- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.301
arkadaşlar merhaba. belki bazı arkadaşlar beni hatırlar. hamileliğimin ilk başlarında sizlerle yazışıyordum. düşük tehlikesi olunca biraz uzak kaldım. sonrada bilmem neden bir türlü sohbetlerinize katılamadım. ama hergün okudum yazdıklarınızı. şimdi tekrar aranızdayım. gerçi şuan kimse yok ama fırsat bulmuşken yazmak istedim.
starcım ozaman gerek yok eviniz ii ısınıyorsa , ben kendi evim gibim sandim .yahu bizim ev zor ısınıyor tuanayı ii sarıp sarmalamam lazım kışın .
tuana da napsın tatlım uyuyor şuanda .çifter çifter kaka yapmaya alıştı artık mecburen suyun altında yıkıyoz artık mendiller dayanmıyor:)
slm kızlar nasılsınız benim doğumiznim yarın bitiyo ya bebeğimden nasıl ayrılacam bilmiyorum işe başlayan varmı nasıl olacak bu iş meselesi
kıslar bebıslerı ne nasıl yatırıyorsunuz?
ben bır saga bır sola yatırıyordum ama bırkac gun once fark ettım bebegımın sol kulagı hafıften kırılmıs seklı bıraz degısmıs gıbı.
acaba nasıl yatırmalıyım?kulagı ıcın ne yapmalıyım?
yok bu benim ilk hamileliğim.. Topiğinizi bebekler doğunca neler oluyor diye bugün hazır işteykenbir okuyayım dedim.. kaydirigubbakcemile2Öyle dayanamadım birkaç konuya yazdım...
Ne güzel maaşallah bebişlerinize.. inşallah benim bebişim de öyle sağlıkla doğar,da -doğumdan da çok korkuyorum da - yeni sorunlar başlar sizinkiler gibi, tartışırız...özendim zemuszemus
yaa bişey sorcam.. bebeğim bugün tam 87 günlük.... 3 ayımızı doldurucaz 17 sinde..
ama hala eldivenlerini çıkaramıyorum. tırnaklarını kesiyorum ama eller sürekli gözünde korkumdan hemen geri takıyorum... yazık bebeğime kıyamıyorum.. elleri hiç rahat değil sanki ya da ne zamana kadar kalır ki böylee???
star dust maşallah ya paşan çoooooooook tatlı tulumunu yesinler onun
slm akşam şekerleri nasılsınız
starcım sana özelden mesaj atmıştım fenugreekle ilgili
bu akşam geç vakit acile gitttik paşamın yüzünden , şükür bi şey çıkmadı , detaylıca yazarım yarın
uyku geldi bedene , kaçtım ben hade :))))
iyi geceler kızlar
gelmemiş canım
"
canım gaz için bi önerim var sana bize çok fayda etti
1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı çekilmemiş kimyonu at kaynat 3-4 kaşık bebeğe içir içebilirsen gerisinide kendin iç baya faydalı oluyor "
bu mesaj gelmişti senden bana :sm_confused:
slm canım biz iyiyiz sen nasılsınslm kıslar nasılsınız bakem görüşmeyeli..sositososito hihoyyyt gamyoncuiremsu
bu akşam geç vakit acile gitttik paşamın yüzünden , şükür bi şey çıkmadı , detaylıca yazarım yarın
iyi geceler kızlar
rozemcim mutlaka tak canım saç bandı çok hassas olduğu için derileri hemen yamuşup düzeliveriyo
burda bi tanıdığın bebeği de kulakları kıvrılmıştı yan yatmaktan erkek bebekti onlar da bi süre yarabantı ile yapıştırdılar sonra düzeldi
demek yara bantı da ıse yarıyor.kaydirigubbakcemile3ben öykünün bıngıldağından korktuğum için saç bandı veya toka takmıyorum hatta doğduğundan beri şapka bile takmadım kuzuma hiç
caım hatırlamaz olurmuyuz.nasılsın canım?arkadaşlar merhaba. belki bazı arkadaşlar beni hatırlar. hamileliğimin ilk başlarında sizlerle yazışıyordum. düşük tehlikesi olunca biraz uzak kaldım. sonrada bilmem neden bir türlü sohbetlerinize katılamadım. ama hergün okudum yazdıklarınızı. şimdi tekrar aranızdayım. gerçi şuan kimse yok ama fırsat bulmuşken yazmak istedim.
starcım cok gecmıs olsunbu akşam geç vakit acile gitttik paşamın yüzünden , şükür bi şey çıkmadı , detaylıca yazarım yarın
iyi geceler kızlar
kimsecikler yok
bizim kiz aksamlari eger uykuya dalamiyorsa cok fena oluyor yaaa. surekli memede durmak istiyor. ama sinirleniyor da. memeyi aliyor cekiyor. emmek iztiyor bulamiyor vs vs. saatlerce kolumda. daliyor yatagina yatiriyorum 5 dak gecmiyor uyaniyor. oto koltugunda gene oyle. artik son care yataga gidiyoruz ikimiz de yatiyoruz. o meme emerek uyuyor ben de siziyorum o arada. her aksam diyorum ki uyutayim keyif catayim. ama yok. 1 haftadir her aksam boyleyiz. aglamiyor da ama huzursuz. gozleri kipkirmizi oluyor da uyuyayim demiyor. memeden ayirmayacan.
bu arada ben cay icmeyi cok ozledim yaaaaa. bebegin uykusunu kacirir diye icmiyorum.
biz de bayrama 10 gunlugune esimin memleketine gidecez carsamba sabah. eda ya giyecek cok sey aldim. ama hic 3 ay donemi icin almamisim simdi sikinti cekiyorum biraz. yani evde giiydirecek sey var da bayramda guzel seyler lazim. tavsiye verin hanimlar. nerden alayim?
bir de hanimlar biz evlendigimizde direkt ABD ye gittigimiz icin yatak odasi disinda mobilya almadik.
oturma odasi yapmayacagim. salonda oturuyoruz zaten. salona uygun hem kasali hem hepsi acilip yatak olabilen hem modern hem sik bir takim ariyoruz. tv unitesi ve yemek masasi. kocaman bir salonum var baska da bir sey koymayacam. asil ama sik bir iki aksesuar. o kadar. ama nerde alacam? bakiyorum internetten. guzel modellerin kasasi yok. yatak olmuyor vs vs. yatak olup kasalilar klasik oturma gruplari. istikbalin falan. ikisinin birlesimi yok. benim misafirim cok gelir. kayinvalidemle papaz olurum valla yatiracak yer bulamazsam. cunku yun yatak yapmis bir suru. goturun dedim goturmediler. biz nerde yatacaz dediler. ben de gelince hepsini depoya kaldirdim. o yuzden agizlarina laf vermemek icin boyle bior sey almam lazim. kumasi nasil olsun, leke tutmayan bir sey olmasi lazim. 2 gunden ufakliklar ek gidaya gececek. terletmemesi leke tutmamasi kolay silinmesi onemli.
tasvsiye verin guzel modeller. modern, kolay silinebilir halilar.leke tutmayan.
(yatak odasini da dumanlar mobilya diye bir yerden aldim. SAKIN almayin. suslu puslu ama acayip kalitesizmis. Dunya para verdik. ama bir ise yaramazmis. heryeri elimde kaldi. tamir ede ede yenileye yenileye bir hal olduk. pisman oldum. hani deseler ki daha adi nasil olur, ancak boyle olur. ama goruntusune bak muhtesem. zaten ona kandim. adamlar da mallarini ove ove bitiremediler. 2.5 senelik yatak odasi. 6 ay yattim. 2 sene yoktum bu hale geldi goruntude bir sey yok ama mesela ayaklari kirildi komidinlerin. cunku metale benzeyen plastik gibi bir malzeme kullanmislar. elimle bile cat dedim kirdim yani. dolabin arkasindaki sunta tamamen cikmis. zaten civiler 5 cm. yarisi icerde yarisini bukmusler disari dogru. hayir uygun boyda civiniz mi yoktu. hepsini soktum. 5 cm ara ile minik civilerle civiledim. saglam oldu. bu arad bunlari ben yapiyorum haaa. bizim kocis hic anlamaz bu islerden. ben ise zevk alirim. neyse orasini da tamir ettik. artik birseycik olmaz. simdi koctastan ayak alip tum ayaklari kaliteli malzeme ile degistirecem. yani yeniledik ama aldigima alacagima pisman oldum. dunya para vermek de cabasi
slm canım biz iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?