- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.061
ırmakcığımın boğazı kızarmış.çok şükür onun dışında birşey yok.ilerlemeden farkedildiği için antibiyotiğe şimdilik gerek yok demiş dr...boyu 81 cm kilosu 11 kilo olmuş.maşallah kızıma..günde 500 cc den fazla süt vermeyin demiş..ırmağada inek bağlasan hayır demeyecek :) siz ne kadar süt veriyorsunuz kızlar merak ettim..bizim 500-550 bazen 600 cc bile oluyor..çok mu içiyor benim tosuncuk..
geçmiş olsun elvancım ve ırmak kuzusuna kağanda öksürüyor fakat balgamlı özellikle sabahları atmaya çalışıyor kuzum ama günlerdir sürüyor dr ialç vermişti kullandım fakat devam ediyor napmalıyım acaba kızlar balgam söktürücü bişiler varmi dogal olarak buranın havası çok kuru ondan kaynaklanıyor galibamafoldumben
Dün su çiceği asısı ve kontrol için dr a gittik .Ası kolay geçti, birde kan tahlili yaptırdı malesef kan değerimiz düşük çıktı .kan damlasını bırakmıştım tekrar baslıcaz.
kilosu 10,600 - boyu .82 cm
2 haftadir bizde yürüyoruz artık çok şükür
Yürümesi sürünmesinden daha iyiymiş bence istediği yere kendisi gidebiliyor.. Darısı bekleyenlerin basına:)
nasılsınzı kızlar benim bu akşam 12 kişilik iftar misafirim var ...biraz yorucu bir gün oldu ama güzel bir sofra ve harika yemekler çıktı ortaya
menü
yayla çorbası
fırında sebzeli köfte
pilav
zeytinyağlı barbunya
kırmızı biber turşusu
yeşil salata
güllaç
börek
nasıl ama menüü çok hamaratım ya ..
sebzeli köfteyide eşim el attı tek tek dizerek yaptı ..fırın tepsisine 2 patlıcan 1 patates bir köfte şeklinde dizdi çok şık bir yemek oldu....
bu senenin ilk ve son iftar misafirim artık seneye çağırırım bu sene çok zor....
canım benim kız ben unuttum aramızda hamiş olduğunu timam bir daha olmas
da senin kısır işini halletsek :) bu arada komşuda hamileyken deli kısır yerdi çok canı çekerdi oğlu oldu senin kide oğlan mı acaba dersin ...
aaa gördümm gördümm ayy kızlarr tebrikk ederimm sizlerii... harikasınız.. bu muhteşem duyguyu 2. kez yaşayacaksınız.. allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh...
kibelecim öykü maşallah çok iştahlı bi çocuktu herşey yerdi ama son 2 aydır sadece emmek istiyo minnacık bebek gibi satte bir emiyo ve başka ek gıdaları azallttı çok o yüzden diyorum bıraktırsam mı 13 aylık oldu alcanı aldı üstelik anne sütünden başka hiç süt içmiyoo denemediğim devam maması normal inek sütü kalmadı bikere bakıyo tadına bidaha ağzına sürmüyo çok şükür ki ayran ve yoğurda bayılıyo da ordan alıyodur heralde kalsiyum işte bu yüzden diyorum bıraktırsam mı diye ama çok zor gözüküyor tam diyorum tamam bıraktırdım bidaha emzirmicemm ama isteyince kıyamıyorum genee:)
Canim o cok kucuk daha. Alacagini almistir diyorsun ya, anne sutunde tum mamalardan, inek sutlerinden, havuctan bilmem etten vs vs cok cok cok daha fazla besleyici oge var. 1 yasindan sonra besleyiciligi azalir deniliyor ya bence kesinlikle dogru degil. cunku bebek erken dogdugunda bile vucut onu biliyor ve sutun besleyiciligi 9 aylik dogan bir bebegin emdigi sutten daha besleyici. 1 yasindan sonra da bence oyle. sen kendini saglam tut. etini sutunu guzelce ye. merak etme, yemeklerden cok daha fazla besleyici sutumuz.
zaten bu yaslarda yemesinin nedeni alistirmak olmali doyurmak olmamali. tadina alissin ilerde problem yasamasin diye.
Eger bu konuda suphelerin varsa Carlos Gonzales'in "cocugum yemek yemiyor" isimli kitabi oku. tum fikirlerin degisecek.
ve emmeye dusmesinin nedeni buyuk ihtimal disleridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?