2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bak görüyomusun sen kikoleyi...insan bi çıkıyorum der...kaçmıııışşşşşşş....lmaz: lmaz: lmaz:

haklısın babası şu an yok işe gitti..ama ben okudum geldim...çok özlüyorum kızımı uyurken ..bu akşam ağlama derecesine getirdi beni ama olsun uyuduğu anda özlüyorum bana bakışını...

hafsacım senin kızlar arasında kaç yaş var? ya ben ikinciyi ne zaman yapmalı diye düşünüyorum da özellikle 2 çocuklu arkadaşların yorumunu bekliyorum

haklısın babası şu an yok işe gitti..ama ben okudum geldim...çok özlüyorum kızımı uyurken ..bu akşam ağlama derecesine getirdi beni ama olsun uyuduğu anda özlüyorum bana bakışını...

Yaa annelik bu işte kızamıyosun,oflamıyosun seve seve kalkıp bakıyosun.Bu akşam dışarıda iftardaydık birazda alışveriş yapalım dedik erken çıktık evden 3.5 saat görmedim gelince hemen emzirdim o emzirirken bana bakışlarını unutamıyorum ya işe başlayınca nolcak :sinifsinif:

demett ne yazıyon canım sen dakikalardır,salıncak sormuştum ya cevap yazarsan diye bekliyorum bakıyorum cevap yazıyor diyo bekliyom bekliyom gelen giden yok :hulya: (ay bu yeniiiii:)

hafsacım senin kızlar arasında kaç yaş var? ya ben ikinciyi ne zaman yapmalı diye düşünüyorum da özellikle 2 çocuklu arkadaşların yorumunu bekliyorum

neyse çıkmama gerek kalmadan hallettim....hihoyyyt sositososito sositososito sositososito

yaa canım benimkilerin arası 2.5 yaş.....kolay yönleride var kimine göre zor yönleride var..

ben isteyerek planlı bi şekilde yaptım faka bugünümü görsem 1 yıl daha beklerdim...bana sorarsan...ama herkesinki farklı olur....sen bilirsin...ben gurbetteyim burda arkadaş olurlar kimseye ihtiyaçları kalmaz diye peşpeşe yaptım....
:1hug: :1hug: :1hug:

kız huri maşallah sana korkmadan duruyosun ya,ben olsam 3.5 atmıştım şimdi ama göbek olarak değil korkudannnnnnnnnn
arada oluyor canım böyle ....2 ayda bir sıra geliyor benimkine 1 hafta boyunca...yarın akşam biraz uyursanm daha rahat otururum sizinle...bu akşam uykusuz ve yorgunum aslında...yatarım birazdan..bilmem böyl şeylerde pek tırsmıyorum elimin altında biber gazım var...kapımıda kitledim zaten 4. kattayım..bişiycik olmaz..kızızma bişey olmasında.

Hee bu arada kahveler benden olsun, güzel yaparım söylemesi ayıp ama fal bakamam ısrar retmeyin naniknanik
benim salon uzuznlamasına epey uzuzn ....tplanalım ben yastık olurum uzuzn eşşek oynarız...yani ben yastık olayım zira kilo 84 kaydirigubbakcemile3

ilk çocuk 2 olunca yapıcam

çok zor olur heralde yaaa..:sinifsinif:

evet ya allah nasip ederse arayı çok açmayı düşünmüyorum ama kararsızım.benim kardeşimle 8 yaş var aramda 2.annesi oldum hep,arkadaş olsunlar istiyorum ben bide tam birinin yükü gitmiş ferahlamışken yine baştan aynı şeyleri yaşamak zor geliyo ama 2.bebeğimle ilgilenirken cerenimin büyüyüşünü göremem onunla ilgilenemem diye çok korkuyorum

uff ya azcık büğüseler böyle küçük olunca çok zor oluyo uyusada 5 dk bir gidip bakıyorum yanına

ahhh canım benim bir bilsen ki büyüdükçe sorunlar da büyüyor:gitme:

slm kıslar ben gene geldim...

demet çabuk uyutta gel:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

oo kikoş nur çiçekste burda... burakun geçmişide gelin iki laf edelim:hulya: :hulya: :hulya:

tekrar hoşgeldin anacım nerelere kayboldunduuuu
biraz emdi uyudu şükürrrr

kızzzzz sakın birdaha kilo lafı ettiğini duymiiim bak çok fena yaparım seni heeeeklava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

miniğim pamuğum herşeyimm

oyyyyyy tatlılığa bak yaaa kocaman olmuşşş maşallahhhhhh prensesine annesiiiiiopuyorumnanaktan

hoşgeldin demrecim nasılsın bacım uğramıyorsun özledikkŞeniz
cerencik nasıl çokkk tatlı olmuş annesi yerim onun ağzını bennnnnopuyorumnanaktan

kikoleee geeell artıkın bak benimki başlıyo çıkıcam birazdanklava: klava: klava:

yorgunluğunu mu atamadı acep dicektim ki geldikaydirigubbakcemile3
birkaç bayramlık aldım kızıma teyzeleri
bakalım beyencekmisiniz

canımmmm çok güzeller güle güle sağlıkla giysin tatlı kızımızzzzopuyorumnanaktan
özellikle baştakilerine bayıldımmmm

hoşgeldin kuşummmmmmopuyorumnanaktan
ayyyyy nice sağlıklı ve uzun yıllarrrrrrr kıvırcığıma inşallahhhhhhŞeniz
ohhh çok da güzel eğlenmişşş pastasını da yesin nasıl mutlu uyur şimdi oŞenizopuyorumnanaktan
evet canım c&a dan sadece kahve hırkasını zara dan aldım
güzel şeyler oluyo genelde ya

bende her gittiğimde uğruyorum C&A ya canım bazen çok cici şeyler oluyorkaydirigubbakcemile5

ayy ,nşallah sorunsuzz atlatırsınız canımmm
biz giderken yarım fitil vermiştik ona rağmen hafif ateşlendi o gün toplam 3 kere yarım fitil verdik yavruma
anam bizimde aşı günü evde ustalar vardı bide akşama da misafirler sende en azından o yokmuş
kızlar artık evler serin olmaya başladı sanki ya çok korkuyorum öykü üşücek diye arada klimayı açıp şöyle bi ılıtıyorum evi

canım ben önceden kısakollu giydiriyordum evde artık bizde uzun kollulara geçtik evet serinledi hava

oyyy kıyamam ipeğimeeeee
çok geçmiş olsun canım insan nasıl çaresiz kalıyor demi anlamıyorsun dilinden de
aynen benimki de sevmiyor kalabalığı hemen düzeni bozuluyor ve uyumuyor zor emiyor
hurişcim o tıkanır gibi oluyo ya o bizde de var ben araştırdım kansızlıktan olurmuş o ama yapacak bişey yok şu an için 3. aydan sonra kan şurubuna başlıycaz artık Rabbim korusun yavrularımızı bende çok korkuyorum uykusunda çok yapıyor özellikle:gitme:
gene kalabalıklar içinde yalnız kaldık iyimi :gitme::sinifsinif:

anacım iyi çene yapmışsınız ancak geliyorum bekleee

ewet canım bendede hata verdi ..şimdi düzeldi..

şşşşttt kızlar evde tek başımayım hadi gelin yaramzlık yapalım.....
göbecik atarız fal bakarız :lepi:

haydeeeeezemuszemus:teytey::dance:
demetcim sendeki salıncağın adı neydi?

fisher price nin yağmur ormanı canım çokta memnunum

Hee bu arada kahveler benden olsun, güzel yaparım söylemesi ayıp ama fal bakamam ısrar retmeyin naniknanik

benimki sade olsun datlummmmmzemuszemus

Sıkıntımı ancak burda atabilicem inş. çok yoğun olmaz işlerde girebilirim.Burdada çalışanlar var dahada olucak ancak burdan moral buluyorum çünkü

kesinlikle haklısın belki benim beceriksizliğimdendir ben ayşemeleğe yeteri kadar ilgi gösteremediğimi düşümüyorum..gerçi bu anneyle alakalı kaç yaş olursa olsun aralarında aynıdır ilgi konusu....ama benim kızım şu anda biraz üstelesem tuvaletni söyler gibi ama uğraşamıyorum hem öğrettim diyelim kendi başına gidemediği içinde bana çok zor olur ...malum emzirirken tuvaleti gelirse altına yapar ....:gitme: :gitme:

Sizde uyku muyku yok anacım bu gece benimde yok oturucam iştee kahveleride içtik mi tamamdır.Kocişide uyuttum ooohh vur patlasın çal oynasın modundayım

lemmmm yavaşşşş yetişemiyom size ben yaşlıyımmmmmmmklava::hulya:

medgril canım hoşgeldin nee zamandır görüşemiyoduk nasılsın tatlımm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…