- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.881
kızlar geçende yazacaktım unutmuşum..
pnomokok aşısı vurulduk geçende 3.doz öncekiler ipekte hiç ateş benzeri şikayetler yapmamıştı,bu 3. sü ağar oldu 2-3 saat topalladı sonrada ateş yaptı..dr.söylemişti bu en ağır geçeni demişti aklınızda olsun en son 18 aylıkken yapılıyor...
yemek konusunda hiç şikayetimiz olmadı çok şükür bugün öğlen 1" tabak sebze çorbası yedi içine ekmekte doğramıştım,alt komşuya indim oda oğluna şehriye yapmış ordada beraber 1 tabakta ondan yedi...tek sorunum süt içmiyor,kahvaltıda da 1 tavada yumurta biraz peynir,zeytin ezmesi yedi ekmekle..onuda vitagil şuruba bağlıyorum..
selam kızlar malesef öykü de bu salgın gribe yenik düştü( eteşi var kuzumun sesi kısıldı resmen konuşamıyo öksürüyo akşam acile götürdük enfeksiyon malesef (
antibiyotiğe başladık istemeyerek(
aman dikkat edin kuzulara çok büğük salgın varmış özellikle boğaza yerleşiyormuş hastalık
Dün sağlık ocağına gittim aşı vurdurmak için. Orada aşı kalmamış. 18. ay aşısı 24. aya kadar vurulabiliyormuş. Burada yazdıklarınızı okuyunca açıkçası korktum. Haftaya tekrar gideceğim. İnşallah İpek kolay atlatır.
selam kızlar beni hatırladınızmı ? temmuz annelerinin ikiz annesini. Uzun zamandır takip edemiyorum sizi ikizleri büyütmek hiç kolay olmadı ama artık 18 aylık oldular çok şükür ve nihayet bi yardımcım var şimdi hayat daha kolay..hala aynı kişiler varmı bilmiyorum arada girip arşivleri okudum ama güncel bilgilerden haberim yok..artık daha sık katılmak paylaşmak istiyorum bu sayfaların ne kadar yardımcı olduğunu çok çok iyi biliyorum ve sizinle sohbet etmeyi özledim
kafayı yemek üzereyim yaaaaa
elifin kalan diğer bademciğide şişmiş bu sabah fark ettim sesi kısılmıştı zorla güldürüp bi bakarımki diğeride nerdeyse boğazını kapatıcak ama inanın hiç hasta bi çocuk gibi değil maşallah
ama yine aynı sahneleri yaşamak istemiyorum inşallah busefer ilaçlarla iner
beyaz melekcim sizde çok geçmiş olsun inşallah öyküde hemen atlatır
kikole aman geçmiş olsun canım çok zor bu kışı da atlatsak seneye 2,5 yaşında olacaklar daha dirençli olurlar inşallah
selam ipeğimu bu arada hamileliğin epey büğümüş maşallah nasıl göbüşün büğüdü mü seni ve oğluşunu da çok merak ediyorum
hoşgeldin canım
Dün sağlık ocağına gittim aşı vurdurmak için. Orada aşı kalmamış. 18. ay aşısı 24. aya kadar vurulabiliyormuş. Burada yazdıklarınızı okuyunca açıkçası korktum. Haftaya tekrar gideceğim. İnşallah İpek kolay atlatır.
canım bu vitagil şurup nasıl bişi??
pnomokok aşısı ağır geçiyor canım karma aşımızı ocağın 3. haftası vurulucaz biz..18. ay aşısı karma aşı değil mi?5 li karma diye yazıyor aşı takviminde.Pnömokok özel aşı mI?Karıştırdım ben şimdi..Hangisi ağır geçiyor??
ticker ı nasıl yapıyorduk hangi kodu yapıştırıyorduk unuttum denedim ama yanlış kod uyarısı veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?