2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sıcak bizide bunaltıyor ki burası malum 50 görüyoruz valla kuzum napsın camlar hryerler açık üstüne vantilatör çalışıyor anca serinliyoruz kağan davşanı yürüme yolunda epey ilerleme kaydetti fakat tam yürüyemiyor adımları çogalır heralde zamanla genel olarak oda iştahsız diş çıkarıyor üsten 3 adet ve feci hep mutsuz şükür iyiyiz öksürügümüz vardı dr ilaç verdi onları kullanıyorum 1 yaşında antibiyotige merhaba dedik malesef kullanmak istemedim ama ilerlemesinden korktum öksürük balgamlı kuzu balgamı sökemiyor birtürlü neyapabilirim acaba kızlar

herkeze merhabaaa
havalar çok sıcak çocuklar bunaldı yemek düzeni baya bozuldu öykücüğün bişey yemek istemiyo pek
kibele canım tebrik ederim çok güzel bi puan almışsın kpss den hayırlısı olsun
öykünün kilo alımı da baya durdu öyle eskisi gibi çok kilo almıyo
10.550 gram kilosu 76,5 cm te boyu
bu gün su çiçeği ve pnomokok aşımızı olduk
doktorumuz grip aşısını da önerdi son baharda sizler ne düşünüyosunuz grip aşısı hakkında

sıcaklarla başı dertte olan sadece biz degiliz demekki kızlar.ada azına tüm gün bişey koymasam yemek yemek istemıyor.sıcaklardan kaynaklı olduğuna eminim çünkü klimalı odada biraz daa istekli davranıyor.beyaz melekçim biz de öyle yaklaşık 2 aydr aynı kiloda sayıyoruz üstelik bir de kilo kaybımız olmuş 900 gram doktor normal dedi.canım grip aşısını bizim doktorumzu önermedi bagışıklığı doğal yollardan kazanmasından yanayım dedi.alışınca sürekli yapılması gerekir o aşının çocuğa gerksiz yere mikrop yüklemeyin dedi.sevgiler tüm annelerle kuzularına..

selam herkese...hepinizin yazıklarını okudum.ayrı ayrı yazmıyorum çünkü herkesin buaralar şikayeti aynı demek..bizde aynıyız..ben çok göremesemde annemde ırmağın iştahsız olduğunu söylüyor..birde dişler kabarmış sanırım onunda sıkıntısı var..ee birde sıcaklar işte..ırmakcık yine alerji oldu.bu sefer götürmedim dr.geçen seferki ilaçlarını vermeye başladım..eğer ilaç almazsa her geçen gün çoğalıyor..ne alerjisi bu onuda bilmiyorum..bakalım ne kadar devam edecek..yazık çocuğum yine benekli kuzu oldu
sıcaklara biz bile dayanamıyoruz ki bebişler napsın.haklılar onlarda..neyse az kaldı diye avunuyorum ben.ondan sonrada aklıma kışın yaptığımız paylaşımlar geliyor..kzucukların sıklıkla hasta olduğu zamanlar.umarım bebişlerimiz bu kışı daha hastalanmadan geçirirler..

melekcim ben de ağustos sonuna doğru su çiçeği aşısını yaptırıcam.grip aşısı hakkında henüz birşey söylemedi dr muz aşıya gidince sorarım bende..

hepinizi öpüyoprum güzel anneler..o dünya tatlısı bebişlerinizide kokluyorum..

aynen benimkide öyle

çok teşekkür ederim kızlar.bugün doktora gittik.düzelme var dedi.ama hala birşey yediremiyoruz.

selsincim çok sevindim kuzunun işyileşme göstermesine rabbim yaşatmasın birdaha o küçük bedene böyle şeyler kıyamam

selam herkese...

elvancım slmm nasılsın şekerr işler çok yogun galiba takılmıyorsun eskisi kadar:lepi:

kağanımda9 800 boy 78 iki aydır durdu kilo ve boy normal diyor dr diş çıkartıyor ve çok zorlanıyor kızlar hele mardin sıcagı düşünün artık sabır diliyorum su çiçegini birdahaki aya yaptırıcam üst üstte ne bu yahu kuzu nasıl dayansın dr tamam dedi bakalım off kıyamıyorum hiç

starimii niye katılmıyor artık buraya huuuuu starimi face çıktı kk bozuldu kızlarrrrrrrrÇok üzgünüm çoookherkesler oradananiknanik

biricik kızım duru'dan inciler..

tüm gün elinde su biberonu dolaşıyor bir dakika yerinde oturmuyor sürekli kıyafet degiştirmek zorunda kalıyorum heryeri su içinde.
3_4 gecedir nerdeyse her saat başı uyanıyor gündüzleri toplasam 1,5 saatuyku uyuyor.sıcaklardan sanırım düzenli uykumuz kalmadı.
8.dişi patladı.ve yemek yeme problemimiz devam ediyor sabah kahvaltısını tek tek yemek istemedigı için ısrarcı davranmıyorum bulamaç yiyoruz ona ragmen bu sabah sinirimden agladim 1 kaseyi yemedi zorla yedirdim baktım olmuyor yarıda bırakmak zorunda kaldım.
her yemeği yemiyor damak tadımız var artık bende tercihlerıne saygı gösterip en sevdigî yemek olan ıspanak yaptım onu bile seve seve yemedi bugün.

tüm gün dizlerimi yapısık bir vaziyetteyiz yapısık ikizler gibi hiç bırakmıyor beni iş güç yapamaz hale geldim.dusumu esim gelince alıyorum.hergün 1 oda temizleyebiliyorum.

1,5 ay önce 10 kilo idik simdi 9.700 kg.olduk.kafaya takmak istemesemde uzûlmüyor degilim. sinirlendiginde cıglık atma huyu başladı.

Birkaç gündürde gûlümseyerek yanıma geliyor ve kollarimı bacaklarımı ısırıyor kendince oyun yapıyor pedagog olan bir arkadaşıma danıstım bu aylarda bebeklerde ilgi ihtiyacı olurmuş ve böyle davranarak benim dikkatimi cekmeye calısırmıs.iste böyle......

biri bana bunların geçicî bir süreç oldugunu söylesin lütfen...,

lavantacım iş değişikliği yaptım ben..yeni görev yerimde ve yeni görevimde malesef akşam 9 anca işten çıkabiliyorum ve o saate kadar inanılmaz yoğun çalışıyorum.bu sebeple çok katılamıyorum.birde kimse gelmiyor artık dediğin gibi..insan soru soruyor birşey paylaşmak istiyor günlerce kimsenin uğramadığı oluyor.keyifsiz oldu yani anlayacağın canım..bende hergün girip bakıyorum birkere bebişler napıyor diye :)

gülsencim çok isterdim bu da geçecek demeyi ama malesef hepimiz aynı dönemlerdeyiz ve yaşayarak öğreniyoruz..hangisi daha iyi bilmiyorum ama ben çalıştığım için kızımla vakit geçirmeyi çok özlüyorum..bacaklarıma sarıldığı zamanlar okadar kısıtlı ki o yüzden bazen imreniyorum sizlere..gerçi sürekli olunca onunda çok yorucu ve bunaltıcı olduğunu biliyorum..iki türlüde kötü yani..
umarım geçecek birgün :)

Selam arkadaşlar;
Çok seyrek takip etmekle birlikte burdan kopamıyorum.Kuzucuklarımız çok hareketlendi artık.Çoğumuz pek fırsat bulup giremiyoruz foruma.Ama açıkçası ben çok özlüyorum hamileyken ki sohbetleri,paylaşımları.Tabi sizleri de...
Aranızda yeniden hamile kalan var mı merak ettim.Çünkü ben yine hamileyim.Planlanmış bir hamilelik değil ve bu yüzden başlarda bu fikre alışmam zor oldu.
Nisan başı gibi görünüyor doğum.Şimdi Nisan 2011 anneleri topiğine katılmak garip gelecek bana.Sizlerden kopmak gibi.Gerçi pek takip edemeyeceğim orayı da ama ben yine 2009 temmuz anneleri topiğimiz ne kadar tenhalaşmış olsa da burayı takip etmeye çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum...

Aaaaa ne güzel. Yalnız değilmişim. Ben de hamileyim. Yeniden. Topiktekiler yeter diyecek. Kararlıyım İpek'e bir kardeş getireceğim:))
Geçen ocakta düşük yapmıştım. O yüzden size hemen yazmak istemedim. Hatta ailenin hepsine söylemedik. Daha dr kontrolüne bile gitmedim. Şimdilik bir sorun yok gibi ama bilemiyorum. ben de nisan anne adayıyım. Ama o topiğe ısınamadım. Kim kime dum duma. Bir karmaşa var. Seninle orada burada görüşürüz artık. Hayırlı olsun.
Bu arada bizim de öyle planlanmış bişey değildi. Ben de hala alışamadım ama geçen seferkinden daha az korkuyorum. Hazır cesaretimi toplamışken doğurayım bari dedim. Tabi Allah ona ömür verirse.

Hayırlı olsun kızlar, Allah bağışlasın.
İpeğimu çok hızlı çıktın canım ya ilki zor olmuştu 2. bebek seni bekletmeden geldi .

ipeğimu çok sevindim canım..allah hayırlıs ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ..bu sefer ipek abla olucak desene...allah sana kolaylıklar versin tastlım..ipek nasıl iyimi..

Teşekkür ederim Huri'cim. 12 hafta dolmadan pek alışmak istemiyorum bu duruma. Hatta önce dr doğru yere yerleşmiş sorun yok desin de.
İpek iyi. Şimdi uyuyor. Artık gündüz uykuları teke düştü neredeyse. Alttan 4 diş daha patlattı.
2 gün önce dr kontrüne götürdüm. Bu ay 60 gr vermiş. Boyu 84 cm olmuş. Dr artık sadece ev yemeği ver dedi. Sebze püresi vermene gerek yok dedi. Ama gelişmesi için gerekmez mi diyince yeterince gelişmiş zaten diyip dalga geçti benle. 2 yaşına kadar bazı dr'lar mutlaka sebze püresi yemeli diyor. Valla ben anlamadım.
Bu arada hala emiyor ve hala bizimle yatıyor. İkinci gelene kadar bunları bitirmem lazım. Özellikle meme işini daha çabuk halletmem lazım. Memeden nasıl keseceğim ya. Akıl versene. Sen kestin galiba.

ipeğimu çok sevindim..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ikinci fikrine ben çok zor alışmıştım melekten başka bi bebeği hayatta sevemem zannediyodum...
hatta karnımdakinden soğumuştum bi ara...
ama berra doğdu herşey değişti...ikinciler bi başka seviliyo..
ilkinde tecrübesiz oluyosun hep kafan meşgul acaba doğrumu yapıyorum diye...
ikincide bu tarz endişelerinde olmadığı için çok keyifli ve kolay bi hamilelik seni bekliyor...
tekrar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…