2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

gunaydınn herkese... Haftasonuna yaklastıkca heyecan bastıııı......egıtımın son gunu bugun sertıfıka alıcaz kısmetse... sonrada hastaneye gıtmem lazım ama bakalımgıdebılecekmıyım... Herkes ıcın guzel bır gun dılıyorum...

ipegimu biz varız daha dogum günümüze 5 gün kaldı biz agustosus ama olsunn bizim topimiz burası kağan kapatacak 1 yaş olayını hayırlısıyla inanamıyorum büyüdügüne 5 gün kaldı çok heyecanlıyım kızlarr

ya çok soracagım sorular var fakat kimse takılmıyorki artık bebişlerin iştah durumu nasıl farklı kahvaltı önerileri olan varmı ben aynı şeyleri yapmaktan sıklıdım zira ögünleri nsıl bebşlerin yazın bakalım

Oğlunu uzaklara mı gönderdin canım. Ay ben 1 saat ayrılamıyorum. Çok zor. Neyse ayrılığın en güzel yanı kavuşmakmış.

İnsan çok duygulanıyor. İyiki doğdun diye hepbir ağızdan melodi yaparken gözlerim doldu. Allahtan karanlıktı da çaktırmadım. Senin de kuzunun doğumgünü kutlu olsun canım şimdiden.

Ben de sıkıldım. Arada hazır kahvaltılardan veriyorum ama yapacak bişey yok. Ben sabahları önce İpeği yediriyorum. Sonra kendime kahvaltı hazırlıyorum. Benimle beraber o da sofraya oturuyor. Yiyebileceği şeylerden tattırıyorum. Çok hoşuna gidiyor ama öğün sayılmaz sonuçta. Aparatif takılıyor.

merhaba hanımlar.nasılınız?
cok uzun zaman oldu benımde topıge yazmayalı,ugrayamayalı..
tatıldeydık bızde..ıpegımunun dedıgı gıbı cocukla tatıle gıtmek gercekten zormus.
bızımkıde hastalandı tatılın son 3 gununde ateslendı.
sanırım hava degısıklıgınden oluyor.
dogum gunu olanların dogum gununu kutluyorum.
bütün bebısler yürümeye basladı mı acaba?
oglusumda 10 gün önce yürümeye basladı ama henuz yavas adımlar atıyor.
düşerim diye korkuyor yavrum.sureklı pesındeyım hıcbırseye vakıt kalmıyor.
bızde durumlar böyle.umarım sızlerdede hersey yolundadır.:1hug:

merhabalar....
tatildeyiz uzun zamandır...
Deniz yaşıan girdi...
şuanda 10 dişi var :)
anne diyor...peşimde beni kovalıyor....
telefonu kulağıan tutup babsıyla konuşuyo gibi yapıyor..
müzik duyunca popo sallıyor.
babaya bir bir bir bir şikayet taklidi yapıyor...
abi..aba...dede...baba..bitti..bak gibi basit şeyler söylüyor...ve eliyle gösteriyor...
ve böle aklıma gelmeyen bir sürü şey daha....

tüm annelere ve bebişlere sağlık ve mutlu anlar diliyorum hanımlar....

selam morlavanta. Kahvaltı önerisi: Tavada tereyagında omletı pısır. Sonra elınle mıncıklayıp parcala . Sonra 1 kutu labne ıle karıstır. Cok severek yıyor benım kızım.

benım kızım hala yurumuyor. Bebegı yurumeye baslayanlar. Yurumesı ıcın cabaladınız mı cok yurutme vb. gıbı. Ben cok yurutmuyorum gun ıcınde en fazla 15 dak. AcABA dıyorum bunun etkısı var mmı

İpek de yürümeye başladı. Yaşına 10 gün kala emekledi. Emekledikten 2 gün sonra yürüdü. İlk günler adımlarını çok ayarlayamıyordu 1 hafta sonra alıştı. Ben doğrudürüst ellerinden tutup yürütmedim. En kötü zamanı o herhalde. Açıkçası İpek yürüdüğünden beri çok rahatladım. Artık kucakta taşımıyorum. Evin her tarafında kafasına göre takılıyor. Ona zarar verebilecek şeyleri kaldırdım. Her sabah kalkınca ortalığı gözden geçiriyorum. Ufak tefek şey unutmuşmuyum diye. Dünya varmış. Valla yürüyünce işin zorlaşacak diyenlere gülüyorum. Galiba bu çocuğunu büyütenlerin hava atma metodu. Ya da onların çocukları oturduğu dönemde pek usluymuş. İpek beni çok zorladı açıkçası.

İpek herşeye bak bak diyip gösteriyor. Reklamlarda bebek görünce beybi diyor.
Bir de parmağı ile yukarı işaret edip ap diyor. Yani baby ve up diyor. Kızım türkçeden önce ingilizceyi söktü:))
Hala anne baba demiyor yani bilinçli olarak. Ama söylediğim birçok şeyi anlıyor gibi davranıyor. Şu anda galiba 15 kelimeyi yerinde kullanıyor. Hepsi hızla büyüyorlar. Önceden oynayamadığı oyuncaklarla aniden oynamaya başladı. Mesela çeşitli şekilleri yuvalarına yerleştiriyor. Küpleri üst üste diziyor. Zaman geçtikçe oynamak daha zevkli hale geliyor.

Bizde isilik sorunu var kızlar. Ne yaptımsa geçmiyor daha da artıyor. Her gün banyo yapıyor. Günde 3 kez poposunu yıkıyorum. Dün bişey kalmamıştı sabah kalktım çok kötü olmuş. Havadaki nem de yaparmış. Bezinin bel tarafında oluyor. Dün şort giydirmiştim lastiği mi yaptı anlamadım. Sizde de benzer durum var mı varsa ne yapıyorsunuz

canım aynı sorun biz de var ne yapsam kurtulamadım...Ben de günde iki kez banyo yaptırıyorum,her bez aldığımda yıkıyorum poposunu ama geçmiyor.sıcak ve nemden oluyor...doktora gittim o yüzden Nerisona diye bir krem verdi bir de atarax şurup...Kremi sürünce bir müddet sonra geçiyor sonra tekralıyor...
sıcaklar geçene kadar devam edecek galiba canım...tek ilacı bu...

benim kızım da yaşında 5 6 adım atıyordu..yaşını 1 hafta geçince resmen koşmaya başladı..şimdi pıtır pıtır yürüyor ne güzel bir duyguymuş bu...Bebeklerimiz artık büyüdü çocuk oldular...Zaman inanılmaz hızlı geçiyor..Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı ömürler versin....

ipeğumu o sorun bende yaz başından beri var ne yapsam kar etmiyo.birazcık kortizonlu kremler var.doktor bize nerisona c ve bepanten verdi dönüşümlü kullandık.ama cık yine oluyo yine. şimdi o bezlerin kenarlarına ve beline bezi bağlarken kağıt havlu koyuyoruz.bayağı iyi geldi sende dene. terlemeyi alıyo sanırım

merhaba herkese..doğum günü olan bebişlerimiz varmış hala.hepsini öpüyorum.nice yıllara kuzularım..
kahvaltı konusunda her zamanki gibi veriyorum.bal vermeye başladık ..birde süt tabiki..kendi kahvaltısını yemezse bizimkinden ayrı ayrı yediriyorum..çok yemezsede zorlamıyorum artık..

isilik bizdede var.hatta yaklaşık 1 aydır alerjisi var ırmağın.tam geçti derken yeniden başlıyor.bizede isilik için ovadrin diye bir krem vermişti..cildiyecide expirial lido diye bir losyon verdi.o iyi geldi.isterseniz deneyin..sıcaklar çok zor ya...

hepinizi öpüyorum kızlar..bugün işten 9.30 da geldim.yarım saat sonrada uyudu ırmak..buarada ırmakta artık ayakta sallanmadan uyuyor..yatıyor bende yanına yatıyorum..şarkı söylüyorum öyle uyuyor..bir haftadır ayağımda sallamıyorum.kendi kendine öyle bir şey çıkardı..hergün değişiyorlar valla..

kuzucukları öpün benim yerime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…