2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor da adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki: - "Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel." Adam bir hafta sonra gelince doktor: - "Öksürüğün nasıl oldu?", deyince adam da: - "Cesaret edip de öksüremiyorum ki!":roflol::roflol:sırnaşık şey

benim büyük iftardan sonra uyumuş şimdi cin gibin bana bakıyooo....lmaz: :sinifsinif:lmaz:

küçük desen bi sattir sallıyorum hala gülücükler atıp baloncuk yapıyooo...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Tabi canım senin düşüncen mantıklı olan zatende onlar niye böyle düşünmüyolar yada işlerine mi gelmiyo.Sen kızını bırakıp çalışıcan niye ? ev için eee yeni eve kaynın oturacak kabul edilir şey değil zaten.Eşinde sana destektir umarım bu konuda çünkü eşler çok önemli bu tür konularda arada köprü durumundalar.

Büyüklerin tatil anlayışı genelde bu sanırım,biz yeni yeni konuşurken eşimde bana diyodu tatil dedik mi aklımıza köy gelir başka yer düşünme dedi.Oldu dedim neden düşünmüyorum 15 gün tatilim varsa bölerim 1 haftasını köye 1 haftada istediğim yere giderim.Geçen sene öyle yaptık ailesine söylemedik denize gittiğimizi düşün ki benim kocam lafını sakınmaz bana laf söyletmez hiç,en çok bu huyu hoşuma gider zaten

Seninki gibi bi kaynanam olmasını çok isterdim,gerçi şükürrrr uzakta ama burda olmasını düşünemiyorum yada benim orda olmamı.Böyle çok iyiyim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yaa allahta seni güldürsün emiiiii...gece gece nerde buluyosun bunlarııııııı......:hulyane alaka deme hoşuma gittiği için koyuyom)

benim bünye alıştı artık saat gece 2.30 da anca uykusu geliyo
2.45 te kıvama geliyo
3.00 da kesin yataklıkım

Oooo artık bebişiniz var sizin söyleyin almasın :1closedeyes: allah korusun acil bi durum olsa kayınpeder mi arıcaksınız peeehh

bende kendi çapımda uyku böcüğü valla kaçıyorum artık..yarın gece bomba gibi gelicem umarım yarın azcık uyurumda gece gelirim..bay öpüldünüzzzz

İyi geceler huricim bende kaçıcam sanırım birazdan gözler acımaya başladı,gerçi oğluşum birazdan uyanır ama azıcık dinleneyim şutarafagitti

:roflol::roflol::roflol: demetttt formundasın sen bu geceee

Ah kıyamam ya ışıkları falan kapadın dimi kulağına eğil ve gece oldu bebişim hadi uyuuu de o anlar annesi :1hug:

kızlaaarrr sizce bu misafir kiimmmm...gece gece kim temmuz annelerini merak eder....CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Ah kıyamam ya ışıkları falan kapadın dimi kulağına eğil ve gece oldu bebişim hadi uyuuu de o anlar annesi :1hug:
[/QUOTE]

yaa herşeyi yaptım uyumuyo zillii....:gitme: :sinifsinif: :umursamaz:

Bu gece hazır ayaktayken kocişede sahurluk hazırlıyım sonrada yatarım izinde olduğu için oturuyo sabaha kadar yiyip yatıyodu o yüzden kalkmıyodum ben.
Bu arada sanırım regl olucam ben öyle hissediyorum hadi hayırlısııı

Ya bizim üst komşunun 1 yaşında kızı var deminden beri çok ağlıyo yavrum ya nesi var acaba

şimdi o da burayı takip ediyomuş birazdan yazar sana nesi var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne komik olur heeeee

yaa herşeyi yaptım uyumuyo zillii....:gitme: :sinifsinif: :umursamaz: [/QUOTE]

Oyyyyy o zaman uykusu kaçtı onun ama birazdan yorulup uyucak emin ol emzik veriyo muydun ?

şimdi o da burayı takip ediyomuş birazdan yazar sana nesi var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne komik olur heeeee

Daha tanışmıyoruz sadece gördükçe merhabalaşıyoruz o kadar ama kk tipli bi kadına benzemiyodu aslında görüşsek ben onada aşılarım burayı ama :1closedeyes: he heeeee

maşallah sana canımmm

kesin temmuz annelerindedndir bizi bizden başka kim netsün kızzzz:hulya:

ayy diloşu özledim ohh bugün fıstığımız okullu oldu ne de güzel yakışmıştır kıyafetleri yerim ben onu yerrrrrr minik öğrenciiiopuyorumnanaktan

Bende pes ediyorum sanırım,oğlum kıpırdanmaya başladı o uyanmadan babasına sahur hazırlıyım çok uykum varrrrrrrrr ama sohbet güzeldi hepinizi öpüyorum iyi geceler,kuzulara ve kendinize iyi bakın :1hug: opuyorumnanaktan

yaa herşeyi yaptım uyumuyo zillii....:gitme: :sinifsinif: :umursamaz:

Oyyyyy o zaman uykusu kaçtı onun ama birazdan yorulup uyucak emin ol emzik veriyo muydun ? [/QUOTE]

veriyorum ISRARLAAAA ....benim büyük kız emzik almadı hala parmak emiyo..lmaz: lmaz: ..
hatta geçen gün baktım berranında baş parmağını tutmuş "bak beyya bunu böle emecen tamam mıııııııııııı"diyo...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lmaz:
neyse uyucak gibi galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…