- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.621
Utandırdın bİzİ teyzesİ ... Çok bÜyÜdÜ sorma yavas yavas kİlo da alıyor artık .
Edayı gÖremİyoruz canım sende bÜyÜmŞ halİyle ekle tamam mı
tmm canım sen banyonu et forsat varken , şimdiden ii yolculuklar size .
kalca usg sin de temiz çıkar inş .
bizde bayramın birinci günü tokata gideceğiz annemlerin yanina .10 saatlik yol uçakta yok mecburen otobüsle .
annemler yapar canım tadı cok güzel oluyor ben bilmiyorum ama yapmasını
oo bitlis epey uzak ama uçak varmış cok zorluk çekmessiniz eda zaten uçakla seyahate alışkın:))
canım 4 saat faaln ara vermişsem bol sıvı da tüketimşsem o aksam iki göğsümden 5 dak. içinde 120 cc falan çıkıyor .ikisi toplam ama 120 cc .sol göğsümden daha fazla gelir benim hep .sağ göğsümde ona göre süt daha az
masallah canım sütün iyiymiş , bende senin gibi bırakıyorum içinde aynen ona da kalsın diye:)))
anne sütü ile beslenen cocukların kakası daha sulu oluyormuş ,çişle onun alakası yoktur canım.
bu da benim pıtırcığım uykuya dalmaya yakın .sıf kenarda sacları var kıvırcık onları topladım bende napalım sacımız yok :)
hanimlar sizde de oyle mi? bebek dogdu dogali biz esimle uzaklastik. yani tek muhabbetimiz bebis oldu. uzuluyorum.
bu da benim pıtırcığım uykuya dalmaya yakın .sıf kenarda sacları var kıvırcık onları topladım bende napalım sacımız yok :)
benim de soldan daha cok geliyor. ben 4 saat ara falan bilmiyorum da mesela gece biyounca doliyor. Eda da digerini iciyor. bu sabah 110 ml cikti soldan.ama icinde daha var ama biraktim Eda icsin diye. digeri biterse takviye. ama sagdan daha az geliyor dedigin gibi.
ama gunduz yapmissam birinden 70 ml ancak. cunku gunduz ben pek su icmeiyorum ve beslenmiyorum. gece coook iciyorum ve iftarda ve sonrasi guzel yedigim icin gece guzel sutum oluyor. gunduz de guzel oluyor ama normal. yani tasmiyor. sutyenim islanmiyor. cunku gunduz birsey yemiyorum. esim oruc tutuyor ama ben de kahvalti fa;lan yapmiyorum.
benim kiz her altini actigimda cis yapiyor. acaba diyorum sutum cok mu sulu.
hanımlar gece sohbetin belini kırdınız şimcikte uyuyosunuz sanirim .
bazı tiplere zor cnım teyzemlerin annemlerin yengemlerin hepisisnin evinde internet var üstelik msn de kullanıyorlar...ama söylediğim gösterdiğim halde aman ben bakmam öyle şeylere onlar gibi olamam ben bildiğim bana yeter daha çok bişeyler bilmek iyi olmaz kafa karıştırır falan diyolar....arada yemek tariflerine bakarlarmış pasta börek o kadar...Daha tanışmıyoruz sadece gördükçe merhabalaşıyoruz o kadar ama kk tipli bi kadına benzemiyodu aslında görüşsek ben onada aşılarım burayı ama :1closedeyes: he heeeee
seynen bi terziye çıksak demekkin....benden 60 gram fazlalığın var..hohohohohoh:roflol::roflol::roflol:
ya ben şimdi tartıldım 84.6 çıktım
ama tabi moral bozmak yok bayram boyunca tatlı malum olacak bayram sonuda inşallah kısarız gırtlağı diyerekten bi tabak dolusu tatlıyı alıp geldim şimdi hehe
çok güzel oluyor ...bende yakaladığımda kameraya çekiyorum..şimdiden 230 tane resmi var.40 ını çıkarırken eyüp sultanda gezerken hep çektik...ilerde bakar bakar ağlarız hehehhekaydirigubbakcemile3canım bak sana bi öneride bulunayım
yeni konuşmaya başladığı için bi çok kelimenin telafüzü değişiktir şimdi mesela benim kızım bismillah yerine ihbinallah diyodu
halen biçok harfi çıkaramaz yambil yambil konuşur
bende hoşuma giden bazı kelimelerini kaydediyorum yani bi yere not ediyorum sende yapmaya çalış
zamanı gelincede bak sen bu kelimelere bunları diyodun felan işte
ha bu arada yeni anne olan arkadaşlarım sizinde kulağınıza küpe olsun:dance:
yok bebek büyük kısmını kaplıyor tabiki...ama o uyuduğunda tamamen konu biz oluyorz...şu ramazan bitsin daha çok vakit ayırırız birbirimize....hohohohohoh:kedi:kaydirigubbakcemile3delikafaduldenhanimlar sizde de oyle mi? bebek dogdu dogali biz esimle uzaklastik. yani tek muhabbetimiz bebis oldu. uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?