- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.961
Cocuklarinizin gelisimleri nasil? yani boy kilo?
Bir de su cicegi asisini yaptiracak misiniz?
kimisi yaptir kimi yaptirma diyor.
tuana 1 ay önce 10,300 gr -79 cm di canım, şimdi 10,5 kilo ama boyunu ölçmedi dr .
ben yaptıracağım su çiçeği asısını , herhangi bir zararı mı var ki yaptırma diyorlar ,
buay sonu ası için cağırdı dr bakalım.
oooo Kibelecim döktürmüşsün canım az kalmış tavan puanı yakalamana:)))) Tebrik ederim seni.
selam herkese...
selsimcim bugün çağını merak ettiğim için girdim inan.birazda olsa düzelme olmasına sevindim :) yemesin bırak iyileşince alır yine kilo.canı acıyor ondan yemiyor annesi.üzülme keşke sağlığı iyi olsun..güzel haberlerini bekliyoruz..ne garip değil mi ne güzel sahipleniyor insan burda paylaşım yaptığı arkadaşlarını hatta onların bebişlerini..hastalanınca üzülüyoruz iyileşince seviniyoruz..allahım hepsini korusun...
kibelecim tebrik ederim canım..ne güzel emeğinin karşılığını almışsın.edoşa da maşallah..ırmağın 1 ay önce kilosu 10.500 boyuda 80 cm di canım..bizim dr muz su çiçeği aşısını yapmamız gerekiyor dedi ki bende yaptırıcam canım..
bütün bebişlerimi öpüyorum..annecikler sizlerde sevgiler
selam kızlar nasılsınız ..
kibelem çok güzel bir puan almışsın hakkında hayırlısı dilerim herşey istediğin gibi olur...
kızlar hayırlı uğurlu olsun ...ipek sonunda yengeçliğini gösterdi hiç bir şekilde yakamı bırakmıyor..mutfağa giremiyorum ayaklarıma yapışıyor iftara yakın saatlerde artık çıldırtıyor beni sürelki elimi tutmak,öpmek ,koklamak kucağımda olmak istiyor..yandım anammm ki ne yandım bilmiyorumkismile
işe başlamak güzel bir olay..kim bakıyor ki oğluşa...benim çıldırmaya az kaldı hiç uyumadık bu akşam sıcaktan kafayı yiyiyor ipek hanım..ayye ayye ayyeeeeeee...bende deliricem artıkkkk..gözü ne baba görüyor ne babanne....hep bir mızmızlık hakim bu aralar...
Herkese selam, nasılsınız kızlar uzun zaman oldu özledim hepinizi. opuyorumnanaktan
Ben bugün işteyim,nöbetçiyim ağzımın kuruluğundan sesim çıkmıyor
Alişte hepinizin bebişleri gibi yaşına girdi, artık düşmeden tökezlemeden yürüyor.Yataktan inmeyi öğrenmiş yatağın sonuna kadar emekleyip popoyu dönüp ayaklarını indiriveriyor :). Yaptıklarına şaşıyorum bazen ne çabuk büyüdüler diye. Araba hastası, daha doğrusu tekerlek. Bıraksam sokaktaki tüm arabaların tekerleklerini elleyecek.
Huriş Alişte aynı ipek gibi, eda gibi..Geçen akşam iftar sofrasını kuramadım resmen, ezan okunurken çorba karıştırıyoduk birlikte, sinirime oturdum ağladım.Bu akşam da misafir çağırdım güya sadece ana yemeği yapabildim. Şimdi işteyim gidince çorbayla pilavı yapıcam inş. Annem geç getirecek biraz alişi işlerimi bitireyim öyle gelsin. Babasındada durmuyor, annemde çok mutlu ben yokken ama beni gördüğü anda yapışıyor. Tek istediği kucağımda olmak, yaptıklarımı izlemek almazsam kıyamet kopuyor. Özellikle iftar saati bi coşuyor, ben koşturuyorum sofra telaşı falan acaba ondan mı bilmiyorum.Zaten geçen senede böyleydi ali eymen efendi 40 günlüktü iftar saatinde bi bağırış çığırış yemek yedirmezdi :1closedeyes:
Benimde sinirlerim geriliyor haliyle işten gelmişim yemek yetiştiricem mübarek gün herif izin vermiyor. Sizin durum daha zor evde olsam yine bırakmayacak peşimi anca ipek uyuduktan sonra ne yaptın yaptın umarım buda geçici bi dönemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?