2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yaw kafam sersem gibi uyuşuk bir haledeyim hiç bir işi halledemedim bugün çalışmak istemiyorum ben. allahım kocama çok iş ve para ver. çalışmak istemiyorum artıııııık

hafsacım geçmiş olsun kuzuna hemencecik atlatsın inşallah

huricim bizim doktorda o fitilden verdi ama çok sıklıkla atılması pek uygun değilmiş canım zaten gaz giderici artı yetten paresetamol içeriyo yani ağrı kesici ateş düşürücü
ama çok zorlanmadıkça atıp durma yani bizim doktor öle dedi

kızlar daha önce yazmıştım hatırlayanınız varmı bilmiyorum, çok ciddi sırt bel ağrılarım, göğüs ağrılarım baş dönmem vardı, hergün acillik oluyodum. Meğer fibromiyaljiymişim... inatçi kas ağrıları yorgunluk yemek yememe, çene ekleminde ağrı, baş ağrısı, göz ve ağız kuruluğu, el ve ayaklarda uyuşma gibi belirtileri var,tabi hepsi olmayabilir.. tedavide egzersiz... buna benzer ağrıları olanlar bilginiz olsun..

çamaşırları asmam lazım kızın odası oyuncak dolu dağıtmış onları toplıcam bide vitrine tabakları bardakları yerleştirip gelecem öpüldünüzzzz

oohh bee nihayet yarım saatir huriyle uğraşıyoz sonunda başardım....saolasın huri...

hafsa meleğin çok tatlı maşallah ama babasına benziyor ...büyük kızıznda sana benziyor ...maşallah allah sana bağaşlasın yavrularını...
mende koyacam mende gıskandım ..
kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim kıslar...yalnız yeni emzirmiştim dudakları kırmızı çıkmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :1no2: :1no2: :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…