2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Çok sağol canım. İkisi için de kalbim farklı atacak eminim.
Daha rahat olma konusunda haklısın. Hamile olduğumu anladığımda folik aside başladım hemen. Nasıl olsa keseden başka bişey göremez diye dr'a bile gitmeyi istemiyorum henüz. O kadar rahat davranıyorum yani. Bugün beta hcg yaptırmaya karar verdim. Bakayım değerim nasıl bir anormallik ver mı diye. Yahu ben dr olmuşum farkında olmadan haberim yok. kaydirigubbakcemile3
Tek korkum ikinci doğunda İpek'i akrabaların sahiplenip benden uzaklaşması. Yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. İkisinden de vazgeçemem. Kızımın kardeşim oldu beni annem bıraktı diye düşünmesini istemiyorum. Hatta hamile kaldığımı öğrendiğimde ona ihanet etmişim gibi hissettim. Sonra düşündüm. 2 sene sonra çok güzel arkadaşlık edecekler birbirlerine. İnşallah bebeğim doğar da hayallerim gerçek olur.

kesinlikele çok iyi arkadaş olacaklar....
bizimkiler bile daha şimdiden aynı oyunu oynayabiliyolar..ama tabi melek hep alttan alıyo..
yaptıklarını hoş görüyo o şekilde...
bende ilk zamanlar meleğe haksızlık ettiğimi düşünüyodum...
ama şimdi aralarında sıcaklığı meleğin ona bışlarını gördükçe çok mutlıu oluyorum...
ileriyi düşünüp bende güzel hayaller kuruyorum...
ikinci doğumda ipeğin senden uzaklaşmasından da sakın korkma..
bizde doğuma giderken babanemiz bizde kaldı meleği evde baktı..
babasıda akam meleğin yanında uyuyodu...bizde annemle hastanede...
sonra eve gelirken 5-6 parça kocaman hediye paketleriyle geldik...
meleğe bunları sana kardeşin getirdi dedik..çadır,ütü seti, barbi ..meleğin en çok istediği şeylerdi..
kaynaşması kolay oldu..en azından ilk şoku kolay atlattı..
ama eve ilk geldiğim gün ne kadar hediyelere kaptırsaada kendini
benden ayağımda sallayıp uyutmamı istedi...
bende sezeryanlı halde onu uyuttum ayağımda...
yani senden asla uzaklaşmıyo için rahat olsun....

İnşallah ben de dengeyi kurarım. Babaanne bize çok yakın oturuyor. Evine götürmek isteyebilir. Şimdiden eşime böyle birşeyi istemediğimi söylüyorum. Kızımı bu güne kadar hiç yalnız bırakmadım. Hiç keyif süreyim diye bırakıp birilerine gitmedim. Bu kadar emeğimin boşa gitmesini istemem açıkçası. Dediklerinle içime su serptin. Kızım yanımda olsun beraber kardeşini büyütelim istiyorum. Uzman tv'den video izliyorum bu konular üzerine. Bakalım zaman neler gösterecek.

canım ben keser gibi oldum henüz kesemedim sabah ları 7 gibi istiyor sadece...
akşam istiyor biberonla süte alıştırdım gecede süt veriyorum..sadece sabah emiyor belki sabahta kalkıp süt ısıtsam içerde ben üşeniyorum...

inşallah herşey gönlünce olur ..bende eminim çok güze lanlaşacaklarına benim cesaretim kırıldı ipekte çok zorlanıyorum ve çevremde ipeğe el atan pek insan yok kaynana hala kendi keyfinde 2. de kafayı yerim...zati yedim psikolojik tedavi görüyorum şu an..

ipeğimu confuse tebrikler .vallahi bende niyetlenir gibi oluyorum ama yapamıyorum çünki naz çok huysuz bir bebek heralde kafayı yerim diyorum bazende kardeş lazım naza diyorum .bakalım herşey kısmet çünki yaşımda 36 zaten fazla vaktim yok.....dün anneme gittik uyutamadık kıyametler koptu en sonunda dışarıdan geçen domatesciye bağırdım yeter artık diye benim kızım seste uyumuyor başka bir evde uyumuyor anneannede bile sinirlerim çok yıprandı evden çıkamıyorum eve kapandım ikinci gelirse temelli kafayı yerim heralde diyorum yoksa naz biraz uslansa düşünüyorum ertesi günü naz yine aynı şeyleri yapınca vazgeç gönlüm diyorum

bu sıralar naz beni babayı çocukları herkezi ısırıyor cimcikliyor yoluyor saçını çekiyor güzellikle konuştum olmadı iki gündür ellerine vuruyorum yine anlamıyor inşallah geçici bir dönemdir ........

Bana göre kesmişsin. İpek memede uyuduğu için sıkıntı çekiyorum. Şimdi biberon alacağım. Belki onunla uyutabilirim. Dr gerçi biberona alıştırma sonra ondan ayırmak da var diyor ama yapacak bişey yok(

Evet sen biraz zorlandın canım. Yaşın daha genç ileride düşünürsün. O zaman yardımcıya gerek kalmaz. İpek sana gerekeni yapar zaten.

Sağol canım. İnşallah gönlüne göre olur ne diyeyim.

Arkadaşımın kızında ısırma huyu vardı. Gerçi benimki de arada ısırıyor. Bu durumlarda odadan dışarı çıkıp gitmen gerekirmiş. Peşinden gelince de yüz verme. 1-2 anlıyormuş yaptığının yanlış olduğunu.

hayırlı olsun inşallah tebrik ederim sağlıkla al kucağına

cnm benim çok sevindim hadi hayırlısı inşallah herşey gönlüne göre olur sağlıkla kavuş bebişine ipeğim de abla olacak ha çok güzel bişey bence tadını çıkartı herşeyi oluruna bırak
bende çok istiyorum ama henüz cesaretim yok öykü emmeyi bıraksın biraz toparlansın wc ihtiyacını karşılamayı az çok kendini idare edecek duruma gelmeyi becersin bende ondan sona hemen istiyorum sanırım öykü 2,5 -3 yaşındayken olur bunlar da hayırlısı tabi

Dün beta hcg yaptırdım. Bu sabah sonucunu tel'de aldım. 4 haftalık çıktı. Halbuki 6. haftadayım. Yine bir gariplik var bu işte. Benim kaderim olsa gerek. İpek harbi bir mucizeymiş benim için onu anladım. Dr pazartesine randevu verdi. Bakalım ultrasonda ne çıkacak ama galiba bu da abbas yolcu. Hamileliğin ilk 12 haftasından özellikle de ilk 7 haftasından nefretttt ediyorum. Bu da biterse büyük konuşmayayım ama bir daha cesaretimi zor toplarım gibi görünüyor.

Hamile kalan arkadaşlar hayırlı olsun.Benim de bebeğim şu an 15 aylık ben de hamileyim.İlk bebeğim tüp bebekti bu bize süpriz yaptı.İnşallah sağlıkla .kucaklarımıza alırız .

slm hanımlar sopalı ve altı şilteli yürüteçler var onlardan kullanmış olanınız varmı birilerine vermeyi düşünüyorsanız bana özel mesaj atabilirmisiniz ilginize şimdiden teşekkürler hepimiz anneyiz

canım kötü düşünme benim de betam ilk değeri 11 di düşünsene çok düşük bi değerdi oysa son adete göre 3-4 haftalık olmalıydı ama dğerim 11 di sona 2 günde bir çoğaldı ama değer hep 2 katı oldu geç döllenmeden dedi bana doktorum muhtemelen senin de öyledir canım bence sağlıkla alacaksın bebişini kucağına
Hamile kalan arkadaşlar hayırlı olsun.Benim de bebeğim şu an 15 aylık ben de hamileyim.İlk bebeğim tüp bebekti bu bize süpriz yaptı.İnşallah sağlıkla .kucaklarımıza alırız .

canım hayırlı olsun inşallah hamişliğin ne güzel topiğimizde 3 hamile var demek
hepiniz sağlıkla kavuşun inşllah

canım hayırlı olsun..allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

canım benim çok sevindim..dilerim sağlıkla kucağına alırsın meleğini..ipek adınada senin adınada çok sevindim..sen bilinçli bir annesin.iki çocuğun arasındaki dengeyide iyi kuracağına hiç şüphem yok.ilk başlarda bunları hissetmen çok normal..ipek iyi bir abla sende iyi bir anne olacaksın ikinci kez :)

geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum.ama ipeğumunun dediğini bende duymuştum deneyebilirsin bencede canım..

hiç yakışmadı sana bu yazdıkların.olumlu düşün olumlu olsun herşey.inşallah güzel haberlerini alacağız canım.dr kontrolünden sonra bizide habersiz bırakma.dularımız seninle..

canım sanada hayırlı olsun :) sende sağlıkla güzel yavrunu kucağına alırsın inşallah..

Melek, Elvan yorumlarınız için teşekkürler. Açıkçası dün düşündüm. Bu testte bir gariplik var dedim. 28. gün idrar testinde çizgiyi net gördüm. 12 gün sonra kan testinde 4 haftalık hamile çıkıyorsam idrar testini yaptığımda 3 haftalık hamileyim demektir ki hiçbir test bunu göstermez. Kanımı alıp ertesi gün tahlil yaptılar. Belki bundan kaynaklıdır. Ya da değerlerim düşüyor. Neyse ne artık. Yarın öğreneceğiz ak koyun kara koyun çıkacak ortaya. Yavaş yavaş bulantılarım başladı. Bu da sorun olmadığını gösteriyor bence.

19040 ama onların skalası bir garip.
3-4 hafta 1110-31500
4-5 hafta 2560-83100
5-6 hafta 23100-151000

Benimki bu durumda ya 3-4 haftaya ya da 4-5 haftaya giriyor. Aslında 5+3 olduğmdan 23100 üzeri çıkması lazımdı. Anlamadım. Desteğin için sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…