- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.901
Selam canım. Tuana nasıl?
slm arkadaşlar
çoook uzun bi aradan sonra en nihayetinde yine aranızdayım
netim bağlandı artık
bu arada tüm 2009 un en şeker en şanslı en muhteşem bebişlerinin doğum günlerini kutlarım
rabbim hepinize hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin
slm canım nasılsın
bende şimdi sana yazıyordum
geçmiş olsun İpeğe , sıcaklardan oluyor inan ki bizimkininde var ufak tefek vucudunda .
Tuana da nasıl olsun yaramazlık peşinde koltuğa çıkmasını öğrenmiş şimdi ki zevki o çıkıp iniyor :)) ama henüz yürüme yok.
İpekcik nasıl yürümeye baslamış gözünüz aydın rahatlamışsındır.
İnek sütünü söylemişsin bende çok nadir veriyrm mamaların junior olanlarından alıyorum onu kullanıyorum gece yatarken, kahvaltıda bazen karışık bazende normal sekilde yaptırıyorum.
Annemlerde kalırken İpek'te sürekli tokat atma huyu vardı. Şimdi de ara ara deniyor gerçi. Kızdım olmadı. Eline hafif vurdum olmadı. En sonunda bana vurdukça odada onu yalnız bıraktım gittim. Ağlaya ağlaya peşimden koştu. 1-2 derken o huyundan vazgeçti. Arkadaşımın kız da arkadaşımı ısırıyormuş. Dr da benim yöntemi söylemiş. Kızıp bağırmamak lazımmış. Yalnız bırakılmalıymış. Aklınızda bulunsun kızlar. Bundan sornra yediklerini değil yaptıklarını konuşalım bence. Eğitim fiziksel gelişiminden daha önemli.
bilgi için tşk ederim cnm tuanada da var ama sadece bana yapıyor beni şamarlıyor ve ısırıyor başka kimseye yapmıyor .bende deneyim cünkü iyi bir huy değil.
canım hoşgeldin
gecmişi yoklarsan pek bişi kaçırmamış olduğunu görürsün yazan olmuyor cünkü eskisi gibi .:)))
dileklerin için tşk ederiz
irem,elif nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?