- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.861
selam herkese,
meltemim zeynep imizin doğum gününü bilmiyordum ki..birde sen yoktun ne zamandır konuşmaya sormya bile fırsatım olmadı.ama sen geçende yazmıştın.ben o zaman kutladım.sanırım sende onu görmedin hayatım.neyse kardeşler arasında kırılma olmaz..zeynp ime söyle ırmağı affetsin sende beni :) ama suçsuzuz biz :) güzel zeynep im nice yaşlara..güzel annenle ve babacığınla kocaman,kendin gibi güzel bir hayatın olsun teyzesinin güzeli..öpüyorum,kokluyorum seni o güzel yanaklarından..ben yerleştim canım ne olsun işte..yeni görev biraz yorucu sadece akşamları çok geç çıkıyorum ve canım sıkılıyor bu duruma..9 dan önce evde olamıyorum nerdeyse..kızıma hiç doyamıyorum zaten..bizden böyle şekerim..
şeker-şey hoşgeldin canım aramıza..bende yoğun çalışan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum.endişelerini ve bebeğinin tavırlarını..burdaki arkadaşlarda hatırlarlar benim kızımda ben ilk işe başladığımda aynı sorunları çıkarmıştı ki halada çok değişmedi..bizleri özlüyorlar..tüm nazları bize anlayacağın..benim kızımda gündüz annemleyken gayet keyifli ama ben gelince sürekli bir mızırdanma hali..ne yemek yiyor nede keyifli görünüyor..kucak istiyor alıyorum olmuyor,bırakıyorum olmuyor..bu bir dönem ama bizim çocuklarımız malesef anneye hasret büyüyor.tüm dertleri bu inan bana..onunla keyifli vakit geçirmeye çalış yanında olduğun zamanlarda..
güneşin kızı ve ay-mert hoşgeldiniz aramıza..
Topik iyice boşalmış yine. Herkes tatilte galiba.
Irmağın yeni dişleri hayırlı olsun. Demek hızla patladı dişler. Mamişkolarını afiyetle yesin kuzucuk.
Geçmişe bir bakayım dedim. melek başınız sağ olsun. Haberi alınca çok üzüldüm. Daha fazla bişey okumak gelmedi içimden. Biz yeni hamileyken görümcen tedavi görüyordu. Çok gençti. Mekanı cennet olur inşallah. Allah eşine kayınvalidene sabır versin. Çok zor.
Bugün benim doğumgünüm. Kızım inşallah bu akşam mumlarımdan birini üfler. Kendi doğumgününde beceremedi. Allah sevdiklerimize sağlık versin. Onlar yanımızda olsun. En büyük hediye onlar.
Sağol Elvan. Reyyan bebeğinin de doğumgünü kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?