2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hafsacığım evet ben yanlış söyledim ...
kızım derdini anlatabilecek...
öncelikle dilinden anlayabileceğim kadar ve beni anlayabilecek kadar konuşuyor olması lazım....
tuvaletini yapmaya başlamış olması lazım yardımsız...
işte o zaman çalışmalara başlarım....yani3 yaş ideal bence...
bu arada çok uykum geldi koltuk popoma batıyo...

Eğer çok yorgunsan yat huricim ama muhabbet güzel dersende kal yani gitme bacım :kedi: hadi iki lafın belini kıralımda öyle gidelim yaw

heyt be tamam be kim tutar beni be ...kahvemi yapayım geliyom...hadi konu bulun üzerine tartışalım...
ulan kızın popoya fitilide dayadık uyanmazda şimdi..tam ben yatarım o kalkar iyimi...delikafadulden:1shok:şakkıdı

Vay vay vayyy süpersin sen opuyorumnanaktan
:hulya: siz bulun konuyu ben örgümü örücem naniknanik bunuda yeni eklemişler çok hoşuma gitti

[demi çiçekimmmmmmmzemuszemus

yaşlıyımm emmeeeeeeeeee çeviklik atiklik bendeeeeee:smiley-cool::roflol:

klava:klava:klava: hiç duymadım ben bunu maşallahın var valla fıstık gibisin

konu:: kayınpederler olsun...
hep kaynanalarımı çekiştiricez birazda kayınpederleri çekiştirelim ?
dökülün bakalım

geldim kızlar biyere felan kaçmadım dedimya kızımın mumlarını üflicez şimdi diye ona gittiydim
geri geldim alıntılarımı yaptım tam yazacam küçüğü başladı nesi varsa anlamadım artık
neyse onuda hallettim saydım bi geldim leptopun şarjı bitmiş hadeeeee
buseferde hadi çayımı demleyem dedim ona gittim anca geldim
ama küçük durmuyo kucamda halen
fitil yaptım rezene demlenince azcık onada verecem bide büyükte halen ayakta allahım yaaaaaa
bu arada iyi dileklnlarımerinişz için saolun ca

konu:: kayınpederler olsun...
hep kaynanalarımı çekiştiricez birazda kayınpederleri çekiştirelim ?
dökülün bakalım

Olsun anacım pekiiii
Valla benimkiler uzaktalar çok şükür o yüzden senede bir görüşüyoruz,önemli bi vukuatımız yok sessiz sakin biri,pek arayıp sormazlar mesela ben doğumdan sonra görüştüğümü hatırlamıyorum.Kayınvalide arar arada ben şu sıralar kasıtlı olarak aramıyorum çünkü torunlarını görmeye gelmediler daha.Karadeniz tarafında olduklarından fındık bitince gelceklermiş başlamadan gelebilirlerdi :1closedeyes: o yüzden kızgınım.Hem ben şimdi işe başlıcam benim için daha zor hem onlar yalnız kalcaklar evde neyse kendileri bilir biliyolar çalıştığımı

Hoşgeldin canım anlattıklarına bakılırsa şükür kavuşturana o zaman yaw
Bu saatte uyumuyo mu kuzuların ya hadi ablası doğumgünü şerefine oturuyo küçüğe noluyo peki hııı yorulur birazdan uyur bence annesi

huri konuyu atıp gittti...gerçi gittiği topiğe bakılırsa çok hızlı gelecek....kaydirigubbakcemile2

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım?Aslında çok uykum var ama bir bakayım dedim...mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…