- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.741
Ne yapalım canım kızımı zar zor uyuttum çok direndi uyumamak için ama en son yüzüstü yatırdım pes etti ben kazandım yanii.:lepi:..Alyamız demek sevdi kangurusunu yerim ben onu çok tatlı şeker bişey...Hosbuldum ececim napıyosunuz bakalım analı kızlı lülülülülülü Bakalım ya magazada dolandık bi süre aglamadı bi de meraklı ya su aralar etrafa bakmaktan farkına varmadı zannımca insallah yarar ya
sana kolay gelsin canım ben rahatım bugün eşim iş iftarında yemek falan hazırlamadım..ben bi süreliğine kaçtım kıslar iftar için sofrayı kurayım bali
Ne yapalım canım kızımı zar zor uyuttum çok direndi uyumamak için ama en son yüzüstü yatırdım pes etti ben kazandım yanii.:lepi:..Alyamız demek sevdi kangurusunu yerim ben onu çok tatlı şeker bişey...
yine güldürdün beni ya kelime hazinene çok geniş Zuhalcim süpersin .Kibarcıkta banyo etti uyudu gece kök söktürmes inş bize..
ben bi süreliğine kaçtım kıslar iftar için sofrayı kurayım bali
sana kolay gelsin canım ben rahatım bugün eşim iş iftarında yemek falan hazırlamadım..
Gece dikebilir ayağa teyzesi o zaman da o kazanır ödeşiriss...O sütlü tatlıyı benim için yeeŞenizHohoyttttt annesi gece dikerse seni ayaga fıstıkcan görürsün kazanmayıı naniknanik Teşekkür ederis sütlü tatlıyısss bisss sütlü hihoyyyt
Kelime uydurma konusunda üstüme yoktur hep atarım hep atarım nalançıyım nalançıııııGörüşürüüüsss cnm öpüyorum sizi ayrıcana gece uyanırsa tuanacım bu onun sucu diil annesi senin kendi sucun taaaammm mııı o ne yaparsa yapsın ben onun tarafındayımmm opuyorumnanaktan naniknanik
Benimde eşim kendisi hazırlıyo bugün pek özendi aşıkımmmmm :asigim:
iyi akşamlar canım hoşgeldina.s...sen ve Öykü nasılsınız?iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kızlar
Gece dikebilir ayağa teyzesi o zaman da o kazanır ödeşiriss...O sütlü tatlıyı benim için yeeŞeniz
Demek eşin hazırlıyor yemeği ooo şanslısın yaneee ...
Ne güzel canım Allah aşkınızı artırsın :asigim:hep mutlu geçer günlerin inşaallah...6.5 kilo patatayı yedim yarısını da kızarttımlülülülülülüEvet yaaa ben onunla evlendigim icin cok sanslıyım zaten cnm aşıkım aşıkkkk Şeniz Yirim sütlü tatlıyı sende 6,5 kilo patatayı ye benim için, yarısı kızartma olsun kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım a.s.iyiyiz sen ve İlayda nasılsınız?iyi akşamlar şekerler nasılsınız
Ne güzel canım Allah aşkınızı artırsın :asigim:hep mutlu geçer günlerin inşaallah...6.5 kilo patatayı yedim yarısını da kızarttımlülülülülülü
hoşgeldin canım a.s.iyiyiz sen ve İlayda nasılsınız?
yerim ben onu demek mışıl mışıl uyuyor..benim yavrukuşum da uyuyor ...sütün nasıl canım bişey deneyecektin süt artıran işe yaradı mı?hoşbuldum canım kuzucum uyuyor teyzesi senin yavrukuşun nsıl
yerim ben onu demek mışıl mışıl uyuyor..benim yavrukuşum da uyuyor ...sütün nasıl canım bişey deneyecektin süt artıran işe yaradı mı?
demek öyle canım..benim de göğsüm yara olmuştu çok kötü aynı ağzına kan geliyordu kızımın garmastan krem kullandım hemen geçmesede geçti...senin dde inş. geçer canım rahata erersin...canım arkadaş gelmedi daha amerikadan 24ünde gelecek
sütüm az canım ve göğsüm çok yara kanıyor zannedersem uzumun ağzına kan tadı geldi bu yüzden 2 gündür göğsümü zor alıyor arada aplikatörle veriyoum
demek öyle canım..benim de göğsüm yara olmuştu çok kötü aynı ağzına kan geliyordu kızımın garmastan krem kullandım hemen geçmesede geçti...senin dde inş. geçer canım rahata erersin...
kıyamam sana yaa emzirirsin tatlım canını sıkma:teselli:...seni çok iyi anlıyorum ben de çok çektim ağzıma bir bez alıyordum onu sıkarak ağlaya ağlaya emzirdim kızımı...inş canım ya hem canım yanıyor ondan geçtim artıkda bebeğimi emziremiyorum güzelcesenağlamasenağlama
kıyamam sana yaa emzirirsin tatlım canını sıkma:teselli:...seni çok iyi anlıyorum ben de çok çektim ağzıma bir bez alıyordum onu sıkarak ağlaya ağlaya emzirdim kızımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?