2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

arkadaşlar merhaba. belki bazı arkadaşlar beni hatırlar. hamileliğimin ilk başlarında sizlerle yazışıyordum. düşük tehlikesi olunca biraz uzak kaldım. sonrada bilmem neden bir türlü sohbetlerinize katılamadım. ama hergün okudum yazdıklarınızı. şimdi tekrar aranızdayım. gerçi şuan kimse yok ama fırsat bulmuşken yazmak istedim.

hoşgeldin canım bundan sonra uzuzn süre gitme emi...birbirimizle paylaşacağımız öğreneceğimiz çok şey var...

slm akşam şekerleri nasılsınız
starcım sana özelden mesaj atmıştım fenugreekle ilgili

hmm ortalık kalabalık görünüyo ama millet geçmişte desem bi geçmişte yok emme...neyse bende bi süre takılıp kaçıcam zati...uyku saatim geldide geçti bilem...

bizimki de aynı , hep ılık su ve pamukla siliyoruz paşamın totosunu :)) unibaby yenidoğan kullanıyoruz dışarı çıktığğımızda da . onu kullandığımızda popişi kızarıyo ama mecbur kullanıyoruz benneyaptımki
slm kızlar nasılsınız benim doğumiznim yarın bitiyo ya bebeğimden nasıl ayrılacam bilmiyorum işe başlayan varmı nasıl olacak bu iş meselesi

benim de kasımda başlayacak , bakalım nasıl alışıcaz :sm_confused:
ben özellikle dikkat etmiyoruz sağamı sola mı yattı diye , gün içinde biraz sağa biraz sola yatırıyorum , ama o inatla ( yan yatma yastığına inat ) sırt üstü sere sepe yatmayı seviyo sanırım kaydirigubbakcemile3

hadi inşallah , sen de sağlıcakla ve zamanında alırsın oğluşunu kucağına :Saruboceq:

canım ben bi bayanın tavsiyesi üzerine şu manikür makası varya ucu kıvrık hani , onunla kesiyorum çıt çıt dibinden icitmeden huylandırmadan kesip bitiriyosun işi hemencik ..

star dust maşallah ya paşan çoooooooook tatlı tulumunu yesinler onun

teşekkür ederiss melek teyzesi yerimseniben

slm akşam şekerleri nasılsınız
starcım sana özelden mesaj atmıştım fenugreekle ilgili

gelmemiş canım

"
canım gaz için bi önerim var sana bize çok fayda etti
1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı çekilmemiş kimyonu at kaynat 3-4 kaşık bebeğe içir içebilirsen gerisinide kendin iç baya faydalı oluyor "

bu mesaj gelmişti senden bana :sm_confused:

slm kıslar nasılsınız bakem görüşmeyeli..sositososito hihoyyyt gamyoncuiremsu

bu akşam geç vakit acile gitttik paşamın yüzünden , şükür bi şey çıkmadı , detaylıca yazarım yarın
uyku geldi bedene , kaçtım ben hade :))))
iyi geceler kızlar

bu akşam geç vakit acile gitttik paşamın yüzünden , şükür bi şey çıkmadı , detaylıca yazarım yarın
iyi geceler kızlar

:gitme: :gitme: :gitme: geçmiş olsun umarım önemli bişiy yoktur :gitme: :gitme: :gitme:

canım daha sonrada yollamıştım
bizim sipariş verdiğimiz site sadece amerikaya kargo yapıyor
yalnız kibele arkadaşımız bi siteye mail atmış türkiyeye kargo yapabilir mi diye cevap gelince bana haber edecek sana o zaman adresi veririm

slm kıslar nasılsınız bakem görüşmeyeli..sositososito hihoyyyt gamyoncuiremsu
slm canım biz iyiyiz sen nasılsın
iyi geceler kızlar

çok geçmiş olsun canım paşamızı öp benim için

ben öykünün bıngıldağından korktuğum için saç bandı veya toka takmıyorum hatta doğduğundan beri şapka bile takmadım kuzuma hiç
demek yara bantı da ıse yarıyor.kaydirigubbakcemile3
canım sac bandını mutlakam denıcem.
sımdı gece yatarken penye sapka taktım sıkıca kulaklarını kapattı umarım işe yarar.

caım hatırlamaz olurmuyuz.nasılsın canım?
nasıl gıdıyor?umarım hersey yolundadır.

iyi geceler kızlar
starcım cok gecmıs olsun
ıns bırseycıgı yoktur pasamızın.opuyorumnanaktan

slm canım bana sorarsan "tepe home"a bak derim...bende salon takımımı ordan aldım çok memnunum .... zatem 3 yılda garantisi var...gerçi hiç gerek te olmadı....istediğin her tarza göre de bulabilişrsin ürün seçeneği çok geniş....bence bi bak...hem fiyatlarıda çok farklı değil piyasadan....

slm canım biz iyiyiz sen nasılsın

saol canım iyiyim çok şükür.kaydirigubbakcemile5 :lepi: ööle bi bunalım dı geldi geçti:gitme: :sinifsinif: ....eee millet nerde ......az kişiyiz bu gece....zemuszemus opuyorumnanaktan sositososito

baglantıda sorun oluyor.sayfa bırden gıdıverdı.
bende bu gece bır bakayım sızlere dedım ama pek kımse kalmamıs sanırım
hepınıze ıyı geceler.

neyse bari bende kaçaaarr..
demette kikolede huride gelmedi. ....mafoldumben :gitme: :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…