- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #29.901
www.vitagil.com.tr - MULTİVİTAMİN ŞURUP
burdan bakabilirsin canım...çok memnunum
bize doktor Minadex multivitamin şurup önerip verdi onu kullanıyorum.doktor
vitamin olarak verdi amöa iştah açıcı olarakta işe yarıyor.
nerdeyse bitti.vitagil daha mı iyi acaba??? arkadaşlar kullanan varmı başka??
olmadı bizde ona geçeriz.
sizlere birşey sorucam.sizin bebelerin su içme durumları nasıl.ben çağına su içiremiyorum.bun üzerine doğru dürüst çişde yapmıyor.canım sıkılıyor bu duruma.sizlerde durum nasıl
sizlere birşey sorucam.sizin bebelerin su içme durumları nasıl.ben çağına su içiremiyorum.bun üzerine doğru dürüst çişde yapmıyor.canım sıkılıyor bu duruma.sizlerde durum nasıl
Banada doktorum minadex i önerdi ben çok memnunum iştahı da açıyor
Arkadaşlar bana bu kahvaltı için fikir verin lütfen ya..Eskiden herşeyi yerdi ayrı olarak.Şimdi ise yemiyor.Yumurtadan da usandı.Kaşarlı tostu severdi ondanda 2 lokma ancak yiyor.Ne yedirmeli hergün bilmiyorum.
bide günde 1 bardak kadar içiyoruz,su biberonu hep elimizin,gözümüzün önünde duruyor sürekli içer çok hareketli ona bağlıyorum ben ,ben su içerken de hemen peşimden gelip oda istiyor yarım su bardağı usyu kendisi içiyor artık yakalarını ıslatmıyor....sizlere birşey sorucam.sizin bebelerin su içme durumları nasıl.ben çağına su içiremiyorum.bun üzerine doğru dürüst çişde yapmıyor.canım sıkılıyor bu duruma.sizlerde durum nasıl
hamileymişsin tebrik ederim çok şaşırdım ama itiraf edeyim. benim vücudum daha yeni yeni toparlandı sen şimdi her heyecanı yeniden yaşıyorsun ne güzel üstelik bilgilerin çok tazeyken.zorluklarıda olacaktır mutlaka ama bebek gelince herşey unutuluyo nasılsa kolayca atlatırsın inşallah..
aşımızı bizde geçen hafta vurulduk ama diğerlerinden farkı olmadı ateşleri oldu çok hafif ama bir kez ateş düşürücü kullandım geçti oda seninkide öyle oluır umarım
herkese selam.bende merak ettim.bizde ocak 21 de karma aşı olucaz.19 aylık olucak çağın.pnömokok aşısı demedi doktor.beyaz melek ve kikole çok geçmişolsun kuzucuklara
Arkadaşlar bana bu kahvaltı için fikir verin lütfen ya..Eskiden herşeyi yerdi ayrı olarak.Şimdi ise yemiyor.Yumurtadan da usandı.Kaşarlı tostu severdi ondanda 2 lokma ancak yiyor.Ne yedirmeli hergün bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?