2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Meraba kıslarrrr napıyosunuz bakem, geçmiş birikmiş resmen okuyamiiiiciiiimmm zannımca, umarım ters birşey yoktur, bütün anneler ve bebişler iyidir kaydirigubbakcemile2 Kanguru kanguru diye diye dün gittim bi tane aldım bakalım henüz kullanmadım ama kullanabilirim umarım cok seker duruyoo delikafadulden

komedi yaa forum kardeşliği bizimkiler kaydirigubbakcemile3 amcam samsunda oturuyo başkada bi bağım sanırım yoktur :roflol:
doğru diyosun canım topik kardeşliği...kaydirigubbakcemile5:roflol:
ecetuba maşşalllah kuzuna ne güsel serpilmiş anne sütümü ek mama veriyomusun canım
teşekkür ederim canım....anne sütü veriyorum mama yeni doğduğunda vermiştim o kadar..çok şükür sütüm yetiyor ama var ya habire yiyorum sütüm iyi olsun diye doğumdan sonra 9 kilo vermiştim 2 kilo geri aldımkafamçokkarıştı

hoşgeldin zuzucuma.s....kangurun hayırlı olsun inşaallah kızın durur içinde benim kızım ağlıyor onun içinde çıkarınca duruyor yani kanguru benim işime yaramadı....:1no2:

gamzecim sende ekim 1 de mi baslıcaktın canım işe ?
ssk işini halledebildin mi birde merak ettim

Canikom ben kasım başı gibi başlıcam işe
ssk yı hallettim yarın paramı alıcam inş. canımcım süt parasıda bir kereye mahsus 70 liraymış canım Çok üzgünüm çoook

oyy hoşgeldin zuzum nasılsın Alyamız nasıl bakim .hala memeyle dertleşiyor mu, tek dert ortağı o diyordun ya amma gülmüştüm :)))
kıs bende bgni lk defa kanguruya bindirdim çıkarttım markete rahat oluyor ama benim sırtım ağrıdı hemen :)

Maşallah bol sıvı tüketmek çok fayda ediyor bende bol bol içmeye çalışıyorum ne bulursam
Bende henüz hiç mama veya başka bişi vermedim aldığı kadar anne sütü diyenlerdenim :lepi:

sevindim tatlım ya ssk yı halledebilmene.. oh ne güzel ya 1,5 ay daha evdesin sen.yağız 3. ayını bitirip 4 .ayına girecek ozaman .

sevindim tatlım ya ssk yı halledebilmene.. oh ne güzel ya 1,5 ay daha evdesin sen.yağız 3. ayını bitirip 4 .ayına girecek ozaman .

evet tatlım ben bakalım 2 ay ücretsiz izin için müdürümle konuşucam ümidim yok ama genede söylicem yoksa annemler bakıcak 4 gün 3 günde ben bakıcam süt izinlerimi toplu bir gün olarak alıcam yerimseniben

ii düşünmüşsün canım eğer işlşeriniz çok yoğun değilse verirler bence. gerçi özel sektörde pek ılımlı bakmıolar bu ücretsiz izine .benim 3 hafta yıllık iznim var onu mesela eklemediler bu iznime ((

hoşgeldin zuzucuma.s....kangurun hayırlı olsun inşaallah kızın durur içinde benim kızım ağlıyor onun içinde çıkarınca duruyor yani kanguru benim işime yaramadı....:1no2:

Hosbuldum ececim napıyosunuz bakalım analı kızlı lülülülülülü Bakalım ya magazada dolandık bi süre aglamadı bi de meraklı ya su aralar etrafa bakmaktan farkına varmadı zannımca insallah yarar ya alkisalkisalkis

Hosbulduk canımcımmm alya kuzusu gece uyanık gündüz ayılıp bayılıyo simdi ayagımda bayıldı delikafadulden Dertleşmezmi cnm ya bazen kızıyo cekistiriyo canımı acıtıyo bazende bi eliyle tutarken diger eliyle mıncık mıncık yapıyo kaydirigubbakcemile3 Ama şanslı tam 2 tane dostu var anlat anlat bitmezzzz :lepi: Bende kastım full bel destekli buldum cnm ya 6 noktadan belini kavrıyo umarım agrımaz şişkopatım oturunca içine delikafadulden Sen napıyosun kibarımm bidenem tuanam nasıl, nası güsel bisi yarebbimmmmm annesi senden güsel olcak simdiden solıyım bak demedi deme :mymeka:

Maşallah bol sıvı tüketmek çok fayda ediyor bende bol bol içmeye çalışıyorum ne bulursam
Bende henüz hiç mama veya başka bişi vermedim aldığı kadar anne sütü diyenlerdenim :lepi:
evet canım bol sıvı kaliteli yemek çok süt yapıyor...aldığı kadar anne sütü verebilmek büyük nimet...ama bazı arkdaşlarımızın olmuyor çok üzülüyorlar inşaallah onların da yeter sütleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…