2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bende kızıma b deniz suyu sıkayım muynuna..bu arada bu yasadıgımız rahatsızlıkta dr bana farklı b burun aspiratoru onerdi novatis in..tavsiye ederim burnu tıkanık bebislerimize cunku harika cekio burnunda ne var ne yoksa..neyse ben simdilik kacar opuorum hepinizi guzel anneler v bebisleri..

slm kıslaarr
oo demette burdaymış....şöe bi geçmişe bakayım dedim bakktım olacak gibi değil bıraktım kaçtım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kociş hastaland ben onu bi dra götüreyim
gelince yazarım

canım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir

hoşgeldin derinimmmmmmmopuyorumnanaktan
bak sen Naz ımız büyümüşte annesine neler yapıyorrrrrr
yerim ben onuuu
aynen benimki de öyle canım artık bilinçli yapıyorlar uslu uslu ana kucağında yatıyor olsun beni görünce kollar bacaklar başlıyor çırpınmaya u uu diye sesler çıkartıyor dudaklarını büzüp gelde kanmaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
çok tatlılar ama yaaaa:asigim:
büyüdükçe ballanıyolarrr

teşekkür ederiz canımm nazımızda güle güle giysinnnn nasıl yakışmıştır kimbilirrr
bizim burda kipa yok canım maalesef:umursamaz:

İyi geceler gece kuşlarııı, ya tam yazıcam oğlum uyanıyo şimdide kıpırdanıyo bak.Rahat dalamadı uykuya kuzum.
1 gün giremedim ay ne uzun geldi ya özlemişim :1rolleyes:
Dün dedemler vardı iftarda çok güzel geçti ben yine yemeğimi sonradan yedim ama olsunn,diloş,demet bikaç kişi daha vardı 7-8 kişiden bahseden anacım maşallah size.Biz topu topu 4 kişiydik ama zor oldu yinede eşim yardım ettiği halde.Çocuk dursa yapılcak bissürü şey ama 6da bi başladı benimki 9a kadar ooyy oyyyyy.
Bugün işyerimizin iftarı vardı annem geldi çocuğa baktı biz gittik eşimle,özlemişim iş arkadaşlarımıda.Güzel bi akşam oldu uzun zamandan sonra bi değişiklik...
Sizler nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

vazgeçtik gitmekten demetcim kızına kıyamadı çok güzel uyuyor rezil olmasın şimdi diye

slm kıslaarr
oo demette burdaymış....şöe bi geçmişe bakayım dedim bakktım olacak gibi değil bıraktım kaçtım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin gece kuşummmmopuyorumnanaktan

gerçi bikaç gecedir yok yazıyorum seni haberin olsunlmaz:

naber canım nasılsın bırak geçmişi muhabbet edek geçmişe dalınca valla çıkılmıyor işin içinden

hoşgeldin çiçekimmmm
alıştık birbirimize valla ayrı kalınca çok özleniyor gerçektenn
ohh atlatmışsın iftarınıda
öyle canım valla çocukla çok zor oluyor
4 dü de bir 8 i de bir ona bakarsan tatlım aynı hazırlık yapılıyor yine ama sadece serviste kolay olur az kişi

felekten bir akşam çaldınız heee iyi gelmiştir sevindim senin adına canım

valla aynı tas aynı hamam bizde de ne olsunnn:hulya:

vazgeçtik gitmekten demetcim kızına kıyamadı çok güzel uyuyor rezil olmasın şimdi diye

canım nesi var ki grip falan mı oldu
ahhh analık babalık böyle bişii işte önce yavrular geliyor her daimmmm

demetcim öle valla onlar için herşeye değer uykusuzluğada yorgunluğada eve kapanmayada o bakışları gülmeleri yokmu özellikle sabahları öyle tatlı oluyorki ne gülücükler ne agular gugular babamız 7 30dan sonra hiç geç kalmazdı işine adam 9 da anca gidiyor bırakıp onu o halde gidemiyor mamasını yediriyorseviyor öyle gidiyor
neyse gözlerim kapalı yazıyorum hepinize iyi geceler çünki 1 gibi mamaya uyanırız yine sonra 2 sabaha kadar 2 saatte bir mamaya uyanıyoruz sersem gibi oluyorum akşam 8 30 da uymuşum artık yorgunluktan eşim ilgilenmiş 1 e kadar uyuyayım birazcıkopuyorumnanaktan:1hug:

ben bu akşam fıttırdım hala fıttırıyorum babası biraz sakinleştiriyo şimdi fitil atıcam..deliriceemmmm gelicem birszdan...
ah canım kıyamam ya
sakşn ol güzelim zor büyüyecek bu minikler ya

uğur böceğim babasıyla oynarken teyzeleri
ayy canım maşallah artık gülmeye başladılar
yerim onları ya şükür yaradana

tatlım çok zor iyice alıştılar kucağa ben de bi iş yapamıyorum sürekli kucakta uyuduğu zaman da yorgunluktan bişey yapamıyorum zor valla
sağlıklı olsunlarda biz katlanırız napalaım
slm kıslaarr
hoşgeldin canımmm

valla ben bu sene kimseyi davet etmedim malesef
ohh ne güzel canım arada başbaşa çıkmak lazım insan bunalıyo ben de bu gün ilk kez yalnız dışarı çıktım sanki biraz iyi geldi ya

uyudu yine kaçtım geldim

Merhaba melekcim nasılsın,hiç görüşemiyoruz ya denk gelipte,öykücük nasıl ? opuyorumnanaktan

Hoşbuldukkk opuyorumnanaktan .Dediğin doğru aslında 4üde bir 8ide ama yabancı değiller allahtan eşimde yardımcı oldu sağolsun.
Bugün iftar öncesi erken çıktık biraz alışveriş için,şık bi üst aldım kendime 38 beden ama deneyemedim vakit yoktu eve geldik hayatta olmaz bu sana dedi ve olmadı yaa yarın değişicem ama modeli dar anacım ben anlamam kesinlikle modelden kaynaklanıyor :1closedeyes:

tamam canım iyi uykular sana yat dinlen bakalım öpüyorum seni fıstığıda kokluyorumm

yok canım midesini üşütmüş galiba sancı giriyor diyor

nurcum nane limon kaynat hemen bir bardakta geçiriyor çok iyi geliyor mide üşütmesine canım çok geçmiş olsun

ohhhhhh mışıl mışıl uyusunda büyüsün tatlı küçük melekkkkkopuyorumnanaktan

hoşgeldin tekrar canımmmmŞeniz

kızlar yaa bende daha hiçbi belirti yok ben ne zaman hastalanıcam yaaa:umursamaz:

1 yıla kadar olmaması normalmiş canım ama inşallah en kısa sürede hastalanımp rahatlarsın çünkü şişlikler falan iniyo hastalanınca vucut rahatlıyo ben adet olduktan sonra iyice düzleşti karnım
ama 11.gün bu gün hala geliyo kanamam çok tedirginim yarın gideceğim bakalım ne dicek dr

nurrrrr maşallah anacım bu kız ne sevimli bişii olmuşşşşşşşşşş yerim ben onu yerrrrrrrr
gülüşe bak yaa yavrum benimmmmm

bu arada ben nasıl kaçırdım bu resmi yaaa meleğin alıntısından gördüm

iyi çiçekçim öykü çok şükür öyle çok problemli değil maşallah kucakta olursa hiç sorun yok
bi dönem gaz sancısı oldu ama şimdi rahat baya iyi canım
siz nasılsınız bakalım

tamam canım iyi uykular sana yat dinlen bakalım öpüyorum seni fıstığıda kokluyorumm

nurcum nane limon kaynat hemen bir bardakta geçiriyor çok iyi geliyor mide üşütmesine canım çok geçmiş olsun

canım aksi işte erkekler neler neler yaptım ama inat birde ilgilenmedim diye küsüyor başından ayrılmadım uyuyana kadar

bence de kesin modeldendir:1closedeyes:
değiştirince güle güle giy canımmmŞeniz

inşallahhhhh canımm

benim kızım uyandııııı bi bakalım uyurmu tekrarrrr

ayy canım maşallah artık gülmeye başladılar
yerim onları ya şükür yaradana

teşekkür ederiz teyzeleri
gerçekten çok tatlı bunlar tam yemelik oldular valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…