2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ben kaçar meleğim uyurken uyuyayım biraz hepiniz öptüm kuzucuklarımıda kokladım
herkse iyi geceler

slm kıslar ben gene geldim...:lepi: sositososito alkisalkisalkis

demet çabuk uyutta gel:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

oo kikoş nur çiçekste burda... burakun geçmişide gelin iki laf edelim:hulya: :hulya: :hulya:

iyi çiçekçim öykü çok şükür öyle çok problemli değil maşallah kucakta olursa hiç sorun yok
bi dönem gaz sancısı oldu ama şimdi rahat baya iyi canım
siz nasılsınız bakalım

Bizde iyiyiz şükür dediğin gibi arada gaz problemleri olmasa daha iyi ama,bizim 3 gündür sabah hiç şaşmadan 7 civarı başlıyo gazımız kucağıma alıp pişpişliyorum uykudan bayılıyo zaten tam yatırıp ben kafamı yastığa koymadan yine başlıyo.Gaz ilacını hiç aksatmıyorum ama ille olacak demekki.Allahtan avaz avaz ağlamıyo yavrum ıkınıp sıkınıyo.
Uyku konusundada oldukça düzene girdik gibi,gece bu saatlerde uyuyo gece 1 kere uyanıyo ama sabah erken kalkıyoruz tabi :) olsun bayram sonrası işbaşı bana o yüzden oğlumla geçen her dakika değerli.

bence de kesin modeldendir:1closedeyes:
değiştirince güle güle giy canımmmŞeniz

inşallahhhhh canımm

benim kızım uyandııııı bi bakalım uyurmu tekrarrrr

Teşekkür ederim moraliniz içinnnn opuyorumnanaktan ya demekki ben kendimi kilolu görmüyorum ne bilim 53 kiloyum hepside göbekte daha regl olmadım belki olunca biraz iner yaa :kedi:
Hadi uyut gel canım bekliyoruz,benimkide salonda yanımızda uyuyo şuan arada babası elinden tutuyo güç veriyo oğluna :)

Geldim bacım,bi yandan bakıyorum ama burayı takipteyim,nasılsın bakalım.Geçende moralin bozuktu şimdi iyisin umarım opuyorumnanaktan

Ayyy ya geçmiştende alıntı yapmıştım unutmuşum,diloşada hayırlı olsun diycektim okul için. üstte kaldı ama olsun diloşum ne güzel ne mutlu sana kızın kocaman olduda okullara başladı,Allah bizede bugünleri göstersin inşallah opuyorumnanaktan

Geldim bacım,bi yandan bakıyorum ama burayı takipteyim,nasılsın bakalım.Geçende moralin bozuktu şimdi iyisin umarım opuyorumnanaktan

daha iyiyim çok şükür..yerimseniben yerimseniben yerimseniben .bi anlıktı geldi geçti çok şükür...dış etmenleri bertaraf edince olay halloluyo lmaz: lmaz: lmaz:
sen nasılsın..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım kızın cok cok tatlı ya masallah
sibel kullanıyordu arceliğin hem biberon ve hem sterilini canım gayette memnundu .
canım teşekkür ederim,aslında hemen mesaja cevap yazdım ama bağlantıda bir sorun oldu sanırım bir türlü gönderemedim,senin güzel kızında çok büyümüş maşallah

kızlar selamlar bi drdan gelik kuzum 5400 gram 61 cm olmuş
bugün aşı olduk ağrı kesici verdim şimdi yatıyor kuzum
maşallah ilaydama çok iyi kilo almış,boy zaten maşallah,fıstık olcak bu kız teyzeleri demedi demeyin,bu akşamı rahat atlatırsınız ,ateşi falan çıkmaz inşallah kuzumun

salıncak ben sipariş verdim nurcum gürbebe diye bir yer,175 lira fısher prıce yağmur ormanı için diyorum en uygunu oydu yarın geliyo bakalım,sende ondan alcaktın dimi canım,bu arada bu salıncağı hiçbir mağazada bulamadım peynir ekmek gibi gidiyo valla.
sterilizatörü naptın ben onunda siparişini verdim,arçelik olanı.

kikoleee geeell artıkın bak benimki başlıyo çıkıcam birazdanklava: klava: klava:

sağol bitanem ya çok teşekkürler
dünyadaki bütün bebeklere bal sürülmüş hepsi balı teyzoşu
allah hepimizin yavrularını bağışlasın bize

slmmmm ben geldimmmm
bugün iremimin doğum günüydü
beraber pastasını yaptık akşamda babası ramazan şenliklerine götürdü baya eğlendik şimdi birazdanda mumlarımızı üflicez geç kaldık ama güç olmasın dedik

melekcim cicileriniz çok güzel.süprizzzzz sositososito alkisalkisalkis..c&a dan almışsın sanırsam...yaaa ben daha geçen hafta gittim hiç nböle güzel ciciler yoktu :umursamaz: :umursamaz:

kızlar selamlar bi drdan gelik kuzum 5400 gram 61 cm olmuş
bugün aşı olduk ağrı kesici verdim şimdi yatıyor kuzum

Maşallah kuzuna canım aşıyıda atlatmışsınız geçmiş olsun,ateş falan olmaz inş. bu geceyi atlattınız mı tamamdır

ben bu akşam fıttırdım hala fıttırıyorum babası biraz sakinleştiriyo şimdi fitil atıcam..deliriceemmmm gelicem birszdan...

Huricim seninki sakindi normalde gazı falan mı var acaba nazar mı değdi yoksam

Deniz bebeğimin bayramlıkları...

Çokkk güzelmiş iyi günlerde giysin bayramlıklarını,Deniz de çok tatlı bi bebek maşallah canım

uğur böceğim babasıyla oynarken teyzeleri

Allahımmmmm şu tatlılığa bak ya,gülüşüne kurban olsunlar maşallah bunlar büyüdükçe tam ısırımlık oluyolar he

miniğim pamuğum herşeyimm

Maşallah Melek büyüdüler ya sevgi kelebekleri bunlarr

Dış etmenleri hiç içeri alma zaten boşverrrr opuyorumnanaktan Bende iyiyim canım ay bitirdim geçmişi sonunda geldim gitmediniz dimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…