2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi geceler tickerımı değiştirdim ve yatmaya gidiyorum oh be yatak bomboş yayıla yayıla yatmak süper oluyormuş..heheheheh hadi iyi geceler gece kulşlarıııı..

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

hurişcim çok tatlı çıkmış ipek ağzını yerim onunnnnn maşallah subhanallahhhŞeniz

diloş napıyon geçmişte kız kop gel bu tarafa

ayy canım yaa bir türlü gelemdim benim kıza bi haller oldu durmuyoo hiçç babasında hiç durmuyoobeni istiyo tam huysuzluğu geçti iki muhabbet edeyim diyorum sizlerle yine başlıyo yazamadan geri çıkıyorummm topiktenn((

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

hurişcim çok tatlı çıkmış ipek ağzını yerim onunnnnn maşallah subhanallahhhŞeniz

sağol canım seninde mübarek olsunn bu gece kimse gelmemiş muhabbeteee herkez yorgun anlaşılannnzemuszemus

tekim yine kendi kendime konuşayım bali
bugun kızım 2 aylık oldu kontrole gideceğiz dr a .inş sağlığı yerindedir.
aksama da iftara davetliyiz ama gitmek istemiyorum bebeğin rotası sasıyor cünkü kalabalığa girince.

Selam arkadaslar, ben tekrar katıldım.Hamile ikende katılıyordum doğum yapınca bosladım biraz burayı.
Benim kızım Defne'm de 06/07/2009 da doğdu, hatta Karen81 ile aynı hastanede doğum yaptık.
Kuzum 2,5 aylık oldu, maasallah çok tatlı oldu iyi gelisti.

Herkesin kuzusuna da maasallah.Allah hepimizin kuzularına uzun sağlıklı ömür versin insallah...

Günaydın kızlarr

maşallah kuzuna ilsucum bende aynen kalabalığa girmekten korkar oldum hiç sevmiyoruz kalabalığı ve kucağı birde kayınpederim çok hırpalayarak seviyor bana bile vermiyor onlarda olduğumuz zaman sadece acıkınca verir sinir ediyor beni bayramda ne yapıcaz bakalım şimdiden gözüm korkuyor kuzum çok hırpalanacak yine birde kayınpederle kayınvalidenin aileleri farklı ilçelerde oturuyor bayram günümüz yolda geçecek sürekli bi çekişme içindeler ikisinin ailesinede aynı gün gitme mecburiyetimiz var off off dert oldu valla

günaydın nur ve nilay defneyede maşallah annesi resmini bekleriz koy bi ara da sevelim kuzucuğu

oh gece çok konuşamamışsınız canıma deysin..hehe ben uyudukça uyuyorum o yorgunluk banada geldi üf ya berbat bişey.....kızızm dün 5 saat uyumuştu gece uyumaz dediler gecede 6 saat uyudu emdi yine 4 saat uyudu..kahvaltımı ettim kızımı oyuncaklarıyla başbaşa bıraktım size yazıp ev toplamaya geçicem malum akşama misafir var...

menümü sayayım kızlar
yoğurt çorbası
fırında sebzeli köfte
pilav
z.yağlı barbunya
ıspanaklı börek
sarma dolma....(bunda kararsızım dolapta bir paketim kaldı bu akşammı yoksa yarın akşammı açsam die düşünüyorum)

bu kadar...köfteleri,böreği dün akşamdan hazırladım diğerleri ve ev toplama bugün....hadi ara ara görüşürüz kızlarrrr...

gnaydın şekerler bugün benimde misafirim var evimi dün temizlmiştim ama benim kociş biraz dağınıktır her yeri birbirine katmış bende size bi bakayım dedim
yemek yapmam lazım
arada uğrarım şekerler

biz iyiyiz.oğlum 3.ayıda bitirdi.:)) her şey yolunda biraz yemeği azalttı o kadar. sen nasılsın eyetkiner ibrahim ege?

günaydın kıslaaarrrrrrrrrrrrrrr....

bende bugün tembellikmi yapsam gene diyodum ki walla huri nur selsin sizi gördüm imrendim walla ... bari bende kalkıp temizlik yapayım evimde zaten perişan nerden başlıycamıda bilmiyorum ya ...zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…