- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.941
geçmiş olsun canım resimlerinize baktım çok güzel çıkmış baya da eğlenmişsiniz .
boğazları mı şişmişti öykünün şimdi iyi dimi
Tuananında 2 gündür ateşi vardi dr a götürdük bgn boğazı iltihaplanmış kulaklarına vurmuş .bu çocuklarda bi entersan yahu ateşi olmasa inanın hiç anlamayacağım hasta olduğunu fırıl fırıl dönüyor evin içinde.
bizde durumlar hiç iyi değil.çağınım çok hasta.bir yerden mikrop kapmış.ilk önce ateş ile başladı.39 altına inmedi ateşi.kaç kere acile gittk.sonra biranda.dilinin üstünde yanaklarının içinde.dişetlerinde bademciklerinde ve ağzının dışında bir sürü aft çıktı.hiçbirşey yiyemiyor.serum takıldı birkere.yavrumun çok ızdırabı var.sonra doktoru yapma uyuşturucu bir ilaç verdi.onu damlatıp yedirmeye çalışıyoruz.ama çok başarılı olduğumuz söylenemez.içim parçalanıyor.bugün dışarı çıkardık onu.ama o kadar mutsuzki hiç mutlu olmadı.yarın tekrar doktora gidicez.kan tahlili yapmıştı doktor bakalım ne çıkıcak.15 günde ancak geçer dedi.bugün 6.günü ama pek bir düzelme yok.eridi bitti yavrıum.moralim çok bozuk.doktor bile şok oldu.ah yavrum çok haklısın deyip durdu.salgın olduğunu söyledi birde.
benım kızım hala yurumuyor. Bebegı yurumeye baslayanlar. Yurumesı ıcın cabaladınız mı cok yurutme vb. gıbı. Ben cok yurutmuyorum gun ıcınde en fazla 15 dak. AcABA dıyorum bunun etkısı var mmı
Bizde isilik sorunu var kızlar. Ne yaptımsa geçmiyor daha da artıyor. Her gün banyo yapıyor. Günde 3 kez poposunu yıkıyorum. Dün bişey kalmamıştı sabah kalktım çok kötü olmuş. Havadaki nem de yaparmış. Bezinin bel tarafında oluyor. Dün şort giydirmiştim lastiği mi yaptı anlamadım. Sizde de benzer durum var mı varsa ne yapıyorsunuz
Annemlerde kalırken İpek'te sürekli tokat atma huyu vardı. Şimdi de ara ara deniyor gerçi. Kızdım olmadı. Eline hafif vurdum olmadı. En sonunda bana vurdukça odada onu yalnız bıraktım gittim. Ağlaya ağlaya peşimden koştu. 1-2 derken o huyundan vazgeçti. Arkadaşımın kız da arkadaşımı ısırıyormuş. Dr da benim yöntemi söylemiş. Kızıp bağırmamak lazımmış. Yalnız bırakılmalıymış. Aklınızda bulunsun kızlar. Bundan sornra yediklerini değil yaptıklarını konuşalım bence. Eğitim fiziksel gelişiminden daha önemli.
merhabalar...
ancak yazabiliyorum...
5 gün önce oğlumun sağ eline çaydanlığın üzeri devrildi...
sadece elinin derisi yandı ve hergün pansumandayız...
doktorlar 2-3 derece yanık diyo...
eli pansumanda kalcakmış 15-20 gün daha...
peki acaba iyi olunca eli kabuk bağlayınca iz kalır mı?
doktor belli olmaz diyor ama içim acıyor...
misafirlikte bir dikkatsizlik sonucu yandı bitanemin sağ elinin derisini aldılar hep....
aklımı yitirmek üzereydim daha yeni toparlanıyorum...
başından böle kaza geçen var mı lütfen yazın...
Allah beterinden sakınsın tabiki buna da şükür ama iz kalırmı tedavisi nasıldır ki?
pilastik cerahına gidcez çarşamba..umarım o daha iyi bilgilenrir yoksa vicdan azabımdan bana birşeyler olucak..akannehir.çok dikkat etmek gerekiyor...kendi evimde olsaydım keşke ama bu sefer başka birşey olurdu mutlaka ama yanık çok kötü birşey..gün içinde ağlaması mızmızlığı yok elindeki krem ve pansumandan dolayı rahat sanırım ama hala yeni deri çıkmamış....ve 20 gün eli sargıda kalıcak...
lütfen beni bilgilendirin ya..çok ihtiyacım var...
çok geçmiş olsun nesquick .çük üzüldüm ama korkma öle çok büyük bir iz kalmıyor i kalsa bile belli belirsiz oluyo.plastik cerahında bu aşamada yapacak bir şeyi yok. iz konusunu nerden biliyorsun dersen kendimden beliyorum. ben 1,5 yaşındayken annem bana datelli çorap ve etek giydirmiş ve eskiden otapedik denilen bilekli sert ayakkabılardan. misafirliğe gittiğimiz kadın çayını küçük tüp üzerine balkona koymuş.bende geçerken takılmışım ve bütün çaydanlık üzerime dökülmüş annem ne kadar hızlı hareket ettiysede dantelli çorap yapışmış ayağıma ve ayakkabıyı çıkararmamış.1.derece yanık oluşmuş tüm bacağımda. 20 gün boyunca her gün hemşireler iltihaplı derimi kesip sarıyorlarmış 20 gün sonrada denizin gibi sadece pansuman yapmaya başlamışlar 1,5 ay sürmüş.hayal meyal hatırlıyorum. ize gelince sadece ayakkabı bağcığının yerinde ve dizin altında 2 cmlik renk koyuluğu var hiç belli bile değil kimse farketmez ben özellikle göstermeyince.
bir de sana bir şey tavsiye edeceğim. pansumanlar çıktıktan sonra kırmızı kontoran yağı sür denizin eline. bu yaralara çok iyi gelir hiç bıraktırmaz. (kantaron yağı =zeytinyağının içine kantorun bitkisin atıyorlar 1 ay güneşte duruyo.yağ kırmızı renk alıyor zararasız bişi) ben en son elime 8 dikiş atıldığında dikişler alınmadan süremeye başladım hem çabuk iyileşti hemde iz kalmadı.
tekrar geçmiş olsun
Kızlar benim kız günde 2 kez uyuyordu. Şimdilerde direnmeye başlar oldu. Bugün 2 saat uyutucam diye uğraştım. Tam sinir harbi. Sizinkiler kaç kez ne kadar uyuyor?
bizde durumlar hiç iyi değil.çağınım çok hasta.bir yerden mikrop kapmış.ilk önce ateş ile başladı.39 altına inmedi ateşi.kaç kere acile gittk.sonra biranda.dilinin üstünde yanaklarının içinde.dişetlerinde bademciklerinde ve ağzının dışında bir sürü aft çıktı.hiçbirşey yiyemiyor.serum takıldı birkere.yavrumun çok ızdırabı var.sonra doktoru yapma uyuşturucu bir ilaç verdi.onu damlatıp yedirmeye çalışıyoruz.ama çok başarılı olduğumuz söylenemez.içim parçalanıyor.bugün dışarı çıkardık onu.ama o kadar mutsuzki hiç mutlu olmadı.yarın tekrar doktora gidicez.kan tahlili yapmıştı doktor bakalım ne çıkıcak.15 günde ancak geçer dedi.bugün 6.günü ama pek bir düzelme yok.eridi bitti yavrıum.moralim çok bozuk.doktor bile şok oldu.ah yavrum çok haklısın deyip durdu.salgın olduğunu söyledi birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?