- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.621
kızlar slm herkese benimde bir sorun var kızım 3 gündür ishal çok sık yapıyor ve lökositide var altı hep pişik benimde içim parçalanıyor öyle göründe denemdediğim krem kalmadı eridi yavrumun altı.sizler ne kullandınız bu tip kronik birşeyde ben kullandıklarımı yazayım.(hametan,travazol, antiseptik krem, bepanten,çinko içeren kremler.vb.)hepsini dönüşümlü sürdüm ama kar etmiyor tabi yine travazol bira daha iyi.bu rada ipeğumu bende senin gibi antibiyotik kullanmadan 2 gün dayandım ama benimki tam tersi enfeksiyona dönüştü.bizde bu akşam başladık artık.allahım yavrucaklar hasta olmasın.
çok geçmiş olsun .ALLAH beterinden korusun ..çok üzüldüm ya bende ufakken yumurta haşlanırken atlamşım cezveyi dökmüşüm üstüne iz fln kalmadı kremler acıısnı alıcaktır .. ben çay içmeyi unuttum resmen ikram bile edilse almyorum biliyorum çünkü benimki kesin atar ellini yakar .. nazar deydi topiğimize Allah yavrularmızı korusunkızlar ipeğin de eli yandı..
aslında tam eli değil göğüsünde ve kolunda yanık var..göğüsü hafif silverdin sürdü doktor kolunuda sardılar..2 günde bir pansumana gidicez..
plastik cerrahiye yönlendirdi çünkü kolunda bilezik vardı kolunda ki derisi havaya kalktı su topladı eti ortaya çıktı((
sakindim telaş yapmadım ama çok canım yandı ..yine güçlü kızım çok ağlamadı...şimdi uyuyor bense çok tedirginim uyuyamıyorum ..
uykuya dalana kadar gözünü bende almadı öyle baka baka uyudu....
acilde daha kötü çocuk vakaları vardı bununla geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
çay döküldü fincana saldırdı çayda sıcaktı........geçmiş olsun bize ...
Kızlar merhaba yine baya bir zamandır uğrayamıyorum buraya ancak bazen girip biraz okuyup çıkıyorum. Bu hafta sonuda Melis hastalandı aynı Elvancım anlattığın gibi oldu bizdede ateş düşmeyince acile gittik tahliller fln derken anladıkki 6. hastalıkmış. Şu an hala vücudunda döküntü var ama keyfi yerinde çok şükür. Bu sırada beni asıl sinir eden Melisin kendi doktorunun kayıtsızlığı oldu kadın zerre kadar ilgi göstermedi ve 7-8 defa aramama ragmen 1 kere bile aramadı yaaa deli etti beni... Neyse zaten Bursaya taşındığımız için değiştircektik.. Ama şimdide burda kime götürsem bilmiyorum hiç, en son kontrolünde kendi doktoruna sormuştum işte acil bi durumda kime götürsek bursada fln diye (tabi ben o sırada kontrolleri için istanbulda bu kadınla devam ederim diye düşünüyordum) o da bir isim vermişti acaba onamı götürsem yada o da bu kadın gibi çıkar beni deli edermi??? Kızlar bildiğiniz biri varmı burda??
İpeğumu, e_s çok geçmiş olsun kuzucuklara.İpeğumu hemen ilaçları vermemen iyi olmuş baksana kendiliğinden atlatmış.Genelde doktorlar hep öyle ya.Hele acil gidersen anında test falan yapmadan şak diye reçeteyi eline tutuşturuyorlar işte bu.Kaan 2 aylıkken hastalanmıştıda doktora daha önce hiç ilaç kullanmadığımızı söylemiştim.Ona rağmen hiçbir teste gerek duymadan antibiyotik yazmıştı acilde minicik bebeğe.Tabi bende vermedim ve kendi doktorumuza danıştım iyikide vermemişsin demişti o zaman.
Yarın son iş günü.9 günlük bayram tatiline giriyoruz.Belki fırsat bulup yazamam.Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum kuzucuklarıda öpüyorum.Kendinize ve yavrulara iyi bakın.Allaha emanet olun...
kızlar slm herkese benimde bir sorun var kızım 3 gündür ishal çok sık yapıyor ve lökositide var altı hep pişik benimde içim parçalanıyor öyle göründe denemdediğim krem kalmadı eridi yavrumun altı.sizler ne kullandınız bu tip kronik birşeyde ben kullandıklarımı yazayım.(hametan,travazol, antiseptik krem, bepanten,çinko içeren kremler.vb.)hepsini dönüşümlü sürdüm ama kar etmiyor tabi yine travazol bira daha iyi.bu rada ipeğumu bende senin gibi antibiyotik kullanmadan 2 gün dayandım ama benimki tam tersi enfeksiyona dönüştü.bizde bu akşam başladık artık.allahım yavrucaklar hasta olmasın.
kızlar ipeğin de eli yandı..
aslında tam eli değil göğüsünde ve kolunda yanık var..göğüsü hafif silverdin sürdü doktor kolunuda sardılar..2 günde bir pansumana gidicez..
plastik cerrahiye yönlendirdi çünkü kolunda bilezik vardı kolunda ki derisi havaya kalktı su topladı eti ortaya çıktı((
sakindim telaş yapmadım ama çok canım yandı ..yine güçlü kızım çok ağlamadı...şimdi uyuyor bense çok tedirginim uyuyamıyorum ..
acilde daha kötü çocuk vakaları vardı bununla geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
kızlar ipeğin de eli yandı..
teşekkür ederim kızlar içimi rahatlatınız biraz...
ipek sabah herzaman ki gibi mutlu kalktı kolu acımıyor göğüsünde azalmış ve kararmış iyileşme yoluna girmiş hemen...
olay şöyle gerçekleşti,akşam yemeğine kaynanam ve kaynım geldiler..yemekten sonra çay demledim normalde ipekten biz pek çay içemeyiz...çay içiyorduk çayda o kadar güzel olmuş ki ben 3 fincan içtim her fincan da da "ay çay ne güzel olmuş,harika demlemişim "dedim durdum ...
kendime bir fincan çay daha koydum kaynımda çay istedi ..kendi çayımı kaynanamın önüne bıraktım kaynıma çay koymaya gittim mutfağa,geri dönerken kaynana gözü t.v. de kocam var kaynım var...ipeğin elleri benim fincanda üstelik yeni koymuştum çayı kaynarrr...
bi baktım ipeğin göğüsüne doğru aktı çay elimdekini masa üstüne koydum hemen ipeği kaptım öyle fark etiler çay döküldüğünü,banyoda su tuttum göğüsüne ,sonra yallah hastaneye ...öncetürkiye hastanesine sonra okmeydanı ssk ya...
aklınızda olsun böyle acil durumlarda özel hastaneler bakmıyorlar....arap sabunu olayımızda da türkiye hastanesi hiç ilgilenmemişti yine okmeydanına yönlendirmişti...
ben
m güçlü kızım yine çok ağlamadı yavrum,eve gelirken yolda uyudu şimdide neşeli bıcırığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?