- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #30.181
Seher geçmiş olsun Kaan'a .. sanirim birkezde kolunu incitmişti dimi alçıya alınmıştı ...
Benim kızımında büyük zevki koltukların üstünden atlamak ama atlamdan önce zemini hazırlıyor atlayacağı yere minderleri dizip biii iiii hobba diyip kendini bırakıyor :))
herkese merhaba uzun zamandır yoktum ara ara girip okuyorum ama fırssat olmuyor birtürlü kızım dan fırsat bulamıyorum eşimde askerde gün sayıyıyoruz 3 ayımız kaldı sorumluluk bende oluncada zorlanıyorum biraz.
maşallah yavrucaklara daha düne kadar emekledei yürüdü derken şimdi diş fırçalayıp kremleniyorlar aynı bizimkide öyle ama istediği olmazsa kendini ağlıyarak yerlere atıyor.memeci oldu çıktı babasını bekliyorum bakalım memeden ayırıcam gelince ozaman sizlerden yöntemler bulurum artık.
Hatta geçen gün giyinirken beni gördü. Bu ne kızım meme mi dedim geldi başıma memme memme diye. Al em biraz dedim yaklaştırdım güldü sadece. Unutmuş bile.
Bayanlar günaydın,bişey danışmak istiyorum size.Kaan pek balık yemiyor.Ayda 2 defa ancak yiyor.Sık sık alsam yemiyor.Onun yerine balık yağı kullanmalımıyım sizce?Siz kullanıyormusunuz faydaları zararları neler?Birde hangi marka balık yağı almalıyım bu konularda hiç bilgim yok..
Seninki harbi akıllıymış. Canının kıymetini biliyor.
İpek'i bugün parka götürdüm. Normalde merdiven çıkmaya kalkmaz ama bir çocuğu çıkarken gördü peşine takıldı. Baktım tutuna tutuna çıkıyor. Ama inmek yok. İnerken kendini hooop diye merdivenden atıyor. Benimki tavşan misali. Çıkış var iniş yok.
aynen canım tutunarak çıkıyor ama inince emekleme poziyonuna geciyor
neler meselatemmuz annişleri merhabaaaaa...
kuzular nasıllar?
yemeleri içmeleri konuşmaları sosyal durumları?
evde dışarda oyunları?
2 yaaş sendromu dayandı biizm kapıyaaaa..neler çekiyorum neler...
balık yağı kullanmadım da ,balık çeşidini değiştir,hepsinden tattırdın mı ..mesela ipek somonu beğenmiyor,palamutta sevmedi,ama mezgite bayılıyor...belki öyle yer...Bayanlar günaydın,bişey danışmak istiyorum size.Kaan pek balık yemiyor.Ayda 2 defa ancak yiyor.Sık sık alsam yemiyor.Onun yerine balık yağı kullanmalımıyım sizce?Siz kullanıyormusunuz faydaları zararları neler?Birde hangi marka balık yağı almalıyım bu konularda hiç bilgim yok..
enteresan gerçekten ama o merdiven inip çıkıyorsa zamanı gelmiştir diye bende okudum bi yerde...Tuvalet alıştırma olayında psikolog bir tanıdığıma demişki : bebeğiniz merdiveni kendi basına inip çıkabiliyorsa tuvalet alıştırma olayına hazırdır. Erken dönemde baslayınca ileride cimri olabiliyormuşş.. nasıl bir sebep -sonuç ilişkisi anlayamadım ama öyle demişler....
Bayanlar günaydın,bişey danışmak istiyorum size.Kaan pek balık yemiyor.Ayda 2 defa ancak yiyor.Sık sık alsam yemiyor.Onun yerine balık yağı kullanmalımıyım sizce?Siz kullanıyormusunuz faydaları zararları neler?Birde hangi marka balık yağı almalıyım bu konularda hiç bilgim yok..
_Tuana _ kullanıcısından alıntı
Tuvalet alıştırma olayında psikolog bir tanıdığıma demişki : bebeğiniz merdiveni kendi basına inip çıkabiliyorsa tuvalet alıştırma olayına hazırdır. Erken dönemde baslayınca ileride cimri olabiliyormuşş.. nasıl bir sebep -sonuç ilişkisi anlayamadım ama öyle demişler....
huriii ; bunlar mesela
herşeyden önce paylaşımcı değil.....artık değil...benlik kavramı oluşuyormuş doktoru öle diyo...birey olduğunun farkına varıp kendini ispat edip "bende burdayım" demekmiş bu...
isteklerini ağlayarak bağırarak yaptırıyor...yapmadığımızda vuruyor...
aşırı inat...kendi istekleri olsun istiyor...sakıza ve çaya sıcak olan herşeye ilgisi var...
kafası esince istediği saçma sapan herşeyi yapıyor kafayı iyise benim dağıttıklarımı bile yerine yerleştiriyor...kendine has alışkalnlıkları ve özellikleri var...
bu ayki değişimleri:
nesneleri gösterip isimlerini ona söylememi istiyor...cevap bekliyor :)masada yoğurt çorba meyve olsun mesela hangisini yemek istiyorsa elini uzatıp "munu" diyor...
bazen çıldırtsa da üstüne gitmiyorum...inatlaşmamaya gayret ediyorum...
bide erkek çocuk sıkmıyorum rahat yetiştiriyoruz babası özellikle ama istiyorum ki büyüsün abi olsun:) kardeş düşünemiyoruz onun bu davranışı yüzünden...günde 2 kere hava güzelse dışarı çıkıyoruz...bisikletine binmeye bayılıyor...diğer tüm oyuncakları kaldırdık zaten...artık lego araba flüt sesli oyuncaklara elini sürmüyor...oyun hamuru ve pastel boyalara ilgisi çok...karalamak yazmak istiyor...gidip yerlerini gösteriyor bana...
sıra geldi çiş meselesine ve 2 yaş sendromunaaaa....amanın amannn
nesquik_24 kullanıcısından alıntı
huriii ; bunlar mesela
herşeyden önce paylaşımcı değil.....artık değil...benlik kavramı oluşuyormuş doktoru öle diyo...birey olduğunun farkına varıp kendini ispat edip "bende burdayım" demekmiş bu...
isteklerini ağlayarak bağırarak yaptırıyor...yapmadığımızda vuruyor...
aşırı inat...kendi istekleri olsun istiyor...sakıza ve çaya sıcak olan herşeye ilgisi var...
kafası esince istediği saçma sapan herşeyi yapıyor kafayı iyise benim dağıttıklarımı bile yerine yerleştiriyor...kendine has alışkalnlıkları ve özellikleri var...
bu ayki değişimleri:
nesneleri gösterip isimlerini ona söylememi istiyor...cevap bekliyor :)masada yoğurt çorba meyve olsun mesela hangisini yemek istiyorsa elini uzatıp "munu" diyor...
bazen çıldırtsa da üstüne gitmiyorum...inatlaşmamaya gayret ediyorum...
bide erkek çocuk sıkmıyorum rahat yetiştiriyoruz babası özellikle ama istiyorum ki büyüsün abi olsun:) kardeş düşünemiyoruz onun bu davranışı yüzünden...günde 2 kere hava güzelse dışarı çıkıyoruz...bisikletine binmeye bayılıyor...diğer tüm oyuncakları kaldırdık zaten...artık lego araba flüt sesli oyuncaklara elini sürmüyor...oyun hamuru ve pastel boyalara ilgisi çok...karalamak yazmak istiyor...gidip yerlerini gösteriyor bana...
huri37 kullanıcısından alıntı
_Tuana _
birde 4 yaş sendromu varmış , sonra anaokulu sonra okul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?