2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nur okadar kötü yara olmuşsa dr lar zaten emzirmeyin diyorlar .Burada Beyaz Melek ve Hürrreminde öyle olmuştu birkaç gün dinlenmeye almışlardi göğüslerini .bebeği aç bırakacak değilsin sonuçta mama veriyorm diye üzülme canım .göğüsün iyileşince sütün azda olsa o alacağı vitamini sütünden alır .

canım öyle yapayım diyorum sonrada göğsü hiç almayacak diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım valla

kızlar Allahım şu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin.yavrularımızı bütün kötülüklerden hastalıklardan korusun insallah :Saruboceq:

Herkese iyi akşamlar,hayırlı kandiller.Bu gece çok özel gerçekten o yüzden fazla kalmayacağım.Rabbim bu gece ettiğiniz tüm duaları kabul etsin,yavrularımıza uzun,hayırlı ömürler versin inşallah.Yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin.:Saruboceq:

Bugün acayip yorucuydu bizim için,ssk ya gittik raporlarımı verdim doğum paramı 1 hafta içinde alıcam kısmet olursa.1.600 küsur çok değil ama bereket versin napalım.Geldiğimiz gibi uyuduk iftar saati kalktık anca kendime geliyorum.Gece gelirim belki şimdilik öpüyorum hepinizi

Ya kıslar SSK ya hangi evrakları götürdünüs???

Yakaladın beni zuzummmmmmm,nasılsın canım alya da iyidir umarım.Bi bakıp çıkayım dedim geçmişe takıldım

Hemen yazıyorum
Doğum raporunun aslı
120 günlük vizite kağıdının aslı
Hastaneden alınan çalışabilir kağıdı
İşyerinden aldığım mesela 20.05.2009-14.09.2009 tarihleri arasında gibi çalışamaz raporu
Bide çocuğun nüfus cizdan fotokopisi

hayırlı kandiller kıslar...

bende bu gece fzla kalmıycam..malum böle bi gece yılda 1 kere v geliyo...

allah hepimizin günahlarını affetsin,yavrularımızı bize bağışlasın....

Meraba çiçekim iyiyis cok sükür alyada iyi gulup gulup meme basında kaydirigubbakcemile3 Ali Eymen nasıl topişcan naniknanik Teşekkür ederim cnm evrak listesi için hemen insan kaynaklarına ızdırap olayımm bare delikafadulden

hayırlı kandiller kıslar...

bende bu gece fzla kalmıycam..malum böle bi gece yılda 1 kere v geliyo...

allah hepimizin günahlarını affetsin,yavrularımızı bize bağışlasın....

Amin canım sanada hayırlı kandiller opuyorumnanaktan

Bizde iyiyzz bugün ayakkabı aldım kendime babası geçmiş onu gösteriyo oda yavrum heyecan yapıyo ayakkabıya bakıp,hey allahım yaa herşey dikkatlerini çekiyo sositososito

herkese merhaba...
kızlar biz bu gün dr gittik... hilalim çok huysuz diye...
bize emzik verin oyalansın fazla emzirme dedi..
ben de emzik verdim 2 çekti ondan beri feryat figan...
mahvolduk resmen... emzik kullanan varmı aranızda....
nasıl alıştıracağım ki
hiç de sevmem emziği aslında...

Son düzenleyen: Moderatör:
bizde evimizi temizledik.cam filan sildik.bayramda misafirlerimiz var.bugün hiçdurmadı oğluşum ki annesi temizlik yapsın.babası geldi o ilgilendide yaptık.yoksa imkansızdı yapmak.

temmuz bebeklerinin bayramlıkları alınmış.bizde aldık.inşallah yarın eklerim bende oğlumun bayramlıklarını birde son halini

selam kızlar benimde yarın misafirim var...
köfte yaptım bi tepsi dolapta dinlemede börek döşedim dolspts dinlenmede barbunyada yapacaktım ama kızım hiç durmadı ya...
akşam 8 den bu yana ancak köfte ile böreği yaptım bide iftar bulaşık falan toplama derken anca yani...ama huysuzlandı yine kızım ..yarın yapmaz umarım gerçi bişey kalmadı barbunyamıda bu akşamdan yapabilsem aslında herşeyi yapmış gibi hissedicem kendimi...şu an aşırı uykum var ...aslında işe gitmeden kocişe bi masaj yaptırabilirim.malum biliyonuz 12 de işe gidiyoooo...

kızlar resim yüklemek istiyorum yüklüyemiyorum eskiden ımageden yükleniyordu.huricim sen bilirsin.yardım et be bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…