2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım ya bende yarın başlayacam çok zor demi

tatlım şimdiye kadar hiçeldven giydirmedim bırak eliyle yüzünü ellesin yüzzünü tanıması gerekiyomuş elleriyle

herkeze iyi pazarlaar bu gün bana tatil öyküyle babası ilgilendi bütün gece ben uyudum mışıul mışıl bu gün de yine kızım babada ben de bol bol dinleniyorum

herkeze iyi pazarlaar bu gün bana tatil öyküyle babası ilgilendi bütün gece ben uyudum mışıul mışıl bu gün de yine kızım babada ben de bol bol dinleniyorum
ıyı pazarlar canım.ıyıce dınlen bakalım.
ne guzel babanız senı dınlendırıyormus.bızım babamız pazar gunude calısıyor.:umursamaz:

kız bebıs annelerıne bırsey danısmak ıstıyorum.
bebıslerınıze sac bandı kullanııyormusunuz,bır sakıncası varmı acaba sac bandının?
belkı komık gelıcek ama benım oglanın yana yatmaktan bıraz kulagı kırılmıs gıbı,sac bandı taksam duzelırmıkı:kedi:kaydirigubbakcemile3

bence tak canım benim büyük kızda hep yan yatardı şimdi kepçe kulaklı olduuukaydirigubbakcemile3 ben hiç saç bandı takmamıştım herkes saç bandı tak çocuğun kullakları düzelsin diyodu ama benim kızda istemeyince ben zorla takmıyodum ama bu kızımda arada takıyorum gelçi hoş kulakları varmı yokmu gözükmüyo bile bununkide çok yapışıkkkaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr
nur geldinmi evinee nasıl özlemişsindir nasıl ilaç gibi gelcek yanlız kalmak sütünede yarar bak stresten gelmeyen sütün şimdi akar artıkkzemuszemus

bır sakıncası olmaz degılmı canım?
takayım barı. bunu soylemen cok ıyı oldu,.:kedi:kaydirigubbakcemile3
kız cocugunun kulakları sacla kapanır ama erkeklerın oyle bır sansı yok maalesef.lmaz:

selam kızlarrr
nur geldinmi evinee nasıl özlemişsindir nasıl ilaç gibi gelcek yanlız kalmak sütünede yarar bak stresten gelmeyen sütün şimdi akar artıkkzemuszemus

evet canım geldim şükür
inş iyi gelir çok yorgunum ii gündür süt yine az inş artar bundan sonra
sen nasılsın canım eylülümüz nasıl

evet canım geldim şükür
inş iyi gelir çok yorgunum ii gündür süt yine az inş artar bundan sonra
sen nasılsın canım eylülümüz nasıl

sağol tatlım bizde iyiyiz çok şükür eylülde tilki uykusundaakaydirigubbakcemile3 babamızda eyüp sporun maçına gitti herhafta maça kaçar artık maçlar başladı sinir oluyorummmlmaz:

rozemcim mutlaka tak canım saç bandı çok hassas olduğu için derileri hemen yamuşup düzeliveriyo
burda bi tanıdığın bebeği de kulakları kıvrılmıştı yan yatmaktan erkek bebekti onlar da bi süre yarabantı ile yapıştırdılar sonra düzeldi

ben öykünün bıngıldağından korktuğum için saç bandı veya toka takmıyorum hatta doğduğundan beri şapka bile takmadım kuzuma hiç

huri naber canım kimsecikler yok bu akşam ipek hanım nasıl
ipek hanım iyi bu akşam kaynana çağardı bende giderken börekte yapıp götüreyim dedim börekte pişmek bilmedi babasıyla ipek hanım geçtiler kaynanaya ben böreği bekliyorum...
kızızm artık güzel güzel gülemey başladı görüş mesafesi biraz daha uzadı...bıngıldağında sertleşme var daha erken değil mi ya biraz daraldı bıngıldak...:uhm::1shok:

huu huu kimse yokmuu anacım nerdesinizzz yawwwopuyorumnanaktan

ben varım ama kaçıcam gülümm...ay kızızm bugün o kadar çok kaka yaptı ki kokusu burnumda hala yaa...
bugün elimde bütün kokular karıştı pazı haşladım böreği ıspanaklı yaptım balık ayıkladım hepsi karıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…