2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım 3 gündr evimdeyim bugün dra gittik kuzumun aşılarıyapıldı ağrı kesicisini verdim uyuyor şimdi
salıncak işini seninkinden alacz katlansın istiyorum babası s,parişi verecekti hastalandı oda yattı yarın verir inş siparişi
bende uzandım hem size yazıyorum hemde süt sağacam saatini bekliyorum

ben sütümü hiç sağmıyorum kızlar ya zaten çok sık emiyo ve sürekli evdeyim o yüzden sağma gereyi duymuyorum hiç
sağsam mı acaba
elektrikli pompa aldım 1 hafta kullandım o kadar

ben bu akşam fıttırdım hala fıttırıyorum babası biraz sakinleştiriyo şimdi fitil atıcam..deliriceemmmm gelicem birszdan...

ben sütümü hiç sağmıyorum kızlar ya zaten çok sık emiyo ve sürekli evdeyim o yüzden sağma gereyi duymuyorum hiç
sağsam mı acaba

canım emiyorsa gerek yok benim kız emmiyor bugün o yüzden mecburen sağıyorum

hoşgeldin demet
güle güle giysin bayramlıklarını kuzular
ben de geçenhafta aldım hem kendime hem prenses hanıma

sorma demetçim pek fırsat bulamıyorum canım ya
maşallah bu gün iyi yudu da girebildim şimdi yoksa hep kucağımda öykü ne girebiliyorum ne geçmişi okuyabiliyorum

hoşbuldum canım teşekkür ederiz teyzesi
sizde güle güle giyin analı kızlı

ben eski halime dönmeden kıyafet almayı yasakladım kendime:umursamaz:
sanırsam bayramı da eşofmanla geçiricem-tatlicadiarzu-
gerçi yine iyi yol aldım 2 ayda 19 kg verdim:lepi:
85 dim 66 ya düştüm ama orda takıldı kaldı vakit bulamıyorum ki spor yapsam vericem de
senin kilo sorunun yok nasılsa maşallah sana

ahh canım
oğlumda çok çektim ben
sarılıktan yattı
3 aylıkken kızamık geçirdi
5-6 aylıktı bronşit oldu
çok hastalıklı büyüdü üzerine titrediğimiz halde
hep ateşlenirdi sabahlara kadar başında ağlardım
inşallah kızımda böyle olmaz

Rabbim korusun tüm kuzularımızı
çok geçmiş olsun tekrar canım

bizde iyiyiz çok şükür öykü zehram iyice büyüdü teyzesi artık şimarıklıklara bile başladı:)
anne seçiyo cadı başkasına gitti mi kıyametleri koparıyo bi dudaklarını büzüp ağlaması var sormaaaaaakaydirigubbakcemile3
iftar saatlerinde hanımefendi de kuruluyo başköşeye anakucağıyla:)

ben bu akşam fıttırdım hala fıttırıyorum babası biraz sakinleştiriyo şimdi fitil atıcam..deliriceemmmm gelicem birszdan...

canım hayırdır hastamı ipek böceğimiz
ne güzel kız babası sakinleştirebiliyorsa benimki sadece bende sakinliyor

karencim çok geçmiş olsun canım ya

sagol nurcum..tesekkur ederis..:)

sağsam mı acaba

melekcim ileriki donemlerde sutumuzde b terslik olma riskine karsılık sutun de bolsa bebegin uyudugunda sag ve depola derim canım..benmkde sık emiyo..ben carsıya falan giderken sagıyorum babasına veriorum o beslio ben yokken evde..ama ileriki donemler icin depolamay basladım..b gun gider die korkuorum n biliim..:bbo:

hoşgeldin hurişcim

noldu canım yaa hayırdır neden durmuyo ki
kıyamamm

canım geçen aşı olduğumuzda benimki de aşırı huysuzdu hiç durmuyodu
birde akşama birsürü misafir vardı napıcamı şaşırmıştım,sonra kibelenin aspiratörü açıp sakinleştirdiği geldi aklıma
getirdim yanıma ana kucağıyla açtım aspiratörü
inanılmazzzzzz anında sakinleşti ve usulca beni izlemeye başladı iş yaparken
bi de baktım sonra uyumuşşşş:)

sağolsun kibelecimmmm:lepi:
tavsiye ediyorumhihoyyyt

sen baya b tecrubelisin demet..gercekten hastalıklar sıralanmıs oglunda ama ins kızımız ole olmaz canım..

ya butun bu temmuz kızları cok mu nazlı ne..bizimki tam aglamıo beni bulamayınca..dudagı dısarı cıkarıo kısa kısa ııı ıııı dio dayanamıorum o yuzunun haline ..hem seker hemde ballı kaymak bunlar ya..bayılıorum walla .masallah hepsine..

şimdiden hayırlı olsun canım güle güle kullansın prenses
ben çok memnunum salıncağımdan valla iyiki de almışım
biz nereye salıncak peşimizden:)

yaa kızlar kim akvaryum salıncak arıyordu bulamıyordu
nur sana gönderdiğim siteden baktın mı canım ne kadar ucuzdu
normalde 280 falan orada 145 di akvaryum salıncak
benimki de benim aldığımda ucuz oradakaydirigubbakcemile

canım 145 diyor ama tıklaınca senin aldığından çıkıyor akvaryum çıkmıyor yani

sorma canım
tam birini uğraşık didindik büyüttük derken sil baştan başladımmmdelikafadulden

çok nazlılar anacım çokkkk tam prenses bunlarrrropuyorumnanaktan
oyyyy severim ben onları maşallah güzellerimizeeeŞeniz

nesquik güle güle sağlıkla giyin deniz bebeğin bayramlıklarını maşallah ona çok sevimli

yalnızzzzz anacım sohbetlere de gel gelip resim ekliyip kaçıyon gel katıl aramıza muhabbet edekksırnaşık şeykaydirigubbakcemile5:içelim:

slm kızlar offffffffffffff nasılda yoruldum bütün gün uyumuyor bebeğim şimdi uyudu artık akşamüzeri bir başlıyor ağlamaya susturamıyorum bir türlü tam yemek yapacağım başlıyor bağırmaya beşiğine koyuyorum ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor az değiller varya bizi oynatıyor bunlar neyse iftara 1o dk vardı eşim geldide yemeğini hazırladınm adam oruçlu bende bugün adet oldum bu ikinci oluşum hani adet 5 6 ayolunmaz derlerdi benim hiçte öyle olmadı
demetim öykümüz ve oğlumuz güle güle giysin bayramlıklarını canım ben önceden almıştım bugünde kipadan çok güzel kapitoneli yelek aldık çok güzel şeyler gelmiş kipaya tavsiye ederim ben her gidişimde bişiler bulup alıyorum kızıma
nesguik maşallah oğlunun kıyafetleri çok güzel iyi günlerde giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…