2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm güzeller annecik ve ipegimu teşekkür edrim yanıtlara dönüşümlü olarak herşeyden veriyorum yumurta dahil pişiriyorum artık ama sıkıldım yahuu tekerrür etmekten aynı yiyecekleri ama yapacak bişi yok bizlerde aynı besinleri tüketiyoruz aslında

islik kağandada var egzamaya çevirmiş ensesinde dr hemetan krem verdi iyi geldi sıcaklar çok fene birde mardini düşünün iki katı

İsilik sorunu hepsinde var galiba. Anladığım kadarıyla kremler de kesin yanıt vermiyor. Sonrasında tekrarlıyor. Biz de yarın kontrole gideceğiz. Bakalım dr ne diyecek. Evde klima çalıştırıyorum nemi alsın diye. Galiba biraz işe yaradı. Amatist senin yöntemi de deneyeceğim. Gerçi şimdilik epey azaldı.

Kahvaltı için sonradan aklıma geldi. Peynirli menemen yapıp azıcık ekmek içiyle yedirebiliriz aslında. Benim kıza hiç süt vermedim. Hala emziriyorum. Kahvaltısının içine devam sütü koyuyorum. Sütü tek başına hiç denemedim açıkçası.

merhaba kızlar
tüm bebişlerimizin doğum günü geçmiş , tek kalemde hepsinin doğum gününü kutlar, hepsini öperim .kocaman abla abi oldu hepsi.

Tuana da yürümüyor halen bi cabası da yok onun dışında tüm faaliyetleri masallah yerinde .Sürünmek kolayına gidiyor adım attırmaya calışıyorum hemen oturuyor .bakalım nezaman yürüyecek.

Selam canım. Tuana nasıl?

slm canım nasılsın
bende şimdi sana yazıyordum
geçmiş olsun İpeğe , sıcaklardan oluyor inan ki bizimkininde var ufak tefek vucudunda .
Tuana da nasıl olsun yaramazlık peşinde koltuğa çıkmasını öğrenmiş şimdi ki zevki o çıkıp iniyor :)) ama henüz yürüme yok.
İpekcik nasıl yürümeye baslamış gözünüz aydın rahatlamışsındır.

İnek sütünü söylemişsin bende çok nadir veriyrm mamaların junior olanlarından alıyorum onu kullanıyorum gece yatarken, kahvaltıda bazen karışık bazende normal sekilde yaptırıyorum.

slm arkadaşlar
çoook uzun bi aradan sonra en nihayetinde yine aranızdayım
netim bağlandı artık

bu arada tüm 2009 un en şeker en şanslı en muhteşem bebişlerinin doğum günlerini kutlarım
rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin

canım hoşgeldin
gecmişi yoklarsan pek bişi kaçırmamış olduğunu görürsün yazan olmuyor cünkü eskisi gibi .:)))
dileklerin için tşk ederiz
irem,elif nasıllar?

Hazır olduğunda kendisi yürüyecek zaten. Ama arada ellerinden tutup yürütmeyi dene.
İpek sadece oturuyordu. Poposunu sürüyerek yuvarlayadar odada dolaşmaya başladı. Sonra baktım emekliyor. Ellerinden tuttum yürümek istedi. Emekledikten 2 gün sonra elimi bırakıp kalorifer peteğine koştu. 10 adım mesafe bıraktık yine gitti. O gün bu gündür de ayaklandı. Yerinden kalkamıyordu. 3 gündür tutunup kalkmaya başladı. Hazır olduğunda herşeyi yapıyorlar. O yüzden çok üstünde durma bence.

Annemlerde kalırken İpek'te sürekli tokat atma huyu vardı. Şimdi de ara ara deniyor gerçi. Kızdım olmadı. Eline hafif vurdum olmadı. En sonunda bana vurdukça odada onu yalnız bıraktım gittim. Ağlaya ağlaya peşimden koştu. 1-2 derken o huyundan vazgeçti. Arkadaşımın kız da arkadaşımı ısırıyormuş. Dr da benim yöntemi söylemiş. Kızıp bağırmamak lazımmış. Yalnız bırakılmalıymış. Aklınızda bulunsun kızlar. Bundan sornra yediklerini değil yaptıklarını konuşalım bence. Eğitim fiziksel gelişiminden daha önemli.

bilgi için tşk ederim cnm tuanada da var ama sadece bana yapıyor beni şamarlıyor ve ısırıyor başka kimseye yapmıyor .bende deneyim cünkü iyi bir huy değil.

Bir de tuvalet eğitimi versene diyenler var bu aralar. Uzman TV'den baktım. 2-2,5 yaştan önce tuvalet eğitimi vermek yanlışmış. İleride psikolojik sorunlara neden olabiliyormuş. Geçen kayınvalidem geldi. İpek'ten 3 ay büyük ikizleri var birinin. Onlar çişlerini kakalarını söylüyormuş. Bana sen de öğret gibi bişeyler söyledi. Erken dedim. Kasları gelişmediği için şimdi olmaz dedim. Şimdiki büyütme şeklini anlamıyormuş. Anlayamıyorum dedi kinayeli şekilde. Aman boşver anne bilip de ne yapacaksın bu yaştan sonra çocuk doğurmayacağına göre büyütenler düşünsün demek geldi içimden.

bilgi için tşk ederim cnm tuanada da var ama sadece bana yapıyor beni şamarlıyor ve ısırıyor başka kimseye yapmıyor .bende deneyim cünkü iyi bir huy değil.

Evet evet annelerine çok kapsir yapan çocuklar var. İleride başka sorunlar çıkarıyorlar. Küçükken saygıyı vermek lazım. Onlar bizim herşeyimiz dünyamız. Yanlış hareketlerine tepkisiz kalmak onlara yapılacak kötülük olur.

canım hoşgeldin
gecmişi yoklarsan pek bişi kaçırmamış olduğunu görürsün yazan olmuyor cünkü eskisi gibi .:)))
dileklerin için tşk ederiz
irem,elif nasıllar?

saol canım hoşbuldum
evet farkettim katılım baya azalmış
galiba herkez tatilde vede ayaklanan bebişlerin peşindeler hehe
irem çok iyi teyzesi saol
ama adaşın pekte öle değil
neoluyo bizde anlamış değiliz valla
ya halen samsunun havasına alışamadı yada ben çocuğa bakamıyorum
inan 15 güne bir hastanedeyiz
hayırlısı bakalım
bide karaciğer değerleri yüksek çıktı oyüzden düşürmek için mümkün mertebe ilaç kullanmaması lazım
bekliyoz artık

senin tuana yada bak hele koltuklara çıkmaya başlamış vay zilli yaaa
maşallah

ipeğimu canım
ipekcik isilik olmuş galiba
bi tavsiyem var
imkanınız varsa denize götürün
deniz suyu isiliğe birebirdir
2-3 günde bişisi kalmaz

Geçmiş olsun kikoşum. İnşallah değerleri normalr döner.
İst.da denize sokamıyorum. Ama yakında annemlere gideceğim. O zaman denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…