- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.841
selam herkese...nasıl bakalım bebişler..ya kızlar sohbetinizi çok özledim..
kızlar hepinize günaydın...nasılsınız, kuzucuklar nasıllar.
sürekli takip etmeye çalışıorum temmuz annelerini.bende bir temmuz annesiyim..
benimde 1 kızım var 3temmuz 2009 doğumlu.
bizim bir sıkıntımız var.:çok üzgünüm:sizlerle onu paylaşmak istiorum.benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
yaklaşık 3 ay oldu ben işe başladım.kızıma bakıcı bakıyor..ama son 2 haftadır öyle bir huyu değişti ki;akşamları hiç ama hiç durmuor. sürekli mızmızlanıor.ağlıor..benim kucağımda biraz duruor sonra yine başlıyor mızırdanmaya...ne babasında ne bende durmuyor hiç. bugün annem bizde ona bıraktım.azönce aradım ben çıktığımdan beri ağlıormuş,ne mama yemiş,ne susmuş...
bakıcımız aradım.gündüz nasıl die.bende hiç bişi yapmıor dior.gayet ii diyor. bisürüde saçma sapan laf etti.canımıda sıktı.sanki ben bakamıyormuşum gibi ima etti.
düşünüyorum şimdi..gündüz duran çocuk akşam niye durmuyor...
gündüzde durmuyorda bana sıkıntı yok mu diyor...
akşamları neden bu kadar huysuzluk yapıyor.
o ağlayınca,huysuzluk yapınca bende hiç rahat olamıyorum.
kızlar, kızımın bu durumu nedendir sizce?
fikirlerinizi bekliyorum...
selam ....
aranıza yenı katıldım 2 cocugum var 5 yasında kızım aysun 28 temmuz 2009 dogumlu bıde oglum mert var bundan sonra buralardayım
hoşgeldin canım güle güle büyüt bebeğini. canım zaman zaman bebeklerde değişimler oluyo ben kendi kızımda da gözlemliyorum sanki her ay farklı bir sorunla karşılaşıyorum sonra geçiyor. benim kızımda bu aralar bana çok düşkün beni gördüğü an kucağıma gelmek istiyo benden başka kimse de durmuyo. gecici bir dönem olduğunu düşünüyorum.
Senin durumuna gelince. öncelikle bakıcının doğru söyleyip söylemediğinden emin olman gerekiyo bunun için bakıcı evdeyken annen çat kapı gidip gözlemleyebilir mesela. ananede ve sende durmayan cocuk bakıcı da nasıl duruyor anlamadım. tabiki önemli olan bebişinin neden böyle davrandığı diş cıkarıyo olabilir, tata sorunu olabilir, şuan hepsi yürümeye calışıyo yerlerinde durmak istemiyolar, hava cok sıcak, bir rahatsızlığı falan olabilir. peki sen hafta sonu evde olduğunda gündüz duruyor mu?
selam canım hoşgeldin. allah bağışlasın çocuklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?