- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.541
Sizi beklerkene yeni ticker bilem yaptım kendime bee bu gece kimse tutamaz beni heyyytt
hoşbuldum tatlım a.s.iyiyim canım sen nasılsın?oğluşun nasıl iyi mi?Hoşgeldin canım nasılsın opuyorumnanaktan
maşallah oğluşunu iyice büyütmüşsn....
eyyyt beee kim tutar seniiiiisositososito sositososito
:hulya: :hulya: :hulya: :hulya: bende anca örüyorum...çok hoşuma gittti..
hoşbuldum tatlım a.s.iyiyim canım sen nasılsın?oğluşun nasıl iyi mi?
dönde bi arkana bakkkkkk sanki sende azdıdelikafadulden:dance:naber kısss..şükür kavuşturana nasıl gidiyo iki çocukla hayat...
çok tatlı olmuş yaaa zemuszemusSizi beklerkene yeni ticker bilem yaptım kendime bee bu gece kimse tutamaz beni heyyytt
Sağol teyzesi uyusunda büyüsün diyorum hep ama bazen uyumuyo iştee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet o çok güzelmiş ya kışa girerken iyi oldu dimi,hoş ben mrgü pek bilmem ama bi kere kocişe atkı öreyim dedim daha evli değildik o zaman stres atılıyo örgü örerken dediler,nerdeee bana kriz geldi bitiricem diye haldır haldır ördüm ayyy neymiş beyimiz uzaktan gelcek ona yetişsin.Stres oldum çıktım bee
ben kayınpederden dertliyim de ondan....laelaelaelaelae
bu kadar gerii maydanoz bilmiş gibi duran ama bilmeyen ..sen saatlerce dil dök kendi kafasında ki doğrudur...bi o kadar iyilik meleğidir ama sinir etmekten başka bi işe yaramaz :bbo:-tatlicadiarzu-delikafadulden
çok dobra açık ve net oldu heralde
meselaaaaa
[COLOR="Navy"]*kız hapşırır hiiiiiii üşüdü huriş hastalandıııı...
*kız öksürdü doktora gidelim mi gızımmm...
*kız ağladı alır başını gider sokağa asla dayanamaz ağlamasına...
*geçen ki yağmurda 6:45 kapı çalıyor eşim bi fırladı delikten baktı kayınpeder...açtı noldu baba :1shok: dsms sana şemsiye getirdim oğlum yağmur yağıyor belki şemsiyen yoktur...
* kıza rezene çayı hazırlarım oraya gidince...sıcak olmasın gızım biraz suyu ılıt gızım biberonu bi çalkala gızım ...
*geçende dedim kızdan gündüz hiç bişey yiyemiyorum akşam bizimki gelsinde karnımı doyurayım diye bakıyorum dedim kaynanama ...hiiiii ben geleyim kızızm sana hergün yemek hazırlıyım...ciddi söylüyor..ya baba olurmu öyle şey saçmalama yani o kadarda değil ekmek arası yapıyorum ben yani ben şimdi bana yemek verin diye mi dedim sen lafları nasıl anlıyorsun öyle yaaaaa...
* en büyük lafı zaten....seneye ipeği kaynanaya bırak sen işe gir...demesi...
sebep kaynıma ev alınacak..ben çalışıcam kaynana emekli maaşı var kayınpeder emekli maaşı eşim çalışcak niyeymiş kaynıma ev almaya..bende dedim ki ben evladımı evde bırakcam çalışcam kaynıma ev almaya yok yaa o kadar eziyeti çekene kadar kendime ev alırım ....dedim bende...hohohohohohoh mananeeee[/COLOR]
ben kayınpederden dertliyim de ondan....laelaelaelaelae
bu kadar gerii maydanoz bilmiş gibi duran ama bilmeyen ..sen saatlerce dil dök kendi kafasında ki doğrudur...bi o kadar iyilik meleğidir ama sinir etmekten başka bi işe yaramaz :bbo:-tatlicadiarzu-delikafadulden
çok dobra açık ve net oldu heralde
meselaaaaa
[COLOR="Navy"]*kız hapşırır hiiiiiii üşüdü huriş hastalandıııı...
*kız öksürdü doktora gidelim mi gızımmm...
*kız ağladı alır başını gider sokağa asla dayanamaz ağlamasına...
*geçen ki yağmurda 6:45 kapı çalıyor eşim bi fırladı delikten baktı kayınpeder...açtı noldu baba :1shok: dsms sana şemsiye getirdim oğlum yağmur yağıyor belki şemsiyen yoktur...
* kıza rezene çayı hazırlarım oraya gidince...sıcak olmasın gızım biraz suyu ılıt gızım biberonu bi çalkala gızım ...
*geçende dedim kızdan gündüz hiç bişey yiyemiyorum akşam bizimki gelsinde karnımı doyurayım diye bakıyorum dedim kaynanama ...hiiiii ben geleyim kızızm sana hergün yemek hazırlıyım...ciddi söylüyor..ya baba olurmu öyle şey saçmalama yani o kadarda değil ekmek arası yapıyorum ben yani ben şimdi bana yemek verin diye mi dedim sen lafları nasıl anlıyorsun öyle yaaaaa...
* en büyük lafı zaten....seneye ipeği kaynanaya bırak sen işe gir...demesi...
sebep kaynıma ev alınacak..ben çalışıcam kaynana emekli maaşı var kayınpeder emekli maaşı eşim çalışcak niyeymiş kaynıma ev almaya..bende dedim ki ben evladımı evde bırakcam çalışcam kaynıma ev almaya yok yaa o kadar eziyeti çekene kadar kendime ev alırım ....dedim bende...hohohohohohoh mananeeee[/COLOR]
benim gözler kapanıyor ama sizinle de konuşmak istiyordum...size iyi muhabbetler kızlar öptüm hepinisi...opuyorumnanaktan
cadıya bak yaaaaa
tam 3 kere geldim pc basına uyutup hep uyandı döndüm ahanda bu 4.
başka gece kimse yokken uyur uyumayacağı tuttu cadınınnnn
gene mızırdıyo
bi fıkra yollayayım barı gelene kaa okuyun
[/FONTBir adam; kadın doğum uzmanıymış, ancak mesleğinden sıkılmış ve araba tamircisi olmaya karar vermiş. Bunun için gidip dersler almış; sınavı 100'le bitirip tamirci olması gerekiyormuş. Adam sınava giriyor, çıkıyor bir bakıyorlar ki 150 almış sınavdan. Herkes şoka giriyor nasıl olur diye. Puan veren hocalara toplayıp soruyorlar: "Nasıl 150 aldı?" Hoca da anlatmaya başlamış: "Önce bujileri değiştirdi sonra motor'a rektifiye yaptı sonra da karbüratorü dağıtıp temizledi ve son olarak da vites kutusunu dağıtıp topladı", diye açıklama yapmış. Diğer hocalar: - "Ee 150 almayı gerektirecek durum nedir? Diğer öğrenciler de bunu yapıyorlar", deyince hoca da: - "iyi de tüm bunları egzozdan yaptı" diye cevap vermiş.]
dimetttt aynen şöle oldum
okudum okudum okudum e okuduuuuum
ve fıkra bitti ben tabii aynen şöleee
:1shok::1shok::1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cadıya bak yaaaaa
tam 3 kere geldim pc basına uyutup hep uyandı döndüm ahanda bu 4.
başka gece kimse yokken uyur uyumayacağı tuttu cadınınnnn
gene mızırdıyo
bi fıkra yollayayım barı gelene kaa okuyun
[/FONTBir adam; kadın doğum uzmanıymış, ancak mesleğinden sıkılmış ve araba tamircisi olmaya karar vermiş. Bunun için gidip dersler almış; sınavı 100'le bitirip tamirci olması gerekiyormuş. Adam sınava giriyor, çıkıyor bir bakıyorlar ki 150 almış sınavdan. Herkes şoka giriyor nasıl olur diye. Puan veren hocalara toplayıp soruyorlar: "Nasıl 150 aldı?" Hoca da anlatmaya başlamış: "Önce bujileri değiştirdi sonra motor'a rektifiye yaptı sonra da karbüratorü dağıtıp temizledi ve son olarak da vites kutusunu dağıtıp topladı", diye açıklama yapmış. Diğer hocalar: - "Ee 150 almayı gerektirecek durum nedir? Diğer öğrenciler de bunu yapıyorlar", deyince hoca da: - "iyi de tüm bunları egzozdan yaptı" diye cevap vermiş.]
dönde bi arkana bakkkkkk sanki sende azdıdelikafadulden:dance:
çok tatlı olmuş yaaa zemuszemus
çiçekcim bak burdaki gece kuşları genelde kız anneleri
senin niyetin belli ben anladım hangi kız ne alemde şimdiden listeliyonmu neeee:uhm:
yada kesin birimizin kızına göz koydun senlmaz::jeyyar:
Eeee şimdiden bakmak lazım,araştırmak lazııııııımmmmmmmmmm oğlumu kimselere veremem yoksa,biliyosunuz artık dünyada erkeklerin sayısı bayanlara göre daha azalıyo yani oğluşum kıymetli ona göreeeeeeeee :1closedeyes:
allah bilir o atkıda kullanılmamaıştır
benimde eşim çok mızmızlandı bende süveter ördüm 2 senede anca tabiii sonrada beyfendi beğenmedi evde giyerim dedi evde sanki bişe giydiği vardaaaklava:
canım bi sokakta 2 ev var biri kayınpederin biri kaynananın üstüne...birinde biz birinde onlar oturuyorlar...yani bizizm oturduğumuz ev kaynanamın....:bbo::bbo: nasıl yaaa,kaynına ev almak için siz niye çalışıyosunuz anlamadım ben.Sizin ev kendinizin mi? Hoş öyle bile olsa aynı cümleyi kurucam kaynına ev almak için siz niye çalışıyosunuz?
İpekle ilgilenmesi çok güzel bişey bence içinde kötü niyet yok gibi geldi bana,sana yemek bile hazırlarım demiş kız adam daha nolsun.Bende merak ediyorum benimkileri gelince napıcaklar,hoş Ali Eymen büyüdü artık huyunu suyunu aldık alıştık birbirimize oğlumla ama kayınvalide karışacak gibime geliyor,telefonda bile bikaç şey söylemişti yeni doğduğunda ama kırmamaya özen göstererek kendi bildiğimi yaparım ben yerimseniben[/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?