- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.721
teşekkür ederim canım...kızımın maşallahı var inşaallah böyle gider hep...masallah canım kilosu falan epey fazla .boyu da selvi .
gerçekten öyle gaydinle bi akrabalığımız mı var acaba hani genler çeker ya...anacım bunlar cok benziyorlar birbilerine şaka gibi :))))
gerçekten öyle gaydinle bi akrabalığımız mı var acaba hani genler çeker ya...
doğru diyosun canım topik kardeşliği...kaydirigubbakcemile5:roflol:komedi yaa forum kardeşliği bizimkiler kaydirigubbakcemile3 amcam samsunda oturuyo başkada bi bağım sanırım yoktur :roflol:
teşekkür ederim canım....anne sütü veriyorum mama yeni doğduğunda vermiştim o kadar..çok şükür sütüm yetiyor ama var ya habire yiyorum sütüm iyi olsun diye doğumdan sonra 9 kilo vermiştim 2 kilo geri aldımkafamçokkarıştıecetuba maşşalllah kuzuna ne güsel serpilmiş anne sütümü ek mama veriyomusun canım
hoşgeldin zuzucuma.s....kangurun hayırlı olsun inşaallah kızın durur içinde benim kızım ağlıyor onun içinde çıkarınca duruyor yani kanguru benim işime yaramadı....:1no2:Meraba kıslarrrr napıyosunuz bakem, geçmiş birikmiş resmen okuyamiiiiciiiimmm zannımca, umarım ters birşey yoktur, bütün anneler ve bebişler iyidir kaydirigubbakcemile2 Kanguru kanguru diye diye dün gittim bi tane aldım bakalım henüz kullanmadım ama kullanabilirim umarım cok seker duruyoo delikafadulden
gamzecim sende ekim 1 de mi baslıcaktın canım işe ?
ssk işini halledebildin mi birde merak ettim
doğru diyosun canım topik kardeşliği...kaydirigubbakcemile5:roflol:
teşekkür ederim canım....anne sütü veriyorum mama yeni doğduğunda vermiştim o kadar..çok şükür sütüm yetiyor ama var ya habire yiyorum sütüm iyi olsun diye doğumdan sonra 9 kilo vermiştim 2 kilo geri aldımkafamçokkarıştı
sevindim tatlım ya ssk yı halledebilmene.. oh ne güzel ya 1,5 ay daha evdesin sen.yağız 3. ayını bitirip 4 .ayına girecek ozaman .
hoşgeldin zuzucuma.s....kangurun hayırlı olsun inşaallah kızın durur içinde benim kızım ağlıyor onun içinde çıkarınca duruyor yani kanguru benim işime yaramadı....:1no2:
oyy hoşgeldin zuzum nasılsın Alyamız nasıl bakim .hala memeyle dertleşiyor mu, tek dert ortağı o diyordun ya amma gülmüştüm :)))
kıs bende bgni lk defa kanguruya bindirdim çıkarttım markete rahat oluyor ama benim sırtım ağrıdı hemen :)
evet canım bol sıvı kaliteli yemek çok süt yapıyor...aldığı kadar anne sütü verebilmek büyük nimet...ama bazı arkdaşlarımızın olmuyor çok üzülüyorlar inşaallah onların da yeter sütleri...Maşallah bol sıvı tüketmek çok fayda ediyor bende bol bol içmeye çalışıyorum ne bulursam
Bende henüz hiç mama veya başka bişi vermedim aldığı kadar anne sütü diyenlerdenim :lepi:
zuzum selam ne hbr nasılsın görüşemiyoz şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?