2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ah kıyamam ya peki sebebi ne imiş karaciğer enzimlerinin yüksek olmasının ? Inş ilaclarla geçer de uzun sürmez canım .
Hava değişikliği kesin olmuştur Akdenizden Karadenize geçtiniz sonuçta

merhabalar...
ancak yazabiliyorum...

5 gün önce oğlumun sağ eline çaydanlığın üzeri devrildi...
sadece elinin derisi yandı ve hergün pansumandayız...

doktorlar 2-3 derece yanık diyo...
eli pansumanda kalcakmış 15-20 gün daha...
peki acaba iyi olunca eli kabuk bağlayınca iz kalır mı?
doktor belli olmaz diyor ama içim acıyor...
misafirlikte bir dikkatsizlik sonucu yandı bitanemin sağ elinin derisini aldılar hep ....
aklımı yitirmek üzereydim daha yeni toparlanıyorum...
başından böle kaza geçen var mı lütfen yazın...
Allah beterinden sakınsın tabiki buna da şükür ama iz kalırmı tedavisi nasıldır ki?
pilastik cerahına gidcez çarşamba..umarım o daha iyi bilgilenrir yoksa vicdan azabımdan bana birşeyler olucak..akannehir.çok dikkat etmek gerekiyor...kendi evimde olsaydım keşke ama bu sefer başka birşey olurdu mutlaka ama yanık çok kötü birşey..gün içinde ağlaması mızmızlığı yok elindeki krem ve pansumandan dolayı rahat sanırım ama hala yeni deri çıkmamış ....ve 20 gün eli sargıda kalıcak...

lütfen beni bilgilendirin ya..çok ihtiyacım var...

çok geçmiş olsun nesquick .çük üzüldüm ama korkma öle çok büyük bir iz kalmıyor i kalsa bile belli belirsiz oluyo.plastik cerahında bu aşamada yapacak bir şeyi yok. iz konusunu nerden biliyorsun dersen kendimden beliyorum. ben 1,5 yaşındayken annem bana datelli çorap ve etek giydirmiş ve eskiden otapedik denilen bilekli sert ayakkabılardan. misafirliğe gittiğimiz kadın çayını küçük tüp üzerine balkona koymuş.bende geçerken takılmışım ve bütün çaydanlık üzerime dökülmüş annem ne kadar hızlı hareket ettiysede dantelli çorap yapışmış ayağıma ve ayakkabıyı çıkararmamış.1.derece yanık oluşmuş tüm bacağımda. 20 gün boyunca her gün hemşireler iltihaplı derimi kesip sarıyorlarmış 20 gün sonrada denizin gibi sadece pansuman yapmaya başlamışlar 1,5 ay sürmüş.hayal meyal hatırlıyorum. ize gelince sadece ayakkabı bağcığının yerinde ve dizin altında 2 cmlik renk koyuluğu var hiç belli bile değil kimse farketmez ben özellikle göstermeyince.

bir de sana bir şey tavsiye edeceğim. pansumanlar çıktıktan sonra kırmızı kontoran yağı sür denizin eline. bu yaralara çok iyi gelir hiç bıraktırmaz. (kantaron yağı =zeytinyağının içine kantorun bitkisin atıyorlar 1 ay güneşte duruyo.yağ kırmızı renk alıyor zararasız bişi) ben en son elime 8 dikiş atıldığında dikişler alınmadan süremeye başladım hem çabuk iyileşti hemde iz kalmadı.
tekrar geçmiş olsun

canım benim çok büyük geçmiş olsun...Ne kadar zordur yavrunu öyle görmek Allah kolaylık versin,beterinden saklasın.Ben de 5 yaşında yeni kaynamış çaydanlık devrildi bacağıma.Doktora götürdüler mi bilmiyorum herhalde götürmediler iz var bende,ama öyle belli olmuyor dikkat edince sadece...Siz de plastik cerraha gidecekmiişiniz iz falan kalmaz bence.Allah yavrularımızı korusun...

ipeğimu canım
ipekcik isilik olmuş galiba
bi tavsiyem var
imkanınız varsa denize götürün
deniz suyu isiliğe birebirdir
2-3 günde bişisi kalmaz

ahbe kikoşum öle bi illetki o .deniz suyu falan yaramıyo yaa. benimki her gün denizde.neyse bu hafta babaannesindeydi izmirde klima çalışıyor sürekli dün baktım bayağı sönmüş kışa kadar çekeceğiz sanırsamm

Nesquik geçmiş olsun.
Ben evlenmeden 4 gün önce yanmıştım. Kolumda ve elimde 2. derecede yanık olmuştu. Alt tabaka görünüyordu. O dönemde annem rahatsızlandığı için umursamadım. Aslında yurtdışından gelen kremler varmış. İz kalmasını engelliyormuş. Bunu araştır istersen. Zeytinyağını önermişlerdi bana. Ama dediğim gibi pek umursamadığım için kullanmadım. Madecasol kullandım ama iz kaldı.
Biraz iğrenç ama annem de 3 yaşındayken yanmış. Bacağına kaynar su devrilmiş. Üzerinde yün çorap varmış hep derisi soyulmuş. Anneanneme biri kakasını yaptır sür demiş. Anneannem de dinlemiş. 1 gün öyle tutmuş ertesi sabah yıkamış. Annemin bacağında hiç iz yok. Ama dersen ki sen kızında dener misin? Çok düşünürüm.

Kızlar benim kız günde 2 kez uyuyordu. Şimdilerde direnmeye başlar oldu. Bugün 2 saat uyutucam diye uğraştım. Tam sinir harbi. Sizinkiler kaç kez ne kadar uyuyor?

Çok çok geçmiş olsun kaza bi anlık .hep gözün üstünde olsun olacaksa oluyor.iz kalmaz büyük ihtimalle yası çok ufak cünkü.

Kızlar benim kız günde 2 kez uyuyordu. Şimdilerde direnmeye başlar oldu. Bugün 2 saat uyutucam diye uğraştım. Tam sinir harbi. Sizinkiler kaç kez ne kadar uyuyor?

normalde 2 kez uyuyor ama uyutana kadar babannesinin canını çıkartıyormuş havadan sanirim .iştahsız ve huysuzlar.

çok teşekkür ederim hepinize..
tüm yorumları çaresiz ağlayarak okuyorum...
bi kazaydı allah beterinden sakındı...
çaydanlıkd evrilmeden önce yavrumun altını açık bırakmıştım hava alsın diye...
sonra bezledim oldu...
işte allahın bir bildiği var ve alt demlik olduğu gibi duruyor sadece üst demlik döküldü...
istanbulda evimde değilim..
memlektimde misafirlikteyim...dikkat etmek çok zor artık...yürüyor dedim sevindim şimdi koşuyor...atmaca gibi...
çocuğum nazara geldi diyor herkes...
herkese bay bay yapıyor öpücük veriyor ve elinin parmaklarını gösterip babaya bir bir şikayet etmek taklidi yapıyordu....sağ eline telefon alıp kualğına koyup babayla konuşuyor gibi yapıyor herkese...her gelen seviyor öpüyor ama herkes maşallah demiyor...herkese gülüyor işve cilve yapıyor...
artık kesinlikle nazar boncuksuz gezmem.....
yavrumun eli nazara geldi.....
çok üzülüyorum hep ağlıyorum...
5 gündür kuzmun sağ elin göremiyor öpemiyor ve tırnaklarını kesmeye bile hasret kaldım ............

asla başıma gelir sanmamzdım ama oldu.....salı dönüyorum evime..ve çarşmaba pilastik cerrahına gidicez....lütfen iz kalmasın ve o anı ne o ne biz bidaha hatrılamayalım lütfen ......

nesquik canım çok geçmiş olsun ..bende bir iki yaşlarnda yumurta kaynarken üstüme dökmüşüm tam göğsüme soyulmuş ama hiç iz yok ... yaşı küçük geçicek inş. ALLAH yavrularmızı korusun

ben geldim kızlar ...

öncelikle bebişlerimizin toptan doğum günü kutlu olsun...allah nice senelere erdirsin mürüvetlerinide paylaşmayı nasp etsin inşallah...

ipekte yaşına girdi güzel bir doğum günü oldu resimleri atacağım bir ara..
bu sabah 6 da istanbula ayak bastıom uzun süre nefes alamadım...çok ağladım eve girince hıçkırıklara boğuldum resmen ama geçti..

ipeği sorarsanız o çok mutluydu köy havası çok iyi geldi yürüyor,konuşmaya başladı,teşekkürler diyor,anne,baba dede diyor..paçalarıma yapışım ayye diyor...çok mutlu oluyorum...bir çok şeyi köye gidince yaptı yavrum...

öksürüğü tekrarladı asist kullanıyoruz onunu haricinde bir şey yok çok şükür bu hafta 1 yaş aşısı var ...

nesquikciğim görülmez kaza sen çok dikkat ediyorsun dediğin gibi nazara gelmiş denizimiz ama iz kalmaz tatlım merak etme ilaçlardan canıda yanmıyormuş bak inşallah en kısa sürede atlatırsınız ....geçmiş olsun tatlım...

dişer çıkmış maşallah ipeğinde henüz 5 tane dişi var,yaramazlıktan biraz zayıfladı gibi ama olsun oğazına yiyiyor ne bulursam yedirdim hiç birine burun kıvırmadı ..
biz<den böyle işte bugün kendime gelmeye çalışıyorum tüm çamaşırlar yıkanacak falan filan..akşama görüşürüzz birazda 2010 annelerine bakayım ne yapmışlar ....öpüldünüzz..

nescim okurken ciz etti içim kıyamam ben deniz kuzuya olmuş bikere güzelim kahretme artık kendini çok çok geçmiş olsun benimde kardeşimin küçükken kasıklarından itibaren pipisi dahil çaydanlık dökülmüştü ve yanmıştı annem 1 ay yatmıştı hastanede hiç eser kalmadı ama hiç merak etme estetik felanda olmadı yani ki o yanık 1 derecedendi sen yüregini serin tut allahın izniyle atlatacak deniz kuzusu maşallah ona

uzun zamandır gelememiştim topiğe öyküyle uğraşmaktan tatile gittik tatil dönüşü rahatsızlandı biraz ateşlendi falan anca şimdi daha iyi gü<zel bi tatil oldu bizim için öykü çok eylendi tatilde bayıldı denize havuza umarım herkez iyidir

geçmiş olsun canım resimlerinize baktım çok güzel çıkmış baya da eğlenmişsiniz .
boğazları mı şişmişti öykünün şimdi iyi dimi
Tuananında 2 gündür ateşi vardi dr a götürdük bgn boğazı iltihaplanmış kulaklarına vurmuş .bu çocuklarda bi entersan yahu ateşi olmasa inanın hiç anlamayacağım hasta olduğunu fırıl fırıl dönüyor evin içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…