- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.201
Amastist cim inş gececek bugünlerde.. bak dün aksam yorgun halde çıkıp gönülün etmişsin oğlunun .. biras büyüdükten sonra kreş daha ii sanirim bakıcılardan tabiki karar senin yine de..
kesin hayatım ama daha çok küçük bu yaştada vermek istemedim kreşe.yoksa bu yaştada alanlar var ve uygun fiyatlı. ama 3 yaşına gelince direkt kreşe çekmeyeceğim kimsenin derdini
hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için
bu gün ilk günümüzdü fena geçmedi öykü onadı eylendi gibi
bakalım zamanla yaşayı göreceğiz :)
kızım yanımda olmasına rağmen çalışan anneleri düşünüp bi kez daha taktir ettim hepinizi gerçekten çok zor bişey başarıyosunuz :)
şimdilik iyi gibi ama öykü benim kıyamadığım onun açısından en küçük bi olumuzluk yaşarsam eğer işi bırakırım hemen çünkü öykü benim herşeyim
kikoşum sende haklısın ne diyeyim.ben bir taneye yetişemiyorum allah kolaylık versin canım sanada...
beyaz melek senin adına inan çok sevindim
çok güzel bi iş bence bende hep kızımla yada kızlarımla beraber olabileceğim bi işte çalışmayı çok arzu ederdim valla
ama nasip değilmiş işte
ama bi lafın düşündürdü beni inşallah ben yanlış anlamış veya yorumlamışımdır
yıllarca oku- çalış sonra eve tıkanş bi süre sonra insanın kalitesini düşürüyo demişsinya
evde olan anneler kalitesiz demek olmuyo bu şimdi dimi canım
yanlışım varsa düzelt yada senin varsa sen düzeltiver:1hug:
sağol canım çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı..
cnm anneliğin kalitesi düşüyo değil de ben kendi açımdan evde daha asosyal bi insan oldum..
yani insanın yaşam kalitesi düşüyo evde olunca..ben öyle hisettim
çalışırken çok daha sosyal ,daha pozitif ,daha enerjilktim..
evde kalınca uzunca bi süre herşeyden elimi ayağımı çektim o açıdan dedim
yoksa anneliğin kalitesi diye bişey sözkonusu bile değil
İyi geçiyor. 10. haftayı da devirdim ya bundan sonrası daha rahat geçer diye umuyorum. Mide bulantım 9. haftaya girer girmez iyice arttı. Bu hafta da değişmedi. Gerçi yemek yememe engel bir durum yok çok şükür. Bu aralar favorim limon suyuna batırılmış havuç:))
galiba öğle sürekli sendromlu anneleriz :kedi: ne bileyim işte.dün sabah çıkarken ağlıyordu arkamdan söz verdim gelince gezmeye götüreceğim seni diye.sanki anlıyormuş gibi.sonra bakıcı ooyuncak falan verdi dikkatini dağıttı çıktık. dün akşam yorgun olmama rağmen çıkardım ama onu dışarıya deniz kenarına gittik çimlerde yürüdü toplarla oynadı. oyuncak aldık döndük mutlu oldu tosbağam ben de sözümü tuttum diye içim rahat oldu
hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için
bu gün ilk günümüzdü fena geçmedi öykü onadı eylendi gibi
bakalım zamanla yaşayı göreceğiz :)
kızım yanımda olmasına rağmen çalışan anneleri düşünüp bi kez daha taktir ettim hepinizi gerçekten çok zor bişey başarıyosunuz :)
şimdilik iyi gibi ama öykü benim kıyamadığım onun açısından en küçük bi olumuzluk yaşarsam eğer işi bırakırım hemen çünkü öykü benim herşeyim
slm arkadaşlar
çoooook yorgunummmm çooook
irem okula başladığından beri beterim yaa
hersabah ayrı bi çeşit yemek için sabahın 7 sinde kalk
eşimi yedir içir giydir yolla
2 kızı yedir içir giydir sende giyin hadee yolaa
gerçi okul çok yakın ama her sabah her sabah alışkın olmadığımdan sersemletti resmen
zaten halen ramazandanda kurtulamadım sabaha kadar otur otur daha kendime gelemedim
uykusuz deli danalar gibiyim
tam uykumun olduğundada canavaruslarım tazı kesiliyolar başıma yaa
beyaz melek senin adına inan çok sevindim
çok güzel bi iş bence bende hep kızımla yada kızlarımla beraber olabileceğim bi işte çalışmayı çok arzu ederdim valla
ama nasip değilmiş işte
ama bi lafın düşündürdü beni inşallah ben yanlış anlamış veya yorumlamışımdır
yıllarca oku- çalış sonra eve tıkanş bi süre sonra insanın kalitesini düşürüyo demişsinya
evde olan anneler kalitesiz demek olmuyo bu şimdi dimi canım
yanlışım varsa düzelt yada senin varsa sen düzeltiver:1hug:
ye ekşiyi doğur ayşeyi :)))
kızlar merhabaaa ben bayaaaa bi zamandır giremiyorum sadece bi kaç kere girip okuyabildim... Hayatımız baya bi değişti kendimi bi koşturmacanın ortasında buldum :) eşimin işi dolayısıyla bursaya taşındık bu arada şimdide buraya alışmaya çalışıyoruz Melisle..
Maşallah bütün fıstıklar büyümüşler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?