- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.501
kız huri maşallah sana korkmadan duruyosun ya,ben olsam 3.5 atmıştım şimdi ama göbek olarak değil korkudannnnnnnnnn
Geçmiş olsun huricim,bebekler genelde kalabalığı sevmiyolar sanırım,bizde bi yere gidip geldiğimizde hemen huyu değişiyo Ali eymenin geçen akşam dayımlardaydık eve geldik ertesi gün sürekli uykuda sıçradı durdu yavrumnazar oluyolar annesi okuyun bol bol ipeğide,babasına söyle o okusun erkeklerin okuması daha etkili olurmuş
bak görüyomusun sen kikoleyi...insan bi çıkıyorum der...kaçmıııışşşşşşş....lmaz: lmaz: lmaz:
haklısın babası şu an yok işe gitti..ama ben okudum geldim...çok özlüyorum kızımı uyurken ..bu akşam ağlama derecesine getirdi beni ama olsun uyuduğu anda özlüyorum bana bakışını...
hafsacım senin kızlar arasında kaç yaş var? ya ben ikinciyi ne zaman yapmalı diye düşünüyorum da özellikle 2 çocuklu arkadaşların yorumunu bekliyorum
arada oluyor canım böyle ....2 ayda bir sıra geliyor benimkine 1 hafta boyunca...yarın akşam biraz uyursanm daha rahat otururum sizinle...bu akşam uykusuz ve yorgunum aslında...yatarım birazdan..bilmem böyl şeylerde pek tırsmıyorum elimin altında biber gazım var...kapımıda kitledim zaten 4. kattayım..bişiycik olmaz..kızızma bişey olmasında.kız huri maşallah sana korkmadan duruyosun ya,ben olsam 3.5 atmıştım şimdi ama göbek olarak değil korkudannnnnnnnnn
benim salon uzuznlamasına epey uzuzn ....tplanalım ben yastık olurum uzuzn eşşek oynarız...yani ben yastık olayım zira kilo 84 kaydirigubbakcemile3Hee bu arada kahveler benden olsun, güzel yaparım söylemesi ayıp ama fal bakamam ısrar retmeyin naniknanik
ilk çocuk 2 olunca yapıcamhafsacım senin kızlar arasında kaç yaş var? ya ben ikinciyi ne zaman yapmalı diye düşünüyorum da özellikle 2 çocuklu arkadaşların yorumunu bekliyorum
çok zor olur heralde yaaa..:sinifsinif:Yaa annelik bu işte kızamıyosun,oflamıyosun seve seve kalkıp bakıyosun.Bu akşam dışarıda iftardaydık birazda alışveriş yapalım dedik erken çıktık evden 3.5 saat görmedim gelince hemen emzirdim o emzirirken bana bakışlarını unutamıyorum yaişe başlayınca nolcak :sinifsinif:
neyse çıkmama gerek kalmadan hallettim....hihoyyyt sositososito sositososito sositososito
yaa canım benimkilerin arası 2.5 yaş.....kolay yönleride var kimine göre zor yönleride var..
ben isteyerek planlı bi şekilde yaptım faka bugünümü görsem 1 yıl daha beklerdim...bana sorarsan...ama herkesinki farklı olur....sen bilirsin...ben gurbetteyim burda arkadaş olurlar kimseye ihtiyaçları kalmaz diye peşpeşe yaptım....:1hug: :1hug: :1hug:
uff ya azcık büğüseler böyle küçük olunca çok zor oluyo uyusada 5 dk bir gidip bakıyorum yanına
slm kıslar ben gene geldim...
demet çabuk uyutta gel:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
oo kikoş nur çiçekste burda... burakun geçmişide gelin iki laf edelim:hulya: :hulya: :hulya:
Bizde iyiyiz şükür dediğin gibi arada gaz problemleri olmasa daha iyi ama,bizim 3 gündür sabah hiç şaşmadan 7 civarı başlıyo gazımız kucağıma alıp pişpişliyorum uykudan bayılıyo zaten tam yatırıp ben kafamı yastığa koymadan yine başlıyo.Gaz ilacını hiç aksatmıyorum ama ille olacak demekki.Allahtan avaz avaz ağlamıyo yavrum ıkınıp sıkınıyo.
Uyku konusundada oldukça düzene girdik gibi,gece bu saatlerde uyuyo gece 1 kere uyanıyo ama sabah erken kalkıyoruz tabi :) olsun bayram sonrası işbaşı bana o yüzden oğlumla geçen her dakika değerli.
Teşekkür ederim moraliniz içinnnn opuyorumnanaktan ya demekki ben kendimi kilolu görmüyorum ne bilim 53 kiloyum hepside göbekte daha regl olmadım belki olunca biraz iner yaa :kedi:
Hadi uyut gel canım bekliyoruz,benimkide salonda yanımızda uyuyo şuan arada babası elinden tutuyo güç veriyo oğluna :)
canım teşekkür ederim,aslında hemen mesaja cevap yazdım ama bağlantıda bir sorun oldu sanırım bir türlü gönderemedim,senin güzel kızında çok büyümüş maşallah
maşallah ilaydama çok iyi kilo almış,boy zaten maşallah,fıstık olcak bu kız teyzeleri demedi demeyin,bu akşamı rahat atlatırsınız ,ateşi falan çıkmaz inşallah kuzumun
salıncak ben sipariş verdim nurcum gürbebe diye bir yer,175 lira fısher prıce yağmur ormanı için diyorum en uygunu oydu yarın geliyo bakalım,sende ondan alcaktın dimi canım,bu arada bu salıncağı hiçbir mağazada bulamadım peynir ekmek gibi gidiyo valla.
sterilizatörü naptın ben onunda siparişini verdim,arçelik olanı.
kikoleee geeell artıkın bak benimki başlıyo çıkıcam birazdanklava: klava: klava:
slmmmm ben geldimmmm
bugün iremimin doğum günüydü
beraber pastasını yaptık akşamda babası ramazan şenliklerine götürdü baya eğlendik şimdi birazdanda mumlarımızı üflicez geç kaldık ama güç olmasın dedik
evet canım c&a dan sadece kahve hırkasını zara dan aldım
güzel şeyler oluyo genelde ya
kıslar yarın sabah aşımız var..:gitme: :gitme: :gitme:
normalde 12 si olması gerekiyodu ama verem aşısı haftanın sadece 1 günü açıldığı için yarın olcaz...
sabahtanda kombiciler gelecek...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
artıkın ben öğleden sonra hep uyurum inşallah..mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
kızlar artık evler serin olmaya başladı sanki ya çok korkuyorum öykü üşücek diye arada klimayı açıp şöyle bi ılıtıyorum evi
geldim kızlar doktora uçtuk geldik...
kızımın sorunu psikolojikmiş....:1no2:
akşam iftarda annemlerdeydik..oraya halamlarda gelmiş..iki halamda çok yüksek sesle konuşan çok cilveli fıkır fıkır kadınlar ..ipeğide ilk defa gördüler bu akşam...zaten annemde torununu göstermek için çağarmış beni halamlardan haberim yoktu....bi gittik bizim ipek direk kollarda..bi onun kolunda bi bunun..hoppacık ninnacık derken çocuk sarsıldı..ne emiyo ne rezenesini içiyo ne susuyo akşamın sonuna doğdu ağlamaya başladı...halamlar gitti anam susturamıyorum....babam bizi eve bıraktı....arabada uyudu hah dedin oh sıkıntıdan yapmış...
eve geldik ipek aynı ipek uyumuyor durmuyor..fıttırdım ya ..babası oyaladı biraz bu seferde tuhaf sesler çıkarmaya başladı...fitili attım...emzirmeye kalktım nefes alamıyuormuş gibi hiiiii sesi çıkarttı..neyse o geçti hadi rezenesini vereyim dedim genzine kaçtı yine hiiiiii die ....hadi onuda atlattık sallıyım beşiğinde uyusun fitilde attım uyur dedim yine bi gak guk hiiii gözler kızardı gözleri dönmeye başladı ..eşime bağardım yürü doktora gidiyoruz...aksi gibi eşimde bu hafta gececi bu gece işe gidecek...hemen doktora koştuk baktı etti dinledi ciğerlerine baktı ...hiç bir şeyi yok dedi..fitilin etkisiyle uyudu zaten yolda....
hiç bir şeyi yok tamamen psikolojik yorulmuş hırpalanmış dedi...tabi anlattım misafirlikteydik die....biraz gazı var ama onun harici bişeyi yok dedi..eve geldik hala uyuyo pijamalarını giydirdim yatırdım çok şükür kızım uyuyor babası işe gitti...herşey yolunda ama bu çıkardığı sesler çok ürkütüyor beni yaaaaaa:sinifsinif:
gene kalabalıklar içinde yalnız kaldık iyimi :gitme::sinifsinif:
ewet canım bendede hata verdi ..şimdi düzeldi..
şşşşttt kızlar evde tek başımayım hadi gelin yaramzlık yapalım.....
göbecik atarız fal bakarız :lepi:
demetcim sendeki salıncağın adı neydi?
Hee bu arada kahveler benden olsun, güzel yaparım söylemesi ayıp ama fal bakamam ısrar retmeyin naniknanik
arada oluyor canım böyle ....2 ayda bir sıra geliyor benimkine 1 hafta boyunca...yarın akşam biraz uyursanm daha rahat otururum sizinle...bu akşam uykusuz ve yorgunum aslında...yatarım birazdan..bilmem böyl şeylerde pek tırsmıyorum elimin altında biber gazım var...kapımıda kitledim zaten 4. kattayım..bişiycik olmaz..kızızma bişey olmasında.
Allah korusun canım sen dualarını oku,kapını kilitle bişey olmaz
benim salon uzuznlamasına epey uzuzn ....tplanalım ben yastık olurum uzuzn eşşek oynarız...yani ben yastık olayım zira kilo 84 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaa
ilk çocuk 2 olunca yapıcam
çok zor olur heralde yaaa..:sinifsinif:
evet ya allah nasip ederse arayı çok açmayı düşünmüyorum ama kararsızım.benim kardeşimle 8 yaş var aramda 2.annesi oldum hep,arkadaş olsunlar istiyorum ben bide tam birinin yükü gitmiş ferahlamışken yine baştan aynı şeyleri yaşamak zor geliyo ama 2.bebeğimle ilgilenirken cerenimin büyüyüşünü göremem onunla ilgilenemem diye çok korkuyorum
kızzzzz sakın birdaha kilo lafı ettiğini duymiiim bak çok fena yaparım seni heeeeklava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
:kedi::kedi::kedi: ya ben hayatımda en fazla 48 kiloyu görmüş biri olarak bu kilo çok geliyo tabiikide alışıcam elbet sorun kilo değil aslında göbekkkkkkkkkk
benimki sade olsun datlummmmmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?