- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.121
yok canım sadece kaşık.Metal olması önemli değil tahta kaşık,plastik kaşık ne bulursa artık.Bu sabah yine uyandı mutfağa girdi bas bas bağırıyor kaşık alacak illa eline..Bende anneme dedim artık istese bile vermeyelim ağlarsa ağlasın.İyice takıntı haline gelmesinden korkuyorum.Elinde dolaştırıyor öyle,ağzına sokuyor arada öğürüyor sonra midesi bulanıyor.Bir doktora danışsammı acaba??Ne dersiniz??
yok canım sadece kaşık.Metal olması önemli değil tahta kaşık,plastik kaşık ne bulursa artık.Bu sabah yine uyandı mutfağa girdi bas bas bağırıyor kaşık alacak illa eline..Bende anneme dedim artık istese bile vermeyelim ağlarsa ağlasın.İyice takıntı haline gelmesinden korkuyorum.Elinde dolaştırıyor öyle,ağzına sokuyor arada öğürüyor sonra midesi bulanıyor.Bir doktora danışsammı acaba??Ne dersiniz??
tabi ki danışmalısın yani tavır olarak ne sergilemek lazım bende merak ettim,aylık rutin kontrollere götürmüyormusun artık?
Hayır aylık kontrollere götürmüyorum artık.Sadece hasta olduğunda gidiyoruz ozaman genel olarak bakıyor doktoru..İnternetten doktorun birine danıştım bakalım ne cevap gelecek??
evet canım kısmet değilmiş bir daha ki önceden belli olursa sana mail atarım ben en iyisi.
3o hafta ne çabuk doldu yaa,bende hamile olmak istiyorum ama doğurmak istemiyorum.
Canım bar çıkışı hiç tanımadığın birinin evine akraba ziyareti için gitmemiştir herhalde. Adam da demiş zaten biz bu akşam tanıştık diye. Burnundan kan gelen de astımdan ölmez denir. Hem onun gittiği güzellik merkezinde çalışan bir arkadaşım var. Astımı falan yok onun biz yoğun buhar veriyoruz astımlılar o buhara giremiyor o hep girerdi dedi. Neyse ne herkes kendine yapar da çocuğa yazık. Ben İpek doğduktan sonra motora binmiyorum. Kaskımı kıyafetlerimi ne özenerek almıştım. Ne zevkle biniyordum. Ama artık sadece ben yokum. Bir ana bakıyor herşey. Çocuğumun benim yüzümden annesiz kalmasını istemem. Zaten buna da hakkım yok.
sanırım bende farkettim yaşlanıyoruz malesef eyvah....iki gündür daha iyiyim ama hayatımda değişiklikler aramadığım anlamına gelmiyor bu .merakla sabırsızlıkla yazı bekliyorum birazda olsa nefes almak için.bendde kendi kendime bu soruyu çok soruyorum acaba ilerde doruk bana eyvallah çektiğinde ben kendimi bukadar kapatıığım için pişman olurmuyum diye ve tek cevabı provasız olarak umarım olmam
İnşallah canım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.
Merhabalar,bir ara bende kendimi bırakmıştım sadece kaanla ilgileniyordum.kendime özen göstermediğim gibi farklı bir aktivitedede bulunmuyordum.Ama son zamanlarda kendimi yenilemeye başladım.Böylece moralimde daha iyi oluyor rahatlıyorum evdede kaan yaramazlık bile yapsa çokta öfkelenmiyorum.İyi tarafından bakıyorum.Az kaldı günlerde uzamaya başladı.1,5 ay sonra havalar biraz daha ısınınca daha da iyi olucak herşey.kaanında evde canı sıkılmayacak.ne bileyim yazın daha neşeli geçiyor.Gündüz çalışsam bile akşamları dışarı çıkma imkanı oluyor.
Önümüzde aşılması gereken 2 mesele var.Memeyi bırakma ve tuvalet...
İnşallah zor olmaz.Nisanda memeden ayırıcam.Temmuzda tam 2 yaşında olacak yeter artık..Ve yaza doğru tuvaletinide öğrenmesini istiyorum.Bunları aşarsak gerisi kolay..Onun haricinde sağlığımız iştahımız falan iyi maşallah sıkıntı yok.Yanlız kaanda yeni bir alışkanlık başladı son 1 haftadır elinden kaşığı bırakmıyor.Mutlaka kaşıklıktan bir kaşık alıyor akşama kadar elinde ağzında dolaştırıyor.Arada unutup bırakıyor yada biz alıyoruz elinden.Bir müddet sonra yine bir kaşık elinde.Neden acaba bu kaşık alma düşkünlüğü bilemiyorum.Varmı fikri olan???
Benimki aylardır elinde kaşık, çatal bıçakla geziyor. Standart oyuncağı oldu. Bıçaklar kesmeyen cinsten tabi. Ahçı olacak herhalde.
hmm bende bu ay sondu işte artık yaza kadar gelmeyin dedi,kan damlası mayısta 18 damlaya çıkacak,vitaminde haziran sonu gibi bırak dedi.ama ben bulurum bişey giderim duramam
Ben 1 yaştan sonra rutin kontrolleri bıraktım. Arada kafama göre götürüyorum. Hele ikinci doğsun herhalde hiç götürmem. Sadece özel aşıları için götürürüm. Boy kilo ölçüp yallah diyorlar. Mesela İpek önümüzdeki ay Hepatit A olacak.
Kızlar ben İpek doğduğundan beri hep Sebamed şampuan kullanıyordum. Markette indirim var diye Nivea aldım. Hamilelikten midir nedir bilmem kokusu midemi bulandırdı. Sonra jhonson aldım. O da İpek'in saçlarını yağlandırdı sanki. Hatta eşim geçen gün yeni mi yıkadın dedi. O kadar yağlı hani. Bir de bu şampuan kokmuyor. Yine sebamed'e döneceğim galiba da size de sorayım dedim. Hangi markada karar kıldınız?
Kızlar ben İpek doğduğundan beri hep Sebamed şampuan kullanıyordum. Markette indirim var diye Nivea aldım. Hamilelikten midir nedir bilmem kokusu midemi bulandırdı. Sonra jhonson aldım. O da İpek'in saçlarını yağlandırdı sanki. Hatta eşim geçen gün yeni mi yıkadın dedi. O kadar yağlı hani. Bir de bu şampuan kokmuyor. Yine sebamed'e döneceğim galiba da size de sorayım dedim. Hangi markada karar kıldınız?
ipeğumu demek senin kızda elinden kaşık çatal düşürmüyor.O zaman merak edilecek bir durum yok.Boşuna endişelenmeyeyim..
Bu arada benim sizlere bir sorum olacak.Kaan öğlenleri mutlaka bir çorba içiyor akşamlarıda yemek yediriyorum.Pilavı,makarnayı,patatesi çok seviyor.Köfteyi biraz zor yiyor oynayarak.Akşamları ne yedireceğimi şaşırıyorum.Her zaman bizim yediğimizdende yemiyor.E tekrar çorba içirmekte istemiyorum.Siz akşamları ne yediriyorsunuz yemek olarak??Mesela bu akşam ne yedireceğimi düşünüyorum.Dün makarna ve yoğurt yedi.Karnıbahar kızarmasını,kereviz yemeğini yiyor birde bu hafta ilk defa börülce yemeği yedi bebe bebe diye.Varmı başka fikirleriniz??
bizimkide öyle yiyor canım, öğlen corba aksamda biz ne yersek . ama coğu kez aksam yemeğini yeidremiyorum son zamanlarda .meyve yiyor onun yerine. Allahtan kilosu yerinde.
Ispanak, Kabak ,brokoli de verebilirsin sever büyük ihtimalle canım.
evet canım temizlemesi zor oluyor ama besin değeri yüksek inş sever ...
13 kg çıktı 2 gün önce aşıda tarttılar-86 cm da boyu ..
bende komili bebe şampuan ve yağını kullanıyorum ilk başlarda nivea kullanmıştım ama köpürmedi çok memnun kaldığım söylenemez...niveanın ıslak mendilini kullanıyorum okadar.
arkadaşlar siz böyle ıspanak yok kereviz yok patates kızartması yediriyoruz diyosunuz ya ağzım açık okuyorum.benim oğlan asla öyle şeyler yemiyor varsa yoksa çorba meyve püresi ve yoğurt başka hiçbirşey yok.çorbada kalın ekmek olsa çıkartıyo kusmaya çok meyilli midesi var.yemek seçiyor mesela ıspanaklı patates çorbası yaptım yediremedim çocuğa resmen savaştı benle.siz nasıl yediriyornuzu bunları ya .yada şöyle sorim ben nasıl normal şeyler yedirebilirim bu çocuğa(( mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurum....
ipeğumu demek senin kızda elinden kaşık çatal düşürmüyor.O zaman merak edilecek bir durum yok.Boşuna endişelenmeyeyim..
Bu arada benim sizlere bir sorum olacak.Kaan öğlenleri mutlaka bir çorba içiyor akşamlarıda yemek yediriyorum.Pilavı,makarnayı,patatesi çok seviyor.Köfteyi biraz zor yiyor oynayarak.Akşamları ne yedireceğimi şaşırıyorum.Her zaman bizim yediğimizdende yemiyor.E tekrar çorba içirmekte istemiyorum.Siz akşamları ne yediriyorsunuz yemek olarak??Mesela bu akşam ne yedireceğimi düşünüyorum.Dün makarna ve yoğurt yedi.Karnıbahar kızarmasını,kereviz yemeğini yiyor birde bu hafta ilk defa börülce yemeği yedi bebe bebe diye.Varmı başka fikirleriniz??
Bugün kontrolüm vardı. Oğlum 2026 gr olmuş. 851 gr almış 1 ayda. Boyu da 42 cm olmuş. 2 hafta önden gidiyor. Ve çok hareketli olduğu için dr zor günlerin beni beklediğini söyledi. Aman ne güzel.
canım benim şöyle bir şey yapabilirsin,yedireceğin şey ya katı ya sıvı olsun,ki ipek öyle yiyiyor ya makarna ya çorba,ya pilav ya muhallebi tarzında..içinde pütür olmayacak ya pürüssüz yada tam eline alıp yemelik olacak...
bunuda sürekli eline bişeyler vermekten geçiyor diye düşünüyorum eline elma ver,havuç ver,kurabiye ver bırak döksün saçsın öyle öyle eline patates kızartması verdiğinde de yiyebilir...
elinde kemirirmi öyle şeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?