2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız benim doğumiznim yarın bitiyo ya bebeğimden nasıl ayrılacam bilmiyorum işe başlayan varmı nasıl olacak bu iş meselesi

slm kızlar nasılsınız benim doğumiznim yarın bitiyo ya bebeğimden nasıl ayrılacam bilmiyorum işe başlayan varmı nasıl olacak bu iş meselesi
canım ALLAH kolaylık versın sana.
ben henuz calısmıyorum ama kasımda benımde stajım var sımdıden düşünüyorum ne yapıcam dıye.
pekı sen ısteyken kım bakıcak?sanırım ananneler bakınca daha bır ferah olur ınsan.

kıslar bebıslerı ne nasıl yatırıyorsunuz?
ben bır saga bır sola yatırıyordum ama bırkac gun once fark ettım bebegımın sol kulagı hafıften kırılmıs seklı bıraz degısmıs gıbı.
acaba nasıl yatırmalıyım?kulagı ıcın ne yapmalıyım?

canım bebekler büyüdü artık yan yatırmaya gerek yokk doktoruma sordum bende hayır dedi artık kendilerini kontrol edebilirler o yüzden gerek kalmadığını söyledi ben artık düz yatırıyorum kendi bazen azda olsa yana dönmeye başladıı bazende gece yatarken yüz üstü yatırıyorum uykuya daldıktan sonra yüne düz bi şekilde yatırıyorummzemuszemus

ALLAH kolaylık versin o zaman hepimize anneler bakacak canım ya
bakalım heyet raporu alacaz alabilirsek

canım bende yüzü yukarı yatırıyorum artık önceden sağa sola yatırıyordum

escos sen en zaman doğuruyorsun bu arada hoşgeldin aramıza....ikinciye mi hamilesin ..?

yok bu benim ilk hamileliğim.. Topiğinizi bebekler doğunca neler oluyor diye bugün hazır işteyken bir okuyayım dedim.. kaydirigubbakcemile2Öyle dayanamadım birkaç konuya yazdım...
Ne güzel maaşallah bebişlerinize.. inşallah benim bebişim de öyle sağlıkla doğar,da -doğumdan da çok korkuyorum da - yeni sorunlar başlar sizinkiler gibi, tartışırız...özendim zemuszemus

canım kaç aylık hamilesin korkacak bişey yok merak etme

Herkese selamm,nasılsınız ?
Ben bugün kendime gelemedim başımda bir ağrı,uykum varr.Gece dayımlardan dönerken arabada sızdı oğluşum 3 gibi kalktı emdi yine uyudu bi daha sabah 6da kalktı.Bende 12 gibi yattım çok yorgundum ama uyku bana yetmedi ya,havada kapalı .Kocişinde sınavı vardı oraya gitti,akşam ananemle dedem geliyo kalkıp çorba yapmam lazım ortalığı toparlamam lazım ama canım istemiyooo.Bi yandanda bişeyler yiyorum anca fırsat buldum bu saatte.

rosem artık kafasını nere rahat olursa oraya cevirebiliyorlar bebişler
tuananında sürekli sağa yatmaktan minik kıvrım olmuş kulağı düzelir ama .ben sola yatırmaya calışıyorum o yine sağa ceviriyor mesela :)

merhaba canım
iş nasıl gidiyor , zor dimi
bende ayin birinde baslayacağım malesef nasıl olacak bilmiyorum

iş gidiyo işte cnm iyi kötü napalımm.. bugün de işteyim oğlumu çok özlüyorum... ama onlar sözkonusu olunca akan sular duruyo.. en azından emin ellerde içim rahat. akşamları hasret gideriyoruz. senin için de ilk zamanlar zor geçecektir eminim düşün benim 3 hafta oldu hala alışamadım...

yaa bişey sorcam.. bebeğim bugün tam 87 günlük.... 3 ayımızı doldurucaz 17 sinde..
ama hala eldivenlerini çıkaramıyorum. tırnaklarını kesiyorum ama eller sürekli gözünde korkumdan hemen geri takıyorum... yazık bebeğime kıyamıyorum.. elleri hiç rahat değil sanki ya da ne zamana kadar kalır ki böylee???

kimse kalmadııı..... ben de çıkıyommm...azıcık da iş yapayımm:)))

canım bende yüzü yukarı yatırıyorum artık önceden sağa sola yatırıyordum

tesekkurler kıslar.bende artık yatırmayayım barı.kusar felan dıye yana dogru yatırıyordum ama sızden cesaret aldım.kaydirigubbakcemile5

canım artık bence eldıvenlerı cıkart canım.
algılaması ıcın ellerının acık olması lazımmıs.bende senın gıbı tedırgın olmustum ama artık zamanı gelmıs bence.
benım oglanında gozu sureklı ellerınde ama bırseycık olmuyor,merak etme zamanla alısıyorlar.hatta benımkı tırnaklarını kesmeme ragmen yuzunu cızıyor naısl becerıyor anlamıs degılım.kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…