- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.461
iyi çiçekçim öykü çok şükür öyle çok problemli değil maşallah kucakta olursa hiç sorun yok
bi dönem gaz sancısı oldu ama şimdi rahat baya iyi canım
siz nasılsınız bakalım
bence de kesin modeldendir:1closedeyes:
değiştirince güle güle giy canımmmŞeniz
inşallahhhhh canımm
benim kızım uyandııııı bi bakalım uyurmu tekrarrrr
allah silzerede nasip etsin okullu görmek çıok heyecanlı vallahi geeçn seneye kadar bende imrenerek bakıyodum şimdi benim kızımda bi okullu hadi bakalım allahh çocuklarımıza zihin açıklığı versinnnn:ecrin_bebek:
heee bu arada öğretmenimizin hiç bişeyi süslü püslü istemiyo herşey sadece olacak özendirici olmucak dikkat dağıtıcı şeyler istemiyoo winx ömrümcek adam felan o tarzda olan herşeyi görürsem direk çöpe atarım dedi uyardıı bütün alıncak ürünler faber castel olacak değişik marka istemiyoo süslü hiç olmucakkk sulukları bilee sadece istiyooo burda derse vericez yeri gelcek oyunda oynancak ama akılları dikkatleri dağılmasın istiyorum dedii bu huyunu beyendimmm öğretmeninkaydirigubbakcemile2
slm kıslar ben gene geldim...:lepi: sositososito alkisalkisalkis
demet çabuk uyutta gel:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
oo kikoş nur çiçekste burda... burakun geçmişide gelin iki laf edelim:hulya: :hulya: :hulya:
Geldim bacım,bi yandan bakıyorum ama burayı takipteyim,nasılsın bakalım.Geçende moralin bozuktu şimdi iyisin umarım opuyorumnanaktan
canım teşekkür ederim,aslında hemen mesaja cevap yazdım ama bağlantıda bir sorun oldu sanırım bir türlü gönderemedim,senin güzel kızında çok büyümüş maşallahcanım kızın cok cok tatlı ya masallah
sibel kullanıyordu arceliğin hem biberon ve hem sterilini canım gayette memnundu .
maşallah ilaydama çok iyi kilo almış,boy zaten maşallah,fıstık olcak bu kız teyzeleri demedi demeyin,bu akşamı rahat atlatırsınız ,ateşi falan çıkmaz inşallah kuzumunkızlar selamlar bi drdan gelik kuzum 5400 gram 61 cm olmuş
bugün aşı olduk ağrı kesici verdim şimdi yatıyor kuzum
evet canım 3 gündr evimdeyim bugün dra gittik kuzumun aşılarıyapıldı ağrı kesicisini verdim uyuyor şimdi
salıncak işini seninkinden alacz katlansın istiyorum babası s,parişi verecekti hastalandı oda yattı yarın verir inş siparişi
bende uzandım hem size yazıyorum hemde süt sağacam saatini bekliyorum
maşallah bebişine
kıs yerim ben seni annesi sen bunun üzerine bal mı sürüyosun ayıptır sorması ....cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook kaçtır yazacam hep atlıyorum çok şeker oldu maşallah
kızlar selamlar bi drdan gelik kuzum 5400 gram 61 cm olmuş
bugün aşı olduk ağrı kesici verdim şimdi yatıyor kuzum
ben bu akşam fıttırdım hala fıttırıyorum babası biraz sakinleştiriyo şimdi fitil atıcam..deliriceemmmm gelicem birszdan...
daha iyiyim çok şükür..yerimseniben yerimseniben yerimseniben .bi anlıktı geldi geçti çok şükür...dış etmenleri bertaraf edince olay halloluyolmaz: lmaz: lmaz:
sen nasılsın..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?