2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sizi beklerkene yeni ticker bilem yaptım kendime bee bu gece kimse tutamaz beni heyyytt

maşallah oğluşunu iyice büyütmüşsn....

eyyyt beee kim tutar seniiiiisositososito sositososito

:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: bende anca örüyorum...çok hoşuma gittti..

maşallah oğluşunu iyice büyütmüşsn....

eyyyt beee kim tutar seniiiiisositososito sositososito

:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: bende anca örüyorum...çok hoşuma gittti..

Sağol teyzesi uyusunda büyüsün diyorum hep ama bazen uyumuyo iştee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet o çok güzelmiş ya kışa girerken iyi oldu dimi,hoş ben mrgü pek bilmem ama bi kere kocişe atkı öreyim dedim daha evli değildik o zaman stres atılıyo örgü örerken dediler,nerdeee bana kriz geldi bitiricem diye haldır haldır ördüm ayyy neymiş beyimiz uzaktan gelcek ona yetişsin.Stres oldum çıktım bee

ben kayınpederden dertliyim de ondan....laelaelaelaelae
bu kadar gerii maydanoz bilmiş gibi duran ama bilmeyen ..sen saatlerce dil dök kendi kafasında ki doğrudur...bi o kadar iyilik meleğidir ama sinir etmekten başka bi işe yaramaz :bbo:-tatlicadiarzu-delikafadulden
çok dobra açık ve net oldu heralde

meselaaaaa

[COLOR="Navy"]*kız hapşırır hiiiiiii üşüdü huriş hastalandıııı...
*kız öksürdü doktora gidelim mi gızımmm...
*kız ağladı alır başını gider sokağa asla dayanamaz ağlamasına...
*geçen ki yağmurda 6:45 kapı çalıyor eşim bi fırladı delikten baktı kayınpeder...açtı noldu baba :1shok: dsms sana şemsiye getirdim oğlum yağmur yağıyor belki şemsiyen yoktur...
* kıza rezene çayı hazırlarım oraya gidince...sıcak olmasın gızım biraz suyu ılıt gızım biberonu bi çalkala gızım ...
*geçende dedim kızdan gündüz hiç bişey yiyemiyorum akşam bizimki gelsinde karnımı doyurayım diye bakıyorum dedim kaynanama ...hiiiii ben geleyim kızızm sana hergün yemek hazırlıyım...ciddi söylüyor..ya baba olurmu öyle şey saçmalama yani o kadarda değil ekmek arası yapıyorum ben yani ben şimdi bana yemek verin diye mi dedim sen lafları nasıl anlıyorsun öyle yaaaaa...
* en büyük lafı zaten....seneye ipeği kaynanaya bırak sen işe gir...demesi...
sebep kaynıma ev alınacak..ben çalışıcam kaynana emekli maaşı var kayınpeder emekli maaşı eşim çalışcak niyeymiş kaynıma ev almaya..bende dedim ki ben evladımı evde bırakcam çalışcam kaynıma ev almaya yok yaa o kadar eziyeti çekene kadar kendime ev alırım ....dedim bende...hohohohohohoh mananeeee
[/COLOR]

benim gözler kapanıyor ama sizinle de konuşmak istiyordum...size iyi muhabbetler kızlar öptüm hepinisi...opuyorumnanaktan

cadıya bak yaaaaa
tam 3 kere geldim pc basına uyutup hep uyandı döndüm ahanda bu 4.
başka gece kimse yokken uyur uyumayacağı tuttu cadınınnnn
gene mızırdıyo

bi fıkra yollayayım barı gelene kaa okuyun

[/FONTBir adam; kadın doğum uzmanıymış, ancak mesleğinden sıkılmış ve araba tamircisi olmaya karar vermiş. Bunun için gidip dersler almış; sınavı 100'le bitirip tamirci olması gerekiyormuş. Adam sınava giriyor, çıkıyor bir bakıyorlar ki 150 almış sınavdan. Herkes şoka giriyor nasıl olur diye. Puan veren hocalara toplayıp soruyorlar: "Nasıl 150 aldı?" Hoca da anlatmaya başlamış: "Önce bujileri değiştirdi sonra motor'a rektifiye yaptı sonra da karbüratorü dağıtıp temizledi ve son olarak da vites kutusunu dağıtıp topladı", diye açıklama yapmış. Diğer hocalar: - "Ee 150 almayı gerektirecek durum nedir? Diğer öğrenciler de bunu yapıyorlar", deyince hoca da: - "iyi de tüm bunları egzozdan yaptı" diye cevap vermiş.]

naber kısss..şükür kavuşturana nasıl gidiyo iki çocukla hayat...
dönde bi arkana bakkkkkk sanki sende azdıdelikafadulden:dance:
Sizi beklerkene yeni ticker bilem yaptım kendime bee bu gece kimse tutamaz beni heyyytt
çok tatlı olmuş yaaa zemuszemus
çiçekcim bak burdaki gece kuşları genelde kız anneleri
senin niyetin belli ben anladım hangi kız ne alemde şimdiden listeliyonmu neeee:uhm:
yada kesin birimizin kızına göz koydun senlmaz::jeyyar:

allah bilir o atkıda kullanılmamaıştır
benimde eşim çok mızmızlandı bende süveter ördüm 2 senede anca tabiii sonrada beyfendi beğenmedi evde giyerim dedi evde sanki bişe giydiği vardaaaklava:

yok bee kızzz...ne kadar iyi niyetli bi kayınpederin varmış beee.....
benimki de harikadır...ender bulunanından yani....çok saygı duyarım kendisine.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.

Son düzenleme:

:bbo::bbo: nasıl yaaa,kaynına ev almak için siz niye çalışıyosunuz anlamadım ben.Sizin ev kendinizin mi? Hoş öyle bile olsa aynı cümleyi kurucam kaynına ev almak için siz niye çalışıyosunuz?
İpekle ilgilenmesi çok güzel bişey bence içinde kötü niyet yok gibi geldi bana,sana yemek bile hazırlarım demiş kız adam daha nolsun.Bende merak ediyorum benimkileri gelince napıcaklar,hoş Ali Eymen büyüdü artık huyunu suyunu aldık alıştık birbirimize oğlumla ama kayınvalide karışacak gibime geliyor,telefonda bile bikaç şey söylemişti yeni doğduğunda ama kırmamaya özen göstererek kendi bildiğimi yaparım ben yerimseniben

benim gözler kapanıyor ama sizinle de konuşmak istiyordum...size iyi muhabbetler kızlar öptüm hepinisi...opuyorumnanaktan

İyi geceler canım tatlı rüyalarrropuyorumnanaktan

demet fıkrana resmen koptum ..delikafaduldensırnaşık şey:roflol:.emme alıntı yapamadım sitede bi prblemler var abidik gubidik çıkıyor ben bayılıyorum kalkacam daha oturursam birazdan kızımı emzirriken uyuyakalırım buda hiç hoş olmaz....

ecemmmm hoşgeldin tatlımmmm
nasılsın o tatlı berrak ımız nasılll opuyorumnanaktan

benim kıza bi haller oldu bu gece uyanıyo durmadan bide gülücükler atıyo şimarıyo bana sıpa suç bastırıyokaydirigubbakcemile3

dimetttt aynen şöle oldum
okudum okudum okudum e okuduuuuum
ve fıkra bitti ben tabii aynen şöleee
:1shok::1shok::1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

dimetttt aynen şöle oldum
okudum okudum okudum e okuduuuuum
ve fıkra bitti ben tabii aynen şöleee
:1shok::1shok::1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

tek kelimeyle katılıyorummmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:roflol::roflol::roflol:
Egzozdannnnnnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol:

Heh canım tam üstüne bastın,neymiş kalın olmuşmuş ipekten yapıcak halim yoktu ya atkı bu tabi kalın olur :1closedeyes:

canım bi sokakta 2 ev var biri kayınpederin biri kaynananın üstüne...birinde biz birinde onlar oturuyorlar...yani bizizm oturduğumuz ev kaynanamın....
benim kaynımda 18 yaşında birgün evlenecek....o evlenince nerde oturacak problemi var..
onlar kadar bende düşünüyorum ama kaynıma ev alarak değil..ben kendime ev alacam..kaynımda bu eve geçsin....oh ekmek elden karıyı bulacak mişs gibi yeni eve taşınacak üstelik ben kızımı bırakıp çalışıcam yok ya....akannehir

ayrıca daha ne laflar çıldırtıyo beni...
eşimin 10 gün izizni daha var aralık sonun akadar kullanabileceği...dedim ki geçen gün 10 günün var yazın bişey yapamadık artık bi güzellik düşün bana dedim.
kayınpeder atladı hemen bu havada köye gidilmez gızım delirme yok gidemezsiniz valla sel alır sizi ..toprak çamur çepel...
baba köye gideceğimi kim söyledi...illa tatil olunca köymü oluyor yani..biz ailece başka bi yere gidemeyiz mi..belki araba kiralarız boluya gideriz..belki başka yere belki güneye ....yok sakın gitme oğlum çocuğu üşütürsünüz...

ya sabır ya selamet...yahu ben bütün yaz kapanmışım eve sıcakta ayağımı suya sokmamaışım sananeeeee....

kaynana ahbabım gibidir..ne karışır ne konuşur ne gelir ne gider ne yardım eder neden ses eder....kendi çapında bir millet benim kaynana..

hehheee bende çok güldüm valla kızlar:roflol:

hurişcim yat barim hade ablandan izin çıktı
iyi uykular canım
valla ben şaşkaloz oldum bu kız durmuyo anacım
muhabbeti kaçırdım valla
cadı işte ne güzel iki muhabbet etceydik:1closedeyes:

kayınpederler heeeee

ahh ah ne siz sorun ne ben söyliim
aslında severim ama çoğu zaman çok düşüncesiz
hiç düşünmez bunların planları programlarımı var ya da müsaitler mi acaba diye
sağolsun eşimde şimdiye kadar hiçççççç ters lafı bırakın of bile dememiştir ailesine özellikle babasına
şimdi bizimkiler 2 erkek ve 1 kız kardeşler
hepimizde de var araba çok şükür
kayınpederimin durumu da gayet iyi ve bir araba alacak kadarda bankada parası var
ama almıyo ne gerek var sizlerde var ya diyo
bunlar her yaz köydeki eve giderler bahçe fındık falan muhabbeti
ve her defasında ya eltimlerin ya da bizim arabayı alır gider
yaz bitene kadar bi birimizinkini bi öbürününkini alır esir eder
ee bizlerde alışmışız arabaya
sinirrrrrrr oluyoruz yani anlıyacağınız

bugün gene aldı bizim arabayı
benim babamın arabasına güveniyo karşılıklı oturuyoruz ya babamlarla
ondan alırsınız diyomuş eşime
bakarmısınız yaa gel de deli olmaklava:

bende kendi çapımda uyku böcüğü valla kaçıyorum artık..yarın gece bomba gibi gelicem umarım yarın azcık uyurumda gece gelirim..bay öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…