2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hep aynı canım yaa bunlar söz veriyo ama o anlık akşam bana söz verdi sabah erken kalkıp kahvaltı edip okula gitcez diyee sabah iyi güzel kalktı ama kahvaltı yapmıyo 1 dilim ekmeği tam 45 dakkada yedi düşün yani onuda babası ben artık kızdırdık okula gitmiceksin aldıklarımızı başkasına vercez zorla bağrış çağrış iki lokma bişey yedii akannehir

huriş ne fitili atıyorsun ismini verebilir misin ?
eğer bizimkide çok huysuzluk yaparsa geceleri aklımda bulunsun

aaa diloş gelmiş. okul bittimi

geldik canım erken bıraktı öğretmen ağlayan çocuklar vardı 2 tanesi resmen kriz şeklinde ağlıyodu diğerlerine kötü örnek oluyo diyee onlar ağlarken uslu duranlarda başladı mızmızlanmaya neyse dedi erkenden bunaltmanayalım gönderdi eve:) yani zaten bu hafta alıştımaa en fazla 2 saat felan duracaklarr işte bakalım benim kız çok şiükür usluu duruyoo:hulya:

bu gece uyumayanlar kocişlerine sahuır hazırlamak için yatmıyor ..
benim kociş kendisi hallediyo o işini...
birde bebişler uyumuyor heralde benim kız normaldede banyosunu yaparsa 8:30 da yapmazsa en geç 11 de uyuyo...
o yüzden benim hemen uykum geliyo çünkü sabah en geç 9 da salonda oluyoruz...

ne kadarda huylarını öğrendik yumurcakların..

benimde oğlan en geç 12 de giriyor uykuya sabah 8 e kadar uyuyor. gece 1 de ve saah 5-6 gibi mama istiyor yerken uyumaya devam ediyor ama

kızlar dün akşam annemdeydik ya iftarda...
saat 5:30 da evden çıktık...2 saat önce yani...
trafik felç metro falan otobüs derken ..annemlere yaklaştık belim koptu ipeği taşımaktan....
annemi aradım bişey lazım mı die..
bişey lazım değil kızım bu sene gelecekmisiniz dedi sert bi ses tonuyla....

eşimde benle kavga ediyo 4 de çıkacaktık yardım edecektin annene ...
yahu kadın çalışıyor evde kimse yokki işten 6 da çıkıyor çağarmasaymış hafta içi hem ne yardımı dünyayı yapacak hali yok ya .2 tas yemek ..
meğersem kadın kalabalık çağarmış etekleri tutuşmuş bana diyo baban yaptı herşeyi tatlıyı şunu bunu işte masaları kurdu daha erken gelebilirdin diyo....

:çok üzgünüm::1shok::çok üzgünüm::1shok:

OY OY yandın gülüm keten helva. şimdi gönlünü almak için çalş bakalım kolay gelsin valla huri. benimki sallandırdımı suratı 2 gün kalkmıyor umarım seninki çabuk yumuşar

benim kızda 10 da yıtıyor 3,5 da kalkıyor sonra 6,5 da kalıp hiç uyumuyor .ıhlayarak uyanıyor ya o deli ediyor beni:))

selam kızlar..kadir geceniz mubarek olsun duaşarınız kabul olsun arkadaslar..

bizde rota asımızı olduk bu sabah..serranın b icisi vardı asıyı gorceksiniz:)dr nadir bebekler bole sever bu asıyı dedi...:)..ins yan etkileri olmaz simdilik bisi yok bakalım..

huricim Allah kolaylık versin valla..annenin gonlunu almaya calısırsın artık ama sende bebeklisin yaa..herkes is beklememeli bu donemde..benim annem canım annemde diyoki bak bayrama kayınvaldendesiniz bebegi annene bırak annecim bende kalan isleri yapayım diye teklif et kızım kibar ol dio..halbuki o kayınvalidem de b kere olsun anneme bole deger vermez...canım annem yaa cennetlik walla..

tamam ilsucum kalırsa snada veririm artık:))..

katılım listesinde bisi gordum cok guldum ne guzel b nik ya...catlada patla..:)))))

merhabalarrr.....

kadir geceniz mübarek ettiğiniz dualarınız ve dilekleriniz kabul olsun......

herkese hayırlı kandiller
Allahım dualarımızı kabul etsin bugün açılan elleri boş çevirmesin inş

akşama ftara yemek yapıyorum...
ayrıca kocişi 6 da uyandırıcam alışverişe gitcem...yarın akşam ki misafirlerim için...
bu akşam köftemi yapıp dolaba hazırlıycam dinlensin böreğimi yapıp dolaba hazırlıycam dinlensin barbunyamı yapıp dolaba koyacağım ...bakalım gecede artık sohbet ederim yeterince uyudum ama bana belli olmaz....uykucu şirinim ben...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…