- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.601
Merhabalar,işlerimin yoğunluğundan bu ara uğrayamadım.Bizden son haberler:
Kaan paşanın alçısı dün çıktı çok şükür rahatladı kuzum..
Diş çıkarıyor keyifsiz ama iştahı yerinde Allahtan..
Bu aralar yemek sorunumuz ve uyku sorunumuz yok.İyi bir düzende gidiyor.12.500 kilo, 87 cm boyumuz olmuş...
Köfte balık tavuk pek yemezdi yemeye başladı.balığı önce eğilip öpüyor sonra yiyor:)))
Geceleri kalkıp oynamayı alışkanlık haline getirmez umarım bu geceyle 3 oldu....
kiyamam yaa cok gecmiş olsun insallah ayakta atlatir
masallah pitirciginaaaa yesin teyzesi onuuuu
2. çocuklarda annelik o kadar farklı oluyor ki sende yaşadıkça göreceksin
çokkkk daha kolay büyüyorlar emin ol canım
Bu aralar yemek sorunumuz ve uyku sorunumuz yok.İyi bir düzende gidiyor.12.500 kilo, 87 cm boyumuz olmuş...
Köfte balık tavuk pek yemezdi yemeye başladı.balığı önce eğilip öpüyor sonra yiyor:)))
Geceleri kalkıp oynamayı alışkanlık haline getirmez umarım bu geceyle 3 old....
oldukça uzun bir aradan sonra tekrar selam herkese..ben artık hiçbirşeye vakit bulamıyorum.sabah 8 den akşam 9 a kadar bankadayım zaten.ondan sonra eve gitr ırmakla ilgilen uyut ortalığı toparla deken bakıyorum saat 12 olmuş direk yatıyorum..nete girmeye bile vakit bulamıyorum.vakit bulsam halim olmuyor.sizleri çok özledim arkadaşlar..ara ara girip bakıyorum annişler ve bebişler nasıl diye..
bizden son gelişmeler ırmakda yaramaz bir çocuk oldu.gerçi çokda sakin değildi ya :) onunla vakit geçirmek çok keyifli gerçekten.helede benim gibi yoğun bir çalışma süresi olan biri için..birbirimizi çok özlüyoruz.o da çok anneci oldu..buaralar eli hep göğüsümde.uykusu gelince elini göğüsüme sokup seviyor beni :)
geçenlerde hastalandı.4 gün ateşini düşüremedik.39 larda 40 lardaydı hep doktora gittik.idrar ve kan tahlili yapıldı.herşey temiz çıktı.çok hafif boğazı kızarmış dedi.acile götürdüğümüzde doktor anbiyotik verdi kullanmadım.kendi doktoru 1 gün daha beklememizi 6.hastalık diye birşeyden süphelendiğini söyledi.ben hiç duymamıştım daha önce..sizlerinde bilgisi olsun diye yazıyorum belki benim gibi bilmeyen annişler vardır.sebepsiz yere 3-4 gün ateş oluyor.ateşin bittiği gün isilik gibi vücudunda kırmızı döküntü oluyor.2-3 gün sonra o da geçiyor.kızamık benzeri bir hastalık işte..kızım böylelikle ilk döküntülü hastalığını geçirmiş oldu..ateşi olunca çok huzursuzdu.ama ateşi yokken keyifliydi.böylede olurmuş zaten..öğrenmiş olduk işte :)
tek tek yazamıyorum malesef arkadaşlar işteyim ve yoğun bir gün yine..hepinizi ve kuzularınızı kocaman kocaman öpüyorum.sağlıklı güzel güler sizlerin olsun..
Merhaba.Aranızda aktivite masası alan varmı?Ben kaana almayı düşünüyorum internettenn 1 saattir bakıyorum.Chicco nunkini çok beğendim ama fiyatı pahalı ya 140 lira..Gereksizmi sizce??Kaanı biraz oyalayacak değişik bişeyler almak istiyorum.evde tüm gün annemle çok canı sıkılıyor.Gidecek bir yerde yok çok fazla.Hergün nereye gidersin.Bu hafta 2 kere parka gitmişler hava çok güzel bahar gibi.Parktan gelmek istememiş.O yüzden almayı düşündüm ama biraz pahalı ya..
Merhaba,Merhaba.Aranızda aktivite masası alan varmı?Ben kaana almayı düşünüyorum internettenn 1 saattir bakıyorum.Chicco nunkini çok beğendim ama fiyatı pahalı ya 140 lira..Gereksizmi sizce??Kaanı biraz oyalayacak değişik bişeyler almak istiyorum.evde tüm gün annemle çok canı sıkılıyor.Gidecek bir yerde yok çok fazla.Hergün nereye gidersin.Bu hafta 2 kere parka gitmişler hava çok güzel bahar gibi.Parktan gelmek istememiş.O yüzden almayı düşündüm ama biraz pahalı ya..
Teşekkür ederim. İstediğin zaman olur inşallah. Ben de düşündükçe ikinci bir çocuk istememeye başlamıştım. O sıralar çok korunmuyorduk ama olsun diye de uğraşmıyorduk derken bir baktım hamileyim. O saatten sonra geri dönüşü de olmadı tabi. Ama iyi oldu. Aradan çıkacak o da. İpekle araları çok olmayacak. 5 ay sonra kısmetse eve bir bebek gelecek. Hala inanamıyorum. Ben inana kadar da doğuracağım galiba. Bu arada olan yine bana olacak. Seneye herhalde 10 yaş çökerim.
Senin yeni evin de hayırlı olsun. Ağız tadıyla güle güle otur canım.
hoşgeldin çiçeğimmmmmm
güle güle oturun yeni evinizde yakışıklı boncuğum koşturup oynasın büyük evin keyfini çıkartsın odanızda hayırlı olsun bu arada
Geceleri kalkıp oynamayı alışkanlık haline getirmez umarım bu geceyle 3 oldu....
Merhaba.Aranızda aktivite masası alan varmı?Ben kaana almayı düşünüyorum internettenn 1 saattir bakıyorum.Chicco nunkini çok beğendim ama fiyatı pahalı ya 140 lira..Gereksizmi sizce??Kaanı biraz oyalayacak değişik bişeyler almak istiyorum.evde tüm gün annemle çok canı sıkılıyor.Gidecek bir yerde yok çok fazla.Hergün nereye gidersin.Bu hafta 2 kere parka gitmişler hava çok güzel bahar gibi.Parktan gelmek istememiş.O yüzden almayı düşündüm ama biraz pahalı ya..
Eminim farklıdır. İpeğe hamileyken annelik nasıl bir duygu tam bilmiyordum. Onunla anne olmayı öğrendim. Şimdi karnımdaki için bile annelik hissediyorum. Onu da İpek kadar seviyorum. İnsanın kalbi vücudunun dışında atıyormuş bnu kızımla öğrendim. Şimdi vücudumun dışında atan iki kalbim olacak .
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Bir arkadaşımın kızında da oldu. Zaten 4 çocuktan 1 tanesi bu hastalığı geçiriyormuş.
Ben fisher price aktivite masası aldım. Çok ilgilenmiyor. Yani düğmelerine basıyor ama amacına uygun kullanamıyor. Üstüne çıkmaya çalışıyor. 2 yaş daha ideal galiba.
Elvancım, geçmiş olsun Irmağımıza.O kadar gün ateş olması hepinizi yormuştur eminim. Allah beterinden saklasın.
selam herkese genelde okusamda pek yazma fırsat bulamıyorum .bi sorum olcak size gündüz kaç kere uyuyor bebekleriniz . benim afacan en geç 7 de kalkp 10 en geç 11 de öğlen uykusuna yatıyor bir daha 5 gibi uykusu gelsede uyutmuyorum çünkü uyursa gece 12 ye kadar ayakta 8 .30 a kadar direnip gece uykusuna yatıyor sizinkilerde günde bire düştümü .
sonbahar üstüne birde deniz uykusuzluk yaramazlk derken psikolojim çok bozuk .geçsin şu günler öf artk birde benim oğluş gece 2 gibi uyanıp elimden tutup evi turlamak istiyor hadi beni geçtim komşulara allah sabır versin çünkü devamlı ağlar olduk artık .ve şu anda denizin çok uykusu geldi nereye saldracağın bilemiyor cevaplayan herkese teşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?