- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.261
canım ALLAH kolaylık versın sana.slm kızlar nasılsınız benim doğumiznim yarın bitiyo ya bebeğimden nasıl ayrılacam bilmiyorum işe başlayan varmı nasıl olacak bu iş meselesi
kıslar bebıslerı ne nasıl yatırıyorsunuz?
ben bır saga bır sola yatırıyordum ama bırkac gun once fark ettım bebegımın sol kulagı hafıften kırılmıs seklı bıraz degısmıs gıbı.
acaba nasıl yatırmalıyım?kulagı ıcın ne yapmalıyım?
canım ALLAH kolaylık versın sana.
ben henuz calısmıyorum ama kasımda benımde stajım var sımdıden düşünüyorum ne yapıcam dıye.
pekı sen ısteyken kım bakıcak?sanırım ananneler bakınca daha bır ferah olur ınsan.
kıslar bebıslerı ne nasıl yatırıyorsunuz?
ben bır saga bır sola yatırıyordum ama bırkac gun once fark ettım bebegımın sol kulagı hafıften kırılmıs seklı bıraz degısmıs gıbı.
acaba nasıl yatırmalıyım?kulagı ıcın ne yapmalıyım?
escos sen en zaman doğuruyorsun bu arada hoşgeldin aramıza....ikinciye mi hamilesin ..?
yok bu benim ilk hamileliğim.. Topiğinizi bebekler doğunca neler oluyor diye bugün hazır işteykenbir okuyayım dedim.. kaydirigubbakcemile2Öyle dayanamadım birkaç konuya yazdım...
Ne güzel maaşallah bebişlerinize.. inşallah benim bebişim de öyle sağlıkla doğar,da -doğumdan da çok korkuyorum da - yeni sorunlar başlar sizinkiler gibi, tartışırız...özendim zemuszemus
merhabalar...
merhaba canım
iş nasıl gidiyor , zor dimi
bende ayin birinde baslayacağım malesef nasıl olacak bilmiyorum
canım bebekler büyüdü artık yan yatırmaya gerek yokk doktoruma sordum bende hayır dedi artık kendilerini kontrol edebilirler o yüzden gerek kalmadığını söyledi ben artık düz yatırıyorum kendi bazen azda olsa yana dönmeye başladıı bazende gece yatarken yüz üstü yatırıyorum uykuya daldıktan sonra yüne düz bi şekilde yatırıyorummzemuszemus
canım bende yüzü yukarı yatırıyorum artık önceden sağa sola yatırıyordum
tesekkurler kıslar.bende artık yatırmayayım barı.kusar felan dıye yana dogru yatırıyordum ama sızden cesaret aldım.kaydirigubbakcemile5rosem artık kafasını nere rahat olursa oraya cevirebiliyorlar bebişler
tuananında sürekli sağa yatmaktan minik kıvrım olmuş kulağı düzelir ama .ben sola yatırmaya calışıyorum o yine sağa ceviriyor mesela :)
canım artık bence eldıvenlerı cıkart canım.yaa bişey sorcam.. bebeğim bugün tam 87 günlük.... 3 ayımızı doldurucaz 17 sinde..
ama hala eldivenlerini çıkaramıyorum. tırnaklarını kesiyorum ama eller sürekli gözünde korkumdan hemen geri takıyorum... yazık bebeğime kıyamıyorum.. elleri hiç rahat değil sanki ya da ne zamana kadar kalır ki böylee???
merhaba nur...hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?