2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Utandırdın bİzİ teyzesİ ... Çok bÜyÜdÜ sorma yavas yavas kİlo da alıyor artık .
Edayı gÖremİyoruz canım sende bÜyÜmŞ halİyle ekle tamam mı

canim kilosunu dert etme bence. herkesin nasil yapisi farkliysa bebeklerin de oyle. mesela bizim bir komsu vardi. baskul ailesi. kadin adam 100kg in uzerinde. cocuklari da iri iri idi. simdi benle yasit kizi da benden 1 hafta sonra dogum yapti. hamileliginde o da cok kilo almis. acayip hem de. kocaman iri bir bebek dogurdu.

ben citi pitiyim.esim de oyle. kizimin 4 kg dogmasini beklemedim.

benden 1 ay once dogum yapan bir arkadas vardi apartmanda. kadin uzun boylu ve cok iri. esi de oyle. ilk cocuklari yarmagul gibi. 40i ciktiginda bebegi bir gorum. 6 aylik gibi abartmiyorum. genlerle alakali.

dr bana bebekler ayda max 1kg alirlar dedi.

uyandi. giremedim banyoya.

biz de bitlis'e.

ama van'a ucak var Allah'tan. yoksa otobusle cekilmez.

Demek Tokat lisin. nejla teyzem var benim. gercek teyzem degil eski komsumuz ama teyzeden yakin. bana hher gittigimde bat yapar. bayilirim bat'a.

annemler yapar canım tadı cok güzel oluyor ben bilmiyorum ama yapmasını
oo bitlis epey uzak ama uçak varmış cok zorluk çekmessiniz eda zaten uçakla seyahate alışkın:))
canım 4 saat faaln ara vermişsem bol sıvı da tüketimşsem o aksam iki göğsümden 5 dak. içinde 120 cc falan çıkıyor .ikisi toplam ama 120 cc .sol göğsümden daha fazla gelir benim hep .sağ göğsümde ona göre süt daha az

benim de soldan daha cok geliyor. ben 4 saat ara falan bilmiyorum da mesela gece biyounca doliyor. Eda da digerini iciyor. bu sabah 110 ml cikti soldan.ama icinde daha var ama biraktim Eda icsin diye. digeri biterse takviye. ama sagdan daha az geliyor dedigin gibi.

ama gunduz yapmissam birinden 70 ml ancak. cunku gunduz ben pek su icmeiyorum ve beslenmiyorum. gece coook iciyorum ve iftarda ve sonrasi guzel yedigim icin gece guzel sutum oluyor. gunduz de guzel oluyor ama normal. yani tasmiyor. sutyenim islanmiyor. cunku gunduz birsey yemiyorum. esim oruc tutuyor ama ben de kahvalti fa;lan yapmiyorum.

benim kiz her altini actigimda cis yapiyor. acaba diyorum sutum cok mu sulu.

masallah canım sütün iyiymiş , bende senin gibi bırakıyorum içinde aynen ona da kalsın diye:)))
anne sütü ile beslenen cocukların kakası daha sulu oluyormuş ,çişle onun alakası yoktur canım.

masallah canım sütün iyiymiş , bende senin gibi bırakıyorum içinde aynen ona da kalsın diye:)))
anne sütü ile beslenen cocukların kakası daha sulu oluyormuş ,çişle onun alakası yoktur canım.

hic biberon vermedim. korkuyorum biberona alismasindan.

cunku her sey baglantili. disarda biberon versem ya da ben yokken babasi verse, bebek sutu biberondan ictigi icin gogus uyarilmayacak ve sut uretim emri beyne gitmeyecek ve gun gectikce bu sebeple sutum azalacak.

ama disarda gezmede emzirmek de zor oluiyor.

ama kim disarda biberon vermeye baslasa sutu de ayni olcude azalmayta basliyor. farketmiyor ilk basta ama 1-2 ay icinde gozle gorulur derecede azaliyor.

günaydın kızlar,
gecekuşları amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi,
demetfıkralarına bittim,öldüm gülmekten,senin ağzından dinlemeyi isterdim doğrusu
kibelecimeşle uzaklaşma olayına gelince haklsın,benim eşim zaten çok konuşmaz hep ben şen şakrak olur muhabbet yaratır kendimi sevdirirdim,şimdi bende derman yok o dünden yorgun.
ben saklama kapları poşetleri ile uğraşamıyorum ona para dayanmaz,100 ml lik idrar kapları var hastanede kullanılanlardan onlardan aldım çok ucuza sağıp sağıp koyuyorum,bana hemşire önermişti tüm medikal marketlerde var tanesi 50 kuruş ama bu çok pahalıya geliyo toptan satanlarda çok çok uygun
aklınızda bulunsun

herkeze kocamann gnaydınnnnnnnnn
akşam amma çok dedikodu yapmışınız ben yattım uyudum saat 4 gibi öykü uyandı onu besledim uyudu saat 8 de uyandık

günaydız kızlar
bugün hava çok kötü. ben kötüyüm dün canım çok yandı :gitme: şimdi de az bi ağrı ve kanamam var :gitme:

hanimlar sizde de oyle mi? bebek dogdu dogali biz esimle uzaklastik. yani tek muhabbetimiz bebis oldu. uzuluyorum.

valla biz artık bebişten bile muhabbet etmiyoruz. bebek deyince eşim daha bir surat asıyor. yaklaşık 5 aydır hiç işi yok. onu düşününce daha bir sıkılıyormuş. bütün yaptığı yemek yiyip uyumak. sürekli boş bulduğu vakit uyuyor.annemleri evde olması onu sıkıyor ama onlar gidincede uyuyor bu seferde ben sıkılyorum. onlar varken azıcıkda olsa evde muhabbet ediliyor.zaten iş stresli eve gelince birisinle konuşmak istiyor insan. düşününce evleneli 11 ay oldu ve bizim herşey bitti gibi :gitme:

bu da benim pıtırcığım uykuya dalmaya yakın .sıf kenarda sacları var kıvırcık onları topladım bende napalım sacımız yok :)

maşallah bebişe.

çok çiş yapması sütünün yaradığına işaretmiş canım.

valla 10 sayfa geçmiş okuyabildim sürekli geceleri kaynatıyorsunuz.gerisini okuyamadım iş yapmalıyım. bebişlere maşallah diyorum.

hayırlı kandiller

saol Amatis cim size de hayırlı kandiller ...

bak bilmiyordumç ok çişin sütün yaradığna işaret olduğuna benim kızımda çok çiş yapıoyr iyi bari sevindim

evet ilsucuğum sevin bana doktorum söylemişti.kaka işaret deilmiş çişmiş işaret. mesela geçen bizimki bir iki gün kakasını yemyeşil yaptı ilk zamanlardaki gibi bizde korktuk ama doktorum bağırsakları hızlı emilim yapmıştır dedi ondan yeşil yaparmış üşütme belirtisi dğimiş.

nesguik maşallah paşana cicişleride çok şeker sağlıkla giyinsinn
melekcimm öykünün kıyafetleride yakıyo ortalığı çok şeker vallahii maşallahh öyküyede büyümüş iyice

Daha tanışmıyoruz sadece gördükçe merhabalaşıyoruz o kadar ama kk tipli bi kadına benzemiyodu aslında görüşsek ben onada aşılarım burayı ama :1closedeyes: he heeeee
bazı tiplere zor cnım teyzemlerin annemlerin yengemlerin hepisisnin evinde internet var üstelik msn de kullanıyorlar...ama söylediğim gösterdiğim halde aman ben bakmam öyle şeylere onlar gibi olamam ben bildiğim bana yeter daha çok bişeyler bilmek iyi olmaz kafa karıştırır falan diyolar....arada yemek tariflerine bakarlarmış pasta börek o kadar...
ne büyük aptallık...ama .bize neee:hulya:

seynen bi terziye çıksak demekkin....benden 60 gram fazlalığın var..hohohohohoh
çok güzel oluyor ...bende yakaladığımda kameraya çekiyorum..şimdiden 230 tane resmi var.40 ını çıkarırken eyüp sultanda gezerken hep çektik...ilerde bakar bakar ağlarız hehehhekaydirigubbakcemile3

hanimlar sizde de oyle mi? bebek dogdu dogali biz esimle uzaklastik. yani tek muhabbetimiz bebis oldu. uzuluyorum.
yok bebek büyük kısmını kaplıyor tabiki...ama o uyuduğunda tamamen konu biz oluyorz...şu ramazan bitsin daha çok vakit ayırırız birbirimize....hohohohohoh:kedi:kaydirigubbakcemile3delikafadulden

kızlar dün akşam fitil saolsun 11:30 da bi uyudu kızım 4:30 a kadar....
bende 2 de falan yattım işte...oh mis gibi ...emdi bir daha yattı sabah gözümü açtım eşim gelmişte oynuyorlar saat 10 zemuszemus dewam ettim.11 e kadar uyudum oh mis gibi missss...
ama şimdi mıkıranıyo bakayım bi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…