- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.001
ipeğimu çok sevindim..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ikinci fikrine ben çok zor alışmıştım melekten başka bi bebeği hayatta sevemem zannediyodum...
hatta karnımdakinden soğumuştum bi ara...
ama berra doğdu herşey değişti...ikinciler bi başka seviliyo..
ilkinde tecrübesiz oluyosun hep kafan meşgul acaba doğrumu yapıyorum diye...
ikincide bu tarz endişelerinde olmadığı için çok keyifli ve kolay bi hamilelik seni bekliyor...
tekrar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Teşekkür ederim Huri'cim. 12 hafta dolmadan pek alışmak istemiyorum bu duruma. Hatta önce dr doğru yere yerleşmiş sorun yok desin de.
İpek iyi. Şimdi uyuyor. Artık gündüz uykuları teke düştü neredeyse. Alttan 4 diş daha patlattı.
2 gün önce dr kontrüne götürdüm. Bu ay 60 gr vermiş. Boyu 84 cm olmuş. Dr artık sadece ev yemeği ver dedi. Sebze püresi vermene gerek yok dedi. Ama gelişmesi için gerekmez mi diyince yeterince gelişmiş zaten diyip dalga geçti benle. 2 yaşına kadar bazı dr'lar mutlaka sebze püresi yemeli diyor. Valla ben anlamadım.
Bu arada hala emiyor ve hala bizimle yatıyor. İkinci gelene kadar bunları bitirmem lazım. Özellikle meme işini daha çabuk halletmem lazım. Memeden nasıl keseceğim ya. Akıl versene. Sen kestin galiba.
canım ben keser gibi oldum henüz kesemedim sabah ları 7 gibi istiyor sadece...
akşam istiyor biberonla süte alıştırdım gecede süt veriyorum..sadece sabah emiyor belki sabahta kalkıp süt ısıtsam içerde ben üşeniyorum...
inşallah herşey gönlünce olur ..bende eminim çok güze lanlaşacaklarına benim cesaretim kırıldı ipekte çok zorlanıyorum ve çevremde ipeğe el atan pek insan yok kaynana hala kendi keyfinde 2. de kafayı yerim...zati yedim psikolojik tedavi görüyorum şu an..
ipeğimu confuse tebrikler .vallahi bende niyetlenir gibi oluyorum ama yapamıyorum çünki naz çok huysuz bir bebek heralde kafayı yerim diyorum bazende kardeş lazım naza diyorum .bakalım herşey kısmet çünki yaşımda 36 zaten fazla vaktim yok.....dün anneme gittik uyutamadık kıyametler koptu en sonunda dışarıdan geçen domatesciye bağırdım yeter artık diye benim kızım seste uyumuyor başka bir evde uyumuyor anneannede bile sinirlerim çok yıprandı evden çıkamıyorum eve kapandım ikinci gelirse temelli kafayı yerim heralde diyorum yoksa naz biraz uslansa düşünüyorum ertesi günü naz yine aynı şeyleri yapınca vazgeç gönlüm diyorum
bu sıralar naz beni babayı çocukları herkezi ısırıyor cimcikliyor yoluyor saçını çekiyor güzellikle konuştum olmadı iki gündür ellerine vuruyorum yine anlamıyor inşallah geçici bir dönemdir ........
hayırlı olsun inşallah tebrik ederim sağlıkla al kucağınaSelam arkadaşlar;
Çok seyrek takip etmekle birlikte burdan kopamıyorum.Kuzucuklarımız çok hareketlendi artık.Çoğumuz pek fırsat bulup giremiyoruz foruma.Ama açıkçası ben çok özlüyorum hamileyken ki sohbetleri,paylaşımları.Tabi sizleri de...
Aranızda yeniden hamile kalan var mı merak ettim.Çünkü ben yine hamileyim.Planlanmış bir hamilelik değil ve bu yüzden başlarda bu fikre alışmam zor oldu.
Nisan başı gibi görünüyor doğum.Şimdi Nisan 2011 anneleri topiğine katılmak garip gelecek bana.Sizlerden kopmak gibi.Gerçi pek takip edemeyeceğim orayı da ama ben yine 2009 temmuz anneleri topiğimiz ne kadar tenhalaşmış olsa da burayı takip etmeye çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum...
Aaaaa ne güzel. Yalnız değilmişim. Ben de hamileyim. Yeniden. Topiktekiler yeter diyecek. Kararlıyım İpek'e bir kardeş getireceğim:))
Geçen ocakta düşük yapmıştım. O yüzden size hemen yazmak istemedim. Hatta ailenin hepsine söylemedik. Daha dr kontrolüne bile gitmedim. Şimdilik bir sorun yok gibi ama bilemiyorum. ben de nisan anne adayıyım. Ama o topiğe ısınamadım. Kim kime dum duma. Bir karmaşa var. Seninle orada burada görüşürüz artık. Hayırlı olsun.
Bu arada bizim de öyle planlanmış bişey değildi. Ben de hala alışamadım ama geçen seferkinden daha az korkuyorum. Hazır cesaretimi toplamışken doğurayım bari dedim. Tabi Allah ona ömür verirse.
Aaaaa ne güzel. Yalnız değilmişim. Ben de hamileyim. Yeniden. Topiktekiler yeter diyecek. Kararlıyım İpek'e bir kardeş getireceğim:))
Geçen ocakta düşük yapmıştım. O yüzden size hemen yazmak istemedim. Hatta ailenin hepsine söylemedik. Daha dr kontrolüne bile gitmedim. Şimdilik bir sorun yok gibi ama bilemiyorum. ben de nisan anne adayıyım. Ama o topiğe ısınamadım. Kim kime dum duma. Bir karmaşa var. Seninle orada burada görüşürüz artık. Hayırlı olsun.
Bu arada bizim de öyle planlanmış bişey değildi. Ben de hala alışamadım ama geçen seferkinden daha az korkuyorum. Hazır cesaretimi toplamışken doğurayım bari dedim. Tabi Allah ona ömür verirse.
Hayırlı olsun Adenzar. Allah kucağına almayı nasip etsin canım
canım kötü düşünme benim de betam ilk değeri 11 di düşünsene çok düşük bi değerdi oysa son adete göre 3-4 haftalık olmalıydı ama dğerim 11 di sona 2 günde bir çoğaldı ama değer hep 2 katı oldu geç döllenmeden dedi bana doktorum muhtemelen senin de öyledir canım bence sağlıkla alacaksın bebişini kucağınaDün beta hcg yaptırdım. Bu sabah sonucunu tel'de aldım. 4 haftalık çıktı. Halbuki 6. haftadayım. Yine bir gariplik var bu işte. Benim kaderim olsa gerek. İpek harbi bir mucizeymiş benim için onu anladım. Dr pazartesine randevu verdi. Bakalım ultrasonda ne çıkacak ama galiba bu da abbas yolcu. Hamileliğin ilk 12 haftasından özellikle de ilk 7 haftasından nefretttt ediyorum. Bu da biterse büyük konuşmayayım ama bir daha cesaretimi zor toplarım gibi görünüyor.
Hamile kalan arkadaşlar hayırlı olsun.Benim de bebeğim şu an 15 aylık ben de hamileyim.İlk bebeğim tüp bebekti bu bize süpriz yaptı.İnşallah sağlıkla .kucaklarımıza alırız .
Selam arkadaşlar;
Çok seyrek takip etmekle birlikte burdan kopamıyorum.Kuzucuklarımız çok hareketlendi artık.Çoğumuz pek fırsat bulup giremiyoruz foruma.Ama açıkçası ben çok özlüyorum hamileyken ki sohbetleri,paylaşımları.Tabi sizleri de...
Aranızda yeniden hamile kalan var mı merak ettim.Çünkü ben yine hamileyim.Planlanmış bir hamilelik değil ve bu yüzden başlarda bu fikre alışmam zor oldu.
Nisan başı gibi görünüyor doğum.Şimdi Nisan 2011 anneleri topiğine katılmak garip gelecek bana.Sizlerden kopmak gibi.Gerçi pek takip edemeyeceğim orayı da ama ben yine 2009 temmuz anneleri topiğimiz ne kadar tenhalaşmış olsa da burayı takip etmeye çalışacağım.
Hepinizi öpüyorum...
Çok sağol canım. İkisi için de kalbim farklı atacak eminim.
Daha rahat olma konusunda haklısın. Hamile olduğumu anladığımda folik aside başladım hemen. Nasıl olsa keseden başka bişey göremez diye dr'a bile gitmeyi istemiyorum henüz. O kadar rahat davranıyorum yani. Bugün beta hcg yaptırmaya karar verdim. Bakayım değerim nasıl bir anormallik ver mı diye. Yahu ben dr olmuşum farkında olmadan haberim yok. kaydirigubbakcemile3
Tek korkum ikinci doğunda İpek'i akrabaların sahiplenip benden uzaklaşması. Yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. İkisinden de vazgeçemem. Kızımın kardeşim oldu beni annem bıraktı diye düşünmesini istemiyorum. Hatta hamile kaldığımı öğrendiğimde ona ihanet etmişim gibi hissettim. Sonra düşündüm. 2 sene sonra çok güzel arkadaşlık edecekler birbirlerine. İnşallah bebeğim doğar da hayallerim gerçek olur.
bu sıralar naz beni babayı çocukları herkezi ısırıyor cimcikliyor yoluyor saçını çekiyor güzellikle konuştum olmadı iki gündür ellerine vuruyorum yine anlamıyor inşallah geçici bir dönemdir ........
Dün beta hcg yaptırdım. Bu sabah sonucunu tel'de aldım. 4 haftalık çıktı. Halbuki 6. haftadayım. Yine bir gariplik var bu işte. Benim kaderim olsa gerek. İpek harbi bir mucizeymiş benim için onu anladım. Dr pazartesine randevu verdi. Bakalım ultrasonda ne çıkacak ama galiba bu da abbas yolcu. Hamileliğin ilk 12 haftasından özellikle de ilk 7 haftasından nefretttt ediyorum. Bu da biterse büyük konuşmayayım ama bir daha cesaretimi zor toplarım gibi görünüyor.
Hamile kalan arkadaşlar hayırlı olsun.Benim de bebeğim şu an 15 aylık ben de hamileyim.İlk bebeğim tüp bebekti bu bize süpriz yaptı.İnşallah sağlıkla .kucaklarımıza alırız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?