2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selammm... Ama nedenn kımsecıklerr yokk... Bu arada oglum geldıı... Ayy allah ım ne cok ozlemısımm yaa... Cok akıllandı masallahh agzını burnunu gozunu pıpısını gosterebılıyo masallahh kuzuma.. Rabbım kımsyı evladından ayırmasınn....

merhaba güzel anneler ve dünya tatlısı bebişler...
uzun zamandır giremiyorum doğru düzgün..bu hafta izinliydim.önce marmarise gittik annemlerin yanına..sonra fehiyedeydik..kızımla beraber denize gidiyoruz hergün..ırmak zaten suyu çok severdi ama denize bayıldı..hiç çıkmak istemiyor.biryandan elini batırıp tuzlu suyu yalıyor :) diğer yandan suyu alıp yüzüne sürüyor..kuma batıyor çıkıyor...kovasını doldurup boşaltıyor :) ırmak çok keyifli yani..
yarın evde temizlik ve hazırlık var..cumartesi meleğimin doğum günü..evimizin bahçesinde kutlayacağız..fotolarıda paylaşırım sizlerle..sıra bizde temmuz anneleri ve bebekleri..benim kızımda bir yaş kervanına katılıyor.ben çok heyecanlıyım :) buarada bu sabah zorla baktım ırmağın üstten 2 dişi daha çıkmış..alttanda 2 tanesi çıkmak üzere..şuan 8 dişimiz oldu teyzeleri..
şimdilik hepinizi öpüyorum....

:)))
merhabalar.....
nasıl topik sakinleri..kimse yok artık...çocuklar emeklediler...büyüdülerrr... yürüdüler derken kimse kalmıyor topikte...
herkes iyidir işalah...en tehlikeli zamanlar bu aralar....yürüyen çocukla uğraşmak ne güzel spor oluyormuş meğer...:))))
pazar günü tatil başlıyor bizim için...hep alışveriş kıyafet derken valla tüm gün dışarıda geçer oldu :)))denizde maşallahh çok yaramaz :) peşinden koştur dur tüm gün..az sonra bahçeye indircem yürüsün top oynasın diye...
sizler de iyisinizdir işallahh annişler ve bebişler...
sol elini kullanıyormuş bir yaramaz....elini kullanıyorya ona da şükür...:))))teyzemin oğluda solak...benim oğlanda bay bay yaparken hep solla yapar :))) ilerde kalemi ve kaşığı sağ ile tutarsa ne mutlu tutmazsa da nasıl rahat ediyorsa öle yapsın napalım....
elvancım hadi hayırlısı...oh ne güzel..deniz de suyu seviyor bakalım denzidne korkucak mı geçen yıl 2 aylıktı deniz sefası yaptığımızda...ama bu sene bakalım :))) hazırlıklara tam gaz devam doğum günü en özel ve güzel günleri...çok yoruluyorsun ama değiyor..şimdiden mutlu sağlıklı uzun upuzun yıllar dilerim....bu da ırmağıma sanal hediyem olsun napalım uzağız yakın olsak neler alırım ben ona neler...cici kızım...

Son düzenleme:
selam kızlar..ben yarın memlekete gidiyorum ama ipekte hasta bende..beni güneş çarptı onuda hava değişikliği oldu hafta sonu tekirdağa gitmiştik..çok bişeyi yok ama öksürüyor ve sesi kısıldı..şimdilik asist kullanıyoruz yarın tekrar kontrole götürücem bakalım inşallah yolculuğumuz kötü geçmez..

kızlar hepinize günaydın...nasılsınız, kuzucuklar nasıllar.
sürekli takip etmeye çalışıorum temmuz annelerini.bende bir temmuz annesiyim..
benimde 1 kızım var 3temmuz 2009 doğumlu.
bizim bir sıkıntımız var.:çok üzgünüm:sizlerle onu paylaşmak istiorum.benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
yaklaşık 3 ay oldu ben işe başladım.kızıma bakıcı bakıyor..ama son 2 haftadır öyle bir huyu değişti ki;akşamları hiç ama hiç durmuor. sürekli mızmızlanıor.ağlıor..benim kucağımda biraz duruor sonra yine başlıyor mızırdanmaya...ne babasında ne bende durmuyor hiç. bugün annem bizde ona bıraktım.azönce aradım ben çıktığımdan beri ağlıormuş,ne mama yemiş,ne susmuş...
bakıcımız aradım.gündüz nasıl die.bende hiç bişi yapmıor dior.gayet ii diyor. bisürüde saçma sapan laf etti.canımıda sıktı.sanki ben bakamıyormuşum gibi ima etti.
düşünüyorum şimdi..gündüz duran çocuk akşam niye durmuyor...
gündüzde durmuyorda bana sıkıntı yok mu diyor...
akşamları neden bu kadar huysuzluk yapıyor.
o ağlayınca,huysuzluk yapınca bende hiç rahat olamıyorum.
kızlar, kızımın bu durumu nedendir sizce?
fikirlerinizi bekliyorum...

selam herkese...nasıl bakalım bebişler..ya kızlar sohbetinizi çok özledim..

canım nasılsın? ben birşeyler yazmıştım ama kaybolmuş. sayfa 51 de gözüküyodu ama 50'ye dönmüş yani 1 sayfa eksilmiş bakım vardı ya ondan olsa gerek. Irmağımın doğum günü kutlu olsun. hayatın hepinize bütün istediklerinizi getirmesi dileğiyle. dediğim gibi o gün yazmıştım ama yokolmuş. Sen bizim doğum günümüzü unuttun ama teyzemiz. zeynep ırmağa bende sana kırıldık yani haberin olsun. bende annemdeydim 2 hafta kaldım eşimin sınav görevi vardı döndük 4-5 gün oldu birkaç gün sonra tekrar gidicez kısmetse. sen neler yapıyosun? yerleştin mi evine?

hoşgeldin canım güle güle büyüt bebeğini. canım zaman zaman bebeklerde değişimler oluyo ben kendi kızımda da gözlemliyorum sanki her ay farklı bir sorunla karşılaşıyorum sonra geçiyor. benim kızımda bu aralar bana çok düşkün beni gördüğü an kucağıma gelmek istiyo benden başka kimse de durmuyo. gecici bir dönem olduğunu düşünüyorum.
Senin durumuna gelince. öncelikle bakıcının doğru söyleyip söylemediğinden emin olman gerekiyo bunun için bakıcı evdeyken annen çat kapı gidip gözlemleyebilir mesela. ananede ve sende durmayan cocuk bakıcı da nasıl duruyor anlamadım. tabiki önemli olan bebişinin neden böyle davrandığı diş cıkarıyo olabilir, tata sorunu olabilir, şuan hepsi yürümeye calışıyo yerlerinde durmak istemiyolar, hava cok sıcak, bir rahatsızlığı falan olabilir. peki sen hafta sonu evde olduğunda gündüz duruyor mu?

selam ....
aranıza yenı katıldım 2 cocugum var 5 yasında kızım aysun 28 temmuz 2009 dogumlu bıde oglum mert var bundan sonra buralardayım

selam canım hoşgeldin. allah bağışlasın çocuklarını.

merhabalar bende yeniyim arkadaşlar bir kızım var benimde 27 temmuz 2009 doğumlu İrem , yakında 1 yaşındayız ve benim şu süte geçiş konusunda kafam karıştı bir akıl verseniz teşekkürler

canım merhaba;
yazdıkların için çok teşekkür ediorum.dün öğleden sonra bakıcımız aldı kızımı.çünkü hiç durmamış annemde.ve bakıcımıza gittikten sonra.msn de kameradan baktım da.nasıl keyfi yerinde,gülüor,oynuor.sanırım çok alıştı onlara.anneme alışkın olmadığından durmadı annemde.akşam daha iiydi.sürekli ilgi istyor benden.onunla oynıycam,kucağımda durucak.o zaman hiçbi sorun yok :) gündüzde gezdirior bakıcımız kızımı.alışmış gezmeye akşamları da aynısını istior sanırım ...rahatsızlığı yok çok şükür.yalnız dişimiz çıkıor.biraz da huysuzluğumuz ondan galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…