- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #28.981
Canim benim cok sagol. Insallah bir de guzel istedigim yerden bir kadro acilirsa tam super olacak:)
kibelecim kutlarım güzelim umarım istedigin yer olur ve emeklerinin karşılıgını alırsın
Bir de cok disarici oldu. elimden tutup kapinin onune goturuyor. sonra kollarini uzatiyor beni kucagina al diyor. kucagima alinca da kapiya zorluyor. parka goturecekmisim:)
çok teşekkür ederim kızlar.bugün doktora gittik.düzelme var dedi.ama hala birşey yediremiyoruz.
selam herkese...
elvancım slmm nasılsın şekerr işler çok yogun galiba takılmıyorsun eskisi kadar:lepi:
Selam arkadaşlar;
Çok seyrek takip etmekle birlikte burdan kopamıyorum.Kuzucuklarımız çok hareketlendi artık.Çoğumuz pek fırsat bulup giremiyoruz foruma.Ama açıkçası ben çok özlüyorum hamileyken ki sohbetleri,paylaşımları.Tabi sizleri de...
Aranızda yeniden hamile kalan var mı merak ettim.Çünkü ben yine hamileyim.Planlanmış bir hamilelik değil ve bu yüzden başlarda bu fikre alışmam zor oldu.
Nisan başı gibi görünüyor doğum.Şimdi Nisan 2011 anneleri topiğine katılmak garip gelecek bana.Sizlerden kopmak gibi.Gerçi pek takip edemeyeceğim orayı da ama ben yine 2009 temmuz anneleri topiğimiz ne kadar tenhalaşmış olsa da burayı takip etmeye çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum...
Selam arkadaşlar;
Çok seyrek takip etmekle birlikte burdan kopamıyorum.Kuzucuklarımız çok hareketlendi artık.Çoğumuz pek fırsat bulup giremiyoruz foruma.Ama açıkçası ben çok özlüyorum hamileyken ki sohbetleri,paylaşımları.Tabi sizleri de...
Aranızda yeniden hamile kalan var mı merak ettim.Çünkü ben yine hamileyim.Planlanmış bir hamilelik değil ve bu yüzden başlarda bu fikre alışmam zor oldu.
Nisan başı gibi görünüyor doğum.Şimdi Nisan 2011 anneleri topiğine katılmak garip gelecek bana.Sizlerden kopmak gibi.Gerçi pek takip edemeyeceğim orayı da ama ben yine 2009 temmuz anneleri topiğimiz ne kadar tenhalaşmış olsa da burayı takip etmeye çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum...
Aaaaa ne güzel. Yalnız değilmişim. Ben de hamileyim. Yeniden. Topiktekiler yeter diyecek. Kararlıyım İpek'e bir kardeş getireceğim:))
Geçen ocakta düşük yapmıştım. O yüzden size hemen yazmak istemedim. Hatta ailenin hepsine söylemedik. Daha dr kontrolüne bile gitmedim. Şimdilik bir sorun yok gibi ama bilemiyorum. ben de nisan anne adayıyım. Ama o topiğe ısınamadım. Kim kime dum duma. Bir karmaşa var. Seninle orada burada görüşürüz artık. Hayırlı olsun.
Bu arada bizim de öyle planlanmış bişey değildi. Ben de hala alışamadım ama geçen seferkinden daha az korkuyorum. Hazır cesaretimi toplamışken doğurayım bari dedim. Tabi Allah ona ömür verirse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?