2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Merhabalar yeniden bugün kimse uğramamış buraya.Herneyse biz doktordan geldik kaanın yan basmasını gösterdik hiçbirşey yokmuş düztaban vs.Doktor normal herşey olabilir dedi büyüdükçe düzelir endişe etmeyin dedi ayrıca çok iyi bir doktordu çok ilgilendi memnun ayrıldık hastanden.Oradan da sağlık ocağına gittik buyu ve kilosu nasıl diye ayrıca biraz burnuda akıyordu paşamın 2-3 gündür de tıkalı.boğazları hafif kızarmış ama ateşi olmadığı için sadece bir soğuk algınlığı şurubu yazdı serum fizyolojik aldık ve kan damlasını hergün ihmal etmememizi söyledi.Bu arada kaanın uykusu geldi ve çok huysuzlandığı için rahat durmadı boyuna bakamadı hemşire.En son 82 ydi geçtiğimiz aylarda en fazla 84 olmuştur çok önemli değil.Kilosu ise 12.500 çıktı.2 aydır 50 gram alıyordu kilosu pek değişmiyordu bu ay 300 gram almış ona sevindim.Az önce işe geldim 1 saat sonra mesaim bitecek.Annemde kaanı uyutmaya çalışıyordu çok yoruldu bugün umarım uyumuştur.Bizden bu kadar arkadaşlar

sehercim maşallah kaana kilosu gayet iyi bizimde buay işallah 11 i bulacak kız çocukları biraz daha düşük gidiyor sanırım.

amatist canım saol bilgiler için senin yavru gece uykusuna 1 demi yatıyor yoksa uyanıncamı veriyosun muhallebiyi.birde ben öğlen sebze akşam et verme taraftarıyım yada öğlen et yediyse akşama sebze bulmaya çalışıyorum..afiyet bal şeker olsun bebşlerre.

derincim naz ada maşallah bu ay almış diyorsun işallah iştahı açılır nazlı kızımızın benim ada yla aynı gün doğmuştu değilmi tam bir cimcime oldular bıcırıklar.

eyetkiner bende hiç sulukla yada biberonla ilgili böyle birşey duymadım.ağzından su gelmesi barsakta parazit olduğunuda gösterebilir yada hiçbirşey canım bence başka bir dr la daha görüş.

Merhabalar 2 gündür topik bomboş nerelerdesiniz bayanlar??
Ya ben su çiçeği aşısı yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Geçmişi biraz okudum aramızda 2-3 arkadaş yaptırmış sanırım..Kararsızım bu konuda

Dün sağlık ocağındada çok fazla bişey söylemediler siz bilirsiniz dediler kaanda durmuyordu ağlıyordu rahat konuşamadık hemşireyede sinir oldum ağzından laf çıkmadı.Doktorda vurdursanız iyi olur dedi ama çokta aydınlatıcı bilgi vermedi karar sizin deyip işin içinden çıktılar

elvancim masallah Irmağa :)) sütü çok seviyor anlasılan , içtiği sütleri okuyunca ben sasırdım
kilosu boyu da süper ama demekki sütler yaramış

evet canım ırmak sütü çok seviyor.umarım ilerdede değişmez bu..

canım su çiçeği aşısını herkesin yaptırdığını düşünüyorum ben..birde bence yapılması gerekiyor diye düşünüyorum..

arkadaşlar bende sordum ırmağın doktoruna o da grip aşısını kesinlikle önermedi..bende yaptırmayacağım.

çok yorgunum kızlar..cumartesi günü sabah 9 dan gece 22.30 a kadar,pazar günü 1 den 9 a kadar bankadaydım.kızımı bu hafta sonu hiç göremedim yazık gece yanımıza almıştık.uyanmış gülümseerek bana bakıyordu.gözlerinin içi gülüyordu.kuzum benim..

seher merhaba ben de su çiçeğini ve hepatit a aşısını 13 aylıkken yaptırdım dr um hiç yaptıracakmısın bile diye sormadı evet özel bir aşı ama bence yapılmalı zaten aşı takvimindede var.

şu su çiçeği hakkında bende düşüncelerimi yazayım ben su çiçeği aşısı olmamışım ve küçükken su çiçeği ve kızamık hastalığını beraber yaşamışım yüzümde ve vücudumda hala izlerini taşıyorum çok ağar geçirmişim annem canın kalmamıştı hastalıktan o zaman aşı bilmiyorduk diyor hep o yüzden hiç düşünmeden vurdurdum ipeğede....

slm arkadaşlar
elifnazım pazartesi günü sağ bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu
ameliyat yarım saat sürdü ama elifin ayılmasını da 1 saat daha bekledik
çok şükür bunuda atlattık
kuzum artık geceleri horlamıyor tıkanmıyor ve rahat rahatt uyuyor
bugün kontrolümüz vardı doktorumuz herşeyin yolunda gittiğini söyledi

çok ufak çaplı bir ameliyattı ama gelin görünkü o dakikalar ömrümü bitirdi resmen
üstelik ameliyat önlüğüde giydirdiler küçükük kızıma büyük bile geldi
kızımı kucağımdan alıp götürdüler bana el sallayarak gitti
çıkmasına yakın artık ayılma döneminde kapıya yanaşınca içerden ağlamaları geliyodu
bense artık yeter ağlatmayın kuzumu verin artık banada diye yalvarıyordum
narkozdan çıkması biraz zor oldu ama sonrasında çok şükür akşama kadar belli aralıklarla uyudu uyandı sorun çıkarmadı zaten öğlen 12 de girdik ameliyata akşamda 9.30 da taburcu olduk tek sorunumuz yemekti her gördüğü tabağa kaşığa saldırdı ama ne yazıkki sadece sıvı alması gerekiyodu
ama şükür bugün yemeğe başladık
işte bizden son haberler bukadar

canım çok geçmiş olsun şükür ki atlatmışsınız bundan sonra rahat olursunuz inş ..

kikoşum çok eçmiş olsun bütün tüylerim diken diken oldu,Allahım sağlık sıhhat versin de işte ana yüreği dayanmıyor ne kadar sağlığı içinde olsa ana yüreği o önlüğü giymesine bile tahammül edemiyor...
napalım canım sağlığı yerine geldiye Allahımıza çok şükür...geçmiş olsun Allah daha kötüsünü göstermesin bir daha ameliyat olmak zorunda bırakmasın yeşil zeytinimize geçmişler olsun mışıl mışıl uyusun artık..

çok geçmiş olsun kikoş.bende egeninkiler zamanı gelince aldıracağım.şimdiden beta virüsü sürekli çıkıyor ilerde dert olur bu.kendimden biliyorum 4 yaşında falan hooop aldırırım herhalde. kızcenin büyümesini gör şimdi.hızlı olacak :)

yok kuzum egecik en geç 23.00 te uyumuş olur. uykuda yiyor muhallebisini :) sonra sabah 7.30 gibide yine uykuda yer süt bisküvisini saat 9.30 civarı uyanır

maşallah şekerim paşanın durumu gayet iyi.kızlar ege abiliği artık kaana devretti dimi??

kesinlikle bencede yapılması lazım.

kikoleyim,çok geçmiş olsun canım ameliyat kapısı önünde beklemenin ne olduğunu çok iyi bilirim hatırlarsan kaanda geçen ay hem fıtık hem sünnet olmuştu neyseki atlatmışınız öpüver benim için kuzucuğu

Amatist74, ege abiliği kaanamı devretti çok hoşsun canım ya ben foto eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum oğluşun resimlerini en kısa zamanda paylaşmak istiyorum sizinle

Su çiçeği aşısınıda gelecek hafta yaptırayım bari benden başka herkes yaptırmışş

gece uykusunda süt içen muhallebi yiyen çocuklara bayılıyorum ya bizimki hala emdiği için gecede 2 defa memeye kalkıyor sütümde iyice azaldı zaten emse bile çok az geliyor.Şöyle lıkır lıkır koca bir biberon süt yada mama içse ne olur nasıl alıştırmalı acaba?*Sanırım memeden kesmeden olmaz değilmi?

kikoşcum çok geçmiş olusun yavruya daha sağlıklı günler onu bekliyor.herşey gönlünüzce olsun

bu arada ipeğumi şu kitab varya bütün dünya dergisindede övgü alınca bende okumak istedim harika çok güzel böyle bir sevgi varmıdır acaba.(korkma insancık korkma)

bizden durumlar kağanımızda pek bi degişiklik yok uyku ve yemek sorunuz devam etmekte bu iştah konusuna nasıl bir çözüm bulacagım biklmiyorum bilgisayarımız bozuldu 250 lira sıkışmış içine verince iyileşti arkasından kayınvaldemler geldiler izmirden 14 gün geçirdik onlarla ve dün yolculadık boşlugu doldurmaya çalışıyoruz işte çok alışmıştık şimdi sıpacımla birlikte kaldıgımız yerden devam dütleriyle oynuyor şuan ve ben zorlamasam çocuk bişi yemeyecek ve etrafın üsteleme demesinden bıktım zorlama diyorlar dr dahil denedim iyide vermesem yemeyecek nasıl büyüyecek bilmiyorum ha bu arada bi grip atlattık kağanla birlikte az biraz var yine bizden böyle canlar gece hiç uyumadım kafam kazan yardımcmız olsun allah ziraa sabrımın sonlarındayımmm off sıkıldım kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…