- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.321
elvancim masallah Irmağa :)) sütü çok seviyor anlasılan , içtiği sütleri okuyunca ben sasırdım
kilosu boyu da süper ama demekki sütler yaramış
Merhabalar 2 gündür topik bomboş nerelerdesiniz bayanlar??
Ya ben su çiçeği aşısı yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Geçmişi biraz okudum aramızda 2-3 arkadaş yaptırmış sanırım..Kararsızım bu konuda
slm arkadaşlar
elifnazım pazartesi günü sağ bademcik ve geniz eti ameliyatı oldu
ameliyat yarım saat sürdü ama elifin ayılmasını da 1 saat daha bekledik
çok şükür bunuda atlattık
kuzum artık geceleri horlamıyor tıkanmıyor ve rahat rahatt uyuyor
bugün kontrolümüz vardı doktorumuz herşeyin yolunda gittiğini söyledi
çok ufak çaplı bir ameliyattı ama gelin görünkü o dakikalar ömrümü bitirdi resmen
üstelik ameliyat önlüğüde giydirdiler küçükük kızıma büyük bile geldi
kızımı kucağımdan alıp götürdüler bana el sallayarak gitti
çıkmasına yakın artık ayılma döneminde kapıya yanaşınca içerden ağlamaları geliyodu
bense artık yeter ağlatmayın kuzumu verin artık banada diye yalvarıyordum
narkozdan çıkması biraz zor oldu ama sonrasında çok şükür akşama kadar belli aralıklarla uyudu uyandı sorun çıkarmadı zaten öğlen 12 de girdik ameliyata akşamda 9.30 da taburcu olduk tek sorunumuz yemekti her gördüğü tabağa kaşığa saldırdı ama ne yazıkki sadece sıvı alması gerekiyodu
ama şükür bugün yemeğe başladık
işte bizden son haberler bukadar
slm arkadaşlar
çok ufak çaplı bir ameliyattı ama gelin görünkü o dakikalar ömrümü bitirdi resmen
çıkmasına yakın artık ayılma döneminde kapıya yanaşınca içerden ağlamaları geliyodu
narkozdan çıkması biraz zor oldu ama sonrasında çok şükür akşama kadar belli aralıklarla uyudu uyandı sorun çıkarmadı zaten öğlen 12 de girdik ameliyata akşamda 9.30 da taburcu olduk tek sorunumuz yemekti her gördüğü tabağa kaşığa saldırdı ama ne yazıkki sadece sıvı alması gerekiyodu
sehercim maşallah kaana kilosu gayet iyi bizimde buay işallah 11 i bulacak kız çocukları biraz daha düşük gidiyor sanırım.
amatist canım saol bilgiler için senin yavru gece uykusuna 1 demi yatıyor yoksa uyanıncamı veriyosun muhallebiyi.birde ben öğlen sebze akşam et verme taraftarıyım yada öğlen et yediyse akşama sebze bulmaya çalışıyorum..afiyet bal şeker olsun bebşlerre.
Merhabalar yeniden bugün kimse uğramamış buraya.Herneyse biz doktordan geldik kaanın yan basmasını gösterdik hiçbirşey yokmuş düztaban vs.Doktor normal herşey olabilir dedi büyüdükçe düzelir endişe etmeyin dedi ayrıca çok iyi bir doktordu çok ilgilendi memnun ayrıldık hastanden.Oradan da sağlık ocağına gittik buyu ve kilosu nasıl diye ayrıca biraz burnuda akıyordu paşamın 2-3 gündür de tıkalı.boğazları hafif kızarmış ama ateşi olmadığı için sadece bir soğuk algınlığı şurubu yazdı serum fizyolojik aldık ve kan damlasını hergün ihmal etmememizi söyledi.Bu arada kaanın uykusu geldi ve çok huysuzlandığı için rahat durmadı boyuna bakamadı hemşire.En son 82 ydi geçtiğimiz aylarda en fazla 84 olmuştur çok önemli değil.Kilosu ise 12.500 çıktı.2 aydır 50 gram alıyordu kilosu pek değişmiyordu bu ay 300 gram almış ona sevindim.Az önce işe geldim 1 saat sonra mesaim bitecek.Annemde kaanı uyutmaya çalışıyordu çok yoruldu bugün umarım uyumuştur.Bizden bu kadar arkadaşlar
şu su çiçeği hakkında bende düşüncelerimi yazayım ben su çiçeği aşısı olmamışım ve küçükken su çiçeği ve kızamık hastalığını beraber yaşamışım yüzümde ve vücudumda hala izlerini taşıyorum çok ağar geçirmişim annem canın kalmamıştı hastalıktan o zaman aşı bilmiyorduk diyor hep o yüzden hiç düşünmeden vurdurdum ipeğede....
kikoşcum çok geçmiş olusun yavruya daha sağlıklı günler onu bekliyor.herşey gönlünüzce olsunslm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?