- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.281
iş gidiyo işte cnm iyi kötü napalımm.. bugün de işteyim oğlumu çok özlüyorum... ama onlar sözkonusu olunca akan sular duruyo.. en azından emin ellerde içim rahat. akşamları hasret gideriyoruz. senin için de ilk zamanlar zor geçecektir eminim düşün benim 3 hafta oldu hala alışamadım...
yaa bişey sorcam.. bebeğim bugün tam 87 günlük.... 3 ayımızı doldurucaz 17 sinde..
ama hala eldivenlerini çıkaramıyorum. tırnaklarını kesiyorum ama eller sürekli gözünde korkumdan hemen geri takıyorum... yazık bebeğime kıyamıyorum.. elleri hiç rahat değil sanki ya da ne zamana kadar kalır ki böylee???
ıyı pazarlar canım.ıyıce dınlen bakalım.herkeze iyi pazarlaar bu gün bana tatil öyküyle babası ilgilendi bütün gece ben uyudum mışıul mışıl bu gün de yine kızım babada ben de bol bol dinleniyorum
kız bebıs annelerıne bırsey danısmak ıstıyorum.
bebıslerınıze sac bandı kullanııyormusunuz,bır sakıncası varmı acaba sac bandının?
belkı komık gelıcek ama benım oglanın yana yatmaktan bıraz kulagı kırılmıs gıbı,sac bandı taksam duzelırmıkı:kedi:kaydirigubbakcemile3
bır sakıncası olmaz degılmı canım?bence tak canım benim büyük kızda hep yan yatardı şimdi kepçe kulaklı olduuukaydirigubbakcemile3 ben hiç saç bandı takmamıştım herkes saç bandı tak çocuğun kullakları düzelsin diyodu ama benim kızda istemeyince ben zorla takmıyodum ama bu kızımda arada takıyorum gelçi hoş kulakları varmı yokmu gözükmüyo bile bununkide çok yapışıkkkaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr
nur geldinmi evinee nasıl özlemişsindir nasıl ilaç gibi gelcek yanlız kalmak sütünede yarar bak stresten gelmeyen sütün şimdi akar artıkkzemuszemus
evet canım geldim şükür
inş iyi gelir çok yorgunum ii gündür süt yine az inş artar bundan sonra
sen nasılsın canım eylülümüz nasıl
bır sakıncası olmaz degılmı canım?
takayım barı. bunu soylemen cok ıyı oldu,.:kedi:kaydirigubbakcemile3
kız cocugunun kulakları sacla kapanır ama erkeklerın oyle bır sansı yok maalesef.lmaz:
tak canım yaa bişey olmaz evde kimse yokken tak biri gelince çıkartıverirsin:)
ipek hanım iyi bu akşam kaynana çağardı bende giderken börekte yapıp götüreyim dedim börekte pişmek bilmedi babasıyla ipek hanım geçtiler kaynanaya ben böreği bekliyorum...huri naber canım kimsecikler yok bu akşam ipek hanım nasıl
huu huu kimse yokmuu anacım nerdesinizzz yawwwopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?