- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.021
çok bilgili değilim ama sonuçta bu virüs sayesinde ateşi ishal hastalık geçirilip hatta çocukların ölümüne kadar yol açabildiğini biliyorum. biz yaptırdık tüm dozlarını aşıdan dolay bir sorun çıkmadı.
bu arada kızlar çocuklara ne vitamini veriyorsunuz?
arkadaşlar rota virüsü hakkında yeterli bilgisi ve tecrübesi olan varmı??
benim erdeme ikin ci yada üçüncü götrüşüm çok ii bilmyrm neden sevmdn banada sölede bende ona göre adım atim çocuk bu şakaya gelmio.tmm mı cnm cevabını beklio olcam.Anadolu Yakasında Hospitalium Camlıca Hülya Hnm a götürüyorum. Doğumu da orada yapmıştım şimdilik bir sorun yaşamadık.
Erdem hastanesini sevmediğim için hiç götürmedim oraya.
İpeğimu ,oğlun nekadar büyümüş masallah ona, ablası gibi tonbiş doğacak desene. sen ilk hamileliğindede almıştın kilo sanirim hemen vermiştin , onlara hiç takılma bence
teşekkür ederim canım İpek bugün daha iyi en azından ateşi düştü cumaya doktoruna götürürüm idrar tahlili yaptırmayı düşünüyorum...
oda konusunda çok güldüm valla benim kardeşime annem hep tayt giydirirdi ,annemin rujlarına ayakkabılarına saldırırdı,babam derdi "tayt giydirme şu çocuğa diyorum" diye ....
sepetin pembe tüllerini değiştirmek güzel fikir ,Allah sağlık sıhhat versin kucağına almak nasip etsinde hepsi olur inşallah..ben seni facede bulamıyorum bu arada yaaaa...
...[/B]
benim erdeme ikin ci yada üçüncü götrüşüm çok ii bilmyrm neden sevmdn banada sölede bende ona göre adım atim çocuk bu şakaya gelmio.tmm mı cnm cevabını beklio olcam.
Büyüdü koca adam olma yolunda. Benim bünye tontiş üretime meyilli.
Kiloyu dert etmiyorum. İpek'te 15 kilo aldım 17 kilo verdim. Bunda 11 kilo aldım. Dr'um bile kilo al sana yakışıyor diyor. 10 kilo daha alsan keşke falan diyince acayip sevindim. Zaten 51 ile hamile kaldım en az 54 olmam lazım. Çok zayıf görünmeyeyim. Şeker de düşük çıktı bu sefer. Kendimi frenlemek için bir nedenim kalmadı.
Tuana neler yapıyor. Az uğruyorsun zaten anlat bakalım.
Tuanada iyi canım çok yoruyor bizi acaip huysuz dik kafalı birisi oldu .
1 dk. poposu yer görmüyor
Kayyu delisi yatıp kalkıp kayyu diye dolasıyor evde sarkısını söylüyor .
yemekle arası hiç yok
kitapları yazı tahtası favori oyuncağı:)) normal 1,5 yasındaki bir bebek gibi işte canım
dr a götürdüm gecen hafta 12 kg-86 cm çıktı. vitamini sordum gerek görmedi dr .gereksiz yere verilen vitaminlerle cocuğa yüklenmeye gerek yok dedi.
Ben hiçbir vitamin ilacı kullanmıyorum.Herkes kullanıyormuş.:44:Bendemi kullansam ki
eğer kilosu ve kan sayımın normalse gerek yokmuş cnm
Geçmiş olsun, zor olmuş hepiniz için ama neyse ki doğru teşhis konulmuş.
Artık tek bir doktora güvenilmiyor ne yazık ki. Biz de kendi doktorumuz şehir dışında ise ve başka doktora götürmek zorunda kaldıysak ve aklımıza yatmayan şeyler söylediyse mutlaka birkaç doktora daha danışıyoruz.
Pişman olmamak elde değil ama kızının sağlığının gün günden iyiye gittiğini gördükçe geçer nasılsa. Allah dermansız dert vermesin.
Tuanada iyi canım çok yoruyor bizi acaip huysuz dik kafalı birisi oldu .
1 dk. poposu yer görmüyor
Kayyu delisi yatıp kalkıp kayyu diye dolasıyor evde sarkısını söylüyor .
yemekle arası hiç yok
kitapları yazı tahtası favori oyuncağı:)) normal 1,5 yasındaki bir bebek gibi işte canım
dr a götürdüm gecen hafta 12 kg-86 cm çıktı. vitamini sordum gerek görmedi dr .gereksiz yere verilen vitaminlerle cocuğa yüklenmeye gerek yok dedi.
eğer kilosu ve kan sayımın normalse gerek yokmuş cnm
Sen sakinsin aslında nereden bu sinir bulaşmış anlamadım.
Bizimki sabahtan akşama kadar TV başında olacak. Ben kapatıyorum aç diyor. Favori çizgi filmleri var. Mannon, Peppe mesela.
Vitamin ben de kullanmıyorum. Zaten zayıf değilse, iştahı da çok kötü değilse vermiyorlar.
Selam herkese..temmuz bebişleri yine hasta sanırım.hepsine geçmiş olsun diyelim öncelikle..dün sabah ırmakta koltuktan düşmüş doktora götürdüm bileğinde çatlak varmış alçıya aldılar.kuzum benim nasıl canı yanmışki şimdi hiç elletmiyor bile kolunu.21 gün böyle kalacakmış..allahım beterinden saklasın kuzularımızı..işteyim çok yazamıcam hepinizi öpüyorum bebişler hemen iyileşir umarım.
Çok geçmiş olsun canım. Ah kıyamam ikinci kırık, çatlak vakası. Düşe kalka büyüyorlar gerçekten. Çok hareketli oldukları için bişey de yapılamıyor. Bugün benimki de tahta geyiği var sallanan. Onun oturma yerine basmış ayağa kalktı. Ben İpek diyince oturdu hemen. Ata ayakta binecek sıpa. Çok profesyonel ya. Valla kaşla göz arasında oluyor herşey.
Selam herkese..temmuz bebişleri yine hasta sanırım.hepsine geçmiş olsun diyelim öncelikle..dün sabah ırmakta koltuktan düşmüş doktora götürdüm bileğinde çatlak varmış alçıya aldılar.kuzum benim nasıl canı yanmışki şimdi hiç elletmiyor bile kolunu.21 gün böyle kalacakmış..allahım beterinden saklasın kuzularımızı..işteyim çok yazamıcam hepinizi öpüyorum bebişler hemen iyileşir umarım.
Sen sakinsin aslında nereden bu sinir bulaşmış anlamadım.
Bizimki sabahtan akşama kadar TV başında olacak. Ben kapatıyorum aç diyor. Favori çizgi filmleri var. Mannon, Peppe mesela.
Vitamin ben de kullanmıyorum. Zaten zayıf değilse, iştahı da çok kötü değilse vermiyorlar.
evet cnm sakin bir kişiliğim ama küçükken fazlasıyla haşarı ve sinirliymişim .. inş o da büyüdükçe düzelir
günaydın..dilerim bütün hasta bebişler bugün daha iyidir.ipeğumu teşekkür ederiz canım.aynen dediğin gibi insan engel olamıyor bazen..allah beterinden korusun kuzularımızı..
kızlar size akıl danışmak istiyorum.ben ırmağa bakıcı arıyorum artık.babaanne-anneanne zor oluyor.ikiside hasta ırmak hareketlendi dur durak bilmiyor.çalışan anneler sizler nasıl seçtiniz bakıcılarınızı.ne zormuş ya.kendimi çok kötü hissediyorum çocuğumu başka birine emanet edeceğimi düşündükçebir akıl verin bana..
günaydın..dilerim bütün hasta bebişler bugün daha iyidir.ipeğumu teşekkür ederiz canım.aynen dediğin gibi insan engel olamıyor bazen..allah beterinden korusun kuzularımızı..
kızlar size akıl danışmak istiyorum.ben ırmağa bakıcı arıyorum artık.babaanne-anneanne zor oluyor.ikiside hasta ırmak hareketlendi dur durak bilmiyor.çalışan anneler sizler nasıl seçtiniz bakıcılarınızı.ne zormuş ya.kendimi çok kötü hissediyorum çocuğumu başka birine emanet edeceğimi düşündükçebir akıl verin bana..
bence yaza kadar idare edin , çişini falan öğrensin öyle kreşe ver
bakıcılarada çok itimat edemiyorum ben nedense
kreş sosyal gelişimi acısından da iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?