2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hayırlı kandiller kıslaaaarrrrrrrrrr.....:teytey: :teytey: :teytey:

rabbim bu mübarek kadir gecesi hürmetine hepimizin duaya açılan ellerini boş çevirmesin inşallah....:Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :Saruboceq:

bizde bgün aşılarımızı olduk sabahleyin ordanda dr umuza gittik bebişimin gelişimi gayet iyi dedi dr amcası...
büyüğünde biraz ateşi vardı onada soğuk algınlığı başlangıcı dedi...eve geldik bi güzelde kustu etrafı..mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yaa bende foto eklemek istiyorum ama böle link değilde baya sayfada görneninden...:hulya: :hulya: :hulya:
huuuuuuurrriiiiiiiiii....sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

hoşgeldin dilara..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .senin kıssss da okullu olmuş...allah zihin açıklığı versin inşallah.kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 ..ay benimkide pek heves ediyo..napcam ben..:bbo: :bbo: :bbo: .kreş için seneyi beklemeyi düşünüyodum...CADIARZU CADIARZU CADIARZU

h.b canımmm sağolasınn allah sizede nasip etsinnopuyorumnanaktan

sanırım senin küçük daha erkende seneye verirsin şimdiden verip sıkılmasın okuldanCADIARZU

h.b canımmm sağolasınn allah sizede nasip etsinnopuyorumnanaktan

sanırım senin küçük daha erkende seneye verirsin şimdiden verip sıkılmasın okuldanCADIARZU

yaa bende seneye vereyim diyorum ama burda çok yalnız...arkadaşları var fakat hep uzaklarda oturuyolar....her zaman görüşemiyoruz..en azından haftada 2-3 gün bulsam mı bi yer..yada şu açevin kurslarına mı baksam...onlar anneyide alıyo diye biliyorum... kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

hoşbuldum canım
nasılsın
geçmş olsun büyük prensesine kıyamam

saolasın canım yaa ...şimdi ateş düşürücüsünü verdim uyuyo...yok bişey değil küçüğün aşısıda oldu bide grip bulaştırırsa bak sen o zaman..:gitme: :sinifsinif: :gitme:

anam yok bugün bişiy var pc de feyste çalışmıyo ikide bir hata veriyo...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

millet msn den diloşun kızı şevvali oyalıyorum diloşta eylülü uyutuyo heralde
şevvaalle sohbet ediyoruz ama onun okuması yazması yok ...akannehirzemuszemus
msn den itina ile çocuk bakılır....:lepi:

millet msn den diloşun kızı şevvali oyalıyorum diloşta eylülü uyutuyo heralde
şevvaalle sohbet ediyoruz ama onun okuması yazması yok ...akannehirzemuszemus
msn den itina ile çocuk bakılır....:lepi:

hemen ilaydayı yolluyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…