2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar selam bişey sorup hemen çıkmam lazım.kızım ağlıyo.bebişlerin çamasırlarını kaç derecede yıkıyosunuz.acil cevap lazım.öpüyorum hepinizi

selam tatlım özlüyorum muhabbetini ya pek sık giremiyosun
paşamın resimlerini ekle de görelim son halini
sağol canım büğüyo kelebeyim,gözünün içine bakıyorum tombişlesin diye
demek kayınvalide yan çizdi canım amannn boşver imkanın varsa 6 aylık ücretsiz al
olmadı ara ver işine bu bambaşka bişey ilk bir yıl imkanı olabilen herkezin kendi bebeğine kendisi bakmasını tavdiye ederim ben
ama bazen olmuyo sen de güvendiğin birini bakıcı tutarsın canım

kızlar bayramın birici günü kızımı stüdyaya götürdük babası ile işte bi kaç resim naz kızımdan
canım maşallah çok tatlı ya annesinin gülğ babasının nazlı kızı
buda benim oğluşumm burda henüz iki ayının içinde idi

ayy maşallah çok tatlı canım

canım ben 40 derecede kısa programda ve sabun tozuyla yıkıyorum henüz ek gıdaya başlamadıklarından lekeli değil çamaşırları ve güzelde temizliuo

çok sağolun kızlar.ya bebeğim kakası mukuslu.doktor tahlil istedi.mikrop kapmıs olabilir diye.düşünüyorum nerden olabilir.herşeyine dikkat ediyorum.banyo suyuna bile kaynamıs soğutulmus su kullanıyorum.şimdi çamasırlarını atacaktım biranda aklıma geldi.ondan mı acaba diye.makinenin elde yıkama programı var onda yıkıyodum.bende 40 dereceye atayım bari.valla iiki varsınız.anneme sorsam şimdi iki saat laf ederdi.amma pimpiriklisin diye lmaz:

çok sağol beyaz melek canım öykümüzede maşallah öykümüz kaç kilo oldu melekcim benim kızım 5 kilo olmuş bugün tartıldık

bu arada selsin,beyaz melek,demett maşallah melekleriniz çok tatlı.Allahım esirgesin.oyyy kocaman olmuslar ya.sanki benimki daha minnacık.bana öle geliyo galiba çok çabuk büyüyolar.Allah nazarlardan korusun hepsini.

oyyyy derin ve nar sizinkileri yeni gördüm.geçmişe bakmaktan yenileri göremiyom ki.maşallaaaaaaah çok şirinler.bu topiğin en cok hosuma giden tarafı bu bebişler ya.insan ısırmak istiyor hepsini.

çok sağol çicek teyzesi

çok sağol gaydincim.öyle oldu valla.allahım bütün bebekleri nazarlardan korusun

amin canım.bütün bebekleri

çok sağol canım senin oğlunda çok tatlı maşallah

bu arada selsin,beyaz melek,demett maşallah melekleriniz çok tatlı.Allahım esirgesin.oyyy kocaman olmuslar ya.sanki benimki daha minnacık.bana öle geliyo galiba çok çabuk büyüyolar.Allah nazarlardan korusun hepsini.

sağol canım.sende ekle fotosunu bebişinin

sağol canım.sende ekle fotosunu bebişinin

eklemeyi bilsem zemuszemus

Kıslarr yemek yaptım geldim
ya siz bebekleri oturtuyomusunuz birde hala küvetlerindemi yıkıyosunuz

canım oturtmak bu aylarda bebekler için zararlı diye biliyorum.daha erken yani eklemlerine zarar verebilir.bi de ben küvette yıkıyorum hala.ama filesini çıkardım.suyun içine yatırıyorum o şekilde çok hosuna gidiyor.ama artık havalar soğudu keyif yapamıcaz oyüzden filesiyle yıkamaya devam ederim.ha bikac kere acil durum oldu.her tarafını batırmıstı küçük hanım malum kaka mevzuları.ozaman banyoda yıkamıstım.o da zor değil yani.artık ele avuca geliyolar.

bayramda küçük adamım

ayy selsincim bu oğlan çok yakışıklı tatlı b,şey olmuş maşallah...sen de çok hoş çıkmışsın canım sana da kocaman maşallah
Öykü hanım bayramlıklarını giymiş,harçlığını almış..gülmekten yıkılmış yere yerim ben onu maşallah...
kızlar bayramın birici günü kızımı stüdyaya götürdük babası ile işte bi kaç resim naz kızımdan
derincim ne tatlı çıkmış kızın öyle maşallah
buda benim oğluşumm burda henüz iki ayının içinde idi
maşşallah oğluşuna canımm...

maşallah naz bebeğe...çok şık olmuş bayramda biri altun mı taktı neyyyy:lepi:

kızlar selam bişey sorup hemen çıkmam lazım.kızım ağlıyo.bebişlerin çamasırlarını kaç derecede yıkıyosunuz.acil cevap lazım.öpüyorum hepinizi
40 da yıkıyoum canım şu an sadece kusmuk lekesi olduğu için sorun olmuyor..ama ek gıdaya başladıkalrında ne ederiz bilmiyorum..

haha kesinlikle annem bana bişey diyemiyor sormadığım için oıda bişey diyemiyo hehehehehe...

çok sağol beyaz melek canım öykümüzede maşallah öykümüz kaç kilo oldu melekcim benim kızım 5 kilo olmuş bugün tartıldık
hadi ya maşallah bakı ne güzel büyüyor ya ...ay çok mutlu oıluyorum böyle okuyunca bir zamanlar üzülüyorduk kilolarına baksana tam sıkmalık oldular yahuu

Kıslarr yemek yaptım geldim
ya siz bebekleri oturtuyomusunuz birde hala küvetlerindemi yıkıyosunuz
nerde yıkıycam kız banyolar busssss gibiinnnnn..küvette yıkıyom artıkın hemde elektrik sobasınıda çıkarırım ben meydana onunla ısıtıpta yıkarım ...

ecetuba huri çok sağolun kızlar evet huricim bayram naza geldi iki altın epeyce miktar para takıldı kızıma istemez sağolun diyorum ay olurmu ilk defa geldi evimize kısmetsiz çıkarırmıyız diyorlar birde bir koli yumurta topladık bir ay yumurtaya para vermek yok

evet huri ne kadar üzülüyordum başta küçük doğduğu için şimdi bir haftasonra 3 aylık olcağız 5 kilo drumuz 15te bir tartıp bana kilosunu bildirin dedi bugün 15 .gündü 400 gr aolmış çok iyi aynı şekilde devam edin beslenmesine dedi artık ele avuca geliyorlar ama benim kızım alışkanlık yaptı bütün gün uyumuyor gece 8 30 oldumu uyuyor 130 a kadar gün içinde tek uzun uykusu 1 30 dan sonrada 2 saatte bir uyanıyor mama için halbuki 11 12gibi uyusa 5i 6 yı bulacak uyanması

hepinize iyi akşamlar ark. hepiniz bebişlerinin maşallahı var ne tatlı olmuşlar
benim kızlarda büyüdüler allaha şükür size bayramdan fotolarda bizden
bensu hanımın mutluluğu nilsu hanım uyumakta
bayram sabahı yatak keyfi

bayramda sahil turu

Son düzenleme:
maşallah maşallah ...uykusuna takma canım benim ki gündüz hiç uyumuyorr..akşam 11 de gece uykusuna yatıyor ..bu akşam yaprak dökümü sayesinde 8 de banyo yaptık ta öyle uyudu....gündüz uyku sıfır bizde...

şu altın para işini ben çözemedim yaaa
bayram birinci günü kaynanalara gittim minübüse bindim amcama gittim bütün aile ordaydı cümbür cemaat...
ikinci günü teyzeme gittim iki yengemide gördüm....
üçüncü günü eşimin yengesine.....
50 kuruş çantasına koyan olmadı elbisesine çantada taktım....epleride vardı elbisenin....
kriz bizimkileri fena vurmuş hehehehehehe

maşallah hep özenmiştim şu ikiz arabalarına zor oluyor evet ama isterdim ikiz olmasını...kısmet belkide olur ...
maşallah pamuk şekeri gibi olmuşlar nazar değmesiinnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…