2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam herkese,

meltemim zeynep imizin doğum gününü bilmiyordum ki..birde sen yoktun ne zamandır konuşmaya sormya bile fırsatım olmadı.ama sen geçende yazmıştın.ben o zaman kutladım.sanırım sende onu görmedin hayatım.neyse kardeşler arasında kırılma olmaz..zeynp ime söyle ırmağı affetsin sende beni :) ama suçsuzuz biz :) güzel zeynep im nice yaşlara..güzel annenle ve babacığınla kocaman,kendin gibi güzel bir hayatın olsun teyzesinin güzeli..öpüyorum,kokluyorum seni o güzel yanaklarından..ben yerleştim canım ne olsun işte..yeni görev biraz yorucu sadece akşamları çok geç çıkıyorum ve canım sıkılıyor bu duruma..9 dan önce evde olamıyorum nerdeyse..kızıma hiç doyamıyorum zaten..bizden böyle şekerim..

şeker-şey hoşgeldin canım aramıza..bende yoğun çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum.endişelerini ve bebeğinin tavırlarını..burdaki arkadaşlarda hatırlarlar benim kızımda ben ilk işe başladığımda aynı sorunları çıkarmıştı ki halada çok değişmedi..bizleri özlüyorlar..tüm nazları bize anlayacağın..benim kızımda gündüz annemleyken gayet keyifli ama ben gelince sürekli bir mızırdanma hali..ne yemek yiyor nede keyifli görünüyor..kucak istiyor alıyorum olmuyor,bırakıyorum olmuyor..bu bir dönem ama bizim çocuklarımız malesef anneye hasret büyüyor.tüm dertleri bu inan bana..onunla keyifli vakit geçirmeye çalış yanında olduğun zamanlarda..

güneşin kızı ve ay-mert hoşgeldiniz aramıza..

slm kıslar dedim bi bakıım...
ama kimsecikler yok yine..
doğum günü olan bebişlere hayırlı uzun ömürler diliyorum..
bizimkide geçti..
çok büyüdü berramda...
artık bebeklikten çıktı...
yürüyo,yaramazlıklar yapıyo,şarkı söylüyo hatta oynuyo..
meleğimide kreşe yazdırdım...
onunda keyfine diyecek yok..
aslında eylülde tam olarak başlıycak ama şimdide ara ara yaz okuluna gidiyo...
bu aralar baya bi hastalıklarda geçirdik melek kreşe başladığı için..
ilk gittiği gün beta mikrobuyla tanjıştık..
10 gün ilaç kullandı
ardından berraya geçti falan...
ama dr umuz bunların olacağını söylemişti..
kreş demek ilk bi yıl için sadece bağışılığının güçlenmesi demek diye..
sürekli hasta olacak ki bağışıklığı güçlensin...
artık yapacak bişi yok
bizde havadisler böyle...
bi girip karalıyayım dedim...
hepinize sevgiler....bebişleride öpüyorum..

merhaba canım.aynı şeyleri yaşıoruz demek ki.endişelenior insan ister istemez.akşam olunca nazları bize geçior gerçekten de..inşallah düzelir bu durumları...gün boyunca bakıcısıyla vakit geçirior.beni özlüor ve elinden gelen herşeyi yapıor akşam bana..benide huzursuz edior bazı zamanlar ama yapacak bişi yok..herşey kuzularımız için dimi ama..

Selam 2009'un tum guzel annelerine ve akkilli bebislerine.
Pardon artik bebis degil onlar. bayagi bayagi buyuyorlar. ingilizcede 1-4 yas arasi cocuklar icin toddler diye bir deyim var ama bizde 1 yasindaki de cocuk, 6 yasindaki de.
bizimkiler toddler simdi.

sinavlar bittiiii ve ben buyuk bir bosluga dustum. valla 2 senedir master icin calis sonra marrtan beri kpss kpds ales vs calis calis sinav bitti ben de bosluktayim. kpss cok kolaydi zoruma gitti acikcasi. biraz zor sorsalardi keske. simdi calisan da yapti calismayan da. biraz zor sorsalardi da calisanin hakkini verseydi. neyse kismet.

ben memuriyet istiyorum aslinda ama gecenlerde bir is basvurusunda bulundum. biraz yuksek bir ucret istedim. adam ne kadar fedakarlik edebilirsiniz dedi. edemem dedim.

ama basvurduguma pisman oldum. Eda cok kucuk daha. nasil birakirim derken bebislerini minicikken birakanlari dusundum. Allah sabir versin arkadaslar. valla zor.

eger arayip ise kabul ederlerse, bir bahane bulup reddedecegim. is sonra da bulunur ama bu gunler geri gelmez. bir cok arkadasin da yazidigi gibi bu aralar pek bir dustu bana.

yavru kediler nasil oynar annelerinin etrafinda. aynen oyle. amuda kalkip emiyor, bacaklarinin arasindan bakiyor, poposunu havaya dikiyor.

zaten 9.5 aylikken yurumustu. bir hareket bir hareket. illa hep yaninda olacam.

neyse uzun zamandir girmiyordum girip haber vereyim dedim. hepinizi cok opuyorum.

Edos buyuyor teyzeleri.Biz de 10 undaki kpss den sonra hemen Bodrum'a gittik. tatilimizi yaptik.

Herkese merhaba,
Seker_sey, ay_mert, güneşin kızı,ruyaEylul hepiniz hoşgeldiniz.

Irmak ve zeynep'in doğum gûnleri kutlu olsun nice sağlıklı huzur dolu senelere insaallah...
duru halen geceleri anne sütü alıyor ancak ben gündüzleride bir ögün arasında 1 bardak kadar cocuk sûtü vermek istiyorum ancak sütü bir türlü icmiyor nasıl sevdirecegim bilmiyorum.ayrıca sizler bal vermeye başladınızmı?

Elvancım ırmak güneş kreminden alerji olmustu yanlış hatırlamıyorsam geçtimi nasıl oldu? bizde haftaya ayvalıga gidicez sebamed duruyada alerji yaparmı acaba...

gün aşırı bir tatlı kaşığı vermeye başladım geçen hafta birde günaşırı bir çay kaşığı dövülmüş ceviz veriyorum çok faydalıymış valla sade devam sütünü benim bebişimde sevmiyor bisküviyle içiyor sadece biberonun içine 200 ml ye 3 tane bebe bisküvisi koyuyorum sende bi dene istersen a.s

inanmıyorum kim var burda ..kelebekciimmmm..
kız nerelerdesin feysedee hiç gelmiyon...
bi bakıım ne var ne yok diye girmiştim ...
iyimisin efecik nasıl...

Kızlar selam,
Nihayet tatil bitti. Hoş çocukla tatil olmuyormuş. Beceren varsa ben de önerilerini bekliyorum.
2 hafta annemlerde kaldım. 1 hafta da eşimin ailesinin yazlığında. Yetti arttı bile. İpek son 5 gün kala ateşlendi. Hastaneye götürdük. Havale engelleyici bişeyler yaptılar. Güneşe çıkarma dedi dr. Çok korktum ama boşa paniklemişim. Diş çıkarıyormuş meğer. 9. diş de patladı böylece.
Geleli 1 hafta oldu. İşle güçle geçti gitti. Bu arada tüm bebişlerin doğumgünleri kutlu olsun. Aras tosbamın da doğumgünü geçtiğine göre geriye kimse kalmamıştır. Ne 1 yıldı amaa heee?

merhaba herkese..bende işimden dolayı pek katılamıyorum artık aranıza..çok yoğun bir çalışma temposu var şuanda..umarım kışın biraz hafifler..

gülsencim ben bal vermeye başladım bende gün aşırı bir tatlı kaşığı veriyorum.sütte biz sorun yaşamadık ama bebe bissküvisi ile denenebilir.yada içine meyve karıştır.mesela muz falan..
canım ırmağın alerji sebebi hala bulunamadı..15 gün oldu ilk defa dün hafiflediğini gördüm.bir yer sönüyor bir yer başlıyor.dr güneş kreminden olabilir dedi ama bu kadar uzun sürmezdi bence sebebi güneş kremi olsaydı..küçük bir yerinde dene bakalım herhangi bir etki yapacak mı?birde çok güneşe çıkarma..tenleri çok hassas henüz..

ipeğumu hoşgeldin canım..evet bütün bebişlerimiz nerdeyse doğum gününü kutladı.kocaman birer abi abla oldular..geçmiş olsun ipekciğe..ama diş konusunda yetiştik size..ırmağında 9.dişi çok kabarmış durumda bekliyorum bende bugün yarın..tatil bebekle zor hayatım.insan acayip yoruluyor..

doğum günü olan bebişlerimizin hepsini öpüyorum tekrar.iyki doğmuşlar iyiki varlar..
ipeğumu haklısın ne bir yıldı ama..bundan sonraki yıllarımızın daha rahat ve daha keyifli geçmesi dileğiyle..
hepinizi öpüyorum güzel annişler veve bebişler..

Topik iyice boşalmış yine. Herkes tatilte galiba.
Irmağın yeni dişleri hayırlı olsun. Demek hızla patladı dişler. Mamişkolarını afiyetle yesin kuzucuk.

Geçmişe bir bakayım dedim. melek başınız sağ olsun. Haberi alınca çok üzüldüm. Daha fazla bişey okumak gelmedi içimden. Biz yeni hamileyken görümcen tedavi görüyordu. Çok gençti. Mekanı cennet olur inşallah. Allah eşine kayınvalidene sabır versin. Çok zor.
Bugün benim doğumgünüm. Kızım inşallah bu akşam mumlarımdan birini üfler. Kendi doğumgününde beceremedi. Allah sevdiklerimize sağlık versin. Onlar yanımızda olsun. En büyük hediye onlar.

Topik iyice boşalmış yine. Herkes tatilte galiba.
Irmağın yeni dişleri hayırlı olsun. Demek hızla patladı dişler. Mamişkolarını afiyetle yesin kuzucuk.

teşekkür ederiz teyzesi..canım seninde doğum günün kutlu olsun..kızınla ve eşinle sağlıklı nice nice yıllar çok mutlu olun inşallah..

Merhabalar arkadaşlar,benim yavrum da bu gün 1 yaşında,yavrum iyi ki doğdun babuşum,Allahım hepimizin yavrularını bağışlasın,isteyenlere de hayırlısıyla bebişler nasip etsin

Duru dün hiçbiryere tutunmadan ayağa kalktı 12 adım yûrüdü yere eğildi tekrar ayaga kalkti devam etti.minik bebeğim artık özgür...

küt küt atıyor kalbimmmmm.........

ıyı aksamlarrr uzun zamandır katılamıyorum aranıza... Ama acayıp yogun bı donemdeym...turkcell egıtımıne katıldım.. Ordan cıkınca ıs ev derken kendımı unuttum... Sızlrıde cok ozledım... Oglum pazar gunu sabahtan gelıyoooooooooo..... Bugun aglamaktan sıstımmm resmen hem stres hem ozlem agır geldı bana.. Neyse uzatmayayım yıne aglarımm yoksa.. Umarım herkes bebısler ıyıdır ve hersey yolundadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…