- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.441
kızlar benim kociş hastaland ben onu bi dra götüreyim
gelince yazarım
slm kızlar offffffffffffff nasılda yoruldum bütün gün uyumuyor bebeğim şimdi uyudu artık akşamüzeri bir başlıyor ağlamaya susturamıyorum bir türlü tam yemek yapacağım başlıyor bağırmaya beşiğine koyuyorum ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor az değiller varya bizi oynatıyor bunlar neyse iftara 1o dk vardı eşim geldide yemeğini hazırladınm adam oruçlu bende bugün adet oldum bu ikinci oluşum hani adet 5 6 ayolunmaz derlerdi benim hiçte öyle olmadı
demetim öykümüz ve oğlumuz güle güle giysin bayramlıklarını canım ben önceden almıştım bugünde kipadan çok güzel kapitoneli yelek aldık çok güzel şeyler gelmiş kipaya tavsiye ederim ben her gidişimde bişiler bulup alıyorum kızıma
nesguik maşallah oğlunun kıyafetleri çok güzel iyi günlerde giysin inşallah
slm kıslaarr
oo demette burdaymış....şöe bi geçmişe bakayım dedim bakktım olacak gibi değil bıraktım kaçtım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi geceler gece kuşlarııı, ya tam yazıcam oğlum uyanıyo şimdide kıpırdanıyo bak.Rahat dalamadı uykuya kuzum.
1 gün giremedim ay ne uzun geldi ya özlemişim :1rolleyes:
Dün dedemler vardı iftarda çok güzel geçti ben yine yemeğimi sonradan yedim ama olsunn,diloş,demet bikaç kişi daha vardı 7-8 kişiden bahseden anacım maşallah size.Biz topu topu 4 kişiydik ama zor oldu yinede eşim yardım ettiği halde.Çocuk dursa yapılcak bissürü şey ama 6da bi başladı benimki 9a kadar ooyy oyyyyy.
Bugün işyerimizin iftarı vardı annem geldi çocuğa baktı biz gittik eşimle,özlemişim iş arkadaşlarımıda.Güzel bi akşam oldu uzun zamandan sonra bi değişiklik...
Sizler nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
vazgeçtik gitmekten demetcim kızına kıyamadı çok güzel uyuyor rezil olmasın şimdi diye
canım nesi var ki grip falan mı oldu
ahhh analık babalık böyle bişii işte önce yavrular geliyor her daimmmm
uyudu yine kaçtım geldim
ah canım kıyamam yaben bu akşam fıttırdım hala fıttırıyorum babası biraz sakinleştiriyo şimdi fitil atıcam..deliriceemmmm gelicem birszdan...
ayy canım maşallah artık gülmeye başladılar
tatlım çok zor iyice alıştılar kucağa ben de bi iş yapamıyorum sürekli kucakta uyuduğu zaman da yorgunluktan bişey yapamıyorum zor vallaslm kızlar offffffffffffff nasılda yoruldum bütün gün uyumuyor bebeğim şimdi uyudu artık akşamüzeri bir başlıyor ağlamaya susturamıyorum bir türlü tam yemek yapacağım başlıyor bağırmaya beşiğine koyuyorum ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor az değiller varya bizi oynatıyor bunlar neyse iftara 1o dk vardı eşim geldide yemeğini hazırladınm adam oruçlu bende bugün adet oldum bu ikinci oluşum hani adet 5 6 ayolunmaz derlerdi benim hiçte öyle olmadı
demetim öykümüz ve oğlumuz güle güle giysin bayramlıklarını canım ben önceden almıştım bugünde kipadan çok güzel kapitoneli yelek aldık çok güzel şeyler gelmiş kipaya tavsiye ederim ben her gidişimde bişiler bulup alıyorum kızıma
nesguik maşallah oğlunun kıyafetleri çok güzel iyi günlerde giysin inşallah
hoşgeldin canımmmslm kıslaarr
oo demette burdaymış....şöe bi geçmişe bakayım dedim bakktım olacak gibi değil bıraktım kaçtım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İyi geceler gece kuşlarııı, ya tam yazıcam oğlum uyanıyo şimdide kıpırdanıyo bak.Rahat dalamadı uykuya kuzum.
1 gün giremedim ay ne uzun geldi ya özlemişim :1rolleyes:
Dün dedemler vardı iftarda çok güzel geçti ben yine yemeğimi sonradan yedim ama olsunn,diloş,demet bikaç kişi daha vardı 7-8 kişiden bahseden anacım maşallah size.Biz topu topu 4 kişiydik ama zor oldu yinede eşim yardım ettiği halde.Çocuk dursa yapılcak bissürü şey ama 6da bi başladı benimki 9a kadar ooyy oyyyyy.
Bugün işyerimizin iftarı vardı annem geldi çocuğa baktı biz gittik eşimle,özlemişim iş arkadaşlarımıda.Güzel bi akşam oldu uzun zamandan sonra bi değişiklik...
Sizler nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
uyudu yine kaçtım geldim
hoşgeldin çiçekimmmm
alıştık birbirimize valla ayrı kalınca çok özleniyor gerçektenn
ohh atlatmışsın iftarınıda
öyle canım valla çocukla çok zor oluyor
4 dü de bir 8 i de bir ona bakarsan tatlım aynı hazırlık yapılıyor yine ama sadece serviste kolay olur az kişi
felekten bir akşam çaldınız heee iyi gelmiştir sevindim senin adına canım
valla aynı tas aynı hamam bizde de ne olsunnn:hulya:
canım nesi var ki grip falan mı oldu
ahhh analık babalık böyle bişii işte önce yavrular geliyor her daimmmm
demetcim öle valla onlar için herşeye değer uykusuzluğada yorgunluğada eve kapanmayada o bakışları gülmeleri yokmuözellikle sabahları öyle tatlı oluyorki ne gülücükler ne agular gugular babamız 7 30dan sonra hiç geç kalmazdı işine adam 9 da anca gidiyor bırakıp onu o halde gidemiyor mamasını yediriyorseviyor öyle gidiyor
neyse gözlerim kapalı yazıyorum hepinize iyi geceler çünki 1 gibi mamaya uyanırız yine sonra 2 sabaha kadar 2 saatte bir mamaya uyanıyoruz sersem gibi oluyorum akşam 8 30 da uymuşum artık yorgunluktan eşim ilgilenmiş 1 e kadar uyuyayım birazcıkopuyorumnanaktan:1hug:
yok canım midesini üşütmüş galiba sancı giriyor diyor
ohhhhhh mışıl mışıl uyusunda büyüsün tatlı küçük melekkkkkopuyorumnanaktan
hoşgeldin tekrar canımmmmŞeniz
kızlar yaa bende daha hiçbi belirti yok ben ne zaman hastalanıcam yaaa:umursamaz:
tamam canım iyi uykular sana yat dinlen bakalım öpüyorum seni fıstığıda kokluyorumm
nurcum nane limon kaynat hemen bir bardakta geçiriyor çok iyi geliyor mide üşütmesine canım çok geçmiş olsun
Merhaba melekcim nasılsın,hiç görüşemiyoruz ya denk gelipte,öykücük nasıl ? opuyorumnanaktan
Hoşbuldukkk opuyorumnanaktan .Dediğin doğru aslında 4üde bir 8ide ama yabancı değiller allahtan eşimde yardımcı oldu sağolsun.
Bugün iftar öncesi erken çıktık biraz alışveriş için,şık bi üst aldım kendime 38 beden ama deneyemedim vakit yoktu eve geldik hayatta olmaz bu sana dedi ve olmadı yaayarın değişicem ama modeli dar anacım ben anlamam kesinlikle modelden kaynaklanıyor :1closedeyes:
1 yıla kadar olmaması normalmiş canım ama inşallah en kısa sürede hastalanımp rahatlarsın çünkü şişlikler falan iniyo hastalanınca vucut rahatlıyo ben adet olduktan sonra iyice düzleşti karnım
ama 11.gün bu gün hala geliyo kanamam çok tedirginim yarın gideceğim bakalım ne dicek dr
ayy canım maşallah artık gülmeye başladılar
yerim onları ya şükür yaradana
nurrrrr maşallah anacım bu kız ne sevimli bişii olmuşşşşşşşşşş yerim ben onu yerrrrrrrr
gülüşe bak yaa yavrum benimmmmm
bu arada ben nasıl kaçırdım bu resmi yaaa meleğin alıntısından gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?