kendine ve şükürler olsunki utandırdı ondan bunu beklemeyenleri..
zeynep ada'm;tenimde can bulanım,iyiki bebbeğimizisn peri kızım benim,seni seviyoruz rabbim bizi ve tüm anne kuzularını korusun yeni yaşlarında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?