2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım bende ırmakta 3 haftalık hamileyken gördüm çizgiyi..hatta ilk yaptığımda çizgi net değildi.çok silikti.hemşire bir arkadaşım vardı ou aramıştım hemen..olabiliyor böyle demişti.içini ferah tut canım..sağlıkla yaşayacağı ömrü varsa gelsin meleğin...ama kötü düşünme.bulatıların olmasıda normal olduğunu gösteriyor bencede...

allahın izniyle yarın güzel haberlerini alırsın canım...ama buarada dikkat et sende..ipekciği kucağına falan alıp çok zorlama kendini..

Geçen seferki hamileliğimde içim çok boş gibi geliyordu. Burada da yazmıştım zaten. Hiçbirşey hissedemiyordum. Bu sefer daha hamile olduğumu bilmeden birden garip bir his doğdu içime. Bir alışveriş merkezinde hamile kıyafetlerinin olduğu reyondan geçerken içimde birşey var gibi hissettim. Ben onun var olduğunu düşünüyorum. Yarın tanışacağız kısmetse. O yüzden sevinçli bir heyecan var üzerimde. Sadece keseden ibaret değildir inşallah. Yoksa bir süre daha beklemek zor olacak.

allahın izniyle yarın güzel haberlerini alırsın canım...ama buarada dikkat et sende..ipekciği kucağına falan alıp çok zorlama kendini..

İşte bu biraz zor. İpek sürekli kucağımda. Uzman TV'den baktım. Öyle çocuk kaldırmakla falan düşük olmazmış aslında. Tabi tutunma sorunu yoksa. Çamaşır makinesini itmek, koltuk kaldırmak gibi şeyler sakıncalıymış. Angelina Jolie karnı burnundayken kızını kucağında gezdiriyordu diyerek pek sakınmıyorum.

ben ilk 6 haftalıkken baktırdığımda kese vardı sadece..öyle olma olasılığı yüksek şuanda..ama yinede bu ilk tanışma olacak..sevinçli ve heyecanlı olman normal zaten :) tüylerim diken diken oluyor sana yazarken..2 yıl önce bende aynı duyguları hissediyordum.ama deneyimli anne olmakta başka birşey olsa gerek...aynı duyguları yaşamakta bir okadar güzel..allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah canım..

ilk 3 ay hamilelikte önemli derler ya bebeğin tutunması açısından o yüzden söyledim..ipekte küçük zor bir karar vermişsin..ama ilerde rahat edeceğin kesin..evde olduğun için zorda olsa başa çıkabilirsin..ben şuan düşünemiyorum ikinci çocuğu..ırmağı bile zor görüyorum..hafta sonları neye yeteceğimi şaşırıyorum..hatta sanırım artık yetemiyorum..

canım çok sevindim. hayırlısı olsun. güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan.

Adenzar tebrik ederim sende hamileymişsin, süpriz yapmış bebişiniz size.

İpeğimu sacmalama değerin bence oldukça yüksek 4 haftalıkken benimde değerimm 200 civari idi. seninki oldukça yerinde .moralini yüksek tut.

günaydın annişler ve yürümeye başlayan ve yürüyen hatta koşmaya çalışan yavrucuklara.......

nasıl geçiyo günler?

hamile olan annelere göz aydınlığı diliyorum...ohhh ne güzel en iyisi arada fazla yaş farkı yok...bende düşünüyorum hatta :))))
bebeğiniz size iş yaptırabiliyor mu?
,anne bağımlısı mı?
ben bu yüzden ne iş yapıyorum ne bişi....

Dr'dan geldim. Bebeğim 6+1 çıktı. Yani gelişimi 2 gün önde bile. Tahlilde sorun varmış. Embriyo da içinde göründü. Hatta kalp atışı bile. 10 gün sonra yine gideceğim. Daha net görürüz dedi. Vajinal bakmadığı için çok su içmem lazımdı. Bu sefer fazla içemedim. Artık bir sonraki sefere.

İnsan hep aynı heyecanı taşıyor.
Çalışırken 2. çocuk zor bir karar. Hem bakan kişi açısından da zor. Ancak işi bir süre bırakacaksın o zaman. Çalışmaya alışan biri için de bu çok zor. Bir arkadaşımın İpek'ten 6 ay büyük kızı var. Çok bunaldı. Ben ev hanımı olamayacağım diye işe başladı.
Sen yetemiyorum demişsin. herşeyi 4 4'lük yapmak imkansız zaten. O yüzden bazılarından vazgeçeceksin. Kendini çok hırpalama derim.

canım çok sevindim. hayırlısı olsun. güzel haberlerle dönersin inşallah doktordan.

Sağol canım.

Çok güldüm. Kız o değer senin testindeki değerle hemen hemen aynıymış. Testi ölçen aletin değerleri standartın çok üstünde olduğu için benim değer yüksek de olsa alete göre düşük kalıyordu. Ama sorun anlaşıldı. Kanımı fazla beklettikleri için hatalıymış.

Teşekkürler.
Ben kızımla her işimi yapıyorum. Sürekli peşimde dolanıp duruyor. Anne bağımlısı benimki de. Yemek yaparken sürekli kucağıma gelmek istiyor. Orada sıkıntı çekiyorum. Bu yüzden yemek ve ütü işini onun uyuduğu zamana denk getirmeye çalışıyorum. Temizlik yaparken sorun çıkmıyor genelde. Ben önde süpürge arkada onun arkasında İpek sıralanıyoruz. Yerleri silerken de kovanın peşine takılıyor. Hatta elini içine sokmaya çalışıyor. Tabi artık temizlik işlerini bıraktım. Bundan sonra da yapmam herhalde.

Kızlar İpek biberon almaya pek istekli değil. Siz hangisi marka ile başladınız?
Biberon ucu olarak hangisini önerirsiniz? Bir de hangi akışı kullanıyorsunuz? Orta mı hızlı mı?

İpeğimu hadi gözün aydın bebeği görmüşsünüz .

Dr Brown ile baslamıştım, şimdi avent kullanıyorum .
Artık büyüdüler canım 3 numara kullanmalısın biberon emziği.

Kızlar İpek biberon almaya pek istekli değil. Siz hangisi marka ile başladınız?
Biberon ucu olarak hangisini önerirsiniz? Bir de hangi akışı kullanıyorsunuz? Orta mı hızlı mı?

ipek hep nuk kulandı canım 2 numara şu an iyi bizde biberon kullanmamıza ramen 3 numara fazla geldi...kauçuk uçla başladı anne emmesine en yakın ama silikon daha iyi olduğu için bu hafta silikona geçtim...bence nukun kauçuğu2 numara ile başla sonra silikona geçersin...başka hiç bir ucu ağızına sürmedi hanım..

ipeğimu hadi gözün aydın ...
alah tamamına erdirsin inşallah...
yeni stickerında çok hoş olmuş...

İpeğimu hadi gözün aydın bebeği görmüşsünüz .

Dr Brown ile baslamıştım, şimdi avent kullanıyorum .
Artık büyüdüler canım 3 numara kullanmalısın biberon emziği.

ipeğimu hadi gözünaydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ipeğimu hadi gözün aydın ...
alah tamamına erdirsin inşallah...
yeni stickerında çok hoş olmuş...

Teşekkürler kızlar.
Daha önce chicco'nun kauçuk uçlusunu denedim almadı. Bir de Nuk deneyeyim. O zaman 2 numara ile başlayalım. İnşallah beğenir hanımefendi.

AYY İPEĞMUUUU maşallah allah nazarlardan sakınsın çok sevindim ya maşallah küçük bebeşimize ay nasıl heycanlandım allah bize de yaşatsın inşallah bu muhteşem duyguları birdaha
kendine ipeğe ve küçük minnoşa iyi bak güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…