2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı


gecmis olsun seher, yazik rahatlamistir kaan,
boyu kilosu da gayet guzel masallah,
 
oldukça uzun bir aradan sonra tekrar selam herkese..ben artık hiçbirşeye vakit bulamıyorum.sabah 8 den akşam 9 a kadar bankadayım zaten.ondan sonra eve gitr ırmakla ilgilen uyut ortalığı toparla deken bakıyorum saat 12 olmuş direk yatıyorum..nete girmeye bile vakit bulamıyorum.vakit bulsam halim olmuyor.sizleri çok özledim arkadaşlar..ara ara girip bakıyorum annişler ve bebişler nasıl diye..
bizden son gelişmeler ırmakda yaramaz bir çocuk oldu.gerçi çokda sakin değildi ya :) onunla vakit geçirmek çok keyifli gerçekten.helede benim gibi yoğun bir çalışma süresi olan biri için..birbirimizi çok özlüyoruz.o da çok anneci oldu..buaralar eli hep göğüsümde.uykusu gelince elini göğüsüme sokup seviyor beni :)
geçenlerde hastalandı.4 gün ateşini düşüremedik.39 larda 40 lardaydı hep doktora gittik.idrar ve kan tahlili yapıldı.herşey temiz çıktı.çok hafif boğazı kızarmış dedi.acile götürdüğümüzde doktor anbiyotik verdi kullanmadım.kendi doktoru 1 gün daha beklememizi 6.hastalık diye birşeyden süphelendiğini söyledi.ben hiç duymamıştım daha önce..sizlerinde bilgisi olsun diye yazıyorum belki benim gibi bilmeyen annişler vardır.sebepsiz yere 3-4 gün ateş oluyor.ateşin bittiği gün isilik gibi vücudunda kırmızı döküntü oluyor.2-3 gün sonra o da geçiyor.kızamık benzeri bir hastalık işte..kızım böylelikle ilk döküntülü hastalığını geçirmiş oldu..ateşi olunca çok huzursuzdu.ama ateşi yokken keyifliydi.böylede olurmuş zaten..öğrenmiş olduk işte :)

tek tek yazamıyorum malesef arkadaşlar işteyim ve yoğun bir gün yine..hepinizi ve kuzularınızı kocaman kocaman öpüyorum.sağlıklı güzel güler sizlerin olsun..
 
cümleten merhaba kızlar,

derincim çok sevindim nazın iştahının açılmasına :)) uykusu nasıl oldu? o şurup uykuyuda düzenliyor çünkü. başka bir iştah açıcıyı bunu kullanmaya son verdikten sonra dene.şuan bunla gitmen bence yeterli.

hasta bebişlere geçmiş olsun. bayrama tatili yaklaşıyor bizide heyacn aldı. istanbul yolcusuyuz umarım havalar güzel olurda gönlümüzce gezeriz. hepinizi çok çok öpüyorum
 
elvancım geçmiş olsun ırmagın düzeldigine çok sevindim kağanın alçısı çıkmış geçmiş olsun ayy aklımda kalanlar bunlar oldu saglıklı günlerr olsun hepimize ve huzurlu öpüldünüz
 
merhaba..
anneler ve bebekleri nasılsınızzz?
ben üşengeçliğimdden yazamıyorum...normalde hep okuyorum yazılanları...
ama gelin görün ki yazı yazmaya halim olmuyorrr...

beyaz meleğin kızı gibi bnim zuzumda yavaş yavaş konuşuyor.yeni şeyler öğreniyor...sayı saymayı ...renklerin adını sölemeyi..
anne al..baba aç..
hadi gel..abi ditti
gibi 2 kelimeyi birleştiriyor..

bizden bu kadar...
 
merhaba....
nasılsınız
internet bağlattım sizleri ve güzel meleklerinizi çok merak ediyorum umarım hepiniz çok mutlusunuzdur
bundan sonra beraber olmak dileğiyle
 
Son düzenleme:
Merhaba.Aranızda aktivite masası alan varmı?Ben kaana almayı düşünüyorum internettenn 1 saattir bakıyorum.Chicco nunkini çok beğendim ama fiyatı pahalı ya 140 lira..Gereksizmi sizce??Kaanı biraz oyalayacak değişik bişeyler almak istiyorum.evde tüm gün annemle çok canı sıkılıyor.Gidecek bir yerde yok çok fazla.Hergün nereye gidersin.Bu hafta 2 kere parka gitmişler hava çok güzel bahar gibi.Parktan gelmek istememiş.O yüzden almayı düşündüm ama biraz pahalı ya..
 

Eminim farklıdır. İpeğe hamileyken annelik nasıl bir duygu tam bilmiyordum. Onunla anne olmayı öğrendim. Şimdi karnımdaki için bile annelik hissediyorum. Onu da İpek kadar seviyorum. İnsanın kalbi vücudunun dışında atıyormuş bnu kızımla öğrendim. Şimdi vücudumun dışında atan iki kalbim olacak .


Geçmiş olsun canım.


Geçmiş olsun canım. Bir arkadaşımın kızında da oldu. Zaten 4 çocuktan 1 tanesi bu hastalığı geçiriyormuş.


Ben fisher price aktivite masası aldım. Çok ilgilenmiyor. Yani düğmelerine basıyor ama amacına uygun kullanamıyor. Üstüne çıkmaya çalışıyor. 2 yaş daha ideal galiba.
 
Merhaba,
Biz de fisher price marka aktivite masası almıştık.
Güzel vakit geçirdi onunla.Üzerindeki herşeyle oynardı.Şimdi de arada oynadığı oluyor.Odadan odaya taşıyor,ters çevirip üzerine oturuyor,Tepesine çıkıp dizlerinin üzerinde bazen de ayakta duruyor.
Bence aktivite masası daha çok yeni yeni ayakta durmaya başlamış bebeklere daha uygun gibi. Boyları uzadığı için masa çok alçak kalıyor.
İstersen bir mağazada göster,çok çok ilgisini çekerse alırsınız.
 

Sağol ipeğimu tşk. ederim :13:




hoşgeldin çiçeğimmmmmm
güle güle oturun yeni evinizde yakışıklı boncuğum koşturup oynasın büyük evin keyfini çıkartsın odanızda hayırlı olsun bu arada


Sağol demet teyzesi koşturmaktan birazda oturmaya fırsat bıraksa çok sevinicem ama nerdeee


Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir paşa
Balığı öpmesine çok güldüm
Bu kalkıp oynama durumu 2-3 gündür bizdede başladı ne güzel düzene girmiştik derken eskiye döndük
 

canım şu dönemlerde herşeyden çok çabuk sıkılıyorlar..ben ırmak için hiç düşünmedim çünkü biliyorum ki onunla geçireceği vakit en fazla 5 dk dır..


teşekkür ederiz teyzesi..öyleymiş o da bizi buldu.birde salgın varmış canım..

Elvancım, geçmiş olsun Irmağımıza.O kadar gün ateş olması hepinizi yormuştur eminim. Allah beterinden saklasın.

teşekkür ederim canım.sorma hiç uykusuz geçirdik kaç günü..ama işin garip tarafı ırmağın hiç ateşi olmamıştı bu zamana kadar.ilk farkettiğimde çok endişelendim o yüzden..allah beterinden korusun kuzularımızı..insanın canı acıyor ya onları öyle görünce..
 
arkadaşlar
hepinizin bayramını kutlarım. bayramda istanbulda olacağız.o yüzden girip kutlayamaya bilirim. hepinizin kuzucuklarınızla ve ailenizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim

sevgiler
 
Bu aralar yine kimseler uğramıyor buraya umarım hepiniz iyisinizdir.İyi bayramlar sanada amatist74, güzel vakit geçirirsiniz inşallah oğlunla
 
selam herkese genelde okusamda pek yazma fırsat bulamıyorum .bi sorum olcak size gündüz kaç kere uyuyor bebekleriniz . benim afacan en geç 7 de kalkp 10 en geç 11 de öğlen uykusuna yatıyor bir daha 5 gibi uykusu gelsede uyutmuyorum çünkü uyursa gece 12 ye kadar ayakta 8 .30 a kadar direnip gece uykusuna yatıyor sizinkilerde günde bire düştümü .
sonbahar üstüne birde deniz uykusuzluk yaramazlk derken psikolojim çok bozuk .geçsin şu günler öf artk birde benim oğluş gece 2 gibi uyanıp elimden tutup evi turlamak istiyor hadi beni geçtim komşulara allah sabır versin çünkü devamlı ağlar olduk artık .ve şu anda denizin çok uykusu geldi nereye saldracağın bilemiyor cevaplayan herkese teşkler
 

canım benim yarmazımda aylardır sadece öğleden sonra 1.5 saat uyuyor
bana kök sötürüyor doğduğundan beri uyumayı sevmiyor
şimdi yeni uyutabildim gece 3 kere kalkar sabah 9 da uyanır ikindin 2 de tekrar uyurgeceye kadar bizimle oturur]
2009 modeller işte
 
Merhaba,narcım, benim oğlumda gündüz uykularını 1 e düşürdü.Ama şöyle;sabah genelde 7-8 arası kalkıyor 10 gibi uyuyor bazen 2 saat bazen 3 saati buluyor.Öğlen 12 -13 gibi uyanıyor.Akşamüzeri uykusu geliyor ama dediğin gibi bende uyutmuyorum çünkü gece yarısına kadar bizimle oturuyor bu sefer zor oluyor.O yüzden 1 defa uyuması daha çok işime geliyor benimde. akşam oluncada aynen 20.30-21.30 da en geç uyumuş oluyor.Bende rahatça tv karşısında çay çekirdek dizi keyfi yapabiliyorum.Tabi günde 2 defa uyuyup gece 22-23 e kadar durduğuda oluyor.Dün akşamüzeri 18 de kalkmış gece 11 de yattı mesela.
bazı geceler senin dediğin gibi kalkıp oynamak istiyor 2 saat yatmıyor işkence gibi çok zor oluyor
 
Benim kız 1 yaşından sonra kendisi uykusunu 1'e düşürdü. Önceden 2 kez 1 saat uyurdu. Şimdi 1 kere ama 2-2,5 saat uyuyor. Ben yanına yatarsam 3 saat bile uyuyabiliyoruz.
 
İpek de rahatsızlanmıştı. Garip sesler çıkarında ciğerlerine iner korkusuyla dr'a götürdüm. Faranjit olmuş. Hemen antibiyotik, grip şurubu ve öksürük şurubu yazdı. Bir de hastaneden çıkmadan iğme yaptırmamızı istedi. Ben herzamanki gibi septik davrandım. İğneyi yaptırmadım. İlaçları aldım. Eve geldim. Antibiyotiğin prospektüsünde peniselin allerjisi olanlarda kullanılmamalı yazıyor. Test falan yapılmadı. Tabi vermedim. Ertesi günü eczacıya danışayım dedim. Eczacı da dr'a sorun bu kadar rahat yazdığına göre bir bildiği vardır dedi. Ben dr'a danışana kadar İpek iyileşti. Bugün daha iyi. Eğer antibiyotik verseydim işe yaradı diyecektim. Hemen ilacı dayayan dr'lar yüzünden tedavi şekline kendim karar veriyorum. Birsürü sorumluluk alıyorum. Sinir oldum.
 
Kızlar merhaba yine baya bir zamandır uğrayamıyorum buraya ancak bazen girip biraz okuyup çıkıyorum. Bu hafta sonuda Melis hastalandı aynı Elvancım anlattığın gibi oldu bizdede ateş düşmeyince acile gittik tahliller fln derken anladıkki 6. hastalıkmış. Şu an hala vücudunda döküntü var ama keyfi yerinde çok şükür. Bu sırada beni asıl sinir eden Melisin kendi doktorunun kayıtsızlığı oldu kadın zerre kadar ilgi göstermedi ve 7-8 defa aramama ragmen 1 kere bile aramadı yaaa deli etti beni... Neyse zaten Bursaya taşındığımız için değiştircektik.. Ama şimdide burda kime götürsem bilmiyorum hiç, en son kontrolünde kendi doktoruna sormuştum işte acil bi durumda kime götürsek bursada fln diye (tabi ben o sırada kontrolleri için istanbulda bu kadınla devam ederim diye düşünüyordum) o da bir isim vermişti acaba onamı götürsem yada o da bu kadın gibi çıkar beni deli edermi??? Kızlar bildiğiniz biri varmı burda??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…