- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.461
selam tatlım özlüyorum muhabbetini ya pek sık giremiyosunKıslar selam geçmişe bakamadım hiç
Geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum hepinizin
Melek çok tatlı olmuş kızçen maşallah ona 41 kere
Selsin paşana bayılıyodum zaten şimdi tam ısırmalık olmuş kolları çok dadlı yaaa maşallah 41 kere
Allah hepimize nice güsel bayramlar göstermeyi naip etsin inş.
Hürremcim süpersin hangi ara gördün harçlığını ya kaydirigubbakcemile3 bizim paşada topladı ilk harçlıkları kaydirigubbakcemile3
canım maşallah çok tatlı ya annesinin gülğ babasının nazlı kızı
buda benim oğluşumm burda henüz iki ayının içinde idi
kızlar selam bişey sorup hemen çıkmam lazım.kızım ağlıyo.bebişlerin çamasırlarını kaç derecede yıkıyosunuz.acil cevap lazım.öpüyorum hepinizi
Hoşgeldin canım sağol güzel dileklerin için kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin Nurcummm , güzel geçmiş tatilin çok sevindim.Bende işe başladım az önce oğlumla konuştum ya,çok keyifli dedi annem tuttu telefonu kulağına sesler çıkarıyo ben konuştukça yirim onu bennn.Az kaldı 1 saat sonra çıkıyorum inşallah yaşasınnnn
Sizde hoşgeldinizzz oğluşun tam yemelik olmuş annesi maşallah.
Evet 1 saat kaldı baksana ilk gün beklediğim kadar zor geçmedi şükür,sabah ağlaktım çokta, oğlumun iyi ve keyifli olduğunu bilmek içimi çok rahalattı.Annem getircekti aslında yanıma ama istemedim böyle alışayım hem göndermesi zor olacaktı
Kıslar selam geçmişe bakamadım hiç
Geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum hepinizin
Melek çok tatlı olmuş kızçen maşallah ona 41 kere
Selsin paşana bayılıyodum zaten şimdi tam ısırmalık olmuş kolları çok dadlı yaaa maşallah 41 kere
Allah hepimize nice güsel bayramlar göstermeyi naip etsin inş.
Hürremcim süpersin hangi ara gördün harçlığını ya kaydirigubbakcemile3 bizim paşada topladı ilk harçlıkları kaydirigubbakcemile3
ewet haklısın erken gitmeli gerçi sağlık ocağına gitmiyorum ben hastaneye gitcem ama olsun bakalım kocişe bağlı...
allahım nazardan saklasın ..
çok güzel çok şık duruyor melekciğim güle güle kullansın öykücük hem sıkılmaz senin yanında olur hep ...birlikte poğaça kurabiye yaparsınızzzz
selsin melek demet dilara bayram şekerlerinizi gördüm tam yemelik olmuş lar maşallah bende eklemeye çalışıyorum inş. başarılı olucam .bu arada tıcker yapmayı beceremedim babys first e girdim resim yükledim hangi linkten yükleyecem bulamadım hepsini denedim sonuç sıfır
bu arada selsin,beyaz melek,demett maşallah melekleriniz çok tatlı.Allahım esirgesin.oyyy kocaman olmuslar ya.sanki benimki daha minnacık.bana öle geliyo galiba çok çabuk büyüyolar.Allah nazarlardan korusun hepsini.
sağol canım.sende ekle fotosunu bebişinin
Kıslarr yemek yaptım geldim
ya siz bebekleri oturtuyomusunuz birde hala küvetlerindemi yıkıyosunuz
ayy selsincim bu oğlan çok yakışıklı tatlı b,şey olmuş maşallah...sen de çok hoş çıkmışsın canım sana da kocaman maşallah
Öykü hanım bayramlıklarını giymiş,harçlığını almış..gülmekten yıkılmış yere yerim ben onu maşallah...
derincim ne tatlı çıkmış kızın öyle maşallah
maşşallah oğluşuna canımm...buda benim oğluşumm burda henüz iki ayının içinde idi
maşallah naz bebeğe...çok şık olmuş bayramda biri altun mı taktı neyyyy:lepi:
40 da yıkıyoum canım şu an sadece kusmuk lekesi olduğu için sorun olmuyor..ama ek gıdaya başladıkalrında ne ederiz bilmiyorum..kızlar selam bişey sorup hemen çıkmam lazım.kızım ağlıyo.bebişlerin çamasırlarını kaç derecede yıkıyosunuz.acil cevap lazım.öpüyorum hepinizi
haha kesinlikle annem bana bişey diyemiyor sormadığım için oıda bişey diyemiyo hehehehehe...çok sağolun kızlar.ya bebeğim kakası mukuslu.doktor tahlil istedi.mikrop kapmıs olabilir diye.düşünüyorum nerden olabilir.herşeyine dikkat ediyorum.banyo suyuna bile kaynamıs soğutulmus su kullanıyorum.şimdi çamasırlarını atacaktım biranda aklıma geldi.ondan mı acaba diye.makinenin elde yıkama programı var onda yıkıyodum.bende 40 dereceye atayım bari.valla iiki varsınız.anneme sorsam şimdi iki saat laf ederdi.amma pimpiriklisin diyelmaz:
hadi ya maşallah bakı ne güzel büyüyor ya ...ay çok mutlu oıluyorum böyle okuyunca bir zamanlar üzülüyorduk kilolarına baksana tam sıkmalık oldular yahuuçok sağol beyaz melek canım öykümüzede maşallah öykümüz kaç kilo oldu melekcim benim kızım 5 kilo olmuş bugün tartıldık
nerde yıkıycam kız banyolar busssss gibiinnnnn..küvette yıkıyom artıkın hemde elektrik sobasınıda çıkarırım ben meydana onunla ısıtıpta yıkarım ...Kıslarr yemek yaptım geldim
ya siz bebekleri oturtuyomusunuz birde hala küvetlerindemi yıkıyosunuz
maşallah maşallah ...uykusuna takma canım benim ki gündüz hiç uyumuyorr..akşam 11 de gece uykusuna yatıyor ..bu akşam yaprak dökümü sayesinde 8 de banyo yaptık ta öyle uyudu....gündüz uyku sıfır bizde...ecetuba huri çok sağolun kızlar evet huricim bayram naza geldi iki altın epeyce miktar para takıldı kızıma istemez sağolun diyorum ay olurmu ilk defa geldi evimize kısmetsiz çıkarırmıyız diyorlar birde bir koli yumurta topladık bir ay yumurtaya para vermek yok
evet huri ne kadar üzülüyordum başta küçük doğduğu için şimdi bir haftasonra 3 aylık olcağız 5 kilo drumuz 15te bir tartıp bana kilosunu bildirin dedi bugün 15 .gündü 400 gr aolmış çok iyi aynı şekilde devam edin beslenmesine dedi artık ele avuca geliyorlar ama benim kızım alışkanlık yaptı bütün gün uyumuyor gece 8 30 oldumu uyuyor 130 a kadar gün içinde tek uzun uykusu 1 30 dan sonrada 2 saatte bir uyanıyor mama için halbuki 11 12gibi uyusa 5i 6 yı bulacak uyanması
hepinize iyi akşamlar ark. hepiniz bebişlerinin maşallahı var ne tatlı olmuşlar
benim kızlarda büyüdüler allaha şükür size bayramdan fotolarda bizden
bensu hanımın mutluluğu nilsu hanım uyumakta
bayram sabahı yatak keyfi
http://i35.tinypic.com/6o3arr.jpg
bayramda sahil turu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?