2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Cocuklarinizin gelisimleri nasil? yani boy kilo?

Bir de su cicegi asisini yaptiracak misiniz?

kimisi yaptir kimi yaptirma diyor.

tuana 1 ay önce 10,300 gr -79 cm di canım, şimdi 10,5 kilo ama boyunu ölçmedi dr .
ben yaptıracağım su çiçeği asısını , herhangi bir zararı mı var ki yaptırma diyorlar ,
buay sonu ası için cağırdı dr bakalım.

selam herkese...

selsimcim bugün çağını merak ettiğim için girdim inan.birazda olsa düzelme olmasına sevindim :) yemesin bırak iyileşince alır yine kilo.canı acıyor ondan yemiyor annesi.üzülme keşke sağlığı iyi olsun..güzel haberlerini bekliyoruz..ne garip değil mi ne güzel sahipleniyor insan burda paylaşım yaptığı arkadaşlarını hatta onların bebişlerini..hastalanınca üzülüyoruz iyileşince seviniyoruz..allahım hepsini korusun...

kibelecim tebrik ederim canım..ne güzel emeğinin karşılığını almışsın.edoşa da maşallah..ırmağın 1 ay önce kilosu 10.500 boyuda 80 cm di canım..bizim dr muz su çiçeği aşısını yapmamız gerekiyor dedi ki bende yaptırıcam canım..

bütün bebişlerimi öpüyorum..annecikler sizlerde sevgiler

Ilsucum masallah Tuana'ya. boyu da kilosu da cok iyi masallah.

Edayi da 1 yasina bastiginda saalik ocaginda olcturdum 80.5 cm cikti, bir dr da olcturdum 76 cikti:) bu nasil fark anlamadim ama dr daki hemsire cok apar topar olctu. sedye egimliydi kafasi yukaridaydi ama hic dikkate almadi. Eda boyle tost gibi sikismisti boynu falan bukuktu oyle sacma sacma olctu.
80.5 da abarti geldi. iste Eda da 1 yasindayken 78-79 civari diyebiliriz.

Su cicegi icin kimi dr birak kendisi bagisiklik kazanarak atlatsin diyormus.

Son düzenleme:
oooo Kibelecim döktürmüşsün canım az kalmış tavan puanı yakalamana:)))) Tebrik ederim seni.

tesekkurler Ilsucum.

Masallah canim Irmak'a. cok guzel gidiyor. zaten kendi de fistik.

cok tesekiulrer ayrica tebrik icin.

selam kızlar nasılsınız ..
kibelem çok güzel bir puan almışsın hakkında hayırlısı dilerim herşey istediğin gibi olur...

kızlar hayırlı uğurlu olsun ...ipek sonunda yengeçliğini gösterdi hiç bir şekilde yakamı bırakmıyor..mutfağa giremiyorum ayaklarıma yapışıyor iftara yakın saatlerde artık çıldırtıyor beni sürelki elimi tutmak,öpmek ,koklamak kucağımda olmak istiyor..yandım anammm ki ne yandım bilmiyorumkismile

Canim benim cok sagol. Insallah bir de guzel istedigim yerden bir kadro acilirsa tam super olacak:)

Malesef bu aylarda sanirim tum cocuklar oyle. bazen yemekleri kucagimda yapiyorum. babasi gelene kadar boyleyiz sonra ona devrediyorum.

Bir de cok disarici oldu. elimden tutup kapinin onune goturuyor. sonra kollarini uzatiyor beni kucagina al diyor. kucagima alinca da kapiya zorluyor. parka goturecekmisim:)

Arkadaslar Eda da isilik oldu yazmistim ya, iki gundur bir yontem deniyorum sanirim ise yaradi.
yani yontem dediysem pisik kremi surdum. cunku pisigin de sebebi sicak, isiligin de.

yikayip yogurt surer gibi pisik kremi surdum sonra bezini kapadim.
bayagi azaldi. ama gene olur mu bilmem. daha dikkatli olacagim bundan sonra.

memlekette ipekte pişik olmuştu belinde basenlerine kadar isilikti gece bezsin yatırdım hasta bezi serdim altına belinde aşşasına incecik TROSYD

uzun bir aradan sonra yine hepinize merhaba...işe başladım ve hayatım tamamen değişti. yoğunluktan sizlerle de görüşemez oldum. umarım bebişlerimiz ve sizler iyisinizdir. hepinizi tek tek çok merak ediyorum.şimdi yazılanlara şöle bir göz atıcam.bakalım ben yokken neler olmuş:) bundan sonra eskisi gibi sohbetlere katılmaya çalışacağım. özlemişim valla sizleri yahuuu:)

işe başlamak güzel bir olay..kim bakıyor ki oğluşa...benim çıldırmaya az kaldı hiç uyumadık bu akşam sıcaktan kafayı yiyiyor ipek hanım..ayye ayye ayyeeeeeee...bende deliricem artıkkkk..gözü ne baba görüyor ne babanne....hep bir mızmızlık hakim bu aralar...

Herkese selam, nasılsınız kızlar uzun zaman oldu özledim hepinizi. opuyorumnanaktan
Ben bugün işteyim,nöbetçiyim ağzımın kuruluğundan sesim çıkmıyor

Alişte hepinizin bebişleri gibi yaşına girdi, artık düşmeden tökezlemeden yürüyor.Yataktan inmeyi öğrenmiş yatağın sonuna kadar emekleyip popoyu dönüp ayaklarını indiriveriyor :). Yaptıklarına şaşıyorum bazen ne çabuk büyüdüler diye. Araba hastası, daha doğrusu tekerlek. Bıraksam sokaktaki tüm arabaların tekerleklerini elleyecek.

Huriş Alişte aynı ipek gibi, eda gibi..Geçen akşam iftar sofrasını kuramadım resmen, ezan okunurken çorba karıştırıyoduk birlikte, sinirime oturdum ağladım.Bu akşam da misafir çağırdım güya sadece ana yemeği yapabildim. Şimdi işteyim gidince çorbayla pilavı yapıcam inş. Annem geç getirecek biraz alişi işlerimi bitireyim öyle gelsin. Babasındada durmuyor, annemde çok mutlu ben yokken ama beni gördüğü anda yapışıyor. Tek istediği kucağımda olmak, yaptıklarımı izlemek almazsam kıyamet kopuyor. Özellikle iftar saati bi coşuyor, ben koşturuyorum sofra telaşı falan acaba ondan mı bilmiyorum.Zaten geçen senede böyleydi ali eymen efendi 40 günlüktü iftar saatinde bi bağırış çığırış yemek yedirmezdi :1closedeyes:
Benimde sinirlerim geriliyor haliyle işten gelmişim yemek yetiştiricem mübarek gün herif izin vermiyor. Sizin durum daha zor evde olsam yine bırakmayacak peşimi anca ipek uyuduktan sonra ne yaptın yaptın umarım buda geçici bi dönemdir.

Hepiniz hala burdamısınız şaşırdım valla sizi görünce.Ben bayadır nete girmedim bi bakim dedim temmuz 2009 anneleri hala burdasınız demek ne güzel:)) Bebişleriniz nasıl sağlıklılardır inşallah hepsini öpüyorum:)) sevgiler.

Hepiniz hala burdamısınız şaşırdım valla sizi görünce.Ben bayadır nete girmedim bi bakim dedim temmuz 2009 annelerine hala burdasınız demek ne güzel:)) Bebişleriniz nasıl sağlıklılardır inşallah...

Temmuz anneleri sizleri görünce valla şaşırdım demek hala buradasınız.Ben ne zamandır nete girmedim.Bebişler büyümüşlerdir hepsini öpüyorum sevgiler.

Canim Eda da ozellikle iftar vakti cosuyor. zaten susuzluk bir ynadan, beklemek bir yandan.

Ben cozumu su sekilde buldum. ben yemek yaparken babasi parka goturuyor. gelince hemen doyuruyorum ki bizi rahat biraksin yemek yerken ama ne mumkun.

Reklamlari cok seviyor. ben de biz yemek yerken aciyorum bir reklam. izliyor bitene kadar. o arada da biz yememgimizi yiyoruz.

En sevdigi reklamlar Banvit, Beypilic, Vadaaaaaaaaaaa, Dalin... hepsini seviyor da bunlarda cosuyor.

Huriscim, disleri cikiyor olabilir. Eger sicaktansa ben zten tum pencereler acik, ev surekli ceryan yaptiriyorum. vantilator bile aciyorum yani gece. bak bir vantilator alabilirsin. sinbo falan:) benimki sinbo:)

Kelebekcim hosgeldin.

demekki sadece naz değilmiş sürekli paçamda dolaşıp anni anniiii annniiiii diyerek mızıklamalar wc ye bile rahat giremeyişim oradada yanımdaa yavrum birde enfeksiyon kapmış bir haftadır öksürüyor ikinci tedaviye başladık 3 gündür hiçbişey yemiyor sadece geceleri 2 kez 100 cc mama içiyor okadar zaten iki aydır aç dolaşıypr naz mümkün değil yediremiyorum tek yediği şey meyva ve çubuk kraker salatalık mısır ne çorba ne yemek ne muhallebi hiçbirşey çok üzülüyorum 3 aydır zaten 8 kiloda kaldı hiç kiloda almıyor boyu çok uzun ama çok zayıf ...

uyku problemmiz eskiye oranla azaldı ama bu sefer yarım saat ayakta sallamak mahvediyor beniii heryerimden sular damlıyor kan ter içinde kalıyorumm çünki bütün camlar kapılar kapalı dışarıdan araba geçse uyandığı için saunada yaşıyoruz rsmen uyku saati geldiğinde uyanana kadar....az önce uyudu her gece uyuyana kadar kıyamat kopuyor 8de başlıyor ağlamaya 10a kadar uykusu var huysuzluk yapıyor uyumuyorrrr bütüünnn bebişleri kocamannnn öpüyorummm

Derin merhaba. Evet canım sadece naz degıl. benım kızım da bazı zamanlar cok yaramaz oluyor. Istedıgı olmadıgında bagırıp aglıyor. Kafasını masa sandalyesi kanepe nerde oturuyorsa kasıtlı olarak vuruyor ılgılenmem ıcın cok fenalar cok

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn topik milletimin anişleri bebişleri nasıllarmış bakalım oh oh katılım çogalmış görmeyeli pek bi mutlu oldum günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…