- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.561
canım bi sokakta 2 ev var biri kayınpederin biri kaynananın üstüne...birinde biz birinde onlar oturuyorlar...yani bizizm oturduğumuz ev kaynanamın....
benim kaynımda 18 yaşında birgün evlenecek....o evlenince nerde oturacak problemi var..
onlar kadar bende düşünüyorum ama kaynıma ev alarak değil..ben kendime ev alacam..kaynımda bu eve geçsin....oh ekmek elden karıyı bulacak mişs gibi yeni eve taşınacak üstelik ben kızımı bırakıp çalışıcam yok ya....akannehir
ayrıca daha ne laflar çıldırtıyo beni...
eşimin 10 gün izizni daha var aralık sonun akadar kullanabileceği...dedim ki geçen gün 10 günün var yazın bişey yapamadık artık bi güzellik düşün bana dedim.
kayınpeder atladı hemen bu havada köye gidilmez gızım delirme yok gidemezsiniz valla sel alır sizi ..toprak çamur çepel...
baba köye gideceğimi kim söyledi...illa tatil olunca köymü oluyor yani..biz ailece başka bi yere gidemeyiz mi..belki araba kiralarız boluya gideriz..belki başka yere belki güneye ....yok sakın gitme oğlum çocuğu üşütürsünüz...
ya sabır ya selamet...yahu ben bütün yaz kapanmışım eve sıcakta ayağımı suya sokmamaışım sananeeeee....
kaynana ahbabım gibidir..ne karışır ne konuşur ne gelir ne gider ne yardım eder neden ses eder....kendi çapında bir millet benim kaynana..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor da adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki: - "Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel." Adam bir hafta sonra gelince doktor: - "Öksürüğün nasıl oldu?", deyince adam da: - "Cesaret edip de öksüremiyorum ki!":roflol::roflol:sırnaşık şey
hehheee bende çok güldüm valla kızlar:roflol:
hurişcim yat barim hade ablandan izin çıktı
iyi uykular canım
valla ben şaşkaloz oldum bu kız durmuyo anacım
muhabbeti kaçırdım valla
cadı işte ne güzel iki muhabbet etceydik:1closedeyes:
kayınpederler heeeee
ahh ah ne siz sorun ne ben söyliim
aslında severim ama çoğu zaman çok düşüncesiz
hiç düşünmez bunların planları programlarımı var ya da müsaitler mi acaba diye
sağolsun eşimde şimdiye kadar hiçççççç ters lafı bırakın of bile dememiştir ailesine özellikle babasına
şimdi bizimkiler 2 erkek ve 1 kız kardeşler
hepimizde de var araba çok şükür
kayınpederimin durumu da gayet iyi ve bir araba alacak kadarda bankada parası var
ama almıyo ne gerek var sizlerde var ya diyo
bunlar her yaz köydeki eve giderler bahçe fındık falan muhabbeti
ve her defasında ya eltimlerin ya da bizim arabayı alır gider
yaz bitene kadar bi birimizinkini bi öbürününkini alır esir eder
ee bizlerde alışmışız arabaya
sinirrrrrrr oluyoruz yani anlıyacağınız
bugün gene aldı bizim arabayı
benim babamın arabasına güveniyo karşılıklı oturuyoruz ya babamlarla
ondan alırsınız diyomuş eşime
bakarmısınız yaa gel de deli olmaklava:
bende kendi çapımda uyku böcüğü valla kaçıyorum artık..yarın gece bomba gibi gelicem umarım yarın azcık uyurumda gece gelirim..bay öpüldünüzzzz
Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktor da adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demiş ki: - "Bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel." Adam bir hafta sonra gelince doktor: - "Öksürüğün nasıl oldu?", deyince adam da: - "Cesaret edip de öksüremiyorum ki!":roflol::roflol:sırnaşık şey
benim büyük iftardan sonra uyumuş şimdi cin gibin bana bakıyooo....lmaz: :sinifsinif: lmaz:
küçük desen bi sattir sallıyorum hala gülücükler atıp baloncuk yapıyooo...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hafsaaa kız o resimdeki senmisinnnnn
sen sennnnnnnnnn sen ne güzelmişsin maşallah sanaaaaaaaaa
Ya bizim üst komşunun 1 yaşında kızı var deminden beri çok ağlıyo yavrum yanesi var acaba
Ah kıyamam ya ışıkları falan kapadın dimi kulağına eğil ve gece oldu bebişim hadi uyuuu de o anlar annesi :1hug:
şimdi o da burayı takip ediyomuş birazdan yazar sana nesi var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne komik olur heeeee
yaa herşeyi yaptım uyumuyo zillii....:gitme: :sinifsinif: :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?