- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 39
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.881
ıyı aksamlarrr uzun zamandır katılamıyorum aranıza... Ama acayıp yogun bı donemdeym...turkcell egıtımıne katıldım.. Ordan cıkınca ıs ev derken kendımı unuttum... Sızlrıde cok ozledım... Oglum pazar gunu sabahtan gelıyoooooooooo..... Bugun aglamaktan sıstımmm resmen hem stres hem ozlem agır geldı bana.. Neyse uzatmayayım yıne aglarımm yoksa.. Umarım herkes bebısler ıyıdır ve hersey yolundadır...
ipegimu biz varız daha dogum günümüze 5 gün kaldı biz agustosus ama olsunn bizim topimiz burası kağan kapatacak 1 yaş olayını hayırlısıyla inanamıyorum büyüdügüne 5 gün kaldı çok heyecanlıyım kızlarr
ya çok soracagım sorular var fakat kimse takılmıyorki artık bebişlerin iştah durumu nasıl farklı kahvaltı önerileri olan varmı ben aynı şeyleri yapmaktan sıklıdım zira ögünleri nsıl bebşlerin yazın bakalım
canım aynı sorun biz de var ne yapsam kurtulamadım...Ben de günde iki kez banyo yaptırıyorum,her bez aldığımda yıkıyorum poposunu ama geçmiyor.sıcak ve nemden oluyor...doktora gittim o yüzden Nerisona diye bir krem verdi bir de atarax şurup...Kremi sürünce bir müddet sonra geçiyor sonra tekralıyor...Bizde isilik sorunu var kızlar. Ne yaptımsa geçmiyor daha da artıyor. Her gün banyo yapıyor. Günde 3 kez poposunu yıkıyorum. Dün bişey kalmamıştı sabah kalktım çok kötü olmuş. Havadaki nem de yaparmış. Bezinin bel tarafında oluyor. Dün şort giydirmiştim lastiği mi yaptı anlamadım. Sizde de benzer durum var mı varsa ne yapıyorsunuz
Bizde isilik sorunu var kızlar. Ne yaptımsa geçmiyor daha da artıyor. Her gün banyo yapıyor. Günde 3 kez poposunu yıkıyorum. Dün bişey kalmamıştı sabah kalktım çok kötü olmuş. Havadaki nem de yaparmış. Bezinin bel tarafında oluyor. Dün şort giydirmiştim lastiği mi yaptı anlamadım. Sizde de benzer durum var mı varsa ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?