- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.181
selam kızlar....
ben yarın sabah işe başlıyorum :)
hiç aklımda çalışmak yokken aniden işe başlıyorum
bu işimden önce ben bi süre toys anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapmıştım kızlar..
şimdide meb yeni kanunlarına göre 2 veya 4 yıllık üniversite mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyolar belli kendi branşlarında :))
ben de özel bi kreşte işe başlıyorum öğretmen olarak
öykü de benimle birlikte kreşe başlıyo yanımda gözümün dibinde olcak
servisimiz de var kapımızın önünden kızımla bereber işe başlıyoruz bakalım nasıl olacak
bi süre deneyeceğim evde çok sıkılmıştım
uzun yıllar çalışmaya alışınca evde zor oluyo
kızım da yanımda olacağı için kabul ettim yoksa asla başlayamazdım sanırım işe falan
bize şans dileyin kızlar
selam kızlar nasılsınız
benim paşa 10 günden beri yürümeye başladı.ne kadar rahatmış yürüyünce kucakta taşımaktan kurtuldum valla.öğlenleri ben hala sebze püresi yediriyorum akşamlarıda ne yemek varsa ondan yiyor.sabahları ama normal kahvaltı ettiremiyorum.hala cicibebeli bulamaç yiyoruz.ben de çalışmak istiyorum ama keşke biraz daha küçükken başlasaydım şimdi o kadar çok düştü ki bana.tuvalate bile sokmuyor.geçen erken kalktım babası ile yatıyordu beni yanında göremeyince salya sümük ağlamaya başladı.
amatist sakıncası yoksa şurubun ismin alabilirmiyim canım drumuza sorup bende versem naza. aynen dediğin gibi gece içtiği mamadan başka birşey girmiyor midesine .sabah kahvaltı yok öğle yemeği yok akşam yemeği yok gecede iki sefer mama içiyor okadar. bak şu anda uyudu içim sızlıyor aç uyudu.sabah 8 de bir dilim peynir ve domates yedi öğlen birkaç tane çubuk kraker okadar.
selam kızlar nasılsınız
benim paşa 10 günden beri yürümeye başladı.ne kadar rahatmış yürüyünce kucakta taşımaktan kurtuldum valla.öğlenleri ben hala sebze püresi yediriyorum akşamlarıda ne yemek varsa ondan yiyor.sabahları ama normal kahvaltı ettiremiyorum.hala cicibebeli bulamaç yiyoruz.ben de çalışmak istiyorum ama keşke biraz daha küçükken başlasaydım şimdi o kadar çok düştü ki bana.tuvalate bile sokmuyor.geçen erken kalktım babası ile yatıyordu beni yanında göremeyince salya sümük ağlamaya başladı.
yok hayatım vitamin olarak nutrigen vitamixin kullanıyoruz.bu şrşubun adı sipraktinamatist şu şurup sit-rat mı bendede varda daha başlamdım.iştah ve vitamin şurubu gibi birşey
selam kızlar....
ben yarın sabah işe başlıyorum :)
hiç aklımda çalışmak yokken aniden işe başlıyorum
bu işimden önce ben bi süre toys anaokulunda ingilizce öğretmenliği yapmıştım kızlar..
şimdide meb yeni kanunlarına göre 2 veya 4 yıllık üniversite mezunları sözleşmeli öğretmenlik yapabiliyolar belli kendi branşlarında :))
ben de özel bi kreşte işe başlıyorum öğretmen olarak
öykü de benimle birlikte kreşe başlıyo yanımda gözümün dibinde olcak
servisimiz de var kapımızın önünden kızımla bereber işe başlıyoruz bakalım nasıl olacak
bi süre deneyeceğim evde çok sıkılmıştım
uzun yıllar çalışmaya alışınca evde zor oluyo
kızım da yanımda olacağı için kabul ettim yoksa asla başlayamazdım sanırım işe falan
bize şans dileyin kızlar
Evet bizdede öyle birgün çok güzel severek yiyor aradan 1-2 hafta geçiyor yine aynısını denediğimizde hiç beğenmiyor ve yemeyi reddediyor.durmadan akşam ne yedirsem diye düşünmekten yoruldum.Mesela bugün öğlen pirinçli yoğurt çorbası içmiş.Akşama yine çorba versem hayır demez ama ben birazda yemeklerden yemesini istiyorum.
İpeğimu nasıl geçiyor hamilelik canım bulantıların var mı, 10 haftalık olmuşsunuz bile masallah
starım bir tanem özledim sizi çabuk dönün
Gülsüm sen neler yapıyorsun anlat bakalım. Senin kız koccamaaan olmuştur artık.
Konuşuyordur bile. Öyle okuyup okuyup kaçmak yok.
biz de ösledik siziiii , dönüşte bi buluşma ayarlayalım , ama hafta içi olursa sevinirim , çünkü haftasonlarında babamız geliyor bizi görmeye İstanbuldan , hafta içinde onu göremediğimiz için haftasonlarını maximum dolu geçirmeye çalışıyoruz beraberce boshayallersmile
hallederiz.benim için zor olur ama 1-2 saat erken kaçarım.geceye kadar otururuz :)
ipeğimu , sağol caım inşallah iyi olur ne diyeyim. annaneler babalar sorun bakıcılarda başka sorun.bazen kızyorum kendime,kendim büyütemiyorum diye. sanki onun için yararlı bişi yapamıyorum kötü bir anneyim gibi geliyor.
ikinci bebeği çok istememe rağmen sırf bu yüzden yapma taraftarıda değilim. ama senin hamile olduğunu öğrenince çok sevindim.ne güzel beraber büyüyecekler :)
selam hanımlar
oooo bugün kalabalığız , 4 kişiyiz :))
canimuuuuu minik mercimek nasıl , bi sonraki kontrole 2li test zamanı gidecektin dimiİpek kuzumun uykuları düzeldi mi biras ??
amatistimle konuştuk bugün , inşallah teyzoştan güzel haberler alıcas bu ay :))))
gülsüm50 hoşgelmiş topiğimize
biz hala ist.dayız , ne kötü bi hava var burda yaa , resmen kış gelmiş(
İzmirimi özledimmm
:asigim::asigim:
Merhaba İpeğimu,
ben tobiğe girmeden okudan işe devam edemiyorum valla.
tebrik ederim seni bebeişini sağlıkla alırsın kucağına
ben kızım büyüdü teyzesi kocaman oldu hiç de susmuyor valla sadece çok nazlı oda çalıştığımdan galiba naz yapıyor sürekli ağlama modunda geceleri ama olsun canı sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?